SKG, mul tekkis su pilte vaadates küsimus - fh4 on xb1 mäng. kuidas see series x/s peal töötab, eriti plaadilt mängimise vaatepunktist?
Mis mõttes kuidas töötab? Xbox One mängud on ju sisuliselt 100% backwards compatible (va. "Kinect required" mängud). Kas see tuleb tõesti üllatusena, 4 aastat peale konsooli reliisi selline küsimus?
xb1 1080p30 või xb1x 2160p30/1080p60? series x/s patchid eeldatavasti ei ole plaadil? _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
SKG, mul tekkis su pilte vaadates küsimus - fh4 on xb1 mäng. kuidas see series x/s peal töötab, eriti plaadilt mängimise vaatepunktist?
Mis mõttes kuidas töötab? Xbox One mängud on ju sisuliselt 100% backwards compatible (va. "Kinect required" mängud). Kas see tuleb tõesti üllatusena, 4 aastat peale konsooli reliisi selline küsimus?
xb1 1080p30 või xb1x 2160p30/1080p60? series x/s patchid eeldatavasti ei ole plaadil?
Mängudel, mil on Smart Delivery, saab Series X versiooni. Ehk siis sisuliselt tasuta remaster mängust.
tsitaat:
Most Xbox One games are playable on Xbox Series X|S. Additionally, games can look and perform better, and select titles offer faster frame rates, auto HDR, and improved screen resolution.
Smart Delivery is technology that automatically delivers the best version of a game you've purchased to your console, regardless of your console's generation – with no extra steps required from you.
For example, if you purchase a Smart Delivery game for your Xbox One and you later upgrade to an Xbox Series X|S, you’ll automatically receive the Xbox Series X|S optimised version of the game at no additional cost.
In addition, if you purchase a Smart Delivery game on your new Xbox Series X|S in the living room and later play from your Xbox One in the bedroom, only the content necessary for the console you're playing on will be installed. No need for additional content management on your storage drive.
Ostsin hiljuti endale vahelduseks jälle uuemat tüüpi Xboxi controlleri pc-le ja täna mõtlesin, et tahaks Watchdogs 2 mängida... nojah.. või siis ei mängi...
Nüüd siis mingi ühe mänge delistmine on mainimist väärt?
Ühe? Vaata mu nimekirja
Nimekri on ju sedasi, et on paar mängu millest sada osa ja siis vanad raiped delistitakse ära. Kui ma oleks hull Forza või muu pela fänn millest sada osa siis mul oleks tõenäoliselt kõik osad siis soetatud kui nad olid aktuaalsed - kui ma hakkaks mängima praegu siis mind mingi 2005 aasta käraka grafaga asi ei kotiks niikuinii vaid võtaks uue ja ilusaima. Ehk point - igasugu kaasaegsemate võidusõidumängude ja kaklusmängude puhul on sedasi, et vanemate osade väärtus muutub suht olematuks kui uuem välja tuleb. Samahea kui kõik vanemad FIFA'd delistitakse ja siis hakata soiguma kuidas nüüd on meeletu nimekiri alates aastast 1993 mida enam ei saa Ehk, ei ole teema.
SKG kirjutas:
Muidugi võib pea liiva alla pista ja ignoreerida fakti, et konsoolidel on siin füüsilise meedia puhul suur eelis.
Küsimus ei ole ju mitte konsool vs. PC vaid pigem digital vs. füüsiline koopia.
Mingit kosmilist eelist aga siin füüsilisel meedial pole, SEST - nagu ütlesin - mäng on mõlemal kujul sada aastat saadaval ajal kui ta on aktuaalne. Kui aga on tegu vana mänguga mis JUHTUMISI on delistitud siis ei ole reeglit, et lähed poodi ja saad osta füüsilise koopia vaid füüsilise isendi saamine on joppamise peale, et keegi oma vana koopiat müüb.
Ja me räägime siin mingist ühekäe sõrmedel loetavatest mängudest - kuipalju on aga vanu mänge mida sa füüsilisele koopiana ei saa mitte kuskilt või on hirmkallid kuna on haruldased kuid digitaalsena on olemas - neid on sadades.
Nimekri on ju sedasi, et on paar mängu millest sada osa ja siis vanad raiped delistitakse ära. Kui ma oleks hull Forza või muu pela fänn millest sada osa siis mul oleks tõenäoliselt kõik osad siis soetatud kui nad olid aktuaalsed - kui ma hakkaks mängima praegu siis mind mingi 2005 aasta käraka grafaga asi ei kotiks niikuinii vaid võtaks uue ja ilusaima.
Kas see näitabki keskmise PC gameri mentaliteeti, kus (racing) mänge graafika ja aastaarvu alusel valitakse? Tahaks loota, et mitte.
Auron kirjutas:
Ehk point - igasugu kaasaegsemate võidusõidumängude ja kaklusmängude puhul on sedasi, et vanemate osade väärtus muutub suht olematuks kui uuem välja tuleb. Samahea kui kõik vanemad FIFA'd delistitakse ja siis hakata soiguma kuidas nüüd on meeletu nimekiri alates aastast 1993 mida enam ei saa Ehk, ei ole teema.
Vale. Vanemate võidusõidumängude väärtus ei muutu olematuks kui uus välja tuleb - sellist jama saab ajada ainult väga teemakauge inimene. Pigem vastupidi - vanemad on paremad. Kaklusmängud ei puutu asjasse, minu teada neid ei delistita. Võrdled iga-aastast FIFA-t racing mängudega? Aina jaburamaks läheb, palun ära enam sel teemal sõna võta, näha on, et sa pole ses teemas pädev. Kui sa arvad, et uusim Forza Horizon 5 on parem kui 1, 2, ja 3, uusim Forza Motorsport 2023 on parem kui 2, 3 ja 4, uusim Gran Turismo 7 on parem kui 4, siis ei ole midagi edasi arutada. Kui sa vähegi racing kommuunides oled, siis näed, et pühendunud gameritel on täiesti kopp ees järjekordsetest online-only ja woke influencer music festival racer-itest.
Auron kirjutas:
Küsimus ei ole ju mitte konsool vs. PC vaid pigem digital vs. füüsiline koopia.
Siiski seda ta on, sest PC peal pole füüsilsi reliise enam ammu, aga konsoolidel on siiani.
