Palju õnne siis Premiumi kasutajatele. Lisaks saate scam kommentaarid, scam videod millel dislike vaikimisi kinni keeratud tänu Youtube tarkpeade otsusele aastaid tagasi. Ja isegi kui maksate Premiumi eest ei päästa see teid video sisestest sponsor segmentidest mille jaoks on ikka vaja kasutada SponsorBlock lisa.
Youtube on kuu pealt kukkunud kui arvab, et võib oma "kvaliteedi" eest rohkem küsida kui 4K Netflix. Youtube isegi ei tooda orginaalsisu ise nagu Netflix teeb. Vähemalt Netflixi puhul ma saan aru, et neil on reaalsed produktsioonikulud.
Youtube ei suuda isegi kõiki videosi edastada uusimas formaadis mis kasutaks vähem CPU ja GPU või kasutada AI, et teha omapoolne upscale <1080p videotele. Premiumi ainus value add on 1080p Enhanced Bitrate säte.
Premiumi ainus value add on 1080p Enhanced Bitrate säte.
Ja background playback /s _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Pean silmas seda, et enamus Premium featuure on kunagi tasuta olnud asjad mis on lihtsalt maksumüüri taha pandud. Minu mainitu on ainus uus featuur mida pole tasuta kasutajatel kunagi olnud ja mis reaalselt muudab Premiumi paremaks, mitte ei võta kelleltki midagi ära.
Ma tahan näha rohkem selliseid asju mis reaalselt lisavad midagi kasulikku.
Premiumi ainus value add on 1080p Enhanced Bitrate säte.
Ja background playback /s
kusjuures sellejaoks ei pea isegi häkkima. Ma youtube käima 😆 panen telos siis sidebarile tekib kohe valik "background play" _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
4x12=48eur aastas juurde maksta pole nagu midagi ju.
Poodides hinnad veel kiiremini tõusnud.
Kes pole premiumi ennem kasutanud, see ei kasuta edaspidi nagunii seda. Uluvadki ainult.
Vaatad Androidis, siis küsivad 12.49 kuu eest. Vaatad iPadis, siis tahavad 16.99. _________________ Mu ainumas Twitch kanal: https://www.twitch.tv/m6hh
Vaatad Androidis, siis küsivad 12.49 kuu eest. Vaatad iPadis, siis tahavad 16.99.
Alles nüüd avastasid et Apple tahab maksevahenduse eest ka tasu saada?
tsitaat:
Asi on oluliselt vähem roosiline nende jaoks, kelle tellimus käib läbi Apple’i maksusüsteemi, kuna sealt lõikab Apple 30% vaheltkasu. Seetõttu on nende kasutajate jaoks uued hinnad veelgi kõrgemad: individuaalse paketi puhul 16,99 eurot kuus ja perepaketi puhul 27,99 eurot kuus.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Lewis, Oled sa kindel, et sul iPadis lihtsalt mingi teine regioon ei ole aktiveeritud? YT Premium nimelt maksab erinevates maades väga erinevaid summasid. _________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard
hkurujo88r, Proovisn järgi, on küll niimoodi. Samas, mida imet peaks siis tellimuse YT äpis vormistama? Kui avada sama brauseris (kuigi iPadis), on ikkagi tavahind 12.49. _________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard
Vaatad Androidis, siis küsivad 12.49 kuu eest. Vaatad iPadis, siis tahavad 16.99.
Alles nüüd avastasid et Apple tahab maksevahenduse eest ka tasu saada?
[/quote]
Kohe on vaja muidugi ära panema hakata.... Ma olen suht värske õuna toodete kasutaja ja see 30% ei tulnud kohe pähegi. Anna andeks, et mainisin
perenoel kirjutas:
Lewis, Oled sa kindel, et sul iPadis lihtsalt mingi teine regioon ei ole aktiveeritud? YT Premium nimelt maksab erinevates maades väga erinevaid summasid.
Kõik peaks sama olema. VPNi ja asjeda ei ole tahvlis mänginud. Macbookis näitab tõesti sama mis androidi peal, ehk siis 12.49 _________________ Mu ainumas Twitch kanal: https://www.twitch.tv/m6hh
Betamax, Aga see on ju siis sama nagu adblocker, kus sisulooja jäetakse pika ninaga. _________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard
Link _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Klikin Youtube'i reklaamil sinna pandud nuppu "Attend now" ja mitte midagi ei juhtu - seda siis Safari brauseris. On kellelgi niisugust asja veel juhtunud ja kuidas ikkagi pakutud asjale ligi pääseda? _________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard
Minu jaoks oli uudiseks, et kui arvutis YouTube kasutada ja hiire kursoriga üle videote lasta (hover) ja neil mõni hetk (kogemata) peatuda, siis kõik need videod ilmuvad "Watch history" alla nagu ma oleks neid vaadanud
Avastasin nii, et scrollisin YouTube pealehel ja otsisin üht videot, samal ajal endale teadvustamata hiirt suvaliselt liigutades ja peatudes. Peale seda läksin "Watch history" alla ja sinna olid ilmunud 4 videot, mis olid eelnevalt YouTube pealehel, kuid mida ma polnud kunagi teadlikult vaadanud, vaid lihtsalt hiirega üle lasknud. Väga tobe.
Kas seda välja ei saa lülitada? _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.