Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
HDTanel
Overclocker

|
07.12.2024 16:51:10
|
|
|
Killhoven, Nii muutub mäng liiga igavaks, kampaania kiire läbimine on üks skillidest.
Igatahes minu eilne esimese tunni seiklus oli selline
Spoiler 
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
07.12.2024 17:35:44
|
|
|
Ma ACT2 hetkel. Üli vaikselt teen avastan pea kõik kohad ära kampaanias. Katsetasin skille jne. Mingi kombo sain lõpuks tööle Fire + lightning. Ütleks, et suht fun aga kuradi raske on jah. On näha, et mobid on enamasti kõik kiired va üksikud ja mob pakid on kurjad. Kui ikka 10-15 kargab pundis peale, siis GG kui stunne pole. Ilma stun skillita on ikka omajagu challenge. Kogu aeg dodge roll käib
_________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
0 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
07.12.2024 18:45:25
|
|
|
Hakkab silma mitmetes elementides on liigutud (eelkõige) D4 suunas, mistõttu on omapära teiste sama žanri (minu arvates) kehvemate mängudega vähenenud.
Eks eesmärk GGG-l ole ilmselt olegi võimalikult palju ARPG kategooria mängijaid üle võtta.
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
viimati muutis Killhoven 07.12.2024 18:45:46, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 399 loe/lisa |
   |
345 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
07.12.2024 18:46:18
|
|
|
Mina ei saa aru sellest, kuidas ma skill gemmidele san rohkem kui +2 support gem sloti avatud? Mul on kõik skillid max 2 support gem slotti. Ja muudkui topin neid igale poole aga igal pool on guidides kuni 5 max. Skillid osad juba lvl 5. Aru ma ei saa nõme süsteem see. Mingi char leveli piirang või ongi vaja lihtsalt kõrge chari levelit vaja, et saaks skillid kuskil lvl 9 ja siis unlockitakse alles 3,4, ja 5 slot sklillidel?
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 257 loe/lisa |
   |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
07.12.2024 22:32:59
|
|
|
JOHHAIDII.. ma jõudsin ACT2 keskele kui avastasin, et SKILLGEMME mäng ise ei levelda ma kusagil ei näinud neid + märke.. tuleb välja, et leveldatud skillgemid mis kukuvad neid pead kasutama oma enda skilli peal, et need siis üles leveldada nii Terve A1-2 lihtsalt mängisin lvl1 skillidega
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
07.12.2024 22:48:50
|
|
|
Ma rollin teise klassi. Sorc fire/lighting on ok aga jääb nõrgaks bossides. Ei viitsi jebida nii palju, et iga boss maha saada. PRoovisin frost/lightning aga sellega brick char suht. Proovin rangerit
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
07.12.2024 22:52:37
|
|
|
Spoiler 
Mõnele hilisemale alustajale kulub ehk ära.
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
07.12.2024 23:38:33
|
|
|
Mul selle act1 lõpubossi maha saamisega läks vist mingi 12 minutit. Hull sebimine ikka. Warrior. Tüüp on nii uimane, et osa kraami ei jõua lihtsalt eest ära rollida. Osa bosse sisuliselt tänu totemile maha grindinud, kuigi sain act1 keskel unique mace, mis kõvasti aitas. Ilma selleta oleks puhta pees.
Paar korda on eliit mobidel olnud sellised kreisid kombod, et no anna olla. Üks kiiliparv lihtsalt pasandas kõik kohad tuld täis, pool dungeoni oli vaja tagasi kiteda...
_________________ Liitu Binance'ga
Liitu Honey'ga |
|
   |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
08.12.2024 06:03:56
|
|
|
Ma ACT 2 keskel sain oma bildi lõpuks korralikult tööle, proovisin mitmeid asju ja avastasin, et sellel Poison granaadil on secondary explosion 3x dammiga niisiis pillun räigelt oma explosive granaate koos poison granaatidega ning bosside jaoks veel shock granaadid ka. Deadeye Tailwind on ka hetkel hea abi, järgmine ascendancy annab veel 30% dam reductionit sellele.. igatahes nüüd on väga lõbus, lihtsalt räiged suured plahvatused igalpool ja vaenlased lendavad igale poole laiali ülifun.