Auron kirjutas:
Mingit kosmilist eelist aga siin füüsilisel meedial pole, SEST - nagu ütlesin - mäng on mõlemal kujul sada aastat saadaval ajal kui ta on aktuaalne. Kui aga on tegu vana mänguga mis JUHTUMISI on delistitud siis ei ole reeglit, et lähed poodi ja saad osta füüsilise koopia vaid füüsilise isendi saamine on joppamise peale, et keegi oma vana koopiat müüb.
Veelkord - racing mängud pole nagu FIFA, mil iga-aastane uuendus, sest meeskonnad muutuvad jne. Nad ei kaota oma aktuaalsust, sest nad on piisavalt erinevad. Rääkimata sellest, et mitme racing frantsiisi parimad mängud on just vanemad versioonid (Forza Motorsport, Forza Horizon, Gran Turismo, Need For Speed). Graafika ja aastaarv ei tee head mängu. Piinlik, et selle peab välja kirjutama.
Auron kirjutas:
Ja me räägime siin mingist ühekäe sõrmedel loetavatest mängudest - kuipalju on aga vanu mänge mida sa füüsilisele koopiana ei saa mitte kuskilt või on hirmkallid kuna on haruldased kuid digitaalsena on olemas - neid on sadades.
Ei, me räägime sisuliselt kõigist racing mängudest, kus on litsenseeritud autod, rajad, muusika. Tervest žanrist.
tsitaat:
This video doesn't necessarily just apply to the racing game scene, but moreso the gaming industry as a whole.
---
Forza Horizon 4, 2018 - https://steamcharts.com/app/1293830
- hetkel Steamis mängijaid: 14,3K
- viimase 24h peak: 39,6K
- viimase aasta peak: 75,6K
- kõigi aegade peak: 75,6K
Forza Horizon 5, 2021 - https://steamcharts.com/app/1551360
- hetkel Steamis mängijaid: 13,5K
- viimase 24h peak: 17,1K
- viimase aasta peak: 30,7K
- kõigi aegade peak: 80,7K
---
Project Cars, 2015, praegu delistitud - https://steamcharts.com/app/234630
- hetkel Steamis mängijaid: 56
- viimase 24h peak: 70
- viimase aasta peak: 121
- kõigi aegade peak: 10,7K
Project Cars 2, 2017, praegu delistitud - https://steamcharts.com/app/378860
- hetkel Steamis mängijaid: 182
- viimase 24h peak: 239
- viimase aasta peak: 462
- kõigi aegade peak: 6,7K
Project Cars 3, 2020 - https://steamcharts.com/app/958400
- hetkel Steamis mängijaid: 29
- viimase 24h peak: 50
- viimase aasta peak: 74
- kõigi aegade peak: 704
Auron, ära pööra liiga palju tähelepanu. See on järjekordne suur probleem, millest ainult "valdkonna spetsialistid" teavad ja kõik teised on lollid.
I guess konsooli mängurina on muidugi sortiment viletsam, aga olenemata sellest, kui palju kordi sa seda mainid, ei usuta seda kunagi.
Kaasaegset stuffi tuleb piisavalt peale ja nii sim kui casual racing sortiment on vaata,et parim, mis ta on läbi aegade olnud, vahet pole kas vaatad vana kahurväge (iracing, rfactor, ac) või mingeid moodsaid indie darlinguid.
Osade asjadega on nii ,et kellele ema kellele tütar, minu meelest parimat nfsi kui vanem most wanted ei ole to date, aga olen samas ka väga nõus, et suur osa sellest on nostalgia prillid ja ajastus. NFS heat mille ostsin oli suht samasse aegu, aga lollakas kaasahaarav story oli puudu... ma võin siia n+1 näiteid tuua Rollcage või Wipeout või igast top down racerite või micromachines analoogide näol, mis kõik on uut renesaansi läbi tegemas või juba suuresti teinud ja mängud millest toona oleks vaevu osanud unistada on täna picture perfect kujul võtta (wreckfest, grip(vr?), lego 2k drive, redout, blazerush) - isiklikud eelistused; + dirt ja f1, mudrunner jne. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
viimati muutis Aeron 09.12.2024 23:52:39, muudetud 2 korda
igasugu kaasaegsemate võidusõidumängude ja kaklusmängude puhul on sedasi, et vanemate osade väärtus muutub suht olematuks kui uuem välja tuleb.
Tekken 3 on siiani populaarne (kuigi 1997. a mäng läheb praegu vist juba retro alla).
Need For Speed ja teised automängud toodi juba välja. Eelmisel nädalal mängisin PS2 peal Hot Pursuit 2. Windows 10 peal ei tahtnud töötada, aga küll seal ka käima saab. PC ja PS2 versioonid on erinevad.
007: Nightfire on ka üks mäng, mis mul nii PC kui PS2 plaadina olemas (samuti erinevad) ja aeg-ajalt mängin.
viimati muutis von Wu 09.12.2024 23:51:59, muudetud 1 kord
von Wu, defineeri palun "populaarne"?
Tekkenil vist ongi hetkel mingi low hetk. Olen viimasel ajal T8 kohta kuulnud degradeerumise juttu metatasandil.
Mida soovisid illustreerida HP2 mängimisega? _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Mina hindan selle järgi, et kui kuskil Tekken 3 plaat müügis on, siis ostetakse see kiiresti ja suhteliselt kõrge hinnaga ära. Ja kui keegi tutvusringkonnas uuesti või esmakordselt PS1/PS2 ostab, siis Tekken 3 on üks esimesi mänge, mis hangitakse.
Ise illustreerisid Most Wantediga sama asja (uued ei ole alati paremad, NFSi puhul juba tükk aega ei ole ). Ja loomulikult hakkan praegu esimest korda mängima neid 2005. aasta mänge, mida tollal kas rahapuuduse või ajapuuduse tõttu mängida ei saanud, aga tahtsin. Ei osta uusimat 60-80€ eest, ootan.
I guess konsooli mängurina on muidugi sortiment viletsam, aga olenemata sellest, kui palju kordi sa seda mainid, ei usuta seda kunagi.
Ei tea, millest räägid. Racing mängude sortiment on konsoolidel läbi aegade parem olnud. Alles siis kui Forza ja WRC frantsiisid arvutile tulid, hakkas olukord enam-vähem võrdsustuma.
Aeron kirjutas:
Osade asjadega on nii ,et kellele ema kellele tütar, minu meelest parimat nfsi kui vanem most wanted ei ole to date, aga olen samas ka väga nõus, et suur osa sellest on nostalgia prillid ja ajastus.
