Kunagi tuttav pani peeglisoojenduse ahelaase led i, sest põletuse ajal pani auto kõik tarbijad järgi, et generaatori kaugu mootorile suuremat koormust anda. Kui pirn põlema hakkas, sõitis lihtsalt ringiga koju.
Osadel aparaatidel on näiteks x kogus kütet / range vajalik, et põletama hakkaks. #rahaeiole mees sõidab 5€ jagu kütet paagis ja põletust ei toimugi. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Tasub kooliks valmistuma hakata.
#rahaeiole mees sõidab 5€ jagu kütet paagis ja põletust ei toimugi.
ma sõidan paagi tühjaks, siis võtan kurguni.
Alati tangin ~80l
pppd kirjutas:
kui tõesti ühtegi tuld pole kunagi näinud, siis oleks alust kahtlustada et tulukeste pirnid on väljas või juhtmed läbi lõigatud
Ega ma ei ole kunagi vahtind, mis tuled seal kõik on, kui süüte sisse panen. PDFi põletustuli peaks siis näüha olema? _________________ Hapud viinamarjad
Kunagi tuttav pani peeglisoojenduse ahelaase led i, sest põletuse ajal pani auto kõik tarbijad järgi, et generaatori kaugu mootorile suuremat koormust anda. Kui pirn põlema hakkas, sõitis lihtsalt ringiga koju.
Osadel aparaatidel on näiteks x kogus kütet / range vajalik, et põletama hakkaks. #rahaeiole mees sõidab 5€ jagu kütet paagis ja põletust ei toimugi.
Ma pole kunagi aru saanud mis point on 5€ kaupa tankida kuigi selliseid on tanklas nähtud küll. Ei säästa selle tilgutamisega ju mitte midagi. Väga teoreetiliselt on auto kaal tühja paagiga väiksem ja võtab vähem kütust, aga see on selline komakoht mida põmst ei märka
Ei tea aga mingite e39/e46 bemmide paagisisesed kütteandurid on mingi ca 10l koguse peal ära kulunud.
Kunagi ainivanaga nt vahetasime motoaju ühel. Sõidab minema, paari päeva pärast on tagasi, et ei käi, auto treila peal, sitt töö bla..
In ütleb, et küte on otsas... "Eii saa olla..." 10l sisse, diag seadmega küte üles, võtit ja käib.. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Tasub kooliks valmistuma hakata.
Ei suuda ka meenutada millal viimati tilgutasin - aastakümneid juba tankimisel täispaak, tanklasse pööramine ja tankimine ka ajakulu ja liigutus ju..
Aga eks inimesi on erinevaid, kes sõidab harva #rahaeiole või laenab sõbralt/vanematelt/kellegilt autot ja viisakas on vähemalt kulunud kütus asendada - vbl 5 liitrit tankides maksab isegi peale, sest kulutas ainult 1-2 liitrit..
Lisaks miski vahe promoti seda biolisandiga kütust, kus kohe hakkas ekspertmehhaanikute jutud levima, kuidas see kütus ei kannata seismist, vaigud-ummistused, kallid küttesüsteemi ja mootoriremondid ootavad ees - kellel vähe sõitmist, ei julgegi seal paagis suurt tilka setitada ja hoolsa petrolheadina sõidab alati värskeima kütusega _________________ ---
Mul 2017a Ford Kuga ,millega nüüd paar aastat sõitnud. Pole kunagi näinud ühtegi DPF tuld ega saanud aru, et nüüd toimib põletamine. Aga üks ots tööle 40 kilti ka muidugi, seega saab kuuma piisavalt.
Kuu algul üv onu just kiitis, et tahm 0,0. Et tahmafilter töötab ilusti. _________________ Ma olen täiesti normaalne. Hääled peas ütlesid seda mulle...
