Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 287, 288, 289 ... 293, 294, 295  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 05.12.2024 11:41:25 vasta tsitaadiga

98456€ ATH
Noh, keegi müüb ka juba midagi?
Või sõidate jälle terve järgmise karuturu alla?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 05.12.2024 16:25:11 vasta tsitaadiga

Aga mulle ei ole keegi rääkinud, et bitcoin tõuseb 100 000 dollarit - davinci räägib juba üle kümne aasta, et 1 dollar = 1 BTC ja nüüd on 1 dollar bitcoini = 100 000 USD
Spoiler Spoiler Spoiler

--
XEC on kuu ajaga pidevalt tõusnud - väga hea asi on ecash - võimalik, et teeb kunagi miljonäre juurde:
Spoiler Spoiler Spoiler

--
HEX on ka kõige suuremat tippu tegemas. See on ka STAKE poolest väga kasumlik. Stake-ga tootab ise ennast juurde.
Spoiler Spoiler Spoiler

BTC on saavutanud selle, mida oodati. 2025 aasta eeldused on tehtud. 2025 on 150 000 - 250 000 dollari suurused võimalikud hinnasihid. Bitcoini L1 puudub stake. Stake on ainult L2 ja see tähendab ka juba midagi muud (tuletan meelde, et lõuna-korea president viis ühe päevaga BTC L2 kihis bitcoini 30 000 võrra alla hinna!!! muidugi see juhtus lõuna-koreas, kus oli L2 kiht tehtud - euroopa MiCA moodi - välismaailmast eemaldatud kauplemiskiht!! ). Kusjuures šveitsis on ka BTC L2 kiht lõuna-korea moodi - siseriiklikuks tarbimiseks. HOIDKE alati PÕHIVARU L1 kihis.

Spoiler Spoiler Spoiler

Ka KYC puhul ostmine võib normaalne olla kui saab L1 osta-müüa. Aga ebanormaalne oleks see, et on küll KYC kuid kriisi olukorras on L2 (mis tavaliselt asub siseriiklikule ja riigi hallatavas rahakotis/platvormis -šveitsi näide, lõuna-korea näide..) puuks [eestis on ka paljud L2 kihiga bitcoini platvormidel riigi märge küljes]
..
..
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 05.12.2024 22:53:33 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:
Aga mulle ei ole keegi rääkinud, et bitcoin tõuseb 100 000 dollarit - davinci räägib juba üle kümne aasta, et 1 dollar = 1 BTC ja nüüd on 1 dollar bitcoini = 100 000 USD

Sa toodad ju stabiilset labiilset ima siin, et BTC ei tooda ja muu sodi võtab kogu maailma üle, sa oled BOT ve mis su vigastus on? icon_lol.gif

Naiivne on arvata, et selle ralliga taas "taksojuhid" ja kodused "täiskohaga emmed" piki reaalsust ei saa !
Lainetab see täpselt sellises graafikus, et numbrid justkui tõusevad, aga rahvas vaesub.
tagasi üles
SSD
HV Guru
SSD

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.12.2024 00:51:38 vasta tsitaadiga

Ma ei saa midagi aru, aga see naine on nii ilus!
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 06.12.2024 01:16:13 vasta tsitaadiga

Need on rõõmupisarad, eth on rohkem tõusnud.
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 06.12.2024 01:19:03 vasta tsitaadiga

elukaz kirjutas:
Need on rõõmupisarad, eth on rohkem tõusnud.

icon_lol.gif see oli hea icon_biggrin.gif
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 06.12.2024 01:56:51 vasta tsitaadiga

Norm kukkumine käis just. Vist pandi äratuskellad 100k peale ja kui ükskord viitsiti oma rahakotist börsile viia ja sell at market price siis oops icon_biggrin.gif

Eth sealjuures kukkus vähem beer_yum.gif

Wiltz
HV Guru

sõnum 06.12.2024 08:48:13 vasta tsitaadiga

teate, mis kõige rohkem kukkus? huaak tuaah coin icon_lol.gif

mina635 sul oli ikka ostetud paari tonni eest seda?!! beer_yum.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 06.12.2024 13:50:34 vasta tsitaadiga

PulseChain võrk on L1 kiht. Kõik tokenid ka selles võrgus on L1. bitcoinABC (ecash) on kõik L1 ja tema tokenid ka L1 võrguskihis. L2 saab nimetada bybiti, platvorme, CEX-i. investeerimisplatvorme, kus on sinu võtmest koopiaid või on privaatvõti nende käes (näiteks LHV pangas krüptoraha hoidmine).