Kui jutt on 2005 mängust, mitte 2012 mängust, siis iroonilisel kombel oli konsooliversioon parem kui PC oma.
---
Lõpuks. Lõpuks räägitakse elevanidst keset tuba
TLDW: I think it's fair to say that we don't particularly like Windows 11.
von Wu, ma olen vist selles mõttes segaduses, et miks peaks tänapäeval ps2 ostama, aga eks igaühele oma.
Ma kunagi vaese üliõpilasena emuleerisin ps2 ja see juba siis töötas kenasti (ps3 oli minu go to mäng ja tekken 4 ja lõpuks ka viis, mis tundus pinnacle). Tänapäeval mässata füüsilise meediaga jms tundub massohistlik, aga taaskord, igaühele oma.
Väga tore retro trip sul siis. Mul on vist tehtud need retro tripid ja seega ma ei ole enam see target audence ... aga edu sellega! Vahva projekt on! _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
PS2-l on minu teada kõigist konsoolidest kõige rohkem mänge (vb NES oma kloonidega ületab) ja ka palju eksklusiive. PS2 ja osaliselt ka PS3 on viimased konsoolid, millel plaat=mugavus, kiirus, lihtsus.
Uuematele konsoolidele eelistan PC-d. PS5 oli mõne kuud, sai paar mängu mängitud ja maha müüdud.
Arvutis on ainus spetsiaalselt mängimise pärast ostetud komponent videokaart. 150€ RX6600XT. Eelnevalt mainitud FH4 ja mitmeid teisi 5+ aastat vanu mänge mängib UHD resolutsiooniga 60+ FPS. Saab odavalt hakkama. Ülejäänud masinat on muuks nagunii vaja.
viimati muutis von Wu 10.12.2024 01:57:16, muudetud 1 kord
...vahet pole kas vaatad vana kahurväge (iracing, rfactor, ac)...
Vana hea PC master race argument, need "õiged" racing mängud on ikka arvuti peal. Aga vaatamse siis neid (ülehinnatud) simusid. Äkki oskad selgitada, miks see kahurivägi nii katki ja bugine on?
HPN, iRacing now has over 275,000 members and growing every day.
Nende endi PR juttu vb võtaks väikese skepsisega, aga kui neil teenus mudelina on sellised kogused kasutajaid, siis muljetavaldav, sest räägime mägnust mis maksab 13 usd (kampaaniate ajal -50% küll) KUUS.
URL: https://www.iracing.com/membership/
Nja, tahats what you get kui sul ei ole mitte ainult tilulilu vaid asi mis on from the ground up ehitatud olema võimalikult ehe ja mida päris võidusõitjad kasutavad ka, et harjutada.
Päris autod, päris rajad, päris sõitjad. Hooldatud, uuendatud. Kogukond kes on päriselt racing fanid või siis elukutselised.
...aga muidugi, see kõik läheb konsoolidest mööda, sest so far pole olnud rauda, mis suudaks jooksutada kogu kapotialust. AC konsooli versioon olla dialed back füüsikaga, sest konsool ei suuda füüsikat jooksutada piisavas mahus + muidugi puudulik raua/softi tugi. (ei tea kas tõsi, aga kommentaariumus selline jutt vähemalt)
Pole ime siis, et meie racing gurud siin igatsevad forzat taga... thats as good as it gets. Iracing pidi 2025 midagi konsoolidele tegema eks näis kuidas see läheb, korraliku rauda vist konsooli külge ei ühenda ja peen häälestust ikka ei tee...või? _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
viimati muutis Aeron 10.12.2024 11:51:26, muudetud 2 korda
Kas see näitabki keskmise PC gameri mentaliteeti, kus (racing) mänge graafika ja aastaarvu alusel valitakse? Tahaks loota, et mitte.
Üldjuhul see jahh on sedasi, et kui pole tegu mingi vägavinge stooriga rolli või seiklusmänguga siis võidusõit ja kaklusmängud on tihtipeale sellised frantsiisid mis aeguvad kehvasti. Uuem on ilusam, sujuvam, rohkemate võimalustega, rohkemate autodega, rohkemate featuuridega jne. Jah siin saab olla üks suur erand ja selleks on see kui mingi konkreetne osa on online multiplayeris kasvatand hästi suure kogukonna. Siis tekibki see efekt kus vana osa mängitakse palju, sest see on see koht kus toimub proffide vahel mõõduvõtt ja konkreetsed mängjad on koondatud ühte kohta. See on ka põhjus miks igivana CS'i mängitakse siiani või Starcrafti - kui antud mängudest tuleks iga paari aastatagant uus osa erinevate nüansidega siis killustusks ja lahustuksid paljud mängjad seal ära kuid tõenäoliselt juhtuks sama asi - kõik profimängjad jääks vana kindla asjapeale, sest see on see mida hästi teatakse, milles ollakse end treenitud jne.
SKG kirjutas:
Vale. Vanemate võidusõidumängude väärtus ei muutu olematuks kui uus välja tuleb - sellist jama saab ajada ainult väga teemakauge inimene. Pigem vastupidi - vanemad on paremad. Kaklusmängud ei puutu asjasse, minu teada neid ei delistita. Võrdled iga-aastast FIFA-t racing mängudega? Aina jaburamaks läheb, palun ära enam sel teemal sõna võta, näha on, et sa pole ses teemas pädev. Kui sa arvad, et uusim Forza Horizon 5 on parem kui 1, 2, ja 3, uusim Forza Motorsport 2023 on parem kui 2, 3 ja 4, uusim Gran Turismo 7 on parem kui 4, siis ei ole midagi edasi arutada.
See mis mäng on parem või mitte on subjektiivne ja oleneb suuresti kes, kuivanalt ja millisest osast saati on mängind. Suures plaanis kui ei ole nostalgilist kallutatust ja anda pimedalt kellelegi ette vana osa ja siis uus ja lasta valida kummat ta mängida tahaks siis valitakse 99% uus. See miks paljudel juhtudel inimesed enam uuest osast ei vaimustu on see, et ollakse liiga palju vanu osasid mängind ja isegi kui uus on ideeliselt parem siis vahe pole suur ja siis tundubki meh. Sama asja me näeme NFS puhul, Mortal Kombati puhul, Assassins Creed puhul, Farcry puhul jne. Üheltmaalt ei ole vahet mida ja kui ilusasti sa teed - nendejaoks kes on mängind asja algusest peale ei tundu enam ükski uus väga huvitav. Lihtsalt paratamatus
SKG kirjutas:
Kui sa vähegi racing kommuunides oled, siis näed, et pühendunud gameritel on täiesti kopp ees järjekordsetest online-only ja woke influencer music festival racer-itest.
