Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 285, 286, 287 ... 292, 293, 294  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
caarel
Kreisi kasutaja

sõnum 14.11.2024 16:02:07 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:
Tegin oma WWW lehele uue arvutuse:
1 BTC= ~100 000 000 USD (2045y)

Kui USD/Fiat jätkab trükkimise poliitikat, siis 2045 aastal maksab 1 BTC= 100 000 000 USD. Kõik on miinimumhinnad.

2045 aasta ja sa oled pensionär või lihtsalt "noor" ning 0.1 BTC sinu walletis tähendab seda, et sa oled 10 miljoni dollari väärtuse omanik.
0.01 on miljon dollarit. Miinimum.

Ja selle 0.1 BTC eest saab 2045 aastal ühe kiluvõileiva icon_lol.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 14.11.2024 17:58:16 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Whe Call Them Poor.. icon_wink.gif
---
Spoiler Spoiler Spoiler

Bitcoin Going To Zero? GFY!
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
EstBeast
HV veteran
EstBeast

sõnum 14.11.2024 18:07:14 vasta tsitaadiga

Loen ja imestan, kuidas osadel inimestel on jätkuvalt nö tunnelivisioon/hobuseklapid peas. Kui natuke lähimineviku finantsmaailma uudiseid lugeda, siis seda infot, mis viitab massivsele Btc/krüpto adaptsioonile on meeletult palju.

Trump tahab riigivaradesse 1T$ väärtuses BTC'd lisada ning saada globaalses pildis "krüptokunniks".
Hester Peirce "crypto-mom" saab Gary Gensler asendajaks (uuri, miks Gensler halb oli ja on oma positsioonis)
Visa ja Coinbase koostöö krüptot makseviisina pakkuda.
Erinevad riigid, isegi maakonnad (nt Michigan ostis 10m väärtuses Ethereumi ETF'e) ja suurfirmad (Genius Group, Tesla, Microsoft jne) planeerivad lisada ning lisavad juba praegu oma varadesse suurtes kogustes BTC'd ning muid krüptosid.
Blackrock on 33,2B$ eest BTC'd ostnud ning seda kõigest viimase 10 kuuga, paar päeva tagasi lisas ta portfooliosse 1,4B$ väärtuses BTC'd . Nende kulla varad on alla 33B$.
Kogu krüptoturg on hetkel nõks üle 3T$ väärt, Blackrock'i CEO prognoosib turu väärtuseks lähitulevikus 50T$.
BTC möödus hiljuti hõbeda ning Meta kogu turuväärtusest.

Raha saab pidevalt juurde printida, kuid BTC'd on fikseeritud 21M, millest on ka arvestatav ports nö "kaotsi" läinud (unustatud paroolid, vana tehnika, mis ära on visatud kunagi, millel tol hetkel olematu väärtusega BTC peal oli jne) seega ringluses number on umbkaudu 19M.

Coinbase's on ringluses/saadaval aina väiksem ja väiksem kogus BTC'd. Ning üks hetk tekibki nö supply shock, kus sa tahad ehk BTC'd osta, kuid seda on meeletult raske saada. 99% maailmast pole krüptos ega tea, misasi see Bitcoin on üldse, ega ka mis ta väärtus on. Pealtnäha tundubki scam ning täpselt seda ma arvasin ka mina kunagi ammu siin samas HV's, kui nägin müügikuulutust, milles sooviti BTC'd müüa 50€ tk. Mina mōtlesin tookord samamoodi, et see on scam ja ega tal aasta pärast ilmselt mingit väärtust pole. Kerime aega edasi aastasse 2024, kus BTC hind on pea, et 6 kohaline number ning USD väärtus on viimase 50a jooksul väga suure kukkumise teinud, Bank of America teatas 800,000,000 suurusest miinusest. 1M per Bitcoin pole sugugi kosmos, vaid perspektiivi puudumine ning harimatus. Uus varagrupp tekib keskmiselt kord iga 100-150a tagant (fiat, kuld jne) ning praegu on kuldne võimalus uuest varagrupist osa võtta.

Toimumas ongi klassikaline "rich get richer, poor get poorer" stsenaarium, kus suur korporatsioonid ja institutsioonid ostavad odava hinnaga varad kokku ja kui lõpuks Jüri saaremaalt selle avastab on BTC hind võibolla juba miljonites. Praegu on võimalus sellest veel nö "varakult osa saada" või siis kiluvõiku näpus publiku rolli jääda. Otsus on sinu enda teha. See pole finansiline nõu, vaid lihtsalt väike äratuskell minu poolt, et minna ja end harida. Ning mitte tunnike artikklite lugemist, vaid sügavam sukeldus krüptomaailma, et mõista, miks, kuidas, kuhu ja milleks.