Ma pole kunagi aru saanud mis point on 5€ kaupa tankida kuigi selliseid on tanklas nähtud küll. Ei säästa selle tilgutamisega ju mitte midagi. Väga teoreetiliselt on auto kaal tühja paagiga väiksem ja võtab vähem kütust, aga see on selline komakoht mida põmst ei märka
Pargid nt kuskil kus on oht et paak tühjaks imetakse. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
See suht kadunud nähtus kui just rekkaga ei sõida _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mul 2017a Ford Kuga ,millega nüüd paar aastat sõitnud. Pole kunagi näinud ühtegi DPF tuld ega saanud aru, et nüüd toimib põletamine. Aga üks ots tööle 40 kilti ka muidugi, seega saab kuuma piisavalt.
Kuu algul üv onu just kiitis, et tahm 0,0. Et tahmafilter töötab ilusti.
Ma teen ka pikki otsi,aga tahmapõletus tihti ei alga maanteesõidul vaid mõne lühema linnasõidu ajal.Sellest saab aru nt nii et mootoripöörded tühikäigul hoiab 1000 peal,ehk veidi kõrgemal kui tavaline tühikäik.Olen ka suvalt seisma jätnud,siis mootoriventikas töötab veel paar minutit.Tööauto siis VW caddy Tuld pole kordagi põlema löönud,aga töökaaslane kellel sama masin 2017 caddy kui käib tööl ca 5km kaugusel nädal aega,siis viskab tahmafiltri tule põlema,ehk siis vaja minna pikemale ringile põletama _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
kjaups, mitte päris. Vana-aasta õhtul peatad, aga peatada saad minimaalselt üheks kuuks st. kuu aega pead mõnda muud transpordivahendit kasutama.
Uhh, ma ei taha 112€ pärast kuu aega vana künaga sõita, aga küna 50€ automaksu võiks küll edasi lükata maksimaalselt.
Küna TÜV kehtib veel jaanuaris, edasi peaks nagunii peatama. Ma võiks küll täpselt 31. dets peatada.
Tänud info eest! _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
laurx on siin nii palju hirmutanud, et pooltühja paagiga sulab kütusepump üles, siis nüüdsest kiirendan foori alt ainult täispaagiga _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
Mingi "superkazkopluss" mis peaks kindlustams köike ja kõige vastu keeldus väljamaksest põhjendusega, et tehaseviga, millest tuleneb niiskuse sattumine plokki.
Pässid kurtsid, et ühel Jumperil ei õnnestu DPFi puhtaks põletus. Panin mingit Valvoliini DPF puhastuspaska kütuse hulka ja tegin väikse Viinistu otsa.
Natuke raskelt kustus teine jah - alles Tlnsse tagasi tulles Kuusalus kustus tuluke ära.
Vaatasin andmetest järgi, sellel autol oli viimati DPFi tuluke 4 aastat tagasi - siis aitas sundpõletus teeninduses.
Pole paha tegelt.
Mis aasta Jumper?
Ma oma Ducatol ei ole kunagi ühtegi tuld näinud, vahest ajab sinist tagant, aga see kaob ära. Esimene kord ehmatasin, et nii, aeg kaalule vist,,,,
Ära muretse liialt. Sellel konkreetsel Jumperil on 99% linnasõitu. Kui ikka linnast välja ka saad siis võid rahulikult magada.
Kas see pole rehepapp kui maksude tõstmisest enne valimisi sõnagi ei räägitud või veel enam loetud kuud enne öeldi et maksud ei tõuse ja peale valimisi oli vaja kiirkorras makse tõstma hakata? Alguses poeti selle taha, et tegelikult maksud ei tõusegi, "maksuküüru" kaotamisega tuleb hoopis juurde, aga nüüd on sellestki valimislubadusest loobutud. Siis pasundati riigikaitse kuludest, aga pärast öeldi et raha läheb igale poole, aga eks me ise vaatame kuhu täpselt.
Ma isiklikult ei näe selles mingit erilist pattu kui rahvas ka mingi JOKK skeemiga maksudest kõrvale hiilida püüab.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.