Stackisin evasionid enamusjaolt. Nüüd jõudsin ACT III lõpuks, kõik igasugu dialoogid läbi kuulanud, alad puhtaks teinud aga ikka püsin kuskil +1 level max üle selle leveli mis areat teen.
Igatahes mida rohkem mängin seda rohkem meeldima hakkab, raske aga kui suudad aru saada mida oled valesti teinud või miks on raske ja siis lahendad selle.. väga meeldiv lihtsalt
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
AlvinL
Kreisi kasutaja

|
08.12.2024 08:50:40
|
|
|
Jõudsin ka eile act3 oma Stormweaveriga. Klikin ele damage + cast speed. Arc, spark, firewall, Orb of storms, Mana tempest tekitab korralikult damageit. Bossid kustuvad suht kiiresti. Aga nuppe on palju mida vajutada, WASD ei sobi mulle vähemalt.
Esimesena võtsin Arcane surge ka ja võtsin 80% increase AS effect veel juurde. Kui cast speed on hea, siis saab mängida.
_________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud. |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
08.12.2024 10:25:06
|
|
|
WASD oli alguses jube keeruline, eriti bossude ajal, kui pulss kõrgemal. Aga nüüd enam tagasi klikkima ei taha. Warriga lvl 22, kasutan 4 skilli + mace attack, ülejäänud on kuidagi väga nõrgad ja pole mõtet. Nüüd hiljem peaks tulema veidi paremat aoe kraami juurde, millega edasi liikuda. Mace attack on single target kõige tugevam.
Liitu Honey'ga |
|
   |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
08.12.2024 15:44:05
|
|
|
AlvinL kirjutas: |
Jõudsin ka eile act3 oma Stormweaveriga. Klikin ele damage + cast speed. Arc, spark, firewall, Orb of storms, Mana tempest tekitab korralikult damageit. Bossid kustuvad suht kiiresti. Aga nuppe on palju mida vajutada, WASD ei sobi mulle vähemalt.
Esimesena võtsin Arcane surge ka ja võtsin 80% increase AS effect veel juurde. Kui cast speed on hea, siis saab mängida. |
Suht sama!
Minuarust WASD on jumala naturaalne vibukaga mängides ja ilmselt ka casteriga aga AINULT kui sul on paar nuppu
Niisiis mul on left click detonaator ja right click explsoive granaadid ning max mida võimalik mujale panna on Q alla oma poison granaadid ja KÕIK TEISED NUPUD peavad olema mingi üks kindel skill.
Sest kõik skillid, mis jäävad W-st paremale E,R,T, F.. neid pole võimalik eristada, ma panin oma shock granaadid nende alla lihtsalt.
Nüüd aga A3-e jõudes avastasin mingi õli granaadi ka.. võibolla mahutan kuidagi selle kusagile veel, pigem hiire küljele kuskile.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
08.12.2024 18:27:27
|
|
|
Tegin lapsega koos couch co-opi witch + sorc. Sisuliselt faceroll kõigega, mis ette jäi. Warriga üksi läks samale maale jõudmiseks ca 2x rohkem aega.
Kontrolleriga lihtne ka minusugusel, kes pole kontrolleriga väga harjunud. Ei pea väga täpselt sihtima, et pihta saada. Mingi sihtimisabilise loogika on mängu sisse ehitatud. Mega lõbus on igatahes see couch coop. Ühe bugi avastasime ka, kus char jäi lihtsalt minioni otsa kinni, aga sellest saime town portaliga jagu.
Warrior on hetkel mul nii lahja dämmiga, et väga ei viitsi enam ausalt. Viimane bossilahing Zalmarathiga mingi 10 minutit mässamist ja sain 30% peale enne kui surin. See asi vajab buffi või ma pean lihtsalt üle leveldama, et sellise bossu peale minna. Talendipuust ka midagi nagu valesti teinud pole, enamus dämmipunktid sees.
