praegune kellaaeg 21.12.2025 13:26:34
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
pppd
Kreisi kasutaja

|
03.12.2024 18:38:02
|
|
|
oot, mis siis nüüd täpselt juhtus, punt poliitikuid otsustas et neil oli õigus ning kogu uhhuu-punt ootab selle pärast nüüd enda taevassetõstmist? Koomikud...
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
03.12.2024 19:49:14
|
|
|
Nüüd palun t6ske käed, kes on eeskujulikult need 500 lehekülge m6ttega läbilugenud.
_________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice. |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
03.12.2024 21:38:30
|
|
|
| degrass kirjutas: |
| Nüüd palun t6ske käed, kes on eeskujulikult need 500 lehekülge m6ttega läbilugenud. |
Ma ausalt tunnistan, et mul pole selleks aega. Ma ootan mõne eksperdi kokkuvõtet. Ma olen paari nuppu lugenud, kus antakse mõista, et tegemist on republikaanide poliitilise tellimustööga. Eks näis.
| Scart kirjutas: |
| sukelduja kirjutas: |
Kellelegi ei tohiks olla uudiseks, et sinusugused lihtsalt ignoreerivad seda jura, mida aeti absoluutselt maailma tipptasemel ja nüüd tehakse nägu, nagu poleks miskit olnud ega tehtud. |
Tagantjärele tarkus on täppisteadus. Vigu tehti, aga globaalne pandeemia oleks olemata olnud, kui populistide asemel oleks normaalsed inimesed maailmas võimul olnud eelkõige Hiinas, USAs ja Euroopas.
See ei olnud viimane pandeemia, eks elu näitab, kas järgmisele osatakse paremini reageerida. Sa võid oma jura ajada, aga mRNA vaktsiinitehnoloogia töötas. |
Tüüp oli üks anubise kaasajooksikuid, kes sõimas kõike ja kõiki, kui keegi julges toimuva vastu midagi öelda ja nüüd on järsku kõik tagantjärele tarkus? Nii kergelt sa küll minema ei kõnni selle eest, mida sina ja teised sinusugused siin ja üle maailma korraldasid. |
Ma pole kellegi kaasajooksja! Interneti prügikastid ei anna sulle mingit kvalifikatsiooni otsustada, kes kuhugi kõnnib või mitte. Erinevalt sinust on mul ülikooliharidus ja olen meditsiiniteemadega üle 30 aasta pidevalt kokkupuutunud. Sinul meditsiinialane "apogee" on aga ilmselt Seewaldiga seotud.
| Markos kirjutas: |
| tsitaat: |
| Milliseid "kollatõbesid" ja entsefaliite sa silmas pead konkreetselt? Ma remargi korras märgin ära, et entsefaliit on ajupõletik, mida võib põhjustada üle 100 erineva viiruse. |
Saad aru küll, et "kollatõve" all pean silmas A-hepatiiti ja entsefaliidi all puukentsefaliiti. Mõlema puhul annab vaktsineerimine määratud ajaga kaitse, põdemine aga eluaegse. On vahe sees või, ma ütleks, et on. Siin on jätkuvalt kari tugitoolivirolooge, aga keegi ei taha avalikustada oma haridustaset, korduvalt küsitud, aga siiani vastuseta. |
Põdemine ei anna ka tegelikult eluaegset kaitset. Kaitse pikkus sõltub tõenäoliselt mälurakkude hulgast, mis vastavat informatsiooni kannavad. Ma kirjutasin mingi hetkel pika kirjelduse, mismoodi organism säilitab haigustekitajate infot t ja b-lümfotsüütides.Ma praegu ei leia seda üles, võimalik et keegi andis "kirvest" sellel. Kui näiteks mälurakud hävivad, siis kaob ka kaitse.
Algatuseks võiks lugeda
https://et.wikipedia.org/wiki/B-l%C3%BCmfots%C3%BC%C3%BCdid
https://et.wikipedia.org/wiki/T-l%C3%BCmfots%C3%BC%C3%BCdid
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
04.12.2024 00:04:56
|
|
|
| Leetrid näiteks on üks selline tore tõbi, mis kipub kustutama varemomandatud immuunsused. Tegelikult huvitav, kas see tähendaks ka et lapsele enne leetritesse haigestumist tehtud teised vaktsiinid muutuvad kasutuks ja tuleks uuesti teha?
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
04.12.2024 01:45:34
|
|
|
| Ma olen paari nuppu lugenud, kus antakse mõista, et tegemist on republikaanide poliitilise tellimustööga. |
Ära Putinit unusta, siis on bullshit bingo kaart kohe ühe korraga täis
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
04.12.2024 13:44:55
|
|
|
Midagi uut siin ju pole minujaoks. Selgita mulle nüüd ära, miks ma ei nakatu või ei haigestu (nakkust saab diagnoosida vaid testiga paraku), samas, kui mul üks sõber on iga talv 1-2x koroonas. Mina pole peale sundvaksi midagi teinud, ehk siis selle esmase tüve T rakud mind ammu enam ei aita. Miks räägitakse A hepatiidi puhul omandatavast eluaegsest immuunsusest, kui see tegelikult nii pole ? Miks puukentsefaliidi läbipõdenuna üritades sellevastast vaktsiini teha, järgnes anafülaktiline shokk, mistõttu tuli vaktsineerimine pooleli jätta. Päris huvitavd küsimused, millele meedikud ka ei oska vastata ja kohalikult "tuitooliviroloogilt" ma muidugi ka mingeid erilisi vastuseid ei oota, aga huvitav oleks külll.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
04.12.2024 14:26:13
|
|
|
Midagi uut siin ju pole minujaoks. Selgita mulle nüüd ära, miks ma ei nakatu või ei haigestu (nakkust saab diagnoosida vaid testiga paraku), samas, kui mul üks sõber on iga talv 1-2x koroonas. Mina pole peale sundvaksi midagi teinud, ehk siis selle esmase tüve T rakud mind ammu enam ei aita. Miks räägitakse A hepatiidi puhul omandatavast eluaegsest immuunsusest, kui see tegelikult nii pole ? Miks puukentsefaliidi läbipõdenuna üritades sellevastast vaktsiini teha, järgnes anafülaktiline shokk, mistõttu tuli vaktsineerimine pooleli jätta. Päris huvitavd küsimused, millele meedikud ka ei oska vastata ja kohalikult "tuitooliviroloogilt" ma muidugi ka mingeid erilisi vastuseid ei oota, aga huvitav oleks külll. |
Ma olen isegi vastanud juba enamusele nendele küsimustele. On olemas hulk inimesi, kellel on erinevad geenimutatsioonid (Näiteks CCR5-Delta32 ) mis ei lase haigustekitajatel rakkudesse siseneda. Eriti palju on neid Põhja-Euroopas tänu "musta surma" korraldatud looduslikule valikule.
Igasugused vaktsiinide ja läbipõdemisel saavutatud kaitse eeldatavad kestvused ei ole väga täpsed, sest nende kontrollimiseks kulub väga palju aega. Kui inimene põdes näiteks 20-selt A-hepatiiti, siis saab eluaegse immuunsuse kohta hakata järeldusi tegema ca 60 aasta pärast. Samuti on antigeeni testid suhteliselt uus nähtus.
Anafülaktiline šokk on enamasti allergiline reaktsioon mingi vaktsiini komponendi suhtes, mis ei pruugi üldse olla konkreetse haigustekitajaga seotud.
Immunuloog võiks enamusele nendele küsimustele vastata 10x pikemalt ja täpsemalt, aga paraku pole selliseks teenuseks Haigekassa raha ette nähtud. Kui sind teema huvitab, siis on ka eesti keeles päris palju asjalikke materjale olemas. See teema ei ole selline, mida saaks paari lausega ammendavalt ära seletada. Lihtsaid, kuid paraku valesid selgitusi pakub ainult "uhhuundus".
Ma olen korduvalt soovitanud lugeda https://www.raamaturead.ee/et/a/hupe.-zoonoosid-ja-jargmine-uleilmne-pandeemia
Veel võiks kirja panna kursusele https://e-oppekeskus.ee/kursused/geenid-muudid-ja-tegelikkus/
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
04.12.2024 15:01:20
|
|
|
| On olemas hulk inimesi, kellel on erinevad geenimutatsioonid (Näiteks CCR5-Delta32 ) mis ei lase haigustekitajatel rakkudesse siseneda. Eriti palju on neid Põhja-Euroopas tänu "musta surma" korraldatud looduslikule valikule. |
See kõlab juba loogilisemalt ja "musta surma" valik veel enam, mis tegelikult ju kinnitab evolutsiooniteooriat, et tugevad on mõeldud kestma. Meie tänapäevane meditsiin ja vaktsiinid tegelikult nõrgestavad inimrassi. Julm, aga tõsi.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
04.12.2024 15:49:19
|
|
|
| Markos, tihtilugu on nendel mutatsioonidel ka oma varjupool.
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
04.12.2024 17:11:59
|
|
|
| mikk36 kirjutas: |
| Markos, tihtilugu on nendel mutatsioonidel ka oma varjupool. |
You win some, you lose some, nii see elu käib.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 472 loe/lisa |
   |
13 :: |
7 :: |
359 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
05.12.2024 21:54:21
|
|
|
| Tanel kirjutas: |
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-52496098
| In a rare public statement, the Office of the Director of National Intelligence, which oversees US spy agencies, said on Thursday it concurs with the "wide scientific consensus" regarding Covid-19's natural origins. |
|
Hakkab jälle peale, et president ei usu oma enda luure andmeid.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
05.12.2024 22:00:17
|
|
|
| Tanel kirjutas: |
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-52496098
| In a rare public statement, the Office of the Director of National Intelligence, which oversees US spy agencies, said on Thursday it concurs with the "wide scientific consensus" regarding Covid-19's natural origins. |
|
Hakkab jälle peale, et president ei usu oma enda luure andmeid. |
Meie presidendi uskumused ei loe midagi, sest tal puudub täite saatev võim.
|
|
| Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
267 |
|
| tagasi üles |
|
 |
greaper
HV kasutaja

|
06.12.2024 08:54:10
|
|
|
Markos, kirjutas
Selgita mulle nüüd ära, miks ma ei nakatu või ei haigestu (nakkust saab diagnoosida vaid testiga paraku), samas, kui mul üks sõber on iga talv 1-2x koroonas. Mina pole peale sundvaksi midagi teinud, ehk siis selle esmase tüve T rakud mind ammu enam ei aita.
|
Sarnane küsimus sulle, mul vanavanaisa oli teise maailmasõja ajal aktiivses lahingutegevuses pikemat aega, ei saanud ei haavata, ega ka surma, samas nende külast hukkus üle poole sealt värvatud meestest. Kuidas on võimalik, et tema jäi ellu, aga teised said surma ja haavata? MA ei ole üldse kindel, et tegelikult on võimalik sõjas surma saada, sest MINU vanavanaisa ju ei saanud.
Äkki vaataks natuke kaugemale kui MINA? Inimesed on erinevad, ka katku ajal oli inimesi, kes olid katkule immuunsed, samuti on osad inimesed hiv-le immuunsed, samamoodi on olemas inimesi, kes surevad ära, kui maapähklit või krevetti näevad. Ei saa lihtsalt jaurata, et näe MUL pole midagi viga järelikult kõik on vandenõu.
Kui sa kardad vaktsiine ja närid pigem terakesi või paned omale valgusplaastrit, siis aga palun, kes sind keelab, aga milleks teiste kallal jaurata, kes elavad 21-ses sajandis ja kasutavad tänapäeva meditsiini poolt pakutavaid variante, et ennast kaitsta?
Keskajal oli euroopa inimese oodatav eluiga keskmiselt 30-35, nüüd ligi 80, miks? Peale seda kui sotsiaalmeedias hakkasid "vaktsiini spetsialistid" nende hirmsast mõjust rääkima (samal ajal muidugi oma terakesi, plaastreid, mms jms saasta ullikestele müües) hakkavad juba peaaegu kadunud haigused tagasi tulema, miks?
_________________ Psychologists usually attribute belief in conspiracy theories to a number of psychopathological conditions such as paranoia, schizotypy, narcissism, and insecure attachment, or to a form of cognitive bias called "illusory pattern perception". |
|
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
06.12.2024 10:27:07
|
|
|
| Selgita mulle nüüd ära, miks ma ei nakatu või ei haigestu (nakkust saab diagnoosida vaid testiga paraku), samas, kui mul üks sõber on iga talv 1-2x koroonas. |
Ega sul juhuslikult mingit toiduallergiat pole?
https://tervis.postimees.ee/8142223/see-terviseseisund-voib-vahendada-covid-19sse-nakatumise-riski-poole-vorra
Miks puukentsefaliidi läbipõdenuna üritades sellevastast vaktsiini teha, järgnes anafülaktiline shokk, mistõttu tuli vaktsineerimine pooleli jätta. |
Kas sa tahad öelda, et sa ei lugenud isegi vaktsiini infolehte läbi enne kui lasid selle endale teha? Või on sul vastus kõigile võimalikele vastunäidustustele ja see on kindel EI?
TICOVAC 0,25 ml ei tohi kasutada
– kui teie või teie laps olete toimeaine või selle ravimi mis tahes koostisosade (loetletud lõigus 6),
formaldehüüdi või protamiinsulfaadi (neid kasutatakse tootmisprotsessis) või antibiootikumide
nagu neomütsiin ja gentamütsiin suhtes allergiline.
Encepur Adultsi ei tohi manustada:
- kui olete selle vaktsiini toimeaine või mis tahes koostisosade (loetletud lõigus 6) või
tootmisprotsessi jääkide (formaldehüüd, kloortetratsükliin, gentamütsiin, neomütsiin, muna- ja
kanavalgud) suhtes allergiline. |
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
06.12.2024 11:09:13
|
|
|
| Erinevalt sinust on mul ülikooliharidus ja olen meditsiiniteemadega üle 30 aasta pidevalt kokkupuutunud. Sinul meditsiinialane "apogee" on aga ilmselt Seewaldiga seotud. |
Võtab hästi tänapäeva meditsiini kokku, sa ei arva?
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2023.05.11.23289839v1
Conclusion Credentialed Twitter users were 4.6 times more likely to tweet inaccurate than accurate messages. We also demonstrated how incorrect tweets can be quickly amplified by retweets and popular accounts. In the case of Mpox in children and young people, incorrect information exaggerated the risks 100% of the time.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
06.12.2024 11:32:12
|
|
|
| Ega sul juhuslikult mingit toiduallergiat pole? |
Ei.
| Kas sa tahad öelda, et sa ei lugenud isegi vaktsiini infolehte läbi enne kui lasid selle endale teha? Või on sul vastus kõigile võimalikele vastunäidustustele ja see on kindel EI? |
No kust krt, mina ei tea ju neid vastunäidustusi, kui pole kunagi mingit jama olnud. Moraal ikkagi selles, et siin härrased tugitooliviroloogid pasundavad, et kõik on ühtemoodi ja surevad kohe maha, kui vaktsiini ei tee. Aga näed, ei ole nii ja erand kinnitab reeglit.
| Erinevalt sinust on mul ülikooliharidus ja olen meditsiiniteemadega üle 30 aasta pidevalt kokkupuutunud. |
Meditsiinialane kõrgharidus ? Mõni on 30a töötanud lennuliiklusteenistuses, aga helikopterit ikkagi juhtida ei oska. Mõnel on ülikool üle tänava, aga ikka loll, kui lauajalg.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
06.12.2024 13:25:55
|
|
|
| Erinevalt sinust on mul ülikooliharidus ja olen meditsiiniteemadega üle 30 aasta pidevalt kokkupuutunud. Sinul meditsiinialane "apogee" on aga ilmselt Seewaldiga seotud. |
Võtab hästi tänapäeva meditsiini kokku, sa ei arva?
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2023.05.11.23289839v1
Conclusion Credentialed Twitter users were 4.6 times more likely to tweet inaccurate than accurate messages. We also demonstrated how incorrect tweets can be quickly amplified by retweets and popular accounts. In the case of Mpox in children and young people, incorrect information exaggerated the risks 100% of the time. |
Ja kes meist on twitteri kasutaja? Mina pole elu sees ühtegi twitteri postitust teinud. Twitter ei ole allikas! Twitteris võib olla viide allikale, kuid see tuleb alati üle kontrollida.
Küll on mul kodus riiulitäis arstiteaduse raamatuid ja ma püüan iga kuu Eesti Arsti sisuga tutvuda. Ja olen ma elu jooksul kuulnud tuhandeid ravijuhtumeid. ( Loomulikult on need lood isikustamata ).
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
06.12.2024 13:32:27
|
|
|
| Küll on mul kodus riiulitäis arstiteaduse raamatuid ja ma püüan iga kuu Eesti Arsti sisuga tutvuda. |
Mis ei tee sinust arsti. Nagu klassika ütleb, et kui tahad kapteniks saada, mine merekooli. Arstiks õpitakse 10+ aastat, üks sirvib raamatuid ja tuleb põhjapanevate avaldustega välja, o tempora o mores.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
06.12.2024 13:37:16
|
|
|
Ja kes meist on twitteri kasutaja? Mina pole elu sees ühtegi twitteri postitust teinud. Twitter ei ole allikas! Twitteris võib olla viide allikale, kuid see tuleb alati üle kontrollida. |
Ütle, et sa ei lugenud uuringut ilma seda ütlemata
Näe, aitan sind jälle hädast välja - Accounts labeled as: MD, DO, nurse, pharmacist, physical therapist, other health care provider, PhD, MPH, other Ed. degree, JD, health/medicine/public policy reporter (including students or candidates) who tweeted about the risk of Mpox to children and young people in school.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
06.12.2024 14:11:44
|
|
|
Ja kes meist on twitteri kasutaja? Mina pole elu sees ühtegi twitteri postitust teinud. Twitter ei ole allikas! Twitteris võib olla viide allikale, kuid see tuleb alati üle kontrollida. |
Ütle, et sa ei lugenud uuringut ilma seda ütlemata
Näe, aitan sind jälle hädast välja - Accounts labeled as: MD, DO, nurse, pharmacist, physical therapist, other health care provider, PhD, MPH, other Ed. degree, JD, health/medicine/public policy reporter (including students or candidates) who tweeted about the risk of Mpox to children and young people in school. |
See ei lähe kuidagi vastuollu minu väitega, et Twitter allikana on täielik saast.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
06.12.2024 14:19:26
|
|
|
Infohügieen on rumalatele
Scart, saamata ise aru, t6estas, et twitter on prügikast, kajakamber.
Muidugi, iseasi on, kas valim (n=262) on representatiivne, arvestades kui palju on ühiskonnas tervishoius töötavaid inimesi.
_________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice. |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
06.12.2024 14:21:02
|
|
|
| Küll on mul kodus riiulitäis arstiteaduse raamatuid ja ma püüan iga kuu Eesti Arsti sisuga tutvuda. |
Mis ei tee sinust arsti. Nagu klassika ütleb, et kui tahad kapteniks saada, mine merekooli. Arstiks õpitakse 10+ aastat, üks sirvib raamatuid ja tuleb põhjapanevate avaldustega välja, o tempora o mores. |
Ma ei taha arstiks saada, pole kunagi tahtnudki, see ei tähenda aga, et ma ei võiks vahel huvitavates küsimustes mõnda artiklit või raamatut lugeda. Need "avaldused" ei ole ükski minu väljamõeldud.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
06.12.2024 15:13:50
|
|
|
See ei lähe kuidagi vastuollu minu väitega, et Twitter allikana on täielik saast. |
Ehk siis arstid, doktorid ja teadlased postitavad saasta. Thank you for proving my point.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|