Bitcoin? L1: bitcoin.org kodukale vaja minna ja uurida.

Control over your money

This wallet gives you full control over your bitcoins. This means no third party can freeze or lose your funds. You are however still responsible for securing and backing up your wallet.

---
Kui 1 BTC= 89 000 -90 000 USD, siis oleks endalgi hea bitcoine juurde osta. Kui kukuks 70 000 - jummala vedamine. Ilmselt tuleks vaadata, et mitu 100 000 piiri ta nüüd peksma hakkab.. Kindel on bitcoini puhul see, et vaalad ostavad.

---
Mina ostan ikka oma walletitesse tokeneid ja coine edasi. Eile päeval panin ma ainukese (admini võtmeta DEX börsil) ETH sulgemisele ja vahetasin WETH-i PLS vastu. Suurema portsu otsas jälle.
bybit demokontos sulgesin hbar-i, mis hakkas kahjumisse minema ja kahjuks shorti üle ei pannud. Oleks demotuhandeid teeninud.
---
Spoiler Spoiler Spoiler

"Bitcoini virnastamisega tegelevad ettevõtted BlackRock ja MARA Holdings ostsid kokku 9173 Bitcoini, samas kui tundmatu vaal kogus 600 Bitcoini, kuna krüptovaluuta hind langes 5. detsembril 92 957 dollarile."
tagasi üles
Plin500
HV piljardihai
Plin500

sõnum 06.12.2024 18:08:19 vasta tsitaadiga

elukaz kirjutas:
Norm kukkumine käis just. Vist pandi äratuskellad 100k peale ja kui ükskord viitsiti oma rahakotist börsile viia ja sell at market price siis oops icon_biggrin.gif

Eth sealjuures kukkus vähem beer_yum.gif

Nende kukkumiste pealt teenibki. 99% kindel, et peale kukkumist on tõus, Long peale ning tunni pärast ~kilo taskus. Shortida pole viimasel ajal julgenud. Pikemate tradede jaoks pole siiani veel närvi olnud icon_lol.gif Eth jookseb, selle ootan ära.

Wiltz
HV Guru

sõnum 06.12.2024 18:19:53 vasta tsitaadiga

mis summa umbes "alla" paned, st. mis summaga mängid, et nö. tunni pärast kilo tasku tõmmata? see peab ikka selline kena 5 kohaline olema ma eeldan, vähemalt. eks muidugi võimalik teenida...aga kõvasti peab külma närvi olema ja kõva uskumus selle 99% tõusu osas
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 07.12.2024 05:59:11 vasta tsitaadiga

(28min 41sek). Michael Saylor on Bitcoin $100k to $13M and MicroStrategy’s Monster Run https://youtu.be/dc9T9POb50A?t=1721
Väga julge pakkumine ja tüüp teeb kulda endiselt pmst maha.
Keskpangad ostavad jätkuvalt kulda, vaadates kasvõi seda millega Poola on hakkama saanud oma kullaostudega.
tsitaat:
Poola suurendas teises kvartalis oma reserve 18,7 tonni võrra, kolmandas kvartalis aga juba 42 tonni võrra. Oste on jätkatud ka aasta lõpus ning praeguseks on riigi reservid kasvanud 427 tonnini. Sellega on Poola kerkinud kullareservide mahu poolest maailmas 12. kohale.

