No ma sain ka covidi just pärast kolmandat süsti + ühe tüsistuse, mida eales varem pole esinenud.
Seda nakatumise suurenemise tõenäosust tõestasid ka Eesti enda avalikustatud andmed.
Aga ma siiski usun meditsiini, ja et vähemalt esimesed vaktsineerimised päästsid halvimast...
No ma sain ka covidi just pärast kolmandat süsti + ühe tüsistuse, mida eales varem pole esinenud.
Seda nakatumise suurenemise tõenäosust tõestasid ka Eesti enda avalikustatud andmed.
Aga ma siiski usun meditsiini, ja et vähemalt esimesed vaktsineerimised päästsid halvimast...
Ma olen mitu korda põdenud, peale vaktsineerimist läks kergelt.
Esimest korda, enne vaktsiini, olin paar kuud üsna rivist väljas.
Nii et isiklikud kogemused võivad olla mida iganes, suurt pilti näitab ikkagi statistika.
oliver., jep, ma rääkisingi isiklikust kogemusest ja OT võtmes, Trump sellega seotud pole..
Arusaadav, mina samuti.
Aga tegelikult tahaks öelda, et suures polariseerimise tuhinas on tegelikult absurdne, kuhu välja jõutud on - ei vastanduta lihtsalt poliitilistes aspektides, vaid ka tervishoid on tanki lükatud.
Nii et isiklikud kogemused võivad olla mida iganes, suurt pilti näitab ikkagi statistika.
palju sa siis koroonas olnud oled siis? kinnitatult
Esimese korraga läbipõdemisega saad antikehad mis hilisemalt asja lihtsustavad
ot:
Kui ise covidi sain, siis põdemine polnud väga hull, veits narts oli olla, aga ei midagi tapvat, mis aga ilgelt närvi ajas oli lõhnataju kadumine ja väga pikka aega maitses veiseliha rõvedalt metalselt ja roiskunult, sibul täpselt samuti, ülirõvedalt. Peale põdemist käisin confidos testi tegemas, antikehade number oli alla 10 000.
Mõni päev hiljem olin ühes kaubanduskeskuses, kes tehti vaktsiini, istusin seal arstiga maha aj rääkisime päris pikalt, küsisin otse ja ta vastas, rääkisime tysistustest jne, ülimeeldiv kogemus oli ja otsustasin litaka ära teha (rohkem ei olnud plaanis teha, see boosterite jms teema ei tundunud enam mõistlik, vaid pigem rahategemine pharmale), vaktsiini koht oli päevakese kergelt paistes ja thats it. Siis äkki mingi paar kuud hiljem tegin uue testi confidos, huvipärast lihtsalt, antikehade arv oli üle 40 000. Siiani vist pole enam nakatunud, või kui olen, siis on läinud nii kergelt, et pole märganud.
_________________ Psychologists usually attribute belief in conspiracy theories to a number of psychopathological conditions such as paranoia, schizotypy, narcissism, and insecure attachment, or to a form of cognitive bias called "illusory pattern perception".
Tegelt oleks see ju igati positiivne, kui nad hakkavad vaktsiine bännima ja igat muud moodi teaduse vastu võitlema, nad võiks ka kõik hoiatussildid toodetelt eemaldada ja probleem lahendaks end ise ära paari aastaga
Neil on seal imelikud reeglid nagu meditsiini firmasid ei sa kohtusse kaevata kuna nende side effect kellegi maha niidab. Telekanalitel tohib reklaamida ravimeid jne.
Vaktsiine on igasuguseid mis on testitud ja töötavad. Keegi ei taha neid keelata või midagi. See pandeemia vaktsiin ei olnud testitud piisavalt ja selle kohta ei tohtinud küsimusi esitada.
Ja nüüd tulevad kõrvalnähud jne välja ja kokkuvõttes tegi rohkem kahju kui kasu. Vaktsineeritud olid rohkem ohus viirust saada kui mitte vaktsineeritud.