Maagiga lihtsalt plähmerdan mingi suunas ja kõik kukub.
Liitu Honey'ga |
|
   |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
08.12.2024 21:28:52
|
|
|
Olekski ju maru igav, kui kõik karakterid pühiks ekraani puhtaks ilma igasuguse vajaduseta ajutegevusele natukenegi panustada, kui sellised mängud meeldivad, siis mängi moblamänge.
Pole olnud kahjuks veel piisavalt aega ise mängida, kuid paralleelselt muu tegevusega olen jälginud erinevate karakteritega mängijaid ja reeglina pannakse ikka kuskil mööda, eeldatakse mingi sünergia toimimimist viisil, kuidas see tegelikult siiski ei toimi või ei leveldata oma võimeid-relvi jne-vms. võimalusi on palju.
Ja võimalusi, kuidas oma võimeid kombineerida on tõepoolest väga palju ja mitmete valikute puhul ei adugi enne proovimist täpselt, kuidas see reaalselt mõjub ja kas ka valitud mängustiiliga üldse kokku sobib.
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
08.12.2024 22:01:47
|
|
|
Mu point oli selles, et sorc on liiga OP. Netis küllaga videosid, kus bossud kukuvad 30 sekundiga ja vähem.
Warrioriga mul ilmselt pole geariga ka vedanud. Ma pakun, et warrior alguse pool saab buffi, sorc saab üldiselt nerfi. Warriori üks spell sai muidugi ka kohe alguses nerfi, sest see oli ajuvaba - oneshottis bosse.
Mängisin kuni lvl10 ka mungaga - algus tundub suht balansis.
Liitu Honey'ga |
|
   |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
08.12.2024 22:08:12
|
|
|
Seda küll, varajane ligipääs ikkagi ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
08.12.2024 22:39:34
|
|
|
HOOOLYYY.... ACT 3 Lab Trial see Ultimatum oli HARD AS FUCK. Mida kuradit lihtsalt.. koguaeg ülipasad modid ja siis boss ka rotateb.
Resisti mul pea, et pole ja noo kohutav oli 1h tegin seda sitta enne kui läbi sain. Trialid olid pm kerged aga olenevalt, mis cancer modid said bossi jaoks sellest olenes terve run.. pluss MIS BOSS üldse tuleb.
Also.. SUPPORT GEM level 2 aka TIER2 dropivad Act 3-s. Ehk siis tõesti vist leveleid nagu polegi supportidele, lihtsalt tierid ja quality!
St Tier 2 support gem avab uued ägedad suppordid.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
AlvinL
Kreisi kasutaja

|
08.12.2024 22:53:40
|
|
|
Mobid natuke overtuned ja droppe eriti ei tule. Muidu täitsa ok, jõudsin crueli välja ja aitab ka praegu.
_________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud. |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
09.12.2024 01:33:35
|
|
|
Nii Witch minion ka proovitud ära. Jamanrat ei teinud ära. Pean nuputama kust rohkem dps saada. Seal ei jää pikalt ellu. Liiga kiired bossi skillid. Millegagi saab alati pihta ja kui liiga kaua teha, siis lõpuks healing pot otsas.
Ma ütleks, et mäng on toores. Liiga crazy on act 1-2 vähemalt need 3 klassi proovitud ära nüüd. Iga bossiga on mingi probleem kas oled minion build või siis mingi muu klass. Kuna alguses on kõik liiga nõrgad ja bosside killid osad on napikad. Päris paljud vist ei viitsi teha, kes ei taha mõnda bossi 25+ korda proovida. Üsna kindel, et midagi hakatakse muutma. Munk järgmisena ära proovida millagi.
Kokkuvõttes on raskus Poe2 selline: Sina oled ise üliaeglane ja enamus mobid on steroidide peal. Kogu raskus ongi selles, et kuidas neid ohjata kas stun või siis jooksed dodge'iga eest ära . Oleks oodanud natuke veidi paremat raskuse süsteemi seda vähemalt act 1-2. Alguses poel ksille ka jne, siis on eriti keeruline kui ei tea mida teed.
