Mõnikümmend tuhat...ja siis?
Ega ma taksojuht pole. _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Kas on juba olnud küsitlus - kellel on rohkem kellal?
Ca 590k. Ostsin kui 330k oli kellal. Viimasel ajal rohkem tööautoga kärutamist, väga ei tõuse enam. _________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off !
Vähemalt ei seisa see kätetööö, koos tati, teibi ja ausõna peal... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Samuti T-GDI mootor, 152k km, 0 probleemi, õli ei pea ka hoolduste vahel peale valama, suhteliselt öko ka.
Kui ostaks uue sõiduki siis ilmselt võtaks taas T-GDI mootoriga isendiga. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Suurima LS-ga pill, mida olen omanud oli mingi 590k km minu käest minnes mõned aastad tagasi. Legendaarne E39 M57-30 pajaga, mis minu info kohaselt polnud kunagi lahti käinud ja käis ka veel selle läbisõidu juures väga muhedalt. Huvi pärast vaatasin, et viimane LS märge on juba 630k km ja kehtiv ülevaatus olemas.
Lisaks neid 300k km+ aparaate on oma elus olnud ikka omatud omajagu ja kui autot on heaperemehelikult tarbitud, ei ole nad üldiselt kehvemad kui poole vähem sõitnud eksemplarid. _________________ Everybody dies, but not everyone gets to live!
Mul 17a autol 270000 kellal, tagurpidi sõidate? 99 aasta autol 1.2 milli kellal no hea küll, see puksiir ka _________________ Ma olen täiesti normaalne. Hääled peas ütlesid seda mulle...
ronny25, see ju 15k aastas vaid _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Swedbanki liikluskindlustus on tegelikult PZU? Lõpetasin kindlustuse, Swed lubas lepingu lõpetada ja ülejääva raha tagastada.. ja Siis tuleb PZU-st meil, et leping lõpetatud ja tagastame automaatlepingust ülejäänud raha..
mu 2017a tööautol 267000 läbisõit. Kõik ise sõidetud _________________ Kes meie maale tulnud on ja kellel siin ei meeldi –
me rajad lahkelt lahti on, las minna, kui ei meeldi /Hando Runnel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.