Selleks ei pea racing kommuunis olema - inimestel on kopp ees igaugustest lollustest - võtame DA-V mingi trans teema surumine, võtame näiteks Diablo 4 ekspansiooni traileri kus kõigil viskas mingi uljas neegriräpp taustal siibrisse jne. See on rohkem küsimus devvide idiootsed otsused uuemates mängudes. Ma ei ole seetõttu endale ka näiteks mingit kaasaegset ultrawide molli soetand kuna mängin tohutul hulgal retrot ja siis ma lihtsalt kaotaks meeletult ekraaniruumi. KUID nagu juba mainisin, siis teatud mängužhanrid taluvad vananemist palju paremini kui teised - ei ole keeruline mängida näiteks Planescape Tormentit või Final Fantasy VIII't aga samas Gran Turismo 1'te ma enam mängida ei suudaks.
SKG kirjutas:
Siiski seda ta on, sest PC peal pole füüsilsi reliise enam ammu, aga konsoolidel on siiani.
Nagu ütlesin - see aeg kui antud mäng on aktuaalne (piisavalt päevakorrane) saab ju osta niikuis süda lustib millist tahes. Väljalaske hetkel saad digitaalset kohe päris kindlasti, sest seal on piltlikult lõpmatuseni võtmeid ja lae alla palju süda lustib - poes karbikujul on ikkagi füüsiline arv. Palju aastaid hiljem kui mingi digitaalse isend on delistitud ei saa ka füüsilist koopiat minna ja lihtsalt poest osta. See, et "kui sitaks joppab siis äkki lasnamäelt Sergei müüb teise ringi oma" ei ole ju tõsiseltvõetav argument. Suures plaanis ei peaks konseptsioon, et "aastaid vana asja ei pruugi saada" olema üllatav ühegi toote puhul.
SKG kirjutas:
Nad ei kaota oma aktuaalsust, sest nad on piisavalt erinevad. Rääkimata sellest, et mitme racing frantsiisi parimad mängud on just vanemad versioonid (Forza Motorsport, Forza Horizon, Gran Turismo, Need For Speed). Graafika ja aastaarv ei tee head mängu. Piinlik, et selle peab välja kirjutama.
EI. Mingi kitsas kildkond võib ju 10-15 aastat vana konkreetset mängu fanaatiliselt toksida aga kindlasti ei ole see mäng enam ammu aktuaalne ehk päevakorrane, et see suurt üldsust kõnetaks. Jah, graafika ja aastaarv üksi ei tee head mängu kuid graafika ja aastaarv ei ole ka päris selline kummipeal mida saab venitada lõpmatuseni, sest ilmselgelt on teatud maal ikkagi piir ees ja seda - jällegi kordan - selliste mängude puhul kus ju tegelikult peale lihtsa action visuaali eriti rohkem polegi midagi. Jah, seda piiri aitavad ületada tugevad nostalgiaprillid. Kui aga on tugev nostalgia siis pole niikuinii enam mõtet rääkida neutraalsest hindamisest.
SKG kirjutas:
Ei, me räägime sisuliselt kõigist racing mängudest, kus on litsenseeritud autod, rajad, muusika. Tervest žanrist.
Kui sa tahad lihtsalt arutleda selleüle kas paljud tänapäevased uued mängud ei ole enam fun kuna on aetud liiga keeruliseks ja läbu täis või osadel mängudel on see mure, et devvid on laisad - lepivad kokku piiratud ajaga litsentsid autode, radade, muusika, whatever kasutamiseks ning aja täissaamisel võtavad mängu müügilt ja keeravad online kinni siis see on kivi nende devvide kapsaaeda ja ei puutu konsooli ja PC'sse kui riistvarasse.
von Wu, retro ja nostalgia on hoopis teine teema miks asju mängitakse ja need ei allu kumbki loogikale, et kui 18 aastane poisraisk ütleb, et pani kokku omale kobeda arvuti ja küsib soovitust vinge racing mängu kohta siis ütled, et aastal 2000 oli üks siuke jõlevinge mäng nagu Porsche unleashed. Saad ju vägahästi aru, et see ei päde.
HPN, iRacing now has over 275,000 members and growing every day.
Nende endi PR juttu vb võtaks väikese skepsisega, aga kui neil teenus mudelina on sellised kogused kasutajaid, siis muljetavaldav, sest räägime mägnust mis maksab 13 usd (kampaaniate ajal -50% küll) KUUS.
URL: https://www.iracing.com/membership/
Nja, tahats what you get kui sul ei ole mitte ainult tilulilu vaid asi mis on from the ground up ehitatud olema võimalikult ehe ja mida päris võidusõitjad kasutavad ka, et harjutada.
Päris autod, päris rajad, päris sõitjad. Hooldatud, uuendatud. Kogukond kes on päriselt racing fanid või siis elukutselised.
...aga muidugi, see kõik läheb konsoolidest mööda, sest so far pole olnud rauda, mis suudaks jooksutada kogu kapotialust. AC konsooli versioon olla dialed back füüsikaga, sest konsool ei suuda füüsikat jooksutada piisavas mahus + muidugi puudulik raua/softi tugi. (ei tea kas tõsi, aga kommentaariumus selline jutt vähemalt)
Pole ime siis, et meie racing gurud siin igatsevad forzat taga... thats as good as it gets. Iracing pidi 2025 midagi konsoolidele tegema eks näis kuidas see läheb, korraliku rauda vist konsooli külge ei ühenda ja peen häälestust ikka ei tee...või?
Unustasid mainida, et rahakott peab seljas olema, sest kui seal ka autosid ja radu osta, siis selle raha eest saab juba teise, uue, mängukonsooli.
Auron kirjutas:
Üldjuhul see jahh on sedasi, et kui pole tegu mingi vägavinge stooriga rolli või seiklusmänguga siis võidusõit ja kaklusmängud on tihtipeale sellised frantsiisid mis aeguvad kehvasti. Uuem on ilusam, sujuvam, rohkemate võimalustega, rohkemate autodega, rohkemate featuuridega jne. Jah siin saab olla üks suur erand ja selleks on see kui mingi konkreetne osa on online multiplayeris kasvatand hästi suure kogukonna. Siis tekibki see efekt kus vana osa mängitakse palju, sest see on see koht kus toimub proffide vahel mõõduvõtt ja konkreetsed mängjad on koondatud ühte kohta. See on ka põhjus miks igivana CS'i mängitakse siiani või Starcrafti - kui antud mängudest tuleks iga paari aastatagant uus osa erinevate nüansidega siis killustusks ja lahustuksid paljud mängjad seal ära kuid tõenäoliselt juhtuks sama asi - kõik profimängjad jääks vana kindla asjapeale, sest see on see mida hästi teatakse, milles ollakse end treenitud jne.