Mis Eesti kullareservid olid, ei mäleta, aga pole mainimist väärt thumbs_down.gif , USA võlakirjades hoiavad ka icon_rolleyes.gif
Eesti polliitikud investeerivad Rail-Baltic'usse kus rahad kaovad nagu musta auku, keegi täpselt ei tea palju kuhu kulus... ja sealt liigub ruts parematele jahimaadele "Tahtsime parimat, aga läks nagu alati" icon_lol.gif

Plin500
HV piljardihai
Plin500

sõnum 07.12.2024 09:46:58 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
mis summa umbes "alla" paned, st. mis summaga mängid, et nö. tunni pärast kilo tasku tõmmata? see peab ikka selline kena 5 kohaline olema ma eeldan, vähemalt. eks muidugi võimalik teenida...aga kõvasti peab külma närvi olema ja kõva uskumus selle 99% tõusu osas

~10% võimendusega ~3-5K. Mõne % tõus ning olenevalt coinist on see summa kiirelt koos. Aga sama kiirelt on ka kaotuse võimalus - stop-lossi panen küll likvideerimise ligidale ning 10% suhteliselt tagasihoidliku võimendusega on see õnneks suhteliselt "andestav", kuid kaotused on mängu paratamatu osa.

Siiski, oleks närvi rohkem ning suurema rohelise numbri peal ei tõttaks kohe raha välja võtma, oleks praegu olukord palju parem. Aga nagu öeldakse, oleks ma eile nii tark kui mu naine täna, siis oleksin miljonär icon_lol.gif

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 08.12.2024 20:52:37 vasta tsitaadiga

Link

Riik on loonud energiakriisi:

Link
tagasi üles
virx
HV Guru

sõnum 08.12.2024 20:53:56 vasta tsitaadiga

mina634, järgmine FTX või LUNA moment on ainult aja küimus.
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 17.12.2024 15:29:26 vasta tsitaadiga

https://www.err.ee/1609553275/bitcoin-i-hind-ronis-uutesse-korgustesse

"Pangaekspertide hinnangul on tegu aga mõõduka hullusega, mis võib ühel hetkel ootamatult ka kokku variseda."

Kogu aeg on mingid võrgutõrked pangal. Küll ei tööta ATM, küll poes ei ole ühendust, küll smart-id ei tööta. Veeb ei tööta. Aga bitcoin võrk töötab juba 13 aastat jutti.
----
1 BTC = 101 728 €
----

Euroopa seadusandja Sarah Knafo kutsus Euroopa Liitu üles looma strateegilist Bitcoini reservi, lükates samal ajal tagasi Euroopa Keskpanga (EKP) väljatöötatava keskpanga digitaalvaluuta (CBDC) kavandatava kasutuselevõtu "digitaalse euro".

"On aeg paradigmat muuta. On aeg kaitsta oma inimesi inflatsiooni ja meie riikide halbade majandusvalikute eest."
Spoiler Spoiler Spoiler

---

Börsist on parem varajane panus: üks isik ostis pepet 27 dollari eest ja nüüd müüs pepet ja sai 150 000 000 dollarit. Mul on PEPE-t ainult 9 miljonit tükki. Ei viitsi juurde ka osta - kallis lõbu.
Ma ostsin binance võrku BabyDoge umbes 23 dollarit, sentidega - eest ja sain kuskil 5 miljardit tükki. Aastate pärast loodan saada miljoneid.
https://www.coingecko.com/en/coins/baby-doge-coin

---
Bitcoin pumpab: 106 354 $

-----

huvitav, bybit-is saab XMR-i veel panustada. Aga näis, mil MiCA tal käsib eemaldada eu kasutajate jaoks. Muidu keelab eu-s kasutada..

XMR hind on ka päris kuum. Kas ka MiCA jõustumisel? Mida arvate, et kas läheb hind alla või üles, taastub kiiresti?
---
Spoiler Spoiler Spoiler

Peter Schiff & Jack Mallers Debate Bitcoin Vs. Gold

Kes pole veel vaadanud.

oleks panna hea punkt selle videoga:
Spoiler Spoiler Spoiler

viimati muutis mina634 17.12.2024 16:01:46, muudetud 1 kord
tagasi üles
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

sõnum 17.12.2024 15:56:28 vasta tsitaadiga

Müüsin veerand oma eetrist maha. Kui see siit nüüd kõvasti tõusma peaks, siis võite mind tänada.
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 17.12.2024 16:58:48 vasta tsitaadiga

Ostke BabyDoge - 0,000000004266 $
78.5% kuune tootlus. certik sertifikaat kodulehel. Kordab doge algust. Doge oli ka kunagi nullidega. OLETE TULEVASED miljonärid!!!
https://babydoge.com/

Piisavalt nulle, et oodata. DOGE, PEPE ja SHIBA INU ja nüüd on ka BabyDoge BSC!!
---

netcat kirjutas:
Müüsin veerand oma eetrist maha. Kui see siit nüüd kõvasti tõusma peaks, siis võite mind tänada.

