Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
29.10.2024 18:59:09
|
|
|
mul hakkab maja valmis saama, antenn tuleb katusele, nagu praegugi.
Olen Levira ETV pildiga rahul
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
29.10.2024 19:03:46
|
|
|
RCC kirjutas: |
igakell võtaks tavalise teleka, aga elisa monopol selles valdkonnas küsib isegi pisikese paketi eest hinda, mis pole seda väärt. lisaks poole seal ka kõiki kanaleid mida tahaks. |
Antenni tv on nii piiratud ressurss, seadusega vist lubatud ainult 6 Muksi, milles igaühes maksimum 10 kanalit ehk korraga maksimaalselt kaks operaatorit, nagu ka praegu on - Levira ja Elisa(endine Starman ZuumTV). Leviral pole huvi Elisaga nii väiksel turul konkureerida, praegu vähemalt saab Elisalt mingitki raha nende teenuse edastamise eest.
Edit:
Hiid kirjutas: |
Olen Levira ETV pildiga rahul  |
SD või HD?
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
29.10.2024 19:06:13
|
|
|
HD ikka, SDd ka veel keegi vaatab? SD ikka väga ruuduline
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti112
HV Guru

|
29.10.2024 19:22:50
|
|
|
1dumbpcuser kirjutas: |
Parem pildi kvaliteet, sealhulgas see, et ei sõltu ilmastikust nt ülelevi jms |
Sa oled vist antenni televisiooni viimati analoogina ainult vaadanud?
|
|
Kommentaarid: 127 loe/lisa |
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
tofay
HV kasutaja
|
29.10.2024 19:55:04
|
|
|
Oleks opekate iptv-l sama kena pilt kui vabalevi etv kanalitel, siis ei oskaksi vinguda.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
29.10.2024 21:13:35
|
|
|
Anti112 kirjutas: |
Parem pildi kvaliteet, sealhulgas see, et ei sõltu ilmastikust nt ülelevi jms |
Sa oled vist antenni televisiooni viimati analoogina ainult vaadanud? |
Miks sa seda arvad?
tofay kirjutas: |
Oleks opekate iptv-l sama kena pilt kui vabalevi etv kanalitel, siis ei oskaksi vinguda. |
Vabalevi ETV HD on umbes 7 mbps bitrate'ga, teliatv.ee/live on enamus 1080p striime ka samapalju. Tõsi, teiste opekate iptv-d pole ma kunagi kasutnud ega tea, mis nende bitrate'd või kvaliteet on...
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kyami
HV kasutaja
|
29.10.2024 22:08:46
|
|
|
Vot hübriidne järelvaatamine võiks ka tagasi tulla Aga seda vist ei juhtu kunagi
|
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
29.10.2024 22:13:47
|
|
|
laurx kirjutas: |
elukaz, mis sa teada tahad? |
Ilmselt seda, et mis neil (inimestel, kes 2024 kasutavad Eestis uues elamus üle õhu digi-tvd) viga on/oli?  |
Puust ja punaselt, elisa poliitika on ühesuunaline, tasulise dvbt väljasuretamine. Hetke ajutine kampaania annab sellele veel hoogu. Kui järgi jääb etv jms kas meil üldse jääb alles kriitiline mass kasutajaid kes telepilti näevad et kriisiinfot edasi anda kui nett kaob?
Sama küsimus, palju on veel kodudes fm raadioid? Ressiivereid kindlasti on aga paljud sealt vikerraadio kätte saab?
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kyami
HV kasutaja
|
29.10.2024 22:21:23
|
|
|
Kusjuures FM raadio koos DABiga ostsin endale paar aastat tagasi lihtsalt ei viitsi enam telkut vaadata D:
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
29.10.2024 22:32:41
|
|
|
tsitaat: |
Sama küsimus, palju on veel kodudes fm raadioid? Ressiivereid kindlasti on aga paljud sealt vikerraadio kätte saab?
|
auto unustad sa ära.