Racing mängude puhul see ei kehti. Nagu demonstreerisin, siis vanemad on siiani populaarsemad. Sest nad on paremad. Parem graafika ei kaalu üles seda kui uuem mäng on bugine ja karjääri ülesehitus ning muu mängumehaanika on sitt. Puudub innovatsioon.
Auron kirjutas:
See mis mäng on parem või mitte on subjektiivne ja oleneb suuresti kes, kuivanalt ja millisest osast saati on mängind. Suures plaanis kui ei ole nostalgilist kallutatust ja anda pimedalt kellelegi ette vana osa ja siis uus ja lasta valida kummat ta mängida tahaks siis valitakse 99% uus. See miks paljudel juhtudel inimesed enam uuest osast ei vaimustu on see, et ollakse liiga palju vanu osasid mängind ja isegi kui uus on ideeliselt parem siis vahe pole suur ja siis tundubki meh. Sama asja me näeme NFS puhul, Mortal Kombati puhul, Assassins Creed puhul, Farcry puhul jne. Üheltmaalt ei ole vahet mida ja kui ilusasti sa teed - nendejaoks kes on mängind asja algusest peale ei tundu enam ükski uus väga huvitav. Lihtsalt paratamatus
Subjektiivne, kuid vaata kasvõi Steami või Metacritic user tagasiside ja näed, et vanemad racing mängud on enamasti paremad. See pole ainult ühe mänguri või paarikümmne ajakirjaniku arvamus, vaid tuhandete mängurite kollektiivne arvamus. Vaata ringi veidi mida räägitakse racing mängude discordides või kasvõi seda, milline meelestatus on YouTube kommentaariumis.
Auron kirjutas:
Selleks ei pea racing kommuunis olema - inimestel on kopp ees igaugustest lollustest - võtame DA-V mingi trans teema surumine, võtame näiteks Diablo 4 ekspansiooni traileri kus kõigil viskas mingi uljas neegriräpp taustal siibrisse jne. See on rohkem küsimus devvide idiootsed otsused uuemates mängudes. Ma ei ole seetõttu endale ka näiteks mingit kaasaegset ultrawide molli soetand kuna mängin tohutul hulgal retrot ja siis ma lihtsalt kaotaks meeletult ekraaniruumi. KUID nagu juba mainisin, siis teatud mängužhanrid taluvad vananemist palju paremini kui teised - ei ole keeruline mängida näiteks Planescape Tormentit või Final Fantasy VIII't aga samas Gran Turismo 1'te ma enam mängida ei suudaks.
Selleks peab ikka rohkem süviti racing gamingus sees olema, et teada, mis need praegused probleemid on. Sina neid selgelt ei tea, sest vastasel juhul ei väidaks et "uuem ja ilusam mäng, seega parem mäng".
Auron kirjutas:
Nagu ütlesin - see aeg kui antud mäng on aktuaalne (piisavalt päevakorrane) saab ju osta niikuis süda lustib millist tahes. Väljalaske hetkel saad digitaalset kohe päris kindlasti, sest seal on piltlikult lõpmatuseni võtmeid ja lae alla palju süda lustib - poes karbikujul on ikkagi füüsiline arv. Palju aastaid hiljem kui mingi digitaalse isend on delistitud ei saa ka füüsilist koopiat minna ja lihtsalt poest osta. See, et "kui sitaks joppab siis äkki lasnamäelt Sergei müüb teise ringi oma" ei ole ju tõsiseltvõetav argument. Suures plaanis ei peaks konseptsioon, et "aastaid vana asja ei pruugi saada" olema üllatav ühegi toote puhul.
See on jama jutt, mis ei peegelda reaalsust. Tihti on siiski nii, et paljusi mänge ei jõua mängida, siis kui nad välja tulevad. Teiseks, füüsilisi koopiaid toodetakse piisavalt, et 2nd hand turuga pole probleemi ja sellega saab kenasti arvestada. Selgelt näha, et sul pole kogemust ja ei tea, millest räägid.
Auron kirjutas:
EI. Mingi kitsas kildkond võib ju 10-15 aastat vana konkreetset mängu fanaatiliselt toksida aga kindlasti ei ole see mäng enam ammu aktuaalne ehk päevakorrane, et see suurt üldsust kõnetaks. Jah, graafika ja aastaarv üksi ei tee head mängu kuid graafika ja aastaarv ei ole ka päris selline kummipeal mida saab venitada lõpmatuseni, sest ilmselgelt on teatud maal ikkagi piir ees ja seda - jällegi kordan - selliste mängude puhul kus ju tegelikult peale lihtsa action visuaali eriti rohkem polegi midagi. Jah, seda piiri aitavad ületada tugevad nostalgiaprillid. Kui aga on tugev nostalgia siis pole niikuinii enam mõtet rääkida neutraalsest hindamisest.
Oma eelneva näitega demonstreerisin, et see ei vasta tõele, vanemad versioone mängitakse tihti rohkem kui uusi. Sest nad on paremad. Mingist nostalgiast on mõttetu rääkida mängude puhul, mis on vähem kui 10 aastat vanad ja delistitud.
Auron kirjutas:
Kui sa tahad lihtsalt arutleda selleüle kas paljud tänapäevased uued mängud ei ole enam fun kuna on aetud liiga keeruliseks ja läbu täis või osadel mängudel on see mure, et devvid on laisad - lepivad kokku piiratud ajaga litsentsid autode, radade, muusika, whatever kasutamiseks ning aja täissaamisel võtavad mängu müügilt ja keeravad online kinni siis see on kivi nende devvide kapsaaeda ja ei puutu konsooli ja PC'sse kui riistvarasse.
Puutub ikka küll nii palju, et kui litsenseeritud sisu peale tehtud leping lõpeb ja mängud digitaalsest müügist maha võetakse, on ainuke võimalus soetatda füüsiline mänguplaat, mis on saadaval ainult konsoolidel.