Mul emal olid kovid ja sai neeru haiguse mida sugupuus pole ennem olnud. Vend oli kaks korda haige ja mõlemad olid vaktsineeritud kuna on olnud tervise hädasid et olla ohugrupis.
Ma pole ühtegi süsti saanud ja mul pole perearst ka helistanud ja pakkunud kordagi. Ma pole ka haige olnud selles viiruses siiani. Seega kas selles vaktsiinis on mingi teema mis tõstab tõenäosust nakatuda ?
Ehe näide, miks peab valimas käima.
Muidu tuleb lopes39 ja valib teie eest.
Californias polnud legaalne küsida valija käest dokumenti ja seal võis siis hääletada kes iganes kelle eest
Ahh, mis sest enam...
Tagumine aeg hakata punkreid ehitama ja WWIII'meks valmistuma. _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Pikemat aega Ukrainas ja seal Israeli-Iraani kandis toimuv + *iina ja põhja koerte ülbitsemine näitas siis USA tugevust?
Diktatuuri ja demokraatia erinevus seisneb selles, et ühel juhul teeb otsuse üks inimene, teisel juhul on tegemist kompromissiga, kus leitakse k6iki osapooli rahuldav lahenus, mis ei pruugi alati optimaalne olla.
Peab eriti rumal olema, eeldamaks, et k6ikidele probleemidele on olemas lihtne lahendus.
---
Loodame, et Euroopa suudab kasutada tekkinud v6imalust midagi muuta. _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
Tegelt oleks see ju igati positiivne, kui nad hakkavad vaktsiine bännima ja igat muud moodi teaduse vastu võitlema, nad võiks ka kõik hoiatussildid toodetelt eemaldada ja probleem lahendaks end ise ära paari aastaga
Neil on seal imelikud reeglid nagu meditsiini firmasid ei sa kohtusse kaevata kuna nende side effect kellegi maha niidab. Telekanalitel tohib reklaamida ravimeid jne.
Vaktsiine on igasuguseid mis on testitud ja töötavad. Keegi ei taha neid keelata või midagi. See pandeemia vaktsiin ei olnud testitud piisavalt ja selle kohta ei tohtinud küsimusi esitada.
Ja nüüd tulevad kõrvalnähud jne välja ja kokkuvõttes tegi rohkem kahju kui kasu. Vaktsineeritud olid rohkem ohus viirust saada kui mitte vaktsineeritud.
Mul emal olid kovid ja sai neeru haiguse mida sugupuus pole ennem olnud. Vend oli kaks korda haige ja mõlemad olid vaktsineeritud kuna on olnud tervise hädasid et olla ohugrupis.
Ma pole ühtegi süsti saanud ja mul pole perearst ka helistanud ja pakkunud kordagi. Ma pole ka haige olnud selles viiruses siiani. Seega kas selles vaktsiinis on mingi teema mis tõstab tõenäosust nakatuda ?
Ehe näide, miks peab valimas käima.
Muidu tuleb lopes39 ja valib teie eest.
Californias polnud legaalne küsida valija käest dokumenti ja seal võis siis hääletada kes iganes kelle eest
Etz, punkritest pole tuumasõja korral kasu, vähemalt mitte Maa põhjapoolkeral.Tšiili, Argentiina, Uus-Meremaa peaksid tuumatalve korral kõige kauem vastu pidama. _________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind! HV valuutakalkulaator
Tegelikult on hea, et Trump võidab/võitis. Siis meil ja ka mujal Euroopas ehk tõmmatakse jalad tagumiku alt välja ning hakatakse ehk liigutama. Mingite Kamalate ja Bidenitega oleks see praegune mugavustsoon-degradeerumine edasi kestnud, kus keegi midagi ei tee ja loodetakse, et äkki ei juhtu veel midagi, pole nagu otseselt meie probleem ning las järgmised võimulolijad tegelevad üldse selle probleemiga...
Minul on Trumpiga ainult üks mure, nimelt on ta ärimees.
Ja kui talle peaks kasulik olema, siis Baltikum on kõigest peenraha, tema maailmas.