Ise kaevandamisega ei tegele, kuid kel iganes huvi on, soovitan soojalt uurida, mis asi on Kaspa ning seda sama uurida investoritel. Krüpto on investeerimis perspektiivist meeletult hea koht ning olles jupp aega aktsiatega mässanud, kastsin varbad krüptomaailma.
Võrdluseks, aktsiatega läheb keskmiselt 10a, et oma varasid kahekordistada. Kaks kuud tagasi soovitasin oma partneril krüptomaailma sukelduda. Sept alguses ostis ta krüptot 100€ väärtuses, tänaseks on see investeering 11k väärt. Igaüks teeb oma järeldused ise.
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 14.11.2024 19:10:01 vasta tsitaadiga

See on huvitav - ecashi avalanche:
https://ecash.coin.dance/avalanche

Bitcoin PoW ja Stake node kokku panna.
Ise ma stakema ei pane, kuid ostan XEC-i oma rahakotti.

Bitcoin tahab ka umbes sellist L2 asja otse L1 teha. Aga selles suhtes on ecash ühe sammu ees - see on tehtud!!

Aga nagu öeldud - on bitcoini L1 ja bitcoinABC (ecash) L1 samasugune ja alati rikkumatu. (tehnilise tugevuse mõttes) (51% ründe kaitse on ka ecashil stake nodel juures- see on lisaväärtus) (või ajan ma pirate chaini asjaga segamini..)

L2 otse bitcoin L1 võrku toomine tõstaks ka natuke bitcoini hinda veelgi..
Aga ma olen rangelt L1 fänn.
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 14.11.2024 20:26:28 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Sept alguses ostis ta krüptot 100€ väärtuses, tänaseks on see investeering 11k väärt.

Ei näe ühtegi coini sellise tõusuga just kui lotot futures ei mängi

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 14.11.2024 21:48:49 vasta tsitaadiga

Kui nüüd võrrelda bitcoini richard hearti hex-iga, siis hex on kindlam - 38% aastas toodab juurde - paned näiteks 5000 HEX-i ja hoiad vähemalt stakemas 180 päeva - oled kasumis. (mida kauem, seda parem)
hex.com

Bitcoini walletis lihtsalt btc seisab (strat. investimiseks on piisav), kuid hex-iga saad stakedes seda juurde (pole elektrit ja ASICut vaja) Mingi lisaväärtus veel bitcoini kõrvale.
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.11.2024 22:35:40 vasta tsitaadiga

Viilutaja kirjutas:
Peeter Koplit tean, kuid kui ta pole ennast ise Bitcoiniga kurssi viinud, siis ma ei näe ka täma ütlustel mingi kaalu selles osas.

Maailma suurimad investeerimisfirmad on miljardite eest kokku ostnud Bitcoini, et tagada ETF'de 1:1 väärtus. Siis mingi pisikese Eesti investeerimise eestlausuja ütleb, et see on paha.... icon_biggrin.gif Sorry. Ei usu.
Ma pakun, et kõik teavad seda ütlust- "too big to fail". Jep. Hetkel on Bitcoin juba seal staadiumis. Ma ei imesta kui ühel hetkel kauges tulevikus, saab Bitcoinist ülemineku valuuta US dollari suhtes. Just nii nagu rublad vahetati kroonide vastu.
Ainuke viis sellest riigivõlast välja tulla US'l. Muud reaalset võimalust ma ei näe kahjuks.
Trump on ise ka vihjanud sellele, et US'l võiks olla oma krüptovaluuta. Aga no Trump ei ela ka igavesti, kuid järgmise 4.a. jooksul võib näha ulmelisi BTC väärtuseid vs täna.
Venezuela võttis kasutusele BTC, et inflatsiooni ohjeldada.
Venemaa räägib selle kasutuselevõtust, rohkem küll sanktsioonidest mõõda hiilimise vaatest, aga siiski.
https://news.bitcoin.com/putin-acknowledges-russia-as-a-bitcoin-mining-leader-54000-btc-mined-in-2023/

Selle jutu jätkuks.

https://www.lummis.senate.gov/press-releases/lummis-introduces-strategic-bitcoin-reserve-legislation/

US Senaator algatas eelnõu, kus USA ostaks 1 millionit bitcoini, et hoida ära US dollari devalveerimist.
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 14.11.2024 23:10:46 vasta tsitaadiga

Selle USA 1 miljoni BTC eelarvele uudisele lisaks siis..