Eetrit on küll. Aga bitcoini müüki ootaks küll. Saaks veel odavalt.
Ennem kui eesti panga eksperdid ostma hakkavad. Müüks neile "jalaga p***".
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 17.12.2024 18:14:45 vasta tsitaadiga

netcat kirjutas:

Mõistlik tegu.
Aga kes ütleb millal on mõistlik, kipub nii olema kui koorma maha paned siis kohe hakkab tõusma v arvad, et hea hinnaga said ja hakkab langema icon_lol.gif .
Ilmselt praeguses olukorras olekski mõistlik müüa, ning istuda oma kõva riista peal ja klomp kurgus vaadata kuis veel tõusb icon_razz1.gif... parem ikka kui pärast veene minna läbi lõikama beer_yum.gif

Plin500
HV piljardihai
Plin500

sõnum 17.12.2024 18:38:59 vasta tsitaadiga

Homsel FOMC kohtumisel on praegu suhteliselt suur konsensus, et FED langetab %. Kui palju see üldse mõjutab? See tsükkel tundub tiba erinev eelnevatest, järgmine aasta läheb tõenäoliselt põnevaks.

tsitaat:
Ilmselt praeguses olukorras olekski mõistlik müüa, ning istuda oma kõva riista peal ja klomp kurgus vaadata kuis veel tõusb ... parem ikka kui pärast veene minna läbi lõikama

Spotis on suhteliselt kindlalt need sul olemas. On muidugi alati oht, et "investeerid" järgmine 4a siis hoiusesse, mis ootab paremaid aegu icon_lol.gif

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 19.12.2024 16:05:49 vasta tsitaadiga

Tsentraliseeritud keskused püüavad inimestele kärbsed pähe ajada, et bitcoini koodi saab muuta ja kõike saab teha.
Ei saa. Olgugi, et github on microsofti oma, siis ikkagi on üles laetud või "muudetud" kood allkirjastatud GPG-ga. Kood on mitme allkirjaga allkirjastatud ja kui on vale allkiri - ei kasuta koodi.. Nii lihtne ongi. Ka monero puhul. Kui allkiri on vale, siis ei kasuta.
bitcoin core meeskond allkirjastab ja suhtleb oma vahel. EI ole nii, et blackrock ütleb ja kõik kogu maailm pasundab, et bitcoini saab 21 miljonilt viia 21 miljardile üle..

Nad on enamasti kõik allkirjastanud sha256sums faili ära oma .asc allkirjadega. (https://bitcoincore.org/bin/bitcoin-core-28.0/) - 14 allkirja vist sain kokku...

annb muidugi kõik endale sisse salvestada avalikke võtmeid kuid näide:

Name Fingerprint
Pieter Wuille 133E AC17 9436 F14A 5CF1 B794 860F EB80 4E66 9320
Michael Ford E777 299F C265 DD04 7930 70EB 944D 35F9 AC3D B76A
Ava Chow 1528 1230 0785 C964 44D3 334D 1756 5732 E08E 5E41
...

--------
Väga hästi kirjeldatud MicroStrategy Bitcoini strateegiast:
Spoiler Spoiler Spoiler

Nõutav lõpuni vaatamine. Saab targemaks.

Ma täiendaksin selle lingiga:
https://bitcointreasuries.net/
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 19.12.2024 16:26:00 vasta tsitaadiga

Bitcoin meeskond.. kõlab nagu tsentraliseeritus, piisab 14 tüübi ära tinistamisest?
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 19.12.2024 16:41:11 vasta tsitaadiga

https://www.err.ee/1609556017/justiitsministeerium-tahab-kruptovara-huvide-deklaratsioonist-valja-jatta

Tahavad ja ei taha ning kaasavad finantseksperte?
Kas eestis on olemas atesteeritud krüptoraha eksperdid?
Kutsuge satoshi nakamoto või tinistage ta ära.

