praegune kellaaeg 17.06.2025 10:49:02
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
bladerunner
HV Guru
|
12.11.2024 18:48:54
|
|
|
Ma eeldan et te jutupaunikud kauplete siin ikka bitcoinides mitte mingites tuhandikühikutes sellest ehk kommirahas?
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
12.11.2024 19:32:32
|
|
|
bladerunner, vaesus pole häbiasi. Minul küll sellist sulli pole, et kuhjakaupa liigutada.
Tulevikus pole midagi imestada kui sajandik v tuhandik ühikutes kaubeldakse.
Ma arvan, et pole midagi imelikku kui keegi omale sajandiku v tuhandiku kaupa ostab... vähemalt ma naerma ei hakkaks.
Las inimene paneb iga kuu sellise summa sisse millest kahju pole.
_________________ Win ISO'd ja uuendused
Artiklid jagatud |
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
12.11.2024 21:48:02
|
|
|
Täna panustan 0.001-ga, kümne aasta pärast 0.00001-ga. Neil on õigus, et kes ütleb, et bitcoin võib nulli minna.
|
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
13.11.2024 00:12:15
|
|
|
Nii tuleb teha:
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
OPollo
Kreisi kasutaja
|
13.11.2024 00:34:48
|
|
|
mina634 kirjutas: |
Täna panustan 0.001-ga, kümne aasta pärast 0.00001-ga. Neil on õigus, et kes ütleb, et bitcoin võib nulli minna. |
See tuleb salvestada tuleviku tarbeks
Tõmbaks paari tonni eest ligi komakohti ja kui läheb sama moodi nagu mingi shitcoiniga, mida ma ise usun, et selle teema LÕPPVAATLUS on... siis kas me teeme sulle pai ?
Su PASK siin teemas ei toetu mitte millelegi, rohkem nagu selline LSD pikem koktail ...
|
|
tagasi üles |
|
 |
rauli
Kreisi kasutaja
|
13.11.2024 00:35:50
|
|
|
Jäi selline Koppeli mõte silma
_________________ Everybody dies, but not everyone gets to live! |
|
tagasi üles |
|
 |
OPollo
Kreisi kasutaja
|
13.11.2024 00:43:05
|
|
|
rauli kirjutas: |
 |
Täiesti aus ju ?
Mulle pole siiani mitte keegi siin lahti seletanud, kuidas see BTC ise oma hinda korrigeerib, nagu Virx üritas mulle selgeks teha või millele kogu see pask toetub.
"usule kindlasti" Usume USA presidentti
Sorry jörrid, aga samasugune pask, nagu COVID
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
13.11.2024 07:56:39
|
|
|
Tegelikult Michael Saylori pärast . Ta ostab igal ajal, ka tipul.
Spoiler 
Muidugi detsentraliseerituse ja 256bit salajase võtme pärast ja piiratud pakkumise pärast.
Bitcoin ei ole ainuke: kaspa, bdag, ecash, hex, pls. memest on mul shiba inu ja pepet miljonite tokenitena.
Hangin ja loodan, et mis 10 aasta pärast hind oleks.. memed müün kõige esimesena maha.
Kes on Peeter Koppel? Ma olen siin ju näidanud seda SAM valemit. BItcoinil on oma poolituse valem. Mõlemad toimivad.
Ameeriklaste pärast ainult bitcoini hind tõuseb? EI. Natuke ikka mõlema - eu on 400 miljardiline võlg ja USD 35 trillioni. Ja ka sellepärast, et vaalad ostavad..
Vaalad ei müü kõike maha ja ainult saksa valitsus müüb kõike maha. Ja inflatsiooni pärast. Kas Peeter Koppel räägib ka seda, et FIat raha inflatsioon on 20 aastaga 240% ??
Milles on üldse probleem? MiCA korraldab euroopas stablecoinide tagatise kinnituse. Ostke siis stablecoine kui altcoinid või bitcoin ei meeldi.