Mul on hex 38% aastas + flex.powercity.io ~43%, mis teeb kokku ~81% aastas. flexi ja hexi kasumid seal kõik hexiks vahetada mingil ajal..(powercity)

USD paneb inflatsiooni 12% aastas. See ei ole + vaid - (miinus).

Kui USD paneb kunagi 1 miljon BTC müüki, siis ma olen teeninud HEX-iga palju rohkem. USA gov ei pane müüki HEX-i vaid ainult BTC.

Mitu asja ühes ja mitmes korvis. Kuigi 20 aasta pärast ei mõjuta 1 miljoni BTC müük enam kogu BTC omanike kasumit-kahjumit. Aga siiski - veidike teisi backup-i varuks. hex.com ja gopulse.com/hex
tagasi üles
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 15.11.2024 02:19:13 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:

Kui USD paneb kunagi 1 miljon BTC müüki, siis ma olen teeninud HEX-iga palju rohkem. USA gov ei pane müüki HEX-i vaid ainult BTC.

Sa nagu ise adud ka mis saasta sa toodad ?
Kui usa paneb 1 miljon BTCd, müüki, siis sa ostadki 0.1 btc eest kohvikus kiluleiva ja hexi eest ehk hapukoort ka peale icon_lol.gif
tagasi üles
EstBeast
HV veteran
EstBeast

sõnum 15.11.2024 03:01:33 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:
tsitaat:

Sept alguses ostis ta krüptot 100€ väärtuses, tänaseks on see investeering 11k väärt.

Futures'iga hetkel ei mängi. Ostame ainult spot'e.
Oleneb kust vaadata, krüpto ei võrdu BTC, XRP ja muud tuntud nimed. Saadan nime sulle PM'i
tagasi üles
Plin500
HV piljardihai
Plin500

sõnum 15.11.2024 09:34:41 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Tegemist pole päris lotoga, aga võidu puhul on analoogne tunne - võidaks veel. Ja nagu iga korraliku hasartmänguga, lõpuks sa paratamatult kaotad. Ning kuna iga võiduga lähed ahnemaks, kaotad üldiselt rohkem, kui võidad. Sellega tegeledes peavad olema väga kindlad reeglid endal paigas, siis vast on ok.

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 15.11.2024 11:33:10 vasta tsitaadiga

https://chatgpt.com/share/673705ea-1b10-8001-9813-fada5d7006a1

DAI vist päris turukrahhi välja ei kannataks, kuid ta ei ole ühe krüptoraha tagatisega - tal on neid rohkem.
AGA see BTC nulli minemine on väga ebatõenäoline - sest dollarite eest on BTC ostetud või eurode - "kapital" on sisse pekstud - rahvas on määranud hinna ja ei vaalad hakka iga jamaga maha müüma - seda enam kui 100 000 tipp on ees.

---
DEX börsil DAI-ga (short) teenib väga palju kui bitcoin peaks nulli poole ( alla 20 000 on ka ebaloogiline juba) kukkuma. Siis on tekkimas stablecoini vaalad.
Kindlasti võib minna CEX ja CEX baasil USDT ja USDC pankrotti, kuid DAI-ga võib isegi ellu jääda. Sest DAI ise "õgib" bitcoine juurde kui btc hind langeb kõvasti. Või eetreid?

Donaldile vesi peale? Pole vaja, juba tehtud:
Spoiler Spoiler Spoiler

viimati muutis mina634 15.11.2024 11:34:37, muudetud 1 kord
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 15.11.2024 11:33:16 vasta tsitaadiga

Pakun, et nüüd konsolideerime ja likvideerime ülevõimendusega longe mõnda aega.
BTCUSD
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 16.11.2024 07:44:45 vasta tsitaadiga

HEX - Täiesti südame tuksete sarnane graafika, panustad long peale kui on madal ja võtad välja kasumi kui on jälle tipus - korduv sagedus -tuks,tuks,tuks.. ja teise ka short peale kui on tipus

