Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
napoleon
Unknown virus

|
18.08.2024 23:31:09
|
|
|
Jalgrattal oskan ise vahetada. Autol ei oska. Mis tõuksi nii eriliseks teeb?
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
19.08.2024 06:00:57
|
|
|
Mis selle auto nii eriliseks teeb, et ei oska?
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
19.08.2024 07:28:13
|
|
|
Autol jah lihtsam vahetada kui jalgrattal.
Mingite tõuksi ratastega pidi maadlema et rehv vahetatud saaks, ju siis selle pärast kallim. Ja no kui makstakse siis võib küsida, keskmine tõuksikasutaja ei oskaksniikuinii ise midagi peale hakata
|
|
Kommentaarid: 206 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
Plin500
HV piljardihai

|
19.08.2024 08:45:05
|
|
|
tsitaat: |
Ja no kui makstakse siis võib küsida
|
Nii on jah, kui järjekorrad tõesti ~2 nädalat.
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
pistyk
HV veteran

|
21.08.2024 20:40:59
|
|
|
Hea nali tõesti
_________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
21.08.2024 21:41:25
|
|
|
pistyk kirjutas: |
Hea nali tõesti |
Või hoopis äriidee? Ma vahetaks kumme küll, kui hästi makstaks.
|
|
Kommentaarid: 312 loe/lisa |
   |
266 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taux007
HV veteran

|
22.08.2024 10:36:57
|
|
|
Plin500 kirjutas: |
Tõuksil ventiil lasi läbi, läksin tõuksimaailma (rehvi võtsin ise kaasa), et osta uus, maksis 4.- Kuna rehv oli ka parandatud enne minu poolt, küsisin, palju uus rehv + paigaldus maksma läheb. Rehv 89.-, paigaldus 70.-, ventiil 4.-, kokku ~164.-. Kusjuures paigalduse ooteaeg ~2 nädalat, kui maksad pooleteistkordse hinna, tehakse tunni ajaga ära.
Oskavad vähemalt küsida. |
Noh, ma sain Tartu Tõuksimaailmast tünni. Läksin üks laupäev kohale, et vaja rehvi kontrollida - läheb pidevalt tühjaks. Kui kaua aega võtab? Öeldi, et kontrollime ja äkki tunniga teeb ära. Aeg sobis, sest ma olin Tartut külastamas. Öeldi, et mingi sodi on vahele läinud ja selle puhastamisest piisab. Tehti töö ära, võeti ca 45 eurot ning päev hiljem oli kumm uuesti tühi. Ühtegi meetrit sõitu vahepeal ei teinud.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
22.08.2024 11:21:23
|
|
|
Taux007, Korralik röövimine.
|
|
   |
266 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dreamlover
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1831 loe/lisa |
   |
4 :: |
1284 |
|
tagasi üles |
|
 |
hemmar
HV kasutaja
|
22.08.2024 12:41:03
|
|
|
Ma vahetan ka elukaaslase tõuksi sisekumme tihemini kui sokke. Sinnamaani on lihtne kuni tuleb hakata rehvi tagasi peale venitama. Siis iga kord mõtlen, et järgmine kord viin raisa kuskile vahetusse või ostan talle hoopis õhuvaba rehvi.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
22.08.2024 13:09:12
|
|
|
hemmar kirjutas: |
Ma vahetan ka elukaaslase tõuksi sisekumme tihemini kui sokke. Sinnamaani on lihtne kuni tuleb hakata rehvi tagasi peale venitama. Siis iga kord mõtlen, et järgmine kord viin raisa kuskile vahetusse või ostan talle hoopis õhuvaba rehvi. |
Kas ta liigub piirkonnas, kus on tihti klaasikilde ja muud sodi maas? Kui ei, siis tasuks võibolla hoopis rehv välja vahetada kuna vana on nii õhukeseks kulunud, et tõesti iga pisemgi kivike vms. torkab sealt läbi. Või teine variant järgmine kord kui vahetad, katsu rehvi sisekülg hoolega üle. Kui see võõrkeha mis sisekummi lõhub on jätkuvalt rehvi sees, siis lõhubki uuesti ja uuesti sisekummi ära.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