Tsentraliseeritud keskus meeldib - osta stablecoini. Kui arvate, et bitcoinil ei ole tagatist, siis valige stablecoin.. stablecoin, stablecoin..
Mul on ka stablecoine, mis ei ole otsese Fiat tagatisega vaid altcoinide tokenite tagatisega tagatud. Põhiosa on stake pooli peal. Teenib tokeneid juurde..
Muidugi ei ole see finantsnõuanne ja krüptoväärtused on volatiivsed .jne
AGa palun öelge, et miks ma bitcoine ei tohi osta? On mingit reaalset seletust, et miks ma ei tohi. Kes keelab või meelitab? Kaja Kallas grupp või?
Või kes minult bitcoine ära võtab? On ka selline võimalus, et pank võtab minu arvelt bitcoine? See juhtub ainult LHV kontol mitte bitcoin walletis.
Kuulge, see aeg on ammu möödas kui ma privaatvõtme ära kaotaksin.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
13.11.2024 10:16:13
|
|
|
mina634 kirjutas: |
Tegelikult Michael Saylori pärast . Ta ostab igal ajal, ka tipul.
Spoiler 
Muidugi detsentraliseerituse ja 256bit salajase võtme pärast ja piiratud pakkumise pärast.
Bitcoin ei ole ainuke: kaspa, bdag, ecash, hex, pls. memest on mul shiba inu ja pepet miljonite tokenitena.
Hangin ja loodan, et mis 10 aasta pärast hind oleks.. memed müün kõige esimesena maha.
Kes on Peeter Koppel? |
Mees pani ühe lausega oma majandusliku pädevuse paika...
Oled sa kunagi mõelnud selle peale, et su analüüs võib olla täiesti valedel alustel? USA ja Euroopa riigivõlaga vehkimine lõhnab propaganda, mitte tõsise analüüsi järele.
|
|
tagasi üles |
|
 |
siimi
HV kasutaja

|
13.11.2024 10:19:09
|
|
|
Investeerimise kuldreegel pane mängu ainult nii palju raha kui palju sa oled nõus kaotama, krüptoga on vahe selles, et siin võid sellest rahast teha 10x, 100x, 1000x jne lühikese ajaga ja samaoodi ka kõik kaotada, päris nii ei ole nagu Peeter Koppel räägib, et selle taga midagi ei ole, kõik kes saavad aru, mis on selle taga suudavad tõenäoliselt ka edu teha. Bitcoin on top 9 asset maailmas, ainult 10x minna, et oleks nr 1.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
13.11.2024 13:12:59
|
|
|
Üks juurdetulija:
Spoiler 
-----
https://songgenerator.io/music/232406-Bitcoin-Ballad
See esimene meeldib mulle rohkem. Tekst on minu koostatud. Veidi musa.
---
Minu analüüs on valedel alustel? Michael Saylor on 80ndatest alates MicroStrategy-s tööl ja avastanud, et kõige parem on investeerida bitcoini.
----
Väga õigetel alustel. Riik on millegi pärast inflatsioonis.. tarkuritest matemaatikud koos aga pool rahvast vaevalt saavad otsaga kokku tulla. Et 5 rikkama riigi hulgas.
---
Vaalad ei anna bitcoine riigile! Otsustavad ise kui palju nad müüvad eurodeks või dollariteks. See juhtub varsti.
Ei tea, mis mula siit veel kostab kui bitcoini hind on 500 000 USD? Ikka sama Koppeli juttu lahmitakse edasi. 5 000 000 USD =1BTC. Koppel räägib ikka, et bitcoin läheb nulli.
Kool koolitab selliseid tolasi välja vist..
