Nendega tuleb tegeleda automaksu valguses. Õigemini mõnega neist, et ikka registrisse jääks. Samas vaid ühel aastamaks 50 + €
Üks tuleb loodetavasti enne aastanumbri vahetust lisaks. Eelregistreerimine tehtud. Nüüd peavad itaallased jah sõna andma
Ma ka siis müüsin oma hobimasina maha just ja enam ei kavatse teist masinat pidada. Eks see lüke tuli eranditult selle suurelt osalt seisva masina pealt pommitava habememaksu stiilis nalja tõttu. Kokkuvõttes aga mõtlen, et riik kaotab kokkuvõttes rahaliselt minu näite puhul hoopis sellest koorimisest, muidu maksin teise masina eest kindlustust, tegin ülevaatust, ostsin kütet ja remontisin ikka keskeltläbi päris mitmete sadade eurikute eest aastas keskeltläbi, nüüd edasipidi jääb neil nii automaks saamata selle masina pealt, mille maha müüsin pluss see veel suurem remondi, kindlustuste, ülevaatuste jms teenuste eest makstav summa, mida igaaastaselt ringlusse lasin(riik kooris neilt teenustelt arvestatava summa kokkuvõttes). Seisis see masin mul garaazis ja ei seganud nagu kedagi kusagil, nagu enamikel hobimasinate pidajatel. Teise igapäevamasina pealt jah saavad koorida habememaksu, mis mul alles jääb, ent kokkuvõttes riigile jõuab minu taskust ikkagi märkimisväärselt väiksem summa nüüd edaspidi auto/autode kuludega seoses. Oleks läbisõidupõhine vms loogiline ja õiglane see asi suudetud teha, siis oleks ka need hobimasinad paljudel püsima jäänud.
laurx, korralikus kohas mehaaniku sotsiaalmaks ja tulumaks ka ju. Varuosade km kah. Aga kogu see ahel saab nüüd põntsu.
Puhas Võrklaeva ja co(2) hullude ideoloogiline soolo ja lühinägelikkus. _________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind! HV valuutakalkulaator
jälle mõtled asju välja. tallinna keskmine mehhaaniku tunnihind on 60€ hoolduskeskuse müügitibi jutu järgi. selle raha eest keegi oma B3 e putitamas ei käi. ei käinud enne ning ei lähe ka edaspidi. lisaks on selle sama korraliku b3 e edasi pidamine 50eurot aastas igal juhul majanduslikult kõiuge soodsam kui hakata nüüd sahmima, et uusi kulutusi kaeöa võtta. kuna uuemad asendused on keerulisemad, uuemad varuosad on kallimad ning nende varuosade külge saamiseks on vaja tarkvara või juurdepääsu online diagnostikale, võiks sinu loogika järgi väita, et selle kõige pealt noolib riik ROHKEm käibemaksu. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat.
Ahel on pikk ja suur, ühe sissetulekust sõltub teise sissetulek.
Kõik on omavahelises seoses, otseselt või kaudselt.
Palju riik kaotaks, kui kütuseaktsiisi ICE omanikud enam ei makstaks.
Ca 500 miljonit. _________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind! HV valuutakalkulaator
Kui ülejõu käiva sõiduki maha müüd, kanduvad kulud&koormised uuele omanikule, kelle jaoks need ei tarvitse üle jõu käia ehk majanduse jaoks ei tarvitse müügi&ostu akt ilmtingimata 100% kadu tähendada.
Kui inimesed täna automaksu valguses massiliselt müüvad oma ebamõistlike kuludega sõidukeid - kes sel juhul on ostjad, või müüakse kõik need meie majandusruumist välja.. _________________ ---
Palju riik kaotaks, kui kütuseaktsiisi ICE omanikud enam ei makstaks.
ja mustamäe, lasname, õismäe, jt mäed lükkavad " we wont pay" roikad emeksisse ja ostavad kastirattad vä? käi kuskil koosolekul kus räägitakse sellest, kui palju maksab kohustusliku, AVALIKU laadimispunkti tegemine ja kes selle eest maksab. nende laadimispunktide rajamise pealt tuleb KM kaudu see viisssada milli tagasi. (hetkel laua taga sündinud mõttelõng mis on sama valiidne kui esialgne).
kui "õle jõu käiva" sõiduki aastamaks on 50 - 100 eurot aastas mis teeb maksimaalselt kuuspaku või tobipaku hinna kuus, elad ikka väga kriipsus. seal peaks üht teist muud ka üle vaatama. lasteaia , algklassilaps omale korraliku talvekombeka ikka saab teie peres?
laurx, mis minust, mina saan hakkama. Aga oled sa mõelnud, et ma mõtlen ka teiste peale ning üldise Eesti majanduskeskkonna peale. Maalelavad lasterikkad pered saavad kõige rohkem pihta.