hemmar
HV kasutaja
|
22.08.2024 13:21:14
|
|
|
Läheb juba vbla liiga tõuxiteemaks käest ära aga ma olen aru saanud, et need sisekummid on ülitundlikud selle suhtes kui normist pisut tühjema kummiga sõidetakse. Ja no tütarlast ennast väga ei huvita mingid rõhud ja värgid; kui katki läheb, siis kallis kaasa teeb korda. Olen siis tellinud paksemaid sisekumme ja üritanud meelde jätta, et mingi aja tagant kontrollin ise rõhke. Ja tegelikult on nii oluliselt paremaks läinud see kummide eluiga. Nüüd viimane kord läks vist tõesti ka hoopis ventiil läbi. Aga kuna noorik sõitis siis tühja kummiga ikka koju ära, tuleb ka uus väliskumm tellida
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
pistyk
HV veteran

|
23.08.2024 18:23:58
|
|
|
No ma ei tea,mul jalgrattal 10 aasta jooksul korra rehv katki läinud,pidin 2km ratas käekõrval koju jalutama.Suutsin kruvi sisse sõita . Kuidas need tõuksi rehvid siis nii õnnetud on
_________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
23.08.2024 21:40:27
|
|
|
hemmar, Kui 10 tolli, siis väga vähe kasutatud (no nagu uued) 2tk. mul niisama keldris seisavad. Mingi 5 euri tükist pole vast palju küsitud.
|
|
   |
266 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
24.08.2024 22:44:48
|
|
|
pistyk kirjutas: |
No ma ei tea,mul jalgrattal 10 aasta jooksul korra rehv katki läinud,pidin 2km ratas käekõrval koju jalutama.Suutsin kruvi sisse sõita . Kuidas need tõuksi rehvid siis nii õnnetud on |
Ju pannakse täie pasaga üle äärekivide jne. Siis ei imesta kui ribad taga. Või ongi sisemise õhkkummiga isendid nii õnnetud. Tubeless pole endal otsi andnud mõne aastaga
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
06.11.2024 18:32:56
|
|
|
nagu ma Coopi äpi tõmbasin, nii persest ka kohe sain
lugesin hoolikalt, kuidas käituda, kui tahad maksta SK+ga
Pidi vajutama äpis või kassaekraanil, et kasutad nutikassat.
Hui ta seda võimaldas! Rabas raha pangakaardilt maha ja teatas, ost sooritatud. Mingit valikuvõimalust ei pakkunud
Topelt punktid läind, nagu sitt lehma ihust
Lasin sita maha ja nusssin puldiga edasi
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 656 loe/lisa |
   |
3 :: |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
tont23
HV veteran

|
06.11.2024 21:52:32
|
|
|
Hiid kirjutas: |
nagu ma Coopi äpi tõmbasin, nii persest ka kohe sain
lugesin hoolikalt, kuidas käituda, kui tahad maksta SK+ga
Pidi vajutama äpis või kassaekraanil, et kasutad nutikassat.
Hui ta seda võimaldas! Rabas raha pangakaardilt maha ja teatas, ost sooritatud. Mingit valikuvõimalust ei pakkunud
Topelt punktid läind, nagu sitt lehma ihust
Lasin sita maha ja nusssin puldiga edasi  |
ju siis sudisid seal vale kaardiga läheduses vms ja coopis saab ju üldiselt ilma puldita ka oma asju läbi piiksutada iseteenindus kassas-ei ole vaja ei pulti ,ei äppi
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
1 :: |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prillpapa
HV kasutaja
|
06.11.2024 22:56:54
|
|
|
Ma ka Coopi klient, sai ka paar korda selle äpiga jamatud - aga siiralt ebamugav telefoniga vehkida. Tavaliselt üks käsi kinni korvi või käruga ja teise käega valid asju, telefoni jaoks oleks vaja kolmandat kätt. Samas puldi jaoks on ostukärul koht kuhu see korraks käest panna, telefoni pole kuskile pista, taskusse-taskust välja koukida ebamugav, ostukäru põhjast asjade vahelt otsida samuti paha, seal kärus lasteistmelt libiseb maha..