Spoiler Spoiler Spoiler

----
Kunagi Bitcoini kritiseeriv ülemaailmne suur investeerimispank Goldman Sachs on avalikustanud olulise osaluse Bitcoini börsil kaubeldavates fondides (ETF).
Spoiler Spoiler Spoiler

Eks nad suurest häbist ostavad, et hiljem see häbi nii suureks ei lähe. ..... Isegi USA-s tahetakse krüptorahadelt maksud ära võtta (see on hetkel veel spekulatsioon nagu ka usa riigi bitcoin tagatis.)
----
Canary esitas just USA SEC-ile Hedera HBAR ETF-i taotluse

Spoiler Spoiler Spoiler

Mõtlesin ka, et miks mu hedera rahakotis hinnaprotsent sellise suure tõusuga täna on.
---

kaevandajad müüvad oma btc-si. Elekterit on vaja maksta + kasum teenida.

See on BTC olemus. HEX puhul ei tuleks selline asi kõne allagi.

100 000 on lähiajal ees. Ja arvan, et teeb veel mitu tippu. Minu arvamus...
tagasi üles
virx
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.11.2024 17:34:17 vasta tsitaadiga

97.5-98K tundub olevat hea short kui peaksime sinna kanti minema.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 17.11.2024 02:08:39 vasta tsitaadiga

Supertsükkel on alanud. Minuarust võib 2025 2017 aasta korduda. BTC puudutab milli ära (näis lihtsalt kui raskeks see läheb kui räägime triljonitest dollaritest).
Ma näen terve aasta jagu kerget pumpamist. Suve ligidal tasub natuke vist hingata puhata ja siis suvepuhkuselt tagasi tulles läheb rajuks andmiseks kuni aasta lõpuni.

tagasi üles
mingivend
HV kasutaja

sõnum 17.11.2024 05:50:08 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
BTC puudutab milli ära

Kindlasti, aga kas ka meie elu ajal?
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 22.11.2024 13:59:46 vasta tsitaadiga

HDTanel, Kui vaadata kuist RSI (relative strength indeks), siis august - septemeber oldi väga lähedal suurele kukkumisele ja muutusele. Kuid bull''id võitsid ja hoiti see stsenaarium ära, mis kordus 2021 (esimene suurem kukkumine). Samas RSI ei näita liiga suurt üle ostmist viimase poole aasta perioodi kohta. Ehk siis kasvu on veel näha. Samas kui hind läheb kiirelt veelgi üles, siis on ülekuumenemise oht suur ja eelmisel kahel korral, kui see juhtus, tuli pööre ja ka bear market ehk kõva kukkumine. Kui kuine statistika RSI osas kukub alla moving monthly average'i, siis sealt üles ronida enamasti enam ei õnnestu ja tuleb pikem languse periood. Hetkel on veel sellest üleval hoidnud. Eks seda kardeti ja asuti ostma.
EstBeast
HV veteran
EstBeast

sõnum 22.11.2024 14:04:53 vasta tsitaadiga

Me oleme alles alguses.

Suurim uudis täna: Hinna legaliseeris krüpto, mis tähendab, et sealt hakkab samuti krüptosse, kui tervikusse, raha sisse voolama.

https://x.com/coinbureau/status/1859562150735511589
https://x.com/WatcherGuru/status/1859619213540770271
https://x.com/BitcoinMagazine/status/1859569061832585344
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 22.11.2024 14:07:09 vasta tsitaadiga

See uudis on pigem selles mõttes suur, et FIAT valuutaga võib varsti kööga olla just USD. FIAT kaotab väärtust kiiresti ja nii BTC kui kuld liiguvad üles. Seda keskpangad kardavadki ja tahavad kiiremas korras tuua elektroonilise valuuta.
EstBeast
HV veteran
EstBeast

sõnum 22.11.2024 14:12:59 vasta tsitaadiga

Sinna suunas on asjad juba mõnda aega liikunud, uudiseid miks krüpto on yay ja FIAT on nay tuleb praktiliselt igapäevaselt. Hakkame jõudma sinna punkti, kus tekib ülemaailmne FOMO. Kuna BTC on limiteeritud saadavusega, tekib tõenäoliselt meeletu supply shock, kus soovides BTC'd osta, pole seda võimalik teha, sest seda lihtsalt pole kuskilt saada. Hiljuti hõigati välja, et nt CoinBase omab c 30B väärtuses BTC'd, kui BlackRock, riigid, osariigid, suurkorporatsioonid jne ostavad igapäevaselt sadade miljonite väärtuses seda kokku, mis Sa arvad, kui pikalt seda nii lihtsalt saada on, kui praegu. Erinevus eelnevate bullrunidega on see, et nüüd võtavad sellest osa ka suurkorporatsioonid, mis on väärt triljoneid, kui ka riigid, eesotsas USA'ga vs enne, kus oli PvP ja whales vs whales. Järgmine aasta tuleb sündmusterohke.

Fiat'i saab printida lõputult = BTC väärtus on lõputu

viimati muutis EstBeast 22.11.2024 15:01:42, muudetud 1 kord
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 22.11.2024 14:44:41 vasta tsitaadiga

Texas tahab ka enda eelarve tagatise viia bitcoini. Texases ei pea ka relvaluba omama. icon_idea.gif

Hedera saab endale ETF-i.

Ma ennustan, et bitcoin ABC https://e.cash/ saab endale ka kunagi XEC-ETF-i.
Investeerin rahakotti ja ootan, et hind tõuseb 100x, mida ta teeb ka kunagi. Kui uurida ta avalanche konsensust, siis on see bitcoinist, dogecoinist ja bch-st parem.
Sest PoW üksinda kõlbab ainult monero jaoks (CPU).

98 881 $ = 1 BTC on veel odav.
XEC jõuab ka sinna, et maksab 10 senti. Kuna tal coine on pisut rohkem aga võrk on parem. Varsti.
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 22.11.2024 15:00:18 vasta tsitaadiga

Odav on suhteline mõiste icon_smile.gif. Praegu FIAT valuuta osas võrreldes jah, sest need ei ole väärt suht midagi, kui see reaalsus kätte jõuab (kõik on kuskile võlgu riigid ja meeletud intressid jooksevad nendelt peale).

BTC on piiratud arv ja see on ainult pikaajaline investeering. Maha müües ja uuesti ostes enam palju ei teeni, kui just miljonär ei ole juba selleks ajaks. Igapäevaselt on ikka vaja mingit muud vahendit. Ehk siis see probleem tuleb nii ehk naa vahet pole kas btc maksab 1 miljon või triljon. Karta on, et tuleb mingi e-valuuta, mis on massidele. Siis selgub ka, mis on kulla või BTC hind sellele vastavalt.

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 22.11.2024 15:16:44 vasta tsitaadiga

Noh, bitcoini tõusu saab oodata iga 4 aasta tagant kui peale poolitust 6+ vaikust ära kannatada ja siis long-i panna teenima.

Aga ilmselt maksuamet võtab ka oma osa ära.
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 23.11.2024 01:03:52 vasta tsitaadiga

EstBeast kirjutas:
Me oleme alles alguses.

Suurim uudis täna: Hinna legaliseeris krüpto, mis tähendab, et sealt hakkab samuti krüptosse, kui tervikusse, raha sisse voolama.

https://x.com/coinbureau/status/1859562150735511589
https://x.com/WatcherGuru/status/1859619213540770271
https://x.com/BitcoinMagazine/status/1859569061832585344

Keskmine link tundub küll imelik... müüge oma kuld maha ja ostke BTC.
Kõlab nagu suur üleilmne scam. Samas keskpangad ise ostavad hirmsasti kulda kokku.

Muidugi ei taha ma BTC väärtust eitada, lõplik koguarv on teada ja rohkem mitte.
Saylor oli ka vist veel ostnud. Eelmise bull-run ajal kukkus kõik peale Saylori ostu kokku.

Zonerman kirjutas:
Karta on, et tuleb mingi e-valuuta, mis on massidele. Siis selgub ka, mis on kulla või BTC hind sellele vastavalt.

Jah, ilmselt põgenemine CBDC eest.
Jama lugu oleks küll kui peaks kunagi mingi sellist laadi teade tulema, a'la "BTC hooldajad konvertisid teie teie BTC to CBDC, nagunii on kõik digitaalne ja CBDC'i on samuti piiratud hulk". Kas oleks teoreetiliselt võimalikselline asi icon_rolleyes.gif ???
Ma küll tahaks uskuda, et nii ei lähe, aga minevikus on samuti palju sigadusi tehtud. Kui vaadata CBDC mapi siis ega seal midagi rõõmustavat pole. https://www.atlanticcouncil.org/cbdctracker/

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 285, 286, 287 ... 292, 293, 294  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.