Koolid ei ole majandust ja sellist matemaatikat kunagi õpetanud.
satoshi nakamoto on parem õpetaja.
isegi "rikas isa ja vaese isa" raamatu autor on endale bitcoine hankinud. ----
Kas olete RIkas isa ja vaese isa raamatut üldse lugenud? Seal on kogu tarkus rikkusest!! Rohkem tõde ei ole. See on piibel. Nüüd lisaks bitcoin ka veel. Kaks asja - paradiis on maa peale tulnud - see raamat ja bitcoin.
https://www.apollo.ee/rikas-isa-vaene-isa-0818271.html
|
|
tagasi üles |
|
 |
away112
Kreisi kasutaja
|
13.11.2024 13:25:43
|
|
|
Ikka aeg-ajalt imestan neid inimesi, kes krüptoraha maha teevad, eriti aga neid, kes on seda teinud juba sellest hetkest, kui Bitcoin saavutas 1000 piiri ja enne seda. Mitte ükski intsrument, olgu see krüptoraha, aktsia, võlakiri ei anna garantiid edukaks investeeringuks. Samuti ei anna garantiid õigetel/valedel alustel tehtud analüüs või mõne majandusanalüütiku väljaütlemised. Investeerimise teemal on kirjutatud tuhandeid raamatuid, internetis on kättesaadav info kõikvõimalikest allikatest. Sa võid need kõik läbi töötada, aga garantiid ei ole. Warrent Buffet nimetas bitcoini 2018 aastal rotimürgiks, kuna tegemist on investeerimismaalilma ühe tuntuma nimega, siis ei ole imestada, et paljud järgivad tema mõttlaadi, aga tõsiasi on ka see, et enamiku neist ei ole saatnud selline edu nagu Warrenit ennast. Kui aasta kümneid tagasi tehtud investeeringud toovad sulle aastas miljarditesse ulatuvat dividenditulu, siis ilmselt ei viitsiks isegi süveneda endale võõrasse uute valdkonda, eriti kui see on keeruline ja huvi puudub.
Täpselt samamoodi on paljude eestkõnelejatega investeerimisvaldkonnas. Paljud neist on ajalooliselt teinud mõned edukad tehingud (tõenäoliselt suure riskiga), mille naljal nüüd saab kirjutada raamatuid ja olla antud valdkonna ekspert, aga ajad muutuvad. Huvitav, kui neilt võtta ära tänane varandus ja nad peaksid alustama nullist, kui paljud uuesti edukaks saaksid? Seda teavad enamik, et rahaga raha teha on lihtsam, kui sitast saia küpsetada.
Üldiselt loeb ainult see, kust poolt tuul puhub ning tuule suunda saab saab tänapäeval juba üpriski edukalt ennustada, kasutades erinevaid meteoroloogilisi instrumente, kuigi keeristormid on ikka ootamatud tulema, nagu esimene lumi Eesti autojuhtidele, missest et on ette teada. Aga Kui rääkida ükskõik millisest valuutast, siis krüptovaluuta puhul on taganttuul olnud muljetavaldav juba pikka aega ning prognoos edasiseks on ju iseenesest hea, eks vahepeal ikka on tuulevaikseid päevi ja vastu tuult, aga see on normaalne. , nii et minu hinnangul peaks iga endast lugupidav investor, kasvõi ühe muna krüptokorvis hoidma, mitte pidevalt pasundama kui mõttetu ja olematu väärtusega see on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
13.11.2024 14:33:50
|
|
|
Seda minagi. Kool toodab kahjuks neid "viielisi" juurde, kes usuvad veel, et kooli 5 on ka rikkuse "5".
---
ethereumi areng läheb vales suunas:
"Kui rakendust kasutatakse pahatahtlikult, saame tagasi pöörduda ja tagasi nõuda plokiahela preemiad, mille keegi sai pahatahtliku kasutamise tagajärjel. Nii et see on jõu kordistaja. See avab kasulikkuse."