Suht toores see telefoniga jantimine tundus..
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
07.11.2024 02:16:39
|
|
|
iseteeninduskassad on päris head. pole mingit pulti või äppi vaja. Kliendikaarti ka mitte.
Välja minnes keegi ei kontrolli ka
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
07.11.2024 10:28:14
|
|
|
Prillpapa kirjutas: |
Ma ka Coopi klient, sai ka paar korda selle äpiga jamatud - aga siiralt ebamugav telefoniga vehkida. Tavaliselt üks käsi kinni korvi või käruga ja teise käega valid asju, telefoni jaoks oleks vaja kolmandat kätt. Samas puldi jaoks on ostukärul koht kuhu see korraks käest panna, telefoni pole kuskile pista, taskusse-taskust välja koukida ebamugav, ostukäru põhjast asjade vahelt otsida samuti paha, seal kärus lasteistmelt libiseb maha..
Suht toores see telefoniga jantimine tundus..  |
Selveri kärudel on telefonihoidja, kuid ei ma ei kipu seda kasutama.
Lisaks Selveri äpis on ostunimekirja funktsionaalsus ning ostukorvi ja nimekirja vahel saab paremale/vasakule swipe abil liikuda igal ajal.
Varem oli tüütu Google Keep (või misiganes muu äpp samal eesmärgil) ja Selveri äpi vahel hüpata, et ostunimekirja vaadata ja ostukorviga toimetada.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
hemmar
HV kasutaja
|
07.11.2024 14:05:10
|
|
|
DPD tegi tünga; sobib teemasse küll.
Eile hommikul kirjutas: "Tere tahame teile pakki tuua 12-13 vahel...Vajadusel suunake pakk ümber MUGAVALT e-iseteeninduses"
Kuna kodus ei olnud, siis MUGAVALT suunasin paki töökoha aadressile. 13.30 e-teenindusse uurima minnes oli ees punane kiri "kohaletoimetamine ebaõnnestus". No arusaadav, vbla kesklinna töökoht ei sobinud kulleri marsruudiga.
Õnneks oli kohe MUGAVALT võimalus iseteeninduses märkida, et soovin siis järgmisel päeval(täna) vahemikus 17-20.00 paki koju toomist.
Ja täna siis kell 12 kuller helistab: Tere olen teil ukse taga...
No vahva, ma olen tööl. ÄKKI siis homme?!
Aga miks sa reklaamid mingit e-teenindust kui jääb mulje, et kulleriteni see info kuidagi ei jõua?
(tänks, et ränti ära kuulasite, hakkas kergem küll. Saatsin vähe viisakamas vormis tagasiside ka DPD'sse)
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
07.11.2024 14:07:28
|
|
|
Kas oli suur/raske pakk või miks sa automaati ei suunanud?
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
hemmar
HV kasutaja
|
07.11.2024 14:12:50
|
|
|
Automaati ei mahu jah.
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
07.11.2024 17:03:09
|
|
|
Mul oli ka kunagi DPD'ga sarnane keiss. Pakk liiga suur ja pidi kulleriga saatma. Siis mingi nädal aega sai huiatud nendega, keegi ei saand aru, mida vahepeal kokkulepitud sai. Suht arusaamatu kuidas saab niimoodi kullerteenust teha.