---
See on naljakas, et Auronja Aeron muidu aktiivsed postitajad, aga selle koha pealt ollakse vait Aeron postitab Linuse ja Digital Foundry videosid, aga nendest on seekord üle läinud
Spoiler
Aeron kirjutas:
Windowsi saab kasutada ilma aktiveerimata ja sinu mängu kogemus sellest ei muutu.
Aeron kirjutas:
Selgita palun mida sa täpselt gaming vaates teha ei saa, kui sul on aktiveerimata windows?
Auron kirjutas:
Ehk siis watermark ja see, et ei saa vikerkaare toonis "teemat" valida ei sega mängimist.
Aeron kirjutas:
...kasuta lihtsalt aktiveerimata windowsi.
Auron kirjutas:
Aktiveerimata windowsi kasutamine ei ole illegaalne vaid kui prooviperiood läbi siis sa ei saa kasutada kõiki featuure. Mängimist ja igapäeva praktilist kasutust neist ükski ei piira.
Aeron kirjutas:
OSi puhul küll midagi katki või halvemini ei ole kui see on aktiveerimata.
Aeron kirjutas:
...tegelikkuses aktiveerimata windows ei too kaasa muid ebamugavusi peale tema enda kiunumise.
Aeron kirjutas:
PC peal saab kasutada windowsi ilma aktiveerimata piiratud funktsionaalsuses ilma igasuguste tagajärgedeta
Aeron kirjutas:
...aktiveerimata windows ei sega mängimist...
Aeron kirjutas:
milliseid ebamugavusi see aktiveerimata windows täpselt kaasa toob?
Aeron kirjutas:
No pmt saad ju ka ilma aktiveerimata windowsi kasutada
Jätan vahele, pole emotsionaalset sidet. Minu ajal liikus neid vähe, Atari XEsid kasutati vahel "mängutubades". Aga loomulikutl olid need masinad kohutavalt kallid.
Tegelikult on huvitav see uus trend, mida ausalt öeldes ei oodanud, et on hakatud tegema vanadest konsoolidest uusi versioone (aga mitte nagu PS Classic, Nintendo Classic Mini, SNES Classic Mini, mil on limiteeritud hulk pre-loaded mänge), kaasaegse riistvaraga (HDMI väljund, wireless puldid jne), vaid millega töötavad ka vanad kassetid. Ja tundub, et isegi uusi mängukassette toodetakse.
Parem graafika ei kaalu üles seda kui uuem mäng on bugine ja karjääri ülesehitus ning muu mängumehaanika on sitt. Puudub innovatsioon.
Ennem sellest polnud sõnagi juttu, et uuem on hirmus bgugine, vigane jne. Jutt oli sellest, et vanem mäng on "lihtsalt parem". Parem seetõttu, et on parem mäng ja parem seetõttu, et tehniliselt pole omadega perses ja vigane on kaks iseasja
SKG kirjutas:
Selleks peab ikka rohkem süviti racing gamingus sees olema, et teada, mis need praegused probleemid on. Sina neid selgelt ei tea, sest vastasel juhul ei väidaks et "uuem ja ilusam mäng, seega parem mäng".
Räägi siis lahti see müstiline süviti racing gamingus olemine Praegune on selline mõttetu jutt kus räägitakse palju aga ei öelda midagi.
SKG kirjutas:
See on jama jutt, mis ei peegelda reaalsust. Tihti on siiski nii, et paljusi mänge ei jõua mängida, siis kui nad välja tulevad.
Ei jõua mänge milles tahaks lausa süviti hirmsat moodi sees olla soetada ja mängida enne kui 5 või 10 aastat möödas? Naeruväärne.
SKG kirjutas:
Teiseks, füüsilisi koopiaid toodetakse piisavalt, et 2nd hand turuga pole probleemi ja sellega saab kenasti arvestada. Selgelt näha, et sul pole kogemust ja ei tea, millest räägid.
Second hand turg on juba eos asi mis ei ole võrdväärne tavalise poeostuga. Second hand eeldab, et keegi kes kunagi ostnud müüb. Teiseks kuna siin käib soig, et delistitakse mingi 5 või 10 aastat vana mäng siis paljudel juhtudel on selles vanuses füüsilised mängud sellise hinnaga, et need on collectors itemid ja ei ole kuskilt otsast "lihtsalt mängimiseks" ostmiseks taskukohase hinnaga. Kuna olen RPG'de fänn tahaks osta PS1'he suikoden 1 ja 2 normaalse hinnaga, tahaks valkyre profile normaalse hinnaga, Castlevania SOTN, Syphon Filter seeriat. Nende mängude eest tahetakse ka siis mitusada euri kui tegu ainult plaadiga ja pole isegi karpi. Kui karp ka olemas küündivad hinnad poole tuhandeni.
SKG kirjutas:
Puutub ikka küll nii palju, et kui litsenseeritud sisu peale tehtud leping lõpeb ja mängud digitaalsest müügist maha võetakse, on ainuke võimalus soetatda füüsiline mänguplaat, mis on saadaval ainult konsoolidel
Jah just, "ET KUI". Mina ei nuta mingite 2015 aastast pärit fantastiliselt heade mängude pärast mida ma müstilisel põhjusel siis ega ka lähematel aastatel kui mõnusasti saada oli ei ostnud aga mis nüüd äkki eluliselt vajalikeks muutusid. Ja me räägime mingitest elu käputäitest mängudest - nagu su näidete põhjal näha ka pigem üksikutest väga konkreetsetest frantsiisidest kus devvide lepingud on kõik ühe jalajäljega. Samas on tuhandeid mänge mida see ei koti. Ja EI, ei ole "ainuke" võimalus soetada ainult konsooli versioon. Konsoolidel on vabandused - PC'l on lahendused
Mis puutub Linuse mulasse siis vaatasin selle juba mitu päeva tagasi hommikohvi kõrvale ära. Nägid vist hirmus palju vaeva mingi lõike tegemisega aga millega läks lappama on see, et kuidas siis niisuur techtuber nagu Linus ei testind reaalselt asja millekohta ta suutis aint mökitada, et "something something downside, something may do something". Ei viitsi kuulata sellist üldist ümberaugu möla, teind siis reaalset testi aga seda ju ei saand, sest kuigi ei saa välistada, et mingisuguine notification bubble on mingil hetkel segand vahele mingi featuuri toimimisele vms. siis asi pole ju mitte olnud activate windows notifikatsioonis kui spetsiifilises asjas vaid notifikatsiooni mullis kui sellises üldse - ehk siis sama probleem oleks ka sellega kui viskab mingit kalendri reminderit, tuletab meelde, et uuendused on saadaval jne. Minu seisukohast oleks võinud linus sellise täielik poole munaga video kus ta just selle tundlikuma osaga tegeleb aint whataboutismiga tegemata jätta.