Spoiler 
Buratino on see ethereum - stablecoine saab külmutada ja nüüd saab lepinguid tagasi võtta. See ei ole detsenraliseeritus, see on politseivõrk. [tuleb uurida, et kas keegi peale kasutaja enda saab tehinguid tagasi võtta] No problem.
Bitcoinil ei ole seda.
monerol ei ole seda
pulsechain EVM-il samuti mitte - . Richard Heart viib politsei kohe pankrotti kui see peaks juhtuma - kolige silla abil oma väärtused pulsechain võrku üle!!!
https://bridge.pulsechain.com/
|
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
13.11.2024 17:38:15
|
|
|
Peeter Koplit tean, kuid kui ta pole ennast ise Bitcoiniga kurssi viinud, siis ma ei näe ka täma ütlustel mingi kaalu selles osas.
Maailma suurimad investeerimisfirmad on miljardite eest kokku ostnud Bitcoini, et tagada ETF'de 1:1 väärtus. Siis mingi pisikese Eesti investeerimise eestlausuja ütleb, et see on paha.... Sorry. Ei usu.
Ma pakun, et kõik teavad seda ütlust- "too big to fail". Jep. Hetkel on Bitcoin juba seal staadiumis. Ma ei imesta kui ühel hetkel kauges tulevikus, saab Bitcoinist ülemineku valuuta US dollari suhtes. Just nii nagu rublad vahetati kroonide vastu.
Ainuke viis sellest riigivõlast välja tulla US'l. Muud reaalset võimalust ma ei näe kahjuks.
Trump on ise ka vihjanud sellele, et US'l võiks olla oma krüptovaluuta. Aga no Trump ei ela ka igavesti, kuid järgmise 4.a. jooksul võib näha ulmelisi BTC väärtuseid vs täna.
Venezuela võttis kasutusele BTC, et inflatsiooni ohjeldada.
Venemaa räägib selle kasutuselevõtust, rohkem küll sanktsioonidest mõõda hiilimise vaatest, aga siiski.
https://news.bitcoin.com/putin-acknowledges-russia-as-a-bitcoin-mining-leader-54000-btc-mined-in-2023/
|
|
tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
13.11.2024 17:39:57
|
|
|
keegi tulbisibulaid ei taha? kunagi oli see ka väga kõva asi, mida kõik tahtsid ja mille väärtus ei saanud kuidagi langeda...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
13.11.2024 17:57:46
|
|
|
pppd kirjutas: |
keegi tulbisibulaid ei taha? kunagi oli see ka väga kõva asi, mida kõik tahtsid ja mille väärtus ei saanud kuidagi langeda... |
See näitab ikka väga teadmatut suhtumist. Võibolla kunagi keegi maksis lepalehtedega ka. Miks see on oluline praeguses kontekstis?
Ajad on teised. Majandus ja maailm on teised. Digitaalses maailmas ei ole kohta mitte digitaalsele valuutale. Kui ei tule just mingi WW3, mis jääbki püsima ja ükski elektroonika vidin ei tööta, tänu oluliste infrastruktuuride purustamisele. Kuid pakun, et siis ka kullal ja paber rahal pole väärtust.
Vaid kuivad sokid ja mingi leivaviil on valuutaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
13.11.2024 18:00:59
|
|
|
keegi tulbisibulaid ei taha? kunagi oli see ka väga kõva asi, mida kõik tahtsid ja mille väärtus ei saanud kuidagi langeda... |
Tulpe sai juurde aretada ja juurde kasvatada nagu Fiat rahagi. Sai isegi varastada. Bitcoini sa juurde ei paljunda ega saa varastada ega "üle võtta".