ERR oli vahepeal sisuliselt ainuke, mida vabalevist sai. vabalevist peab ERR i saama, sest inimesele peab saama öelda, et sõda algas. et soome säästuopekas tahab kõike SIM kaardi peale suruda, on puhtalt tema suhtumine. Kes ei saa aru sellest, et terevisioon ja ak ei tule ilma interneti eest maksmata on ka ilmselt desinformeeritud. Põhjus, miks ennast jälle vabalevisse murtakse on ilmselt selles, et "näosaate" reklaamipaus ilmselgelt võiks olla kallim kui suudetaks ennast rohkemate inimesteni viia. piiranguks siinkohal on ilmselt operaatori klientide hulga " kullast lagi". aga opeka juures saab ju reklaamipausi vahele jätta, livetv s peab selle aga ära vaatama ja siinkohal on reklaami kallidus ilmselge argument. kui nüüd erakanalid teeks mingi kampaania " AAAAAa nagu ANNNTENNNNNN... " võiks see isegi töötada. täna oleks päris palju ekraane, millel oleks võimekus vastu võtta ning reklaamimüügil procter & camble ile lubatav vaatajate arv ja selle reklaami hind oleks ka hoopis teine kohe.
räpina poole hakkad sõitma, seal on neljarealise ääres aiandi tee otsa vastas kollane " uus " maja. selles on väga hea coaxiaalvõrk. võimendi ja kapp ja kaablid kõik veetud. AGA.. katusel ei ole kohta kuhu panna antenn, katusele Ei OLE koaksiaalkaablit veetud. bituumenkatusele EI SAA antenni panna, sest auk tuleb..
Pizdec!
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
29.10.2024 23:01:03
|
|
|
elukaz kirjutas: |
Puust ja punaselt, elisa poliitika on ühesuunaline, tasulise dvbt väljasuretamine. Hetke ajutine kampaania annab sellele veel hoogu. |
ilmselge ju, et teenuseid, mis ei ole rahaliselt ära tasuvad, tahetakse kinni panna
Või sa arvad, et vabalevi olemasolu sõltub samaaegse tasulise elisa teenuse olemasolust?
Kui järgi jääb etv jms kas meil üldse jääb alles kriitiline mass kasutajaid kes telepilti näevad et kriisiinfot edasi anda kui nett kaob? |
Ma ei saa aru, mis paremat vms "kriisinfot" sa loodad saada sellest nn. ZuumTV-st, mida kolm ETV vabalevi kanalit ei suudaks edastada?
Sama küsimus, palju on veel kodudes fm raadioid? Ressiivereid kindlasti on aga paljud sealt vikerraadio kätte saab? |
ma arvan, et ilmselt nooremad, kes on striimimise jms peal üles kasvanud, ei ole raadioga võibolla mujal kui autos kokku puutunud ja neil kodus fm-raadiot pole. ma arvan, et vanemal põlvkonnal on kodus majapidamise peale kindlasti üks fm-võimeline seade olemas
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
29.10.2024 23:35:34
|
|
|
[quote="laurx"]
räpina poole hakkad sõitma, seal on neljarealise ääres aiandi tee otsa vastas kollane " uus " maja. selles on väga hea coaxiaalvõrk. võimendi ja kapp ja kaablid kõik veetud. AGA.. katusel ei ole kohta kuhu panna antenn, katusele Ei OLE koaksiaalkaablit veetud. bituumenkatusele EI SAA antenni panna, sest auk tuleb..
Pizdec! |
paned sukavarda aknalauale ning küll tuleb. Kehvemal juhul peab välja pleki külge magnetiga panema
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.10.2024 23:40:05
|
|
|
Puust ja punaselt, elisa poliitika on ühesuunaline, tasulise dvbt väljasuretamine. Hetke ajutine kampaania annab sellele veel hoogu. |
ilmselge ju, et teenuseid, mis ei ole rahaliselt ära tasuvad, tahetakse kinni panna
Või sa arvad, et vabalevi olemasolu sõltub samaaegse tasulise elisa teenuse olemasolust?