14 bitcoin core arendajad eesti vabariik kuulab ära või mis arvab michael saylor? [tegelikult michael saylor isegi võib esineda videos eesti vabariigile, kuid satoshi nakamoto ei tule]

Aga riigikogu liige võiks ametlikult ära näidata küll oma krüptovara. Et oleks selgem juhtimine ja valitsemine. Konsensus. krüptoraha on usalduskiht.

Finantsekspert on üldiselt tsentraliseeritud ja korruptiivne - seotud panga või kindlustusega või tsent. börsiga. See on korruptiivne lähenemine ja ainuke kes on ekspert krüptoraha vallas on michael saylor - tal on avalik firma ja rohkem bitcoine. ta on ka üks asutajatest, kes on ka asutanud ökonoomse kaevandusfirma. ning tal endal on erinevatel andmetel walletis kuskil 17 000 BTC - keskelt läbi..

Aga EU on MiCA reeglid siis võib michael saylori välja jätta ja nagu ütles davinci jeremie - et euroopas on igal inimesel võimalik saada oma gaasikamber.. 7.04 minutil
Spoiler Spoiler Spoiler

viimati muutis mina634 19.12.2024 16:47:06, muudetud 2 korda
tagasi üles
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

sõnum 19.12.2024 16:42:57 vasta tsitaadiga

See oleks pidanud pigem sinna "eesti seadusandluse" rubriiki minema. Aga suhtkoht kurp on et siiamaani ei ole pädevakspeetud instantsid suutnud järeldusele jõuda ega kokku leppida, kas tegu on valuuta või väärtpaberiga. Suts veider nagu. Ja siis üritatakse seadusi kohaldada asjale mille olemuseski ei olda kindel. Kilpla. Ma millegipärast uskusin, et nad on vähemalt selles ühes asjas suutnud paika panna, milleks nad seda nüüd parajasti peavad.
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 19.12.2024 17:16:34 vasta tsitaadiga

netcat kirjutas:
See oleks pidanud pigem sinna "eesti seadusandluse" rubriiki minema. Aga suhtkoht kurp on et siiamaani ei ole pädevakspeetud instantsid suutnud järeldusele jõuda ega kokku leppida, kas tegu on valuuta või väärtpaberiga. Suts veider nagu. Ja siis üritatakse seadusi kohaldada asjale mille olemuseski ei olda kindel. Kilpla. Ma millegipärast uskusin, et nad on vähemalt selles ühes asjas suutnud paika panna, milleks nad seda nüüd parajasti peavad.

Siin ongi veel spekuleerimise postitus. Nad ei tea ise valitsuses siiamaani, kes on satoshi nakamoto ja mis on krüptoraha.
Ma arvan, et nad lähenevad MiCA reeglitele.

Bitcoin on usalduskiht. Ei ole mingit küsimustki. Kui sul ei ole bitcoini, siis ei saa sinu juttu või seadusi usaldada.

Ütleme, et valituses on inimene, kes on deklareerinud ära [tõene ka siis veel] et tal on näiteks 10 000 BTC.
Kas sa usaldad teda või inimest, kel on 0 bitcoini ja veel on finantsekspert?
Tegelt LHV pangal on bitcoini - sealt saaks - neil on kõigi LHV klientide salajane võti olemas.

Samas kui satoshi nakamoto on eestlane ja otsustab valitsusse minna, siis on tal kaasavaraks miljon bitcoini. ta võib üldsuse huvides deklareerida ka 1000 000 BTC.
Mõelge ise, et bitcoin on usalduskiht ja valitsuses lööb laineid ikka see, kel on bitcoine. avalik aadress loeb.

Nojah, moneros võib sul miljoneid või miljardeid olla, kuid kes ikka sind usub ja kuidas tõestad või kes näeb??
kuidas privaatcoini üldse deklareerida? paned umbes.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 287, 288, 289 ... 293, 294, 295  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.