Kui on probleeme sellega, et varastatakse - tuleks vahetada oma os linuxi vastu. NB Bitcoini all mõtlen ainult L1 kihti. L2 on "nutileping".
viimati muutis mina634 13.11.2024 18:06:35, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
13.11.2024 18:05:41
|
|
|
Viilutaja kirjutas: |
Miks see on oluline praeguses kontekstis? |
Ajalugu on hea teada
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
13.11.2024 18:11:34
|
|
|
BTC = $91,014.25
|
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
13.11.2024 18:11:58
|
|
|
Viilutaja kirjutas: |
Miks see on oluline praeguses kontekstis? |
Ajalugu on hea teada  |
Mitte ükski kriis pole ühesugune, et sellest edasiseks järeldusi teha.
Kui huvitab ja see sulle kasu toob, äkki lähed tulpidest veel kaugemale? Kindlasti on seal veel midagi sellist...
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
13.11.2024 18:17:39
|
|
|
Kas Itaalia võttis on 43% bitcoini maksu tagasi? Ja nüüd ei luba seda nii kõrgele tõsta. Kas mõni itaalia vaal hakkas miljardeid dubaisse pumpama.. huvitav. Või on see valeinfo.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
13.11.2024 20:07:11
|
|
|
Mõningad on arvanud, et kui BTC coinglass mapis üles lillasse tsooni jõuab siis võib BTC tõus kontrollimatuks muutuda.
EDIT: DXY dollariindeks on samuti kõrge, varasemalt reageeris BTC sellele... lahku läinud, nagu kuldki?
_________________ Win ISO'd ja uuendused
Artiklid jagatud |
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
14.11.2024 12:19:17
|
|
|
Päris hea näitaja, et 87 - 90 000 USD piirides on. See näitab, et müük on väiksem ja neid tuleb juurde, kes järgib MicroStrategy investeerimisestrateegiat.
Homme 100 000?
Mitte see ei loe, et tavaline rahvas ostab vaid see, et kui firma vaatas donald trumpi hamburgeri ostu ja nägi ka seda, et michael saylor ostab tipust bitcoine kokku.
Ja ka see loeb, et mina ostan 0.001 BTC iga kuu. Muu ei loe.
Tavaline rahvas ei loe üldse - ainult sina oled eriline - kui ostad iga kuu kasvõi 0.001 BTC.
|
|
tagasi üles |
|
 |
buteobuteo
HV kasutaja

|
14.11.2024 12:41:23
|
|
|
rauli kirjutas: |
Spoiler 
|
eesti oma peter schiff btc osas juba aastaid
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
14.11.2024 15:01:38
|
|
|
Tegin oma WWW lehele uue arvutuse:
1 BTC= ~100 000 000 USD (2045y)
Kui USD/Fiat jätkab trükkimise poliitikat, siis 2045 aastal maksab 1 BTC= 100 000 000 USD. Kõik on miinimumhinnad.
2045 aasta ja sa oled pensionär või lihtsalt "noor" ning 0.1 BTC sinu walletis tähendab seda, et sa oled 10 miljoni dollari väärtuse omanik.
0.01 on miljon dollarit. Miinimum.
2045 olen positiivselt selle arvuga, sest paljud FIRMAD rakendavad seda, et nende walletis on tagavara, millega edasi eksisteerida, investeerida ja kui on suuremad tulud, siis hiljem jõuavad veel rohkem bitcoine osta. NB! Bitcoini tuleb juurde aastani 2136. siis on 21 miljonit täis. Viimane kogus ainult: 0.00244472175836563 BTC
Ma ei usu, et panganõukogu eliit - FIAT/CBDC loob sellise raha, mis on piiratud. Seda ei juhtu, sest sõjavägi ja haigekassa ning riigiaparatuur vajavad pidevalt raha. Masinad kuluvad, infrastruktruur vajab iga kahe aasta tagant vahetamist. Näiteks kontoriarvuteid.
Jah, pealegi poliitikud on meistrid valetama: me loome piiratud raha, kõik on õnnelikud. Natuke hiljem: meil on raha otsas, kuskilt võtta ei ole - prindime ainult 100 miljardit juurde ja siis
on kõik. Maksud ei tõuse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|