Kui järgi jääb etv jms kas meil üldse jääb alles kriitiline mass kasutajaid kes telepilti näevad et kriisiinfot edasi anda kui nett kaob? |
Ma ei saa aru, mis paremat vms "kriisinfot" sa loodad saada sellest nn. ZuumTV-st, mida kolm ETV vabalevi kanalit ei suudaks edastada?
Sama küsimus, palju on veel kodudes fm raadioid? Ressiivereid kindlasti on aga paljud sealt vikerraadio kätte saab? |
ma arvan, et ilmselt nooremad, kes on striimimise jms peal üles kasvanud, ei ole raadioga võibolla mujal kui autos kokku puutunud ja neil kodus fm-raadiot pole. ma arvan, et vanemal põlvkonnal on kodus majapidamise peale kindlasti üks fm-võimeline seade olemas  |
kui vana peab olema?
Mul pole kodus ühtegi fm masinat ega cd mängijat juba palju aastaid. Autos on tõesti, aga seal eelistan ka netiraadioid
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
29.10.2024 23:41:03
|
|
|
Pärast DVB tulekut ei näe sukavardaga enam midagi. Analoogi ajal oli lihtne. Sirkel töötas ka hästi.
FM-raadiot on "vanast" ajast enamikul kodus olemas. Miks peaks neist loobuma?
|
|
Kommentaarid: 888 loe/lisa |
   |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
29.10.2024 23:43:44
|
|
|
von Wu kirjutas: |
Pärast DVB tulekut ei näe sukavardaga enam midagi. |
näeb ikka
Fm-raadio on vanal telefonil ja autos olemas. Muul kujul mitte.
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
30.10.2024 07:42:29
|
|
|
[quote="salatoimik"]
Pizdec! |
paned sukavarda aknalauale ning küll tuleb. Kehvemal juhul peab välja pleki külge magnetiga panema |
"Sukavardaga" tuleb õigelt poolt maja E23. Snr jääb kuskile 19 kanti ja suvaline seade sellest läbust korralikku pilti ei tee.. see maja jääb sukavarda joks valgjärvega koos valesse suunda.
Ma kunagi käisin seal "aga äkki kuidagi ikka saaka..".
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
30.10.2024 08:32:42
|
|
|
Põhjus, miks ennast jälle vabalevisse murtakse on ilmselt selles, et "näosaate" reklaamipaus ilmselgelt võiks olla kallim kui suudetaks ennast rohkemate inimesteni viia. piiranguks siinkohal on ilmselt operaatori klientide hulga " kullast lagi". aga opeka juures saab ju reklaamipausi vahele jätta, livetv s peab selle aga ära vaatama ja siinkohal on reklaami kallidus ilmselge argument. kui nüüd erakanalid teeks mingi kampaania " AAAAAa nagu ANNNTENNNNNN... " võiks see isegi töötada. täna oleks päris palju ekraane, millel oleks võimekus vastu võtta ning reklaamimüügil procter & camble ile lubatav vaatajate arv ja selle reklaami hind oleks ka hoopis teine kohe.
|
Mina arvan, et see iptv pealesurumise ihalus tuleb sellest, et selle puhul on täpselt teada, kes mida , millal ja kui palju vaatab.
DVB-T puhul selline teadmine puudub. Ainult küsitlemise kaudu saab mingi pildi.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
30.10.2024 09:01:34
|
|
|
1. netti saab alla / juurde müüa.
2. videolaenutust saab müüa.
3. midagi saab veel juurde müüa. " uuuub" vms ..
4. saab teada, kes mida vaatab.
5. saaab livetv st järelvaatamisse võetud saateid ja nende vaatamisi reklaