Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
KillFrenzy
HV Guru

|
03.12.2024 15:34:04
|
|
|
Elektrijalgrattal kuni 250w pole tõesti vaja tüübikinnitust.
Ilmselt võid siis sõita ringi 25ga oma kasvuhoonega
|
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
03.12.2024 15:40:35
|
|
|
Spoiler 
Ja kui veel ehitada alla 20m² maja siis...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
04.12.2024 07:23:33
|
|
|
https://18650-21700.com/products/jp40
140A peak, 45A cont. suht eepiline
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
04.12.2024 19:28:55
|
|
|
new1 kirjutas: |
Akutrelli akudel on sisemine piiraja peal, alla nulli ta lihtsalt ei laegi ja kogu moos, akut pekki keerata pole võimalik, kuna BMS hoolitseb ise selle kõige eest, nii ala/ülepinged kui liiga madal/kuum temperatuur. Seega jah marguss ajab siin ikka vähe võsajuttu Ma olen -20 kraadini läbi külmunud aku ja laadija ka rahumeeli seinakontakti torganud, enne lihtsalt ta laadimist ei alusta, kui on piisavalt soojenenud väliste tegurite toimel. Kui paned välja pakase kätte laadima ja millegagi ei soojenda seda akut seal, siis ta ei hakkagi kunagi laadima. Tegelikult võiks seal profitööriistade akudes sees olla ka väike soojenduselement, et kui aku liialt külm, siis ta ise suudaks akut soojaks kütta piisavalt ,et laadima hakkaks. Vahest on olnud juhuseid, kus on pidanud välitingimustes toimetama ja ei saagi krt väljas talvel akut laadida, tassi kusagile sooja laadima, kuigi tahaks samas väljas laadida neid. |
Valdav osa tõukeratastest ja elektri ratastest ei ole temperatuuri kotrolli isegi kui sensor on tuimalt lasevad igatepidi laadida.
Kui sa jah ostad akutrelli originaali siis need ei pruugi lubada kuid igasugused muruniidukid ja tolmuimejad kõik nad lubavad isegi telefonid. Valdav osa akudest ei ole temperatuuri konrolli see istub seal kui kuumaks kätte laheb ehk +45c mõni alles lülitab välja kui +50c sai. Ma vaatan sa ise ei ole akusid teinud ja veendunud mis nad on. On vägapalju akusid ilma igasuguse sensorita. Mininul käib sadu akusid aastas läbi. Siiski ma tean mis nad on kui ei ole tuntud firma mis on valdav osa. Jah Akutrellid ei pruugi lubada originaalid kuid ned mis toas kasutamiseks nendel peale kuumenemise protectioni ei ole midagi. Ja 1 asi veel valdav osa akusid on just kevadel kus ei jõua ära teha ehk just kevadel siis võib arvata kuskil oli kevadeni ja laibastus ehk siis on mingil põhjusel kannatada saanud kas kuuma said või istus külmas terve aja siin ei saa kuidagi eksida miks just sellel ajal. Ja selge põhjus saab olla maakodu oli seal kütmata ruumides väga vähe valikud on. Kui ise kursis ei ole mis toimub ei tasu tülitada rohkem.
Ma olen kogu aeg maininud rohkem akusid kuid mimetanud mille omad lihtsalt ma ei viitsi kõike ette ja taha kirjutada ja ei huvitagi mismoodi midagi kirjutatud.
Kirjutan mismoodi jooksvalt tuleb, mismoodi peab ei viitsi vaevata tühja tähjaga. Foorumid ongi päralära kus ei pea midagi olema. Kirjutatakse ükskõik mida, seadus ei keela mismoodi kirjutatakse.
HV foorum on aastast 2000 kuid sellel kasutajskond sama ja ammugi ei räägita arvutitest sest kõik teavad nendest ja keegi ei viitsi enam ka väga pingutada. Minujaoks on foorumid surnud koht ja polegi millekski muuks kui päralära nende mõte on ammu kadunud mis nad peaksid olema. Suri Tiiger, surid ka foorumid.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
viimati muutis XeStAiSy 04.12.2024 20:25:51, muudetud 4 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
04.12.2024 19:38:09
|
|
|
Pole vaja 3 korda ühte ja sama juttu ka korrutada margus
Keegi ei ole siin rääkinud spetsiifiliselt mingitest täiesti noname toodetest, suurem osa inimesi kasutabki mõnda nendest tööriistadest, mida sina nimetad originaaliks. Mingid osta.ee "renoveeritud" akud on omaette maailm. Kas ja mida keegi sinna sisse täpselt paneb või panemata jätab, see on omaette teema.
Ja katsu aru saada, et see ei olene kuidagi seadmest. On see muruniiduk või tolmuimeja, mis pagana tähtsust sellel on kui me räägime AKU laadimisest ja akulaadijast? Aku on üleüldse täiesti eraldi device, ja tööriist kui seade on lihtsalt tarbija, mis kasutab selle aku voolu
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
04.12.2024 22:38:51
|
|
|
Robotniiduk seisab õues talveläbi. Läheb 3. aasta. Aku väsimuse märki pole märgatud.
Powerworks 15S tavaniiduki aku ei hakka kuumalt või alla 0°C laadima ja samuti seisab talvel õues juba 3+ aastat. Ei ole nõrgemaks jäämist täheldanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
new1
HV kasutaja
|
05.12.2024 06:22:16
|
|
|
Nonäed marguss va uss ära plähmerda oma udujuttu siin . Omal ajal jagati läpaka akude kohtagi soovitusi, et need, kes tahtsid, et aku pikalt kestaks, mitte ei küpseks kuumusesse läpaka küljes, need toppisid neid külmikusse sel eesmärgil(vist isegi sügavkülma). Külmas keemilised protsessid aeglustuvad ja seega ka aku loomulik vananemine pidurdub hoopistükis selle teooria järgi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
06.12.2024 14:24:45
|
|
|
link :: m
Keegi ütles teile et peaks maha tampima täitsa olete idioodid. jah lääne originaalid tõesti alla 0 ei lase kuid enamus akusid seda ignoreerivad kui onn kevadel maha põleb siis tead järminekord see et 5 tootjat ei luba ja ülejäänud lubavad. Minujaoks on aku kannis kui hakkab langema mahtuvus ja see on isiklik arvamus kui kilomeeter jääb puudu kui uuest peast. MINULE EI TASU ILA AJADA MA NÄEN IGAKORD MIS NENDEGA ON JUHTUNUD kui mõnda akut teen. Minust ei saa lahti never ja jäängi rääkima mis tegelikult on. Te valisite kottimiseks vale inimese. Minust ei saa lahti never ja ei liiguta ka kuhugi. Ma olen tegelikult saanud tigedaks juba sest idioodid pauguvad. Kui sinul on sellised mis alla 0c ei lase laadida siis olegi õnnelik sest sa ei tea millestki teistest. Valdav osa akusid siiski tuleb eestisse netipoodidest mida nonstop ostetakse hinna pärast. Ma arvan igaüks on nendest midagi ostnud ja ära visanud.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
06.12.2024 15:25:42
|
|
|
Hakkad internetiga võitlema?
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
06.12.2024 17:50:03
|
|
|
mina mina mina...lahti sinust võibolla tõesti ei saa, aga "aeg maha 60" oled sa igatahes saanud võibolla oleks mõistlikum aeg maha 24.
anyway, keegi pole sul keelanud midagi siin rääkida, eks levita oma usku...aga ära ole naiivne ja ära arva, et seda jama ümber ei lükata mida sa kokku kirjutad. sa ei ole siin ainuke, kes midagi akudest teab ja see, et sa neid hommikust õhtuni keevitad ja kaenlaaugus soojendad, ei tee sinust mingisugust maailma suurimat autoriteeti, keda kõik vaikides kuulama peaksid. mida rohkem sa sellist tõusiku juttu ajad, seda vähem keegi seda juttu tõsiselt võtab. vahel on mõistlikum tunnistada, et eksisid ja tegelikult on ikkagi täiesti erinevad asjad, et mis temperatuuril akut laadida tohib ja mis temperatuuril stoorida tohib...jne jne
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
10.12.2024 09:36:44
|
|
|
Kas see aeg maha muudab midagi? Ilmselt oli see kellegi haige otsus. Mõned arvavad ,et eii olegi surelikud elavad igavesti kuid kõik muutuvad mingil hetkel utiiliks.
Mõni on nii ülbe nagu oleks a ja o kuid läheb kasti samamoodi nagu kõik teised siis siin ei ole midagi kobiseda ja ilkuda mida keegi teeb.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
tagasi üles |
|
 |
Maidor
HV kasutaja
|
12.12.2024 23:00:37
|
|
|
Kas keegi on teinud trelli akusid Eve 25p 2500mah, 20a pulkadest? Kuidas vastu peavad?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkus
HV kasutaja
|
13.12.2024 22:19:03
|
|
|
Töötab kindlasti... Ilmselt kauem kui LG akudega
Aku seisis pool tühjana pool aastat ja üks grupp 0.2V peal.. Teised 3.9 kõik
Mis pärast need LG cellid täiesti lambist ära surevad? Päris sage probleem kui aus olla. Ei mingit kuumenemist, lihtsalt koolevad ära
|
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
16.12.2024 19:03:08
|
|
|
Tüüpiline viga juhtub teistega ka. Kuid LG on jah natuke rohkem veider kui teised. Kui LG alavoldib siis ei elusta ka. Kui kannis siis prükkarisse nagu nad kõik. Need elustavad kellel onnist kahju pole. Ostas müüdi 47 eest 140 elementi 2017-2018 aasta. LG junnid olid selliseid toodeti sel ajal. Jubeda hinnaga saad sodist lahti.