Reaalselt pole vahet, meie ei vali Ameerika presidenti ja kui Ameeriklased niimoodi otsustasid, siis tuleb meil sellega paraku leppida. _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Tuleb kutsuda Eestisse, panna tanguputru sööma ja kaera-jaani kepsutama
Miks tahad inimesele halba?
Etz kirjutas:
Ja kui talle peaks kasulik olema, siis Baltikum on kõigest peenraha, tema maailmas.
Reaalselt pole vahet, meie ei vali Ameerika presidenti ja kui Ameeriklased niimoodi otsustasid, siis tuleb meil sellega paraku leppida.
Tead, vahet pole. Suurte mäng on alati üle meie peade käinud. Peenraha oleme me kõigi jaoks. Pigem peaksime rohkem mures olema selle pärast, kes meil endal siin võimul on.
Eesti teemaks tuleb siis küll tal nõunikud Kallase ja Kaljulaidi suguste+ kohaliku vasakpoolse meedia (cnn copy paste translate ja kohalike "arvamusliidrite") näägutamist tema suunal meelde tuletavad.
Kallas ju seal Euroopa Liidu välispoliitika poole peal ju. Nalja hakkab saama, kui need kaks kokku puutuvad. Kumbki ei suuda ennast väga tagasi hoida
Eesti teemaks tuleb siis küll tal nõunikud Kallase ja Kaljulaidi suguste+ kohaliku vasakpoolse meedia (cnn copy paste translate ja kohalike "arvamusliidrite") näägutamist tema suunal meelde tuletavad.
Kallas ju seal Euroopa Liidu välispoliitika poole peal ju. Nalja hakkab saama, kui need kaks kokku puutuvad. Kumbki ei suuda ennast väga tagasi hoida
Leiavad ühise jututeema. M6lemal on ärihuvid venemaaga _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
Kaldun sama arvama. Ukraina sõja kiire lõpetamise viis oleks tõmmata nato tagasi 90-date piiridesse, üsna kindlalt tuleb see ka putini ja trumpi vahel arutusele (arvan, et järgmine aasta saab see kohtumine olema üsna varakult), kui Trump tunneb, et ta saab sellest diilist endale isiklikult mingit kasu (populaarsust kodumaal vms), siis see diil ka lauale tuleb, muu osa natost võib ju kärada, aga kuna meil ka sellised liitlased seal nagu Ungari, tyrgi jms, siis palju tolku sellest kärast pole. Nato tagasitõmbumine vanadesse piiridesse ja usa kõrvalejäämine muudab selle institutsiooni olemise suht mõttetuks, ilmselt luuakse peale seda mingi euroopa kaitseliit, kuhu jäävad ainult suured, prantsusmaa, saksamaa, hispaania, Uk, itaalia, poola, ilmselt ka holland, rootsi ja soome hakkavad pigem venemaaga diplomaatiat ajama, ei usu, et neil mingit huvi oleks uude liitu ronida. Baltimaadel on suur oht üksinda jääda, ungari, serbia, slovakkia, gruusia, moldova jms lähevad vabatahtlikult ilmselt venemaaga mingit liitu lunima. Must ja teoreetiline nägemus, aga mitte sugugi võimatu.
Kui aga Trump tunneb, et ta saab selle diiliga peenema otsa (taaskord tema isiklikult, mitte riik või vaba maailm), siis saab ilmselt Putin pettumuse osaliseks. Kõik taandub sellele, kui hästi Putja oskab trumpiga mängida ja ma kardan, et liigagi hästi. Vana kgbesniku taustaga mees mängib igal juhul showmehe üle. _________________ Psychologists usually attribute belief in conspiracy theories to a number of psychopathological conditions such as paranoia, schizotypy, narcissism, and insecure attachment, or to a form of cognitive bias called "illusory pattern perception".
Näib, et nüüd saab Trump oma oluliseima valimislubaduse ellu viia: I love you. ... In four years, you don’t have to vote again. _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.