Nja, see on huvitav jah, et kõik uus on saast ja innovatsiooni pole. Vb mingi konsooli värk.
Ja seda racingus süviti juttu ei tasu liiga tõsiselt võtta, sest konsoolidel ei ole ühtegi racingus süviti olemise mängu.
See mingi sunday racing tilulilu on all cute, aga täiesti teine värk kui korraliku simu jaoks rigi ehitamine ja kogu see peenhäälestamine, mis kaasneb kui tahta nii realismile lähedast racing kogemust kui saada saab.
...ja mingi casual arcade racerina viriseda ma ei tea mille üle on veidi naljakas lihtsalt, muud ei midagi.
Second hand osas on see vist parim asi since sliced bread. Kõik mured paistab, et lahenduvad sellega.
Tuleb innovatsioon, asjad lihstalt töötavad, game preservation ka kaetud.
Mis sellesse linuse videosse puutub, siis mis seda watermarki ikka kommenteerida. Seal on ju nii ammu juba lahendused olemas.
1. Kuluta 1 minut, et teha 1 registry key muudatus või kui see liiga hirmus siis:
Spoiler
Step 1: Press Windows + R to open the Run dialog box, type services.msc, and hit Enter to launch the Services window.
Step 2: In the Services window, scroll down to find the “Windows License Manager Service”. Double-click on it to open its properties.
Step 3: In the properties window, set the Startup type to “Disabled”. Then, click on the “Stop” button to stop the service immediately.
Step 4: Click “Apply” and then “OK” to save the changes. Restart your computer to ensure the watermark is removed.
2. Osta mingi paarikümne eurone windowsi key
...ja asjad mida on n+1 korda selgitatud, aga see on nagu lamemaalasega rääkimine... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Ennem sellest polnud sõnagi juttu, et uuem on hirmus bgugine, vigane jne. Jutt oli sellest, et vanem mäng on "lihtsalt parem". Parem seetõttu, et on parem mäng ja parem seetõttu, et tehniliselt pole omadega perses ja vigane on kaks iseasja
See bugisus on veel lisaks sellele, et vanemad mängud paremad on (ja vähem bugisemad). See on lihtsalt uuemate mängude trend, et on okei mäng bugisena välja lasta. See, et "vanasti" mängudes racingu tuumikule rohkem tähelepanu pöörati, mille tõttu mäng ka parem oli ja nüüd pigem kõigele muule, ei tohiks üllatus olla.
Auron kirjutas:
Räägi siis lahti see müstiline süviti racing gamingus olemine Praegune on selline mõttetu jutt kus räägitakse palju aga ei öelda midagi.
Praktika võimalikult paljude erinevate racing mängudega? Näiteks Forza Motorsport seeria kõik mängud proovitud? Kõik Horizonid proovitud? TDU ja TDU2 proovitud enne Solar Crowni? Black Boxi NFS mängud mängitud? Colin Dirtid ja Rally-d mängitud? Ja nii edasi. Et tekiks üldse mingi võrdlusmoment. Kui sa ainult aastaarvu ja graafika järgi valid, siis võibki jääda mulje nagu uuemad oleks head mängud. Puudub kontekst ja võime võrrelda teiste mängudega ning teemal kaasa rääkida.
Auron kirjutas:
Ei jõua mänge milles tahaks lausa süviti hirmsat moodi sees olla soetada ja mängida enne kui 5 või 10 aastat möödas? Naeruväärne.
Kus see 10 aastat tuli? Ära fantaseeri. FH4 on kõigest 6 aastat vana ja pühapäevast võetakse see mäng maha. Võibolla keegi, kes ainult racing mänge mängib, on jõudnud kõik huvipakkuvad läbi mängida, aga kui vähegi rohkem žanreid huvi pakub, siis on normaalne, et ei jõua nii palju kui tahaks.
Auron kirjutas:
Second hand turg on juba eos asi mis ei ole võrdväärne tavalise poeostuga. Second hand eeldab, et keegi kes kunagi ostnud müüb. Teiseks kuna siin käib soig, et delistitakse mingi 5 või 10 aastat vana mäng siis paljudel juhtudel on selles vanuses füüsilised mängud sellise hinnaga, et need on collectors itemid ja ei ole kuskilt otsast "lihtsalt mängimiseks" ostmiseks taskukohase hinnaga. Kuna olen RPG'de fänn tahaks osta PS1'he suikoden 1 ja 2 normaalse hinnaga, tahaks valkyre profile normaalse hinnaga, Castlevania SOTN, Syphon Filter seeriat. Nende mängude eest tahetakse ka siis mitusada euri kui tegu ainult plaadiga ja pole isegi karpi. Kui karp ka olemas küündivad hinnad poole tuhandeni.
Naljakas, kuidas jutt 4 kuuga 180 kraadi muutus: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11507316#11507316
Taaskord, täielik jama. Võtad sõna teemal, mil praktiline kogemus puudub. Ostan ja müün konsoolimänge, olen hindadega hästi kursis, ei ole mõtet sellist jura mulle ajada. Me ju räägime mainstream racing mängudest, milledest toodeti tohutu hulk plaate, mitte mingitest obskuursetest eranditest, mil oli väike tiraaž.
Auron kirjutas:
Jah just, "ET KUI". Mina ei nuta mingite 2015 aastast pärit fantastiliselt heade mängude pärast mida ma müstilisel põhjusel siis ega ka lähematel aastatel kui mõnusasti saada oli ei ostnud aga mis nüüd äkki eluliselt vajalikeks muutusid. Ja me räägime mingitest elu käputäitest mängudest - nagu su näidete põhjal näha ka pigem üksikutest väga konkreetsetest frantsiisidest kus devvide lepingud on kõik ühe jalajäljega. Samas on tuhandeid mänge mida see ei koti. Ja EI, ei ole "ainuke" võimalus soetada ainult konsooli versioon. Konsoolidel on vabandused - PC'l on lahendused
Jutt on tervest racing žanrist, mitte üksikutest mängudest, sest juba tänu oma ülesehitusele (litsenseeritud autod, rajad ja muusika), on enamus racing mängudest määratud delistimisele. Juba eos.