Pärast pressiti ikka automaati nii et napilt jõudsin välja tõmmata.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prillpapa
HV kasutaja
|
07.11.2024 18:03:57
|
|
|
Kulleritega tundub, et neil suht tamp peal pakkide laiali jaotamisega. Endal paaril korral helistatud, et kas olen kodus ja kuna mind ei ole aga jõuaksin 15 minutiga, siis nad jätnud paki ukse taha. Kuna mul maaelamine&valvekaamerad ja pole päris linnatänav, siis kenasti toiminud.
Ma selles vaates mõistev olnud, et kullerid pole miskid kõrgepalgalised VIP-ide teenindajad, kus kundele võib veebist kergesti mulje jääda, et sinu pakk nende prioriteet aga kui ise nende nahas peaks olema ja vaja päevas vbl sadu pakke laiali laotada vesi perses keemas ja siis mingi üksikud pakid juhtuvad rutiinivälised, ei mahu pakiautomaati või kundet pole kodus, või kuskil küberrägastikus toimuvad ümberpaiknemised, mis tuleks käigult oma logistikateekonda uuesti integreerida.
Olen pigem mõistev olnud.
Vbl ainuke suurem ikaldus kus tellisin 3 tonni pelletit, 2 tonni laaditi maha aga kolmanda tonni ees olid miskid 2tk tonnised loomasööda big-bägid. Kuller lubas selle kolmanda tonni järgmisel päeval ära tuua. Ja helistati järgmisel vihmasel pimedal novembriõhtul, kus väidetavalt minu tonn pelletit sõidab, hilja küll aga kas sobiks maha ära panna - saab ikka, miks ei saa.
Ainult auto oli maanteelt minu 100 meetrist kitsukest sisssõidu teed tagurdama hakanud ja natuke nö kõvema pinna pealt kõrvale kaldunud ja kinni jäänud.
Sõiduk ja pellet oli sama aga kulleriks keegi poisike (telefonis arvasin, et sama vend kes mulle eile kaks tonni tõi ja 100m tagurdada pole üldsegi vajadust, maja juures mahub kenasti manööverdama), poiss ise ka õnnetu ja ähmi täis, et mis nüüd saab.
Ega muud tarka ei mõelnud kui tõstame selle tonni pelletit käsitsi maha (tegelikult sebisin miski plaadi ja sai roklaga plaadile lohistatud), et siis veok tonn kergem ja ehk saab omal jõul kõvema pinna peale tagasi - s.ttagi, üks ratas käib poris ringi ja ei midagi, sai sina kive ja lauajuppe alla sokutatud aga ei jõnksuta välja.
Läheks küla peale traktorit otsima - ei saa ju, veok sissesõidutee blokeerinud. Sai siis lähimaid naabreid kelle kontakt telefonis olemas, et ehk nemad teavad oma naabreid kes teaks omakorda kellel traktori võimekus oleks - jah tänapäeva maaelu on ka selline, et pole enam põkatki elamistes.
Lõpuks jõudsin õige numbrini, ja suurema tuttavat värvi traktorini kes juhuslikult vallale talviti lumelükkamisteenust osutab, traktoril õnneks piisav köis olemas ja leidis ka veoki küljest pukseerimispulga üles, mida nooruke autojuht leida ei suutnud. Aga jah kõik kokku selline 3+ tunnine pimeda sügisvihma operatsioon, + lisaks oma õnnetud pelletikotid lõpuks käsikäruga varju alla ka kärutada.
Samas oleks võinud ka lihtsalt tuppa sooja jalutada, las kuller ise sebib omale traktori ja vaatab kuidas selle pelleti tonni mulle maja juurde saab
Tegelikult pelletimüüjal on tellimisel transpordile tingimus, kus mahalaadimispaigas peab kõva pinnas olema märkusega kus kruusa-killustikuplats ei ole sobilik pinnas mahalaadimiseks. Mul kõva sillutis puudub ja kullerijuhid on osavad vennad olnud, mahalaadimisluugi täpselt kuuri betoonpõranda servale sättinud, kus rokla rullidega tonnised laadungid otse õigesse kohta kärutanud.
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|