Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Aspiriin
HV kasutaja

|
10.04.2024 21:05:28
|
|
|
Ostsin ühe teleka neilt. Helistati ette ja taha. Kaup laos ja läheb kullerile üle
Räägiti mida transpordil peab jälgima ja millal kaupa mitte vastu võtta. Kuidas pilte teha ja avamisel koduvideo teha
Tegelt igati positiivne kogemus. 3 päevaga telekas uksetaga.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
madis442
HV vaatleja
|
04.11.2024 18:56:16
BIGBOX |
|
|
Ostsin Samsung külmkapi. Kuller tõi koju kõik tundus ilus tore! Toas lahti võttes oli kapp korralikult mõlkis kuigi paki välisel vaatlusel tundus pakend terve ja kahtlusi polnud. Nüüd pole ei raha ega külmkappi. Uut nad ei saada, et olen ise süüdi et kulleri juuresolekul pakendit ei avanud
|
|
tagasi üles |
|
 |
sergi
HV kasutaja
|
05.11.2024 13:13:47
|
|
|
Kui müüja organiseeris kauba transpordi, siis minu meelest on see ikkagi müüja vastutusala.
Soovitan võtta müüja kirjaliku vastuse ja sellega pöörduda tarbijavaidluste komisjoni.
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
08.11.2024 17:30:14
|
|
|
Normaalsed poed võtavad tagasi aga need Bigboxid jne kunagi ei tea, kui on garantii case või tarne probleem, kes siis vastutab.
Eks see ongi risk sealt ostes suuri kodumasinaid. Tegelikult vastutab kuller aga müüja võib jah tuima panna, et ei hakka tegelema kulleriga kuigi nemad peaksid.
Kui sul pildid olemas, siis peaksid saama ka tarbijakaitsesse pöörduda. Saavad musta nimekirja panna. Sõltuvalt millises konditsioonis toode tarniti. Osadel on ainult all ja üleval pehmendused ning siis vrapitud kilesse üleni. Seal ei näegi mõlke enne kui kõik pakend on eemaldatud.
_________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paadialune
HV vaatleja

|
16.11.2024 17:21:35
Re: BIGBOX |
|
|
madis442 kirjutas: |
Ostsin Samsung külmkapi. Kuller tõi koju kõik tundus ilus tore! Toas lahti võttes oli kapp korralikult mõlkis kuigi paki välisel vaatlusel tundus pakend terve ja kahtlusi polnud. Nüüd pole ei raha ega külmkappi. Uut nad ei saada, et olen ise süüdi et kulleri juuresolekul pakendit ei avanud  |
Nagu sergi kirjutas, pöördu TTJA Tarbijavaidluste komisjoni poole. Bigbox-ile on seal juba piisavalt avaldusi esitatud ning kõik kaotanud. https://jvis.ttja.ee/modules/tarbijavaidluskomisjoni-otsused/avalik?search[company]=BIGBOX
Tellisin hiljuti kaupa sealt, lubati kuni 3 nädalast tarnet, et kui hilineb teavitavad kõikide võimalike kanalite kaudu. Tarnekuupäeva möödumise järel polnud neist midagi kuulda. Kirjutamise peale pikendati tarnet veel 2-nädalat. Kohutav teenidus, suhtlus ja suhtumine. Ei plaani kunagi sealt osta enam.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
23.11.2024 00:17:01
Re: BIGBOX |
|
|
madis442 kirjutas: |
Uut nad ei saada, et olen ise süüdi et kulleri juuresolekul pakendit ei avanud  |
Ma ei tea kedagi, kes teaks kedagi, kes avaks koos kulleriga oma pakki/pakke!!!
Niipalju kui olen näinud siis üldiselt külmikud on alati mõne mõlgiga. Enda Samsungi külmik samamoodi.
_________________ Eesti suurim Ubisofti fänn!!! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
07.01.2025 08:21:07
|
|
|
Sai üks videokaart tellitud. Päev hiljem tuli teade meilile, et kaupa pole laos aga osta sarnane mudel, mis on kallim.
Ma pole selliste trikkidega nõus. Vaatab, mis saab.
Muuseas see videokaart on neil siiani müügis.
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
3 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|