Auron kirjutas:
Mis puutub Linuse mulasse siis vaatasin selle juba mitu päeva tagasi hommikohvi kõrvale ära. Nägid vist hirmus palju vaeva mingi lõike tegemisega aga millega läks lappama on see, et kuidas siis niisuur techtuber nagu Linus ei testind reaalselt asja millekohta ta suutis aint mökitada, et "something something downside, something may do something". Ei viitsi kuulata sellist üldist ümberaugu möla, teind siis reaalset testi aga seda ju ei saand, sest kuigi ei saa välistada, et mingisuguine notification bubble on mingil hetkel segand vahele mingi featuuri toimimisele vms. siis asi pole ju mitte olnud activate windows notifikatsioonis kui spetsiifilises asjas vaid notifikatsiooni mullis kui sellises üldse - ehk siis sama probleem oleks ka sellega kui viskab mingit kalendri reminderit, tuletab meelde, et uuendused on saadaval jne. Minu seisukohast oleks võinud linus sellise täielik poole munaga video kus ta just selle tundlikuma osaga tegeleb aint whataboutismiga tegemata jätta.
Mis need Windowsi notificationid siia puutuvad, need saab ju mängimise ajaks kinni panna. Sina ja Aeron korrutasite kokku eelnevalt vähemalt 10 korda, et aktiveerimata Windows mängimist ei sega. Nagu selgub, ei olnud see nii must-valge. Aga eks seda ongi liiast loodetud, et keegi siin oma eksimust tunnistaks, isegi kui vastupidine nina ette lükata.
Aeron kirjutas:
Nja, see on huvitav jah, et kõik uus on saast ja innovatsiooni pole. Vb mingi konsooli värk.
Mitte, et enamus kõnealuseid mänge poleks multiplatformid. Ka PC peal.
Aeron kirjutas:
Ja seda racingus süviti juttu ei tasu liiga tõsiselt võtta, sest konsoolidel ei ole ühtegi racingus süviti olemise mängu.
See mingi sunday racing tilulilu on all cute, aga täiesti teine värk kui korraliku simu jaoks rigi ehitamine ja kogu see peenhäälestamine, mis kaasneb kui tahta nii realismile lähedast racing kogemust kui saada saab.
...ja mingi casual arcade racerina viriseda ma ei tea mille üle on veidi naljakas lihtsalt, muud ei midagi.
PC master race argument, sest ainult seal on need kõige "õigemad" mängud. Konsoolidel ainult mingid arcade tilulilu
Aeron kirjutas:
Second hand osas on see vist parim asi since sliced bread. Kõik mured paistab, et lahenduvad sellega.
Tuleb innovatsioon, asjad lihstalt töötavad, game preservation ka kaetud.
See on hapud viinamarjad, sest see turg PC peal puudub juba ammu. Või kurdad taas valikuvõimaluste üle?
Aeron kirjutas:
Mis sellesse linuse videosse puutub, siis mis seda watermarki ikka kommenteerida. Seal on ju nii ammu juba lahendused olemas.
1. Kuluta 1 minut, et teha 1 registry key muudatus või kui see liiga hirmus siis:
Spoiler
Step 1: Press Windows + R to open the Run dialog box, type services.msc, and hit Enter to launch the Services window.
Step 2: In the Services window, scroll down to find the “Windows License Manager Service”. Double-click on it to open its properties.
Step 3: In the properties window, set the Startup type to “Disabled”. Then, click on the “Stop” button to stop the service immediately.
Step 4: Click “Apply” and then “OK” to save the changes. Restart your computer to ensure the watermark is removed.
2. Osta mingi paarikümne eurone windowsi key
...ja asjad mida on n+1 korda selgitatud, aga see on nagu lamemaalasega rääkimine...
"Lahendused". Algselt sa ju korduvalt ja väga kindlasõnaliselt väitsid, et aktiveerimata Windows mängimist ei mõjuta, miks sa nüüd korraga soovitad käsurea kaudu asju häkkida või siiski Windows key osta ja aktiveerida? Väravapostide liigutamise musternäide _________________ MÜÜA: PlayStation 3 Slim 160GB (UUS)
Praktika võimalikult paljude erinevate racing mängudega? Näiteks Forza Motorsport seeria kõik mängud proovitud? Kõik Horizonid proovitud? TDU ja TDU2 proovitud enne Solar Crowni? Black Boxi NFS mängud mängitud? Colin Dirtid ja Rally-d mängitud? Ja nii edasi. Et tekiks üldse mingi võrdlusmoment. Kui sa ainult aastaarvu ja graafika järgi valid, siis võibki jääda mulje nagu uuemad oleks head mängud. Puudub kontekst ja võime võrrelda teiste mängudega ning teemal kaasa rääkida.
Selle asemel, et seletada ja oma põhjapaneva kogemuse pealt rääkida pööblile lahti, miks paarkümmend aastat vana racing mäng on parem kui tänapäevased, tuli ainult möla as expected. Kui tead, siis räägi ja kui ei tea, siis ära esitle end kui eksperti.
Selle asemel, et seletada ja oma põhjapaneva kogemuse pealt rääkida pööblile lahti, miks paarkümmend aastat vana racing mäng on parem kui tänapäevased, tuli ainult möla as expected. Kui tead, siis räägi ja kui ei tea, siis ära esitle end kui eksperti.
Ma võin ju kõik ükshaaval lahti rääkida, aga mida see mulle annab? Kellegi siin siirast huvi nagunii pole, et sel teemal pikemalt lahata.
Kui siin eelkõnelejaid asi siiralt huvitaks, siis oleks eelnev video ammu ära vaadatud, kus on peaaegu kõik kokku võetud, mitte ei teeskles siin, nagu teema vastu huvi oleks.
Aga palun, hakka vaatama/kuulama kui reaalselt teema huvi pakub. Väga hästi tehtud videod. PC gameri jaoks ka silmaringi laiendavad.
Ma võin ju kõik ükshaaval lahti rääkida, aga mida see mulle annab? Kellegi siin siirast huvi nagunii pole, et sel teemal pikemalt lahata.
Kui siin eelkõnelejaid asi siiralt huvitaks, siis oleks eelnev video ammu ära vaadatud, kus on peaaegu kõik kokku võetud, mitte ei teeskles siin, nagu teema vastu huvi oleks.
Tõesti, this is the shit. Ma müüks küll kohe oma PC ja Series X'i maha, et omale PS2 osta sellepärast.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.