_________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
viimati muutis Zonerman 09.12.2024 01:37:43, muudetud 1 kord |
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Myshkin
HV vaatleja
|
09.12.2024 01:34:44
|
|
|
Keegi viitsib eestlaste guildi teha? invite: myshwitch
|
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
09.12.2024 07:13:10
|
|
|
Ma sain ka lõpuks Crueli oma granaatide Deadeyega. Suppper ezz kõik aga hooolyy mana probleemid olid ulmeeelised.
Võibolla kõige paremad noded passive trees ongi MANA ja LIFE flaskide omad ma võtsin life leech supporti.. proovin mana oma ka kohe aga pea mingit leechi ei näinud sellest, vb liiga vähe phys dämmi teen.
Pm lõpu bosside suurim probla oli, et sain elud poole peale siis oli mana otsas ja jooksin ringiratast ja tapsin neid DEFAULT attackiga ja ootasin kuni mana ise regennib
Siiski ÜLIHEA uus osa, 10\10-st EARLY ACCESSi kohta. Mõned bugid, paar korda ühed viimased bossid bugisid ära aga jumalikult hea mäng.
edit: Alustasin SSFHC-ga, et proovida sorci korra. JUMMALAA OP on Spark tahaks pulli pärast vaadata kas klassikaline IceNova Frostbolti ka tööle saaks või mingi Cold Snapiga hoopis.. hetkel väga hapu.. aga Spark.. hoooly!! Fun
Spoiler 
Siin see teine boss Asinia mängu algusest SSFHC Spark Flamewall demo.. noo öö ja päev vs minu vibukas esimesel proovil, surin nii mitu korda seal
Näitab hästi mida ühekordne mängu läbimine juurde annab, lihtsalt tead palju enam kuidas asjad töötavad, mis on head jne..
Spoiler 
vs siin 48:02 peal kui esimest korda kohtasin seda oma vibukaga, mäng oli mega võõras veel
Spoiler 
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
09.12.2024 09:43:47
|
|
|
Casterid on mõlemad hetkel ikka väga lihtsad.
Minu warrior bossitamine on siiani olnud selline nagu siin videos tal Ignagduk, aga veel aeglasem. Ca 10 minutit kõva higistamist. Ma pole muidugi liikumises ka tema tasemel.
Spoiler 
Socket kivide mure on mul ka. lvl27 olen siiani leidnud kokku 2 kivi + 2 socketiga itemit, millest üks on hetkel kasutuses. Naljakas on olnud ka rare kraami drop rate, mis on ca 0,5% või veel väiksem.
Orbe, mis teevad sinise rare'ks on tulnud vist ka 3tk kokku. Võiks veidi parem olla.
Liitu Honey'ga |
|
   |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja
|
09.12.2024 10:25:22
|
|
|
oot kas nüüd on jälle vaja 2x kampaania läbi teha, et mappidesse jõuda?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
soomer
HV vaatleja
|
09.12.2024 14:14:24
|
|
|
Mina ledsin juba ühe Orb'i mis lisab support sloti skillile.
Support slottide lisamine:
Lesser Jeweller's Orb: Adds a Support Gem Socket to a Skill Gem slot. Works on Skill Gems with 2x Support Gem Sockets (default)
Greater Jeweller's Orb: Adds a Support Gem Socket to a Skill Gem slot. Works on Skill Gems with 3x Support Gem Sockets
Perfect Jeweller's Orb: Adds a Support Gem Socket to a Skill Gem slot. Works on Skill Gems with 4x Support Gem Sockets (maxes out at 5x Support Gem sockets)
Socketite lisamine:
Artificer's Orb: Adds a Socket to Gear (Max 2x on two-handed weapons and Body Armor, 1x on all other equipment)
Ja muide, Trading leht on ka täiesti olemas, kuigi natuke peidetud:
https://www.pathofexile.com/trade2/search/poe2/Standard
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|