Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millist panka eelistad? |
Swedbank |
|
34% |
[ 17 ] |
SEB Pank |
|
20% |
[ 10 ] |
LHV |
|
36% |
[ 18 ] |
Luminor |
|
0% |
[ 0 ] |
Coop |
|
6% |
[ 3 ] |
Holm Bank |
|
0% |
[ 0 ] |
Bigbank |
|
0% |
[ 0 ] |
Inbank |
|
0% |
[ 0 ] |
Mõni muu pank |
|
2% |
[ 1 ] |
|
hääli kokku : 49 |
|
autor |
|
Prillpapa
HV kasutaja
|
18.11.2024 10:58:45
|
|
|
Kelladega mul teine suhe - eelistan nutikelli akupidavuse järgi, Huawei nutikad on piiratud nutimajandamisega aga paistavad silma pika aku pidavusega, oma iidset GT2 nutikat laen sirka 8-10 päeva tagant vs laps oma Apple kella iga päev, täpsemalt iga öö
Sularaha tasuks hoida jah igaks petteks, ise ka aegajalt pangaautomaadist värskendan sularaha varu, aga laps ja naine käivad rahakoti kallal, küll on miskit ekskursiooni või ümbrikusse kingiks kupüüri vaja küll turu pealt miskit ninaesist vaadata - igaljuhul mul puudub ülevaade palju mul sularaha tegelikult on
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
18.11.2024 10:59:13
|
|
|
Ja sealt edasi on NFC-ga sõrmus, see on ju kogu aeg sõrmes.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prillpapa
HV kasutaja
|
18.11.2024 11:16:07
|
|
|
somnambuul kirjutas: |
Ja sealt edasi on NFC-ga sõrmus, see on ju kogu aeg sõrmes. |
Miskeid kiipe juba tehnofriigid lasid naha alla süstida - vot see oleks tõeline e-riigi tase, riik võib sinult uneajal ka automaatselt maksud arvelt maha arvata
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
18.11.2024 11:38:06
|
|
|
Prillpapa kirjutas: |
Kelladega mul teine suhe - eelistan nutikelli akupidavuse järgi, Huawei nutikad on piiratud nutimajandamisega aga paistavad silma pika aku pidavusega, oma iidset GT2 nutikat laen sirka 8-10 päeva tagant vs laps oma Apple kella iga päev, täpsemalt iga öö
Sularaha tasuks hoida jah igaks petteks, ise ka aegajalt pangaautomaadist värskendan sularaha varu, aga laps ja naine käivad rahakoti kallal, küll on miskit ekskursiooni või ümbrikusse kingiks kupüüri vaja küll turu pealt miskit ninaesist vaadata - igaljuhul mul puudub ülevaade palju mul sularaha tegelikult on  |
Ma pole ka siiani päris nutikat võtnud, kuna ei taha täiendavat "kodulooma" kelle eest hoolitseda nii tihti.
Mu Withings Scanwatch pidas algselt 3 nädalat, nüüd 4a hiljem pigem 7-8 päeva.
Olen vaadanud/mõelnud Garmini kellade poole. Peavad kaarega üle nädala, ent võimaldavad ka Garmin Pay makseid.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
26.11.2024 13:24:40
|
|
|
Nii, võtsin ka selle pakkumise LHVs ligi, et too palk, saad 100€. Aga ainule asi mida ei saanud oli see 100€
2 kuu palk nüüd juba tulnud, mõlemas kirjas sulasegelt töötasu, kogumiskonto olemas, palk laekus kampaaniaperioodil jne. Loen üht ja teistpidi aga nagu kõik tingimused täidetud. Kuid 100€ njetu.
Saatsin siis kirja, et mis värk on. Nädalaga pole kirjale vastatud (automaatvastus tuli mis ütles, et hiljemalt 2 tööpäeva jooksul võetakse ühendust )
Läksin täna siis kodukale, et nõuan botilt chatis inimest. Sellepeale bot teatab, et sorry aga meil pole ühtegi teenindjatat - keset krdi tööpäeva?
Tehakse juba bolti kus klienditeenindust pole olemas?
Saatsin uue kirja, eks näis.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
26.11.2024 13:28:36
|
|
|
Ma huvi pärast ka proovisin, ei saanud samuti. Ainult et lugesin pärast uuesti, et see on mingile määratud sihtgrupile. Kuna ma personaalset kirja ei saanud vaid nägin linki siin foorumis, siis võimalik et ma pole sihtgrupp.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo77
HV Guru

|
26.11.2024 13:45:20
|
|
|
Ega teil pole varem palk LHV-sse laekunud?
Esimese hooga jäi see punkt silma:
tsitaat: |
Auhinna saamiseks peab kliendi esmane sissetuleku laekumine toimuma LHV kontole kampaaniaperioodil. |
https://www.lhv.ee/et/kampaania#tingimused
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
26.11.2024 13:48:43
|
|
|
Tegelikult mingi haltuura eest kunagi miskid pisikesed summad on sinna laekunud. Aga see oli juba üle 10 aasta tagasi.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
26.11.2024 15:16:42
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Saatsin siis kirja, et mis värk on. Nädalaga pole kirjale vastatud (automaatvastus tuli mis ütles, et hiljemalt 2 tööpäeva jooksul võetakse ühendust )
Läksin täna siis kodukale, et nõuan botilt chatis inimest. Sellepeale bot teatab, et sorry aga meil pole ühtegi teenindjatat - keset krdi tööpäeva?
Tehakse juba bolti kus klienditeenindust pole olemas?
|
LHV klienditeenindus on selline... very 90-s. Sa võid neile meili saata. Ja üldnumbril helistada 9-17.
See chat on ka vist mingi väga uus asi. Enne kui siin kirjutasid, ma igatahes märganud ei olnud, et neil üldse seda oleks - viimane kord kui nendega kiirelt kontakti otsisin siis seda ei olnud igatahes.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
26.11.2024 15:38:11
|
|
|
90's oleks fax saata.Proovi, äkki äratab tähelepanu. Või siis postkaart.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
27.11.2024 11:12:47
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Ma huvi pärast ka proovisin, ei saanud samuti. Ainult et lugesin pärast uuesti, et see on mingile määratud sihtgrupile. Kuna ma personaalset kirja ei saanud vaid nägin linki siin foorumis, siis võimalik et ma pole sihtgrupp. |
Neil on see banner juba jupp aega avalehel võiks eeldada, et on kõigile ikka.
Riivo77 kirjutas: |
Ega teil pole varem palk LHV-sse laekunud?
Esimese hooga jäi see punkt silma:
Auhinna saamiseks peab kliendi esmane sissetuleku laekumine toimuma LHV kontole kampaaniaperioodil. |
|
Never. Varasemalt ainuke sissetulek LHVs on olnud raha mille ise olen sinna kandnud.
Eks menetleb edasi. Ma korra üritasin helistada aga ei saanud ka seal löögile ja pole väga aega tiksuda ja seletada telo otsas, pole nii kiireloomuline asi ka. Aga eks näis, kui nüüd taas meili ignotakse siis lendan nende foorumisse, et kas klienditeenindus veel on olemas neil või ei 😄
E: sain vastuse. Väidetavalt olla nad vastanud esimesele kirjale juba järgmisel päeval... Kuid ei ole seda vastust kuskil, ei kastis ei spämmis
Aga see selleks. Tuleb välja, et esialgu oli see kampaania vaid valitutele jah kuid hiljem muudeti ümber sedasi, et kõigile aga kampaaniavahemik jäi samaks. Seega kelle palk tuli esimest korda kampaania alguse poole ja seal valitute listis polnud nendele see automaatselt ei rakendu vms. Seega kes ei saanud pange kiri teele.
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
27.11.2024 14:57:39
|
|
|
«Kui alustada varem, siis on rohkem aega investeerimise eesmärkide saavutamiseks. Hiljem alustamine nõuab samade tulemusteni jõudmiseks suuremat rahalist panust või algkapitali. Näiteks selleks, et 65. eluaastaks oleks kogutud investeeringuid 113 000 euro väärtuses, peaks 20-aastane iga kuu investeerima 30 eurot. 40-aastane peaks sama tulemuse saavutamiseks iga kuu investeerima 140 eurot ehk peaaegu viis korda rohkem. Seda juhul, kui keskmine aastane tootlus on seitse protsenti,» selgitas Visnapuu.
https://majandus.postimees.ee/8143036/seb-avaldas-kes-on-eesti-tuupilisim-investor
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
27.11.2024 15:01:14
|
|
|
Mis sulle selle aastase tootluse juures ei meeldi?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
27.11.2024 15:04:08
|
|
|
See teine sammas ju ka investeerimine.
Näidaku siis pangad seda "keskmine aastane tootlus on seitse protsenti"
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
27.11.2024 15:14:49
|
|
|
Enamiku II samba indeksfondide aastatootlus on kõrgemgi kui 7%. Näiteks Swedi 1990-99 indeksi 5 aasta keskmine on üle 13% ja kehvim on LHV indeks 8%. Kahjuks pole indeksfondid veel tegutsenud nii kaua, et näidata 10 aasta tootlust.
Absoluutselt teine asi on aga see, kas sama võib loota ka tulevikust. Goldman Sachs on nt viimasel ajal väga pessimistlikke asju kuulutanud. Siin Viisemann kirjutab ka sellest, soovitan lugeda.
https://news.fp.lhv.ee/uudised/kas-maksimaalne-risk-on-ikka-optimaalne-strateegia
Möödunud kuul torkas mulle silma üks Goldman Sachsi analüüs, kus prognoositakse, et järgmise kümne aasta jooksul jääb S&P 500 indeksi tootlus tunduvalt alla viimase kümne aasta tootlusele. Kui eelmisel kümnendil kasvas USA suurimaid ettevõtteid koondav aktsiaindeks 233% (võttes arvesse ka dividende), mis teeb keskmiseks aastatootluseks 13%, siis Goldman Sachsi analüütikud ootavad, et järgmise kümne aastaga kasvab indeks kõigest 34%, mis teeks annualiseeritud tootluseks ainult 3%.
Goldman Sachsi analüütikud ei välista ka võimalust, et S&P 500 indeks on kümne aasta pärast hoopis madalamal, prognoosides, et perioodi keskmine annualiseeritud tootlus jääb vahemikku –1 kuni +7%.
|
Viisemann siin muidugi püüab meeleheitlikult reklaamida oma juhitavaid fonde, mis ongi tema töö, aga - sellegipoolest, GS on tõesti vähemalt suvest saadik sellist joru ajanud juba. Ei pruugi olla sugugi, et stonks jääbki üles minema, uha ainult raha peale. Äkki tuleb isegi täpsemini vaatama hakata, kuhu seda raha paigutada, oh õudust.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taux007
HV veteran

|
28.11.2024 07:42:46
|
|
|
Viisemann on Eesti Kiyosaki - ta kuulutab igal aastal kriisi ja kui see üks hetk tuleb, siis on jälle põhjust eksperdiks pidada.
Aktsiad on ajaloolise keskmise suhtes kallid, kuid nii on olnud juba aastaid. Ainuüksi sellest jääb kriisi ootamiseks väheseks.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
30.11.2024 21:11:42
|
|
|
Pidevalt näen neid luminori seppasi kaubanduskeskuste uste juures inimesi piiramas. Huvipärast võtsin pensionikeskuse statistika lahti ning tekkis küsimus.
Kas nad teevad ülisitta müügitööd või määrivad inimestele pähe seda kõige kõrgema tasuga pensionifondi? Indeksfondis samal ajal vaid 236 investeerijat
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
30.11.2024 21:29:11
|
|
|
salatoimik, 16-50 üritasid mulle viimane kord määrida, tüüp lohises mul sisuliselt varruka küljes kaasa...kuni autoni...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
30.11.2024 23:37:47
|
|
|
Samas Luminori indeksis keskmiselt kaks korda rikkamad võrreldes LHV indeksis olevatega
328000 : 236 = 13898 €
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
01.12.2024 13:08:11
|
|
|
Oisu. kirjutas: |
Samas Luminori indeksis keskmiselt kaks korda rikkamad võrreldes LHV indeksis olevatega
328000 : 236 = 13898 € |
Peavadki rikkad olema, et jaksaks kõige kõrgemat haldustasu maksta.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
03.12.2024 12:46:48
|
|
|
Peamine, et ei lähe sama teed, mida Robinhood või mis ta oligi.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
03.12.2024 12:54:37
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Peamine, et ei lähe sama teed, mida Robinhood või mis ta oligi. |
Kui ei lähe pole võimalik ka raha teenida, Revolut oli ju ülisuures kahjumis. Nüüd vist seis parem...
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|