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
16.12.2024 20:35:57
|
|
|
Mihkus kirjutas: |
Töötab kindlasti... Ilmselt kauem kui LG akudega
Aku seisis pool tühjana pool aastat ja üks grupp 0.2V peal.. Teised 3.9 kõik
Mis pärast need LG cellid täiesti lambist ära surevad? Päris sage probleem kui aus olla. Ei mingit kuumenemist, lihtsalt koolevad ära |
Kui aku tarkus selle grupi pealt käib siis vahet pole mis elemendid sees.
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkus
HV kasutaja
|
17.12.2024 13:54:47
|
|
|
Tarkus peaks käima kogu aku pealt. Selle puhul juba 3s grupp mis selliselt lambist nulli jooksnud. Samad akud on dewalti tööriistadel, täielik saast...
|
|
tagasi üles |
|
 |
new1
HV kasutaja
|
17.12.2024 21:00:58
|
|
|
Mul on paar juhtumit olnud milwaukee akudega, kus üks sektsioon ajapikku kaotas pinget vaikselt ja siis lihtsalt ajapikku neli sektsiooni olid kenasti 4,2V lähedale laetud, ent viies oli 3,7V peal ja siis oli kogu akupakk põhimõtteliselt tühi koguaeg ja laadida ei saanud seda normaalselt tavalaadijaga. Paar korda laadisin huvi pärast manuaalselt eraldi pisikese laadijaga selle 3,7V peale langenud sektsiooni teistega võrdseks ja mõne kuu toimis normaalselt, kuniks sujuvalt jälle sarnasesse seisu vajus ajapikku. Ühel akuelemendil oli isetühjenemine kiirenenud seal. Ent kui sellises olukorras see aktiivne balansseerija sinna akupakki sokutada, kui ära mahub link , kas sedasi eluea pikendamine oleks kahtlane ettevõtmine? . Idee poolest sedasi mitme kuu jooksul vaikselt tühjenes see sektsioon ja kui aktiivne balansseerija hoiaks jõuga pinged võrdsed, siis igapäevakasutuses see isetühjenemine justkui probleem ei oleks, kui akupakki suudaks balansis hoida. Või on see selline kahtlane element seal sees juba, et võib mingi hetk pauku ja tuld ka teha ja pigem poleks mõtet sedasi venitada seda seal?
|
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
18.12.2024 10:00:36
|
|
|
ära mängi pikalt tee uus.
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkus
HV kasutaja
|
24.12.2024 07:58:04
|
|
|
Mingid suvad china noname kärakad, 5a lihtsalt vedelenud, toodetud vb isegi 10a tagasi?
Isegi googlest ei leia aga kõik 6tk ületavad oma mahtuvust ja ükski polnud nullis..
Tahaks sellistest rattale aku teha
|
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
24.12.2024 11:41:26
|
|
|
Vaata et sa neid külma kätte ei jäta, lähevad kohe kanni.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
25.12.2024 16:06:49
|
|
|
need ei ole nii suvakad noname'd midagi. tegu siiski täitsa okei tükkidega. suvakast ma võin sulle paari pilti näidata kui tahad...need on ikka sellised, et kirja järgi 3000ah ja tegelikkuses 300...seda uuest peast
10a pole midagi erilist, mul on taskulampides kasutusel sanyo (või oli see samsung) elemendid, mis ka umbes 10a tagasi toodetud. paar tööriista akut olen ka nendega teinud. töötavad väga hästi
|
tagasi üles |
|
 |
new1
HV kasutaja
|
25.12.2024 17:29:36
|
|
|
Teil neid vanu akusid siis jagub nagu seal? mis on kõige vanem element, mida keegi on leidnud ja mis endiselt enamvähem vastab algsele lubatud mahule?
|
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
26.12.2024 01:33:19
|
|
|
Makita 1.3Ah ilma bms-ita surnud aku aastast 2009, roostes 18650VT pulkadega (VTC eellased ehk?), üks lühises, teised andsid 1172..1204mAh, koormuse all testima ei hakka, ei plaani neid kuskil kasutada. Laadija test oli 300mA.
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkus
HV kasutaja
|
28.12.2024 16:44:35
|
|
|
Peaks proovima keevitusaparaadiga neid laadida, enne ei julge kuskile patareide konteinerisse viiagi
Igatahes pooleks murdes vallandub kogu energia poole sekundiga, korralik tulekera. Alati tahtnud teada mis sellises olukorras juhtub, nt tesla sõidab endale teepiirde kõhualla... Väga väga ohtlik olukord
|
|
tagasi üles |
|
 |
medicopter
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |