Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum |
|
Etz
HV Guru
|
28.11.2024 21:14:20
|
|
|
Evil, ma kusjuures, algul mõtlesin et lihtsalt trollib, Windows 11 teemas
Aga kontot ma kustutada ei soovitaks, katsume aidata ja eks sedasi õpitaksegi.
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 226 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
194 |
|
tagasi üles |
|
|
Evil
Hull
|
28.11.2024 21:22:21
|
|
|
Etz kirjutas: |
Evil, ma kusjuures, algul mõtlesin et lihtsalt trollib, Windows 11 teemas
Aga kontot ma kustutada ei soovitaks, katsume aidata ja eks sedasi õpitaksegi. |
18 aastat HV-s ja bios on võõras, siis ma ütleks, et kurat raisk. Jube palju teksti nii mõttetu asja poole peal.
|
|
Kommentaarid: 236 loe/lisa |
|
2 :: |
198 |
|
tagasi üles |
|
|
Gap
HV Guru
|
28.11.2024 21:45:00
|
|
|
kustutage ära siis mu konto jah bios on võõras kuna ei ole kunagi pidanud sellega tegelema ega huvi tundnud selle vastu .. .kas siin HV tohib ainult siis olla kui tunned biosi ja oskad klokkida ? kas kõik kes siin on oskavad ja tunnevad biosi ... ma saan aru et olen vales teemas sry tõesti .. tõstnud siis mu postid ümber teil on selleks ju võimed ... ja pealegi jah ma saan aru nüüd küll biosest aga ma ei saa aru miks välja lülitas kui tempid ei olnud kõrged ? ja miks siin foorumis müüakse selline arvuti mis on jäetud seadistamata ennegi siit olstnud kaste ja pole kunagi selliseid probleeme olnud
ja oleks keegi midagi õpetanud või öelnud mida teha poleks olnud neid poste siin niipalju ja mitte vajalikud ja teemasse mitte käivad kustutatud .. targutada oskate ainult ...
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
|
1 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
|
Evil
Hull
|
28.11.2024 22:05:27
|
|
|
Gap kirjutas: |
kustutage ära siis mu konto jah bios on võõras kuna ei ole kunagi pidanud sellega tegelema ega huvi tundnud selle vastu .. .kas siin HV tohib ainult siis olla kui tunned biosi ja oskad klokkida ? kas kõik kes siin on oskavad ja tunnevad biosi ... ma saan aru et olen vales teemas sry tõesti .. tõstnud siis mu postid ümber teil on selleks ju võimed ... ja pealegi jah ma saan aru nüüd küll biosest aga ma ei saa aru miks välja lülitas kui tempid ei olnud kõrged ? ja miks siin foorumis müüakse selline arvuti mis on jäetud seadistamata ennegi siit olstnud kaste ja pole kunagi selliseid probleeme olnud
ja oleks keegi midagi õpetanud või öelnud mida teha poleks olnud neid poste siin niipalju ja mitte vajalikud ja teemasse mitte käivad kustutatud .. targutada oskate ainult ... |
Aga sa oled HV-s olnud 18 aastat ja käitud nagu vanamutt, kes esimest korda arvutit kasutab. Biosi tundmine ei tähenda tingimata klokkimist.
Äkki keegi pädev HV-lane/moderaator konfib need vendid tal biosis ära ja siis oleks rahu majas.
Ma isiklikult hakkasin biosis hiljemalt 2005 käima ja megalihtne oli(enter/escape). Ja olen edaspidi kõik oma asjad biosis teinud kuna windows ja soft on lihtsalt bullcrap.
Ma soovitaks teemas tegelikult korralikult puhastust teha kuna see on kõik off topic.
|
|
|
198 |
|
tagasi üles |
|
|
Gap
HV Guru
|
28.11.2024 22:18:00
|
|
|
Evil, vabandust olen ise ka käinud kunagi windows xp aegadel biosis aga vahest läks midagi tuksi ja siis oli sõber kes aitas aga enam ei ole kahjuks mul tutvusringkonnas eriti kedagi kes aitaks ja õpetaks ... sain praegu selle msi progrmammiga vaikseks ma ei tea kas see võib olla ... mingid plan settingud olid ka peal siin windowsis millegipärast sellepärast läks arvuti sleepi ... ja aga ok aitab sellest off topicust siis .. ei teadnud et keegi nii närvi läheb ... ja tõstnud siis õigesse teemasse
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
|
16 |
|
tagasi üles |
|
|
Zonerman
HV veteran
|
28.11.2024 23:49:35
|
|
|
Mina loobusin aru saamast, kui iga su postituses on pikk rida teksti jorus ja kolm punkti nende vahel. Liskas läbisegi erinevad seinast seina selgitused. Ürita kõigepealt rahulikult läbi mõelda, mida sa tahad küsida foorumist ja selgelt kirja panna mõttestatult lause algus ja lõpp. Nii palju võin mainida, et kui ma inteli pealt AM4 peale kolisin oli ka mul raskusi aru saada biosist, sest igal tootjal lisaks teine socket on erinevad nimetused ja loogika. Kuid HW monitoring/health on üsna sama igal tootjal. Selle võiks õppida ära ikka.
_________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA |
|
Kommentaarid: 64 loe/lisa |
|
63 |
|
tagasi üles |
|
|
terric
HV kasutaja
|
29.11.2024 02:06:21
|
|
|
Evil, vabandust olen ise ka käinud kunagi windows xp aegadel biosis aga vahest läks midagi tuksi ja siis oli sõber kes aitas aga enam ei ole kahjuks mul tutvusringkonnas eriti kedagi kes aitaks ja õpetaks ... sain praegu selle msi progrmammiga vaikseks ma ei tea kas see võib olla ... mingid plan settingud olid ka peal siin windowsis millegipärast sellepärast läks arvuti sleepi ... ja aga ok aitab sellest off topicust siis .. ei teadnud et keegi nii närvi läheb ... ja tõstnud siis õigesse teemasse |
Igaks juhuks postital antud vurride teemal viite MSI juhendile (koos piltidega).
https://forum-en.msi.com/index.php?threads/guide-how-to-set-up-a-fan-curve-in-the-bios.369711/
Kui ei tunne end BIOS kindlana siis pole vaja muud peale ventilaatorite muuta.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
|
2 |
|
tagasi üles |
|
|
Evil
Hull
|
29.11.2024 23:59:39
|
|
|
Evil, vabandust olen ise ka käinud kunagi windows xp aegadel biosis aga vahest läks midagi tuksi ja siis oli sõber kes aitas aga enam ei ole kahjuks mul tutvusringkonnas eriti kedagi kes aitaks ja õpetaks ... sain praegu selle msi progrmammiga vaikseks ma ei tea kas see võib olla ... mingid plan settingud olid ka peal siin windowsis millegipärast sellepärast läks arvuti sleepi ... ja aga ok aitab sellest off topicust siis .. ei teadnud et keegi nii närvi läheb ... ja tõstnud siis õigesse teemasse |
Vabandus oli üleliigne. Keegi ei läinud närvi. Võibolla arvutid ei ole sinu teema lihtsalt. Ma lihtsalt eeldasin, et kui oled 18 aastat HV-s olnud siis võiksid nagu midagi teada. Mul oli vist üks sõber kes oli sarnane. Tüüp ei saanud lihtsalt mitte millegist aru ja ajaga asi ei muutunud ka paremaks, pigem hullemaks.
Ma soovitaks oma arvutiga lihtsalt arvutitarka minna ja nad panevad vendid paika. Ei usu, et see eriti palju maksma ka läheb.
|
|
|
198 |
|
tagasi üles |
|
|
Tomorrow
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
|
79 |
|
tagasi üles |
|
|
londiste
HV Guru
|
02.12.2024 18:58:46
|
|
|
tüüpiline mba ärijuhtimise lugu ju. rasked otsused praeguseks tehtud, aeg juhi vahetuseks
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
m: 42" lg c2 oled telekas |
|
Kommentaarid: 238 loe/lisa |
|
213 |
|
tagasi üles |
|
|
Tomorrow
HV Guru
|
02.12.2024 22:44:30
|
|
|
Mis need rasked otsused olid?
Pat Gelsinger failis täiega ja on nüüd AMD tahavaatepeeglis.
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
|
79 |
|
tagasi üles |
|