Probleem pole just 50 eur aastamaksus per se, vaid üldisemalt selles habememaksus juba varem soetatud autole. Ehk kasutatud autode turul saavad olema "huvitavad" ajad, kuna lihtsalt idee niisama lihtsalt altruistlikult paar kilo plekkida Võrklaev & Co-le ei lenda, sest raha ju kulub igale poole. _________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind! HV valuutakalkulaator
Eks need hobimasinad liiguvad ajapikku riigist välja või lihtsalt metalli kasvõi jah, kui rahval enam motivatsiooni neid pidada pole. See nagu jah selline põhimõtteline tunnetuslik seisus juba, et tead, et niisama seisva asja eest mittemillegi eest maksad, kuigi kokkuvõttes võid teatud juhtudel remondile ja sealt omakorda maksude kaudu riigile rohkemgi maksta, ent siis tead, et maksad mingi vea paranduse/kütuse näol läbitud kilomeetrite ja reaalselt millegi asja eest, mitte lihtsalt niisama maksmise pärast. Sealtkaudu jah kogu ahel laiemas pildis saab osaliselt põntsu, kui remondiettevõtetes kliente vähemaks jääb, varuosade müüjatel käive kukub jne. Lisaks võib juba ette arvestada, et need aastamaksud jms, need ajas aina kerkivad.
ka mul nelja lapse vedamiseks soetatud suur auto. ma peaks ka nüüd vinguma? sina, kes sa justkui oled mingis koolis õppinud majandamist ja majandust, peaksid juba sinna kooli minnes triviaalse teadmisena mõistma, et sellist pisikest riiki meie väikese rahvaarvu juures heaoluriigi tasemel minimaalsete maksudega "teha" ei ole võimalik. raha lihtsalt EI JAGU kõigeks. Reisinud inimesena peaksid sa ka olema teadlik sellest, mis on heaoluriikide tavapärane maksukoorem. Sarnaselt peaksid sa omama arusaama sellest, et meid, vaeseid idaeurooplasi käsitleb vana maailm siiani kui suvalisi põhulõugasid, kelle " majandusteadus taandub lausesse:" tee ettevõte, pane see tööel ja müü (meile)". Eeldusel, et sa oled reisinud ka neis nn vaestes riikides, peaksid sa olema teadlik sellest, mis tasemel on vaestes aasia riikides teenused. triviaalne. Meie valitsejad on ilmselt mitte üllast soovist meid, valijaid säästa, vaid puhtalt pragmaatilisest vaatest maksudele, mida pole olnud võimalik koguda rohkem kui seda tehti. Me oleme indiviididena harjunud, et mingeid erilisi makse meil ei ole. siiani ka ei olnud. nüüd oleme jõudnud olukorda, kus ERANDITULT kõik need seltskonnad, kes end meie esindajateks nimetavad, on meil meie enda rahaga käinud moosimas, et need teenused ja nood teenused.. me oleme need konksud mingil või mingil teisel kujul ka alla neelanud aga sellega koos jõudnud olukorda, kus RAHA ENAM EI OLE. Terve mõistusega ja natuke majandusest teadev inimene nägi seda natukene ette. kui 2008 pauk oleks olnud pikem, oleks meile automaks ja ehk ka kinnisvaramaks kaela väänatud aga mingil naljakal põhjusel majandus taastus, laekumised tekkisid tagasi ning probleem veeretas ennast laualt maha. ma eeldan, et Estõinjan Bizneeex skool i õppekavas need makromajanduslikkust käsitlevad loengud eksisteerisid. vastasel juhul on tegi ikka väga sita, ostetud " haridusega".
AMTEL või mismoodi see automüüjate liit ennast nimetab, on juba aastaid tagunud seda, et " eestlane sõidab liiga vana autoga". miks? iga auto, arvuti jms seade mis on ringluses kauem kui tehasegarantii on miinus müük. lisaks töötab materjaliteadus ehk tootearendus suunas, et hooldus oleks võimalikult keeruline. minu eksperimendi korras peetud kaks vana fordi ja kaubik on kokku jätnud müümata 5+6+4 sõidukit. nende aparaatide ülalpidamiskulud ei ole kindlasti suurusjärgus nende järgmiste sõidukitega, mille ma amteli arvates asenduseks oleksin pidanud soetama.
ka mul on seoses nelja lapsega (kellest kaks on tänaseks juba nii suured, et neid ma ringi ei pea vedama) juba 7 aastat olnud galaxy. viimati sõitsin sellega lillelaadale. ukrainlased seda bensukana ei taha, seega on kaks valikut: kas " ostan kokku" või kaalule.
maainimestel, kelle poolt sa justku iargumenteerid, kellel on nn palju lapsi, on mõistlik nii ehk naa pidada kahte. 50-100e aastamaksuga saab väga asjaliku diiselgalaxy, sharan i, grand voyageri, jumperi vms.. millega 7/9 inimest vedada. saab "kohapeal" parandada vajadusel ilma, et peaks " habememaks2" maksma iga pisiasjaga treileriga esinduse nisa otsa sõitma". kellel on praegu madala aastamaksuga teine sõiduk puudu siis see saab hetkel juba päris häid asju. ilmselt kevadel on "rontide" turg juba nii kaugel, et regamismaksu eest saab masinaid, mille eest muidu pidanuks maksma rohkem. samas rapped mis on juba kaugelt, binokliga vaadates rapped, on kuusakoskis. koostööpartner tahtis chrysler 300 d, rakveres 1 oli. sõitis sinna ja avastas, et tegemist on täieliku prügiga. ei kere, ei mootorit, ei kasti.
käesolev olukord sunnib emotsioonide asemel natuke ekseldama, et kaine mõistus võialdaks selgeks teha sõidukiga seotud kulubaasi eeldusel, et autot peetakse "pikema aja jooksul".
Esimene eesti siin mõtiskleb, kas mitte osta auto liisingust välja veel selle aastanumbri sees. Excel näitab, et selle lükke tulemus on tonn säästetud raha, mis tuleb automaksu, maksmata intressida ja ka saamata intresside arvelt, mille põhjustaks väljaostusumma hoidmine pangakontol.
Esimene eesti siin mõtiskleb, kas mitte osta auto liisingust välja veel selle aastanumbri sees. Excel näitab, et selle lükke tulemus on tonn säästetud raha, mis tuleb automaksu, maksmata intressida ja ka saamata intresside arvelt, mille põhjustaks väljaostusumma hoidmine pangakontol.
Liisingust välja ostmisel registreerimistasu ei ole, seega selle poolest pole vahet, kas teha sel aastal või järgmisel.
laurx kirjutas:
50-100e aastamaksuga saab väga asjaliku diiselgalaxy, sharan i, grand voyageri, jumperi vms.. millega 7/9 inimest vedada.
2005. a Grand Voyageri aastamaksuks näitab kalkulaator 131,60€ _________________ Osta auto ära
viimati muutis von Wu 17.11.2024 12:48:08, muudetud 1 kord
Liisingust välja ostmisel registreerimistasu ei ole, seega selle poolest pole vahet, kas teha sel aastal või järgmisel.
Regamistasu vist tuleb esimeselt omanikuvahetuselt peale pangalt väljaostmist? _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
Ega rikkaks me end maksustada ei saa, raha peab kusagilt mujalt ikka riiki tekkima, et see "heaolu" tekkida justkui saaks. Lisaks ma oleks isegi päri selle maksuga, et ok, maksustagu siis, ent tehku seda siis ka õiglaselt, et kokkuvõttes nii palju kui sõidan, teid kulutan ja õhku saastan oma vana masinaga, vastavalt sellele maksan. Sellisel juhul poleks sellel justkui "heaoluriigi palgatasemest" mingit kasu, kui saadki palka nagu kusagil heaoluriigis, aga siis maksad teise käega suure enamuse mingiteks ajuvabadeks maksudeks ära ning siis riik oma suva järgi jagab toetusi kellele heaks parasjagu arvab ja see olekski justkui heaoluriik. Kuradile, pigem jäägu kogu see habemete maksustamise ja riigi poolt oma suva järgi selle raha keerutamine ära ning olgu mu palk madalam, kui "heaoluriikide" keskmine, ent vähemasti saaksin rohkem ise otsustada, et kuhu ja millele ma seda kulutan või ei kuluta.
Haa, tundub, et ongi tegu erisusega, tänud.
tsitaat:
Regamistasu vist tuleb esimeselt omanikuvahetuselt peale pangalt väljaostmist?
Nii see googel täna väidab jah, et selline erisus on tehtud, mis on positiivne. Ilmselt liisingufirmade lobi, muidu hakkaks massiline "bankrun", noh, nende poolt, kellel võimalik muidugi.
new1, see on juba lobitöö tulemus.
ainete hulka mõõdetakse moolides. kuidas saastab vana sõiduk, mis võtab 4 sajale (sõber just viskas vana scenicu pardakompuutri pildi keskmisega 3,9l/100km rohkem 20 aastat uuemast mis kompuutri järgi kulutab sajale 5l? " doez not campjuutz.
seda maksu olekssaanud ilmselgelt teha TÜV punkti andmete põhjal: mõõdetud saaste (see mille jaoks lont sumpsi käib) vs persioodil läbitud kilomeetrid. andmed on olemas. aga EI. teeme automaksu varamaksuna. et asi pärast paremini välja paistaks, hakkame jahuma jahu stiilis " aga kui palju sinu auto väärtusest on arvelevõtmise tasu)
lahendus on hästi lihtne: ostad nüüd enne maksu tulekut võimalikult heas korras võimalikult madala aastamaksuga sõiduki ja pead seda võimalikult pikka aega. lobitöö onud " eeldasid" aga lõpuks kokku ei tule.
ka iisungi pealt tuleb käibemaksa maksta seega igaüks, kes omale senise asemele nüüd uue " panga käest rendib" on ajupesu ohvriks läinud. kuuldavasti olla neid palju. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat.
ainete hulka mõõdetakse moolides. kuidas saastab vana sõiduk, mis võtab 4 sajale (sõber just viskas vana scenicu pardakompuutri pildi keskmisega 3,9l/100km rohkem 20 aastat uuemast mis kompuutri järgi kulutab sajale 5l? " doez not campjuutz.
Co2 jah, aga see vana diizl reostab muude ainetega ja osakestega rohkem, kui uus, millel on vastavad lisandid kohustulikuks tehtud ja külge kruvitud (ning mida kõrge pidamiskulu tõttu offida armastatakse). Co2 ei ole ainumas probleem meil, kuigi kogu tants selle ümber käib. Co2 iseenesest on elusorganismile kahjutu gaas, see lausa on vajalik, et meie hingamine töötaks. Küll aga on Nox'd kahjulikud, samamoodi peenosakesed jne. Vana pann, mis õli põletab, ei ole ka just kõige tervislikum.
ohtsanummyke.
helikopterijuhtimise tunnis rääkisite fotosünteesist?
kas see " muu saaste" kaaluks üle ka kiipidele mida uutes, elektroonilistes sõidukites kulub ning nende samade kahjulike ainete eemaldussüsteemide vahetuse ja kaasajastamise käigus meetriga prügimäele saadetakse ja muu sarnase keskkonnareostuse mille hulk seoses garantiiaja lõppemisel uue sõiduki soetamisega kordistub?
ei!
ohtsanummyke.
helikopterijuhtimise tunnis rääkisite fotosünteesist?
kas see " muu saaste" kaaluks üle ka kiipidele mida uutes, elektroonilistes sõidukites kulub ning nende samade kahjulike ainete eemaldussüsteemide vahetuse ja kaasajastamise käigus meetriga prügimäele saadetakse ja muu sarnase keskkonnareostuse mille hulk seoses garantiiaja lõppemisel uue sõiduki soetamisega kordistub?
ei!
5+6+4 sõidukit.
oli mõeldud kujul, et sõiduki eluiga on 5 aastat.
Inimesed pole taimed, et fotosüntees teemaks on, su respiratoorne süsteem reguleerib hingamissagedust co2 sisalduse järgi veres. Minu väide on, et uued sõidukid on kindlasti keskkonnasõbralikumad, kui vanad, mis vajavad ka varuosi, neidsamu kiipe ja kummist, metallist, plastikust jms materjalidest tehtud asju, ka nende tootmine tekitab jätkuvalt saastet. Kiipe endid toodetakse maailmas niivõrd palju, et autodesse minev on nendest mingi tühine osa. Lisaks ma eeldan, et on ka vaks vahet, kas ma sõidan külavahel elektriga ja naabri kärus magav beebi ei pea minu auto summutist värsket sõõmu keemiakokteili kohe kopsu tõmbama. Et me kõik tänu ühisele atmosfäärile oleme passiivsed suitsetajad on paratamatus, aga konsentratsioonide erinevus lubab ehk mõneti kvaliteetsemat elu nautida, kui reostus sul otse nina all ei viibi
Et siis 5 aastat vana sõiduk vajab veel 5 aastat sõitmiseks uue auto jagu varuosi? Väga kurb, et sinnani oleme jõudnud. _________________ Osta auto ära
Et siis 5 aastat vana sõiduk vajab veel 5 aastat sõitmiseks uue auto jagu varuosi? Väga kurb, et sinnani oleme jõudnud.
Jama lugu, mul 7's aasta jookseb, aga pole veel ühtegi osa vaja olnud. Ai valetan, masin sai uued kojamehed viimase hooldus käigus ja küünlad ka, neid kulub vist roikal ka, nagu ka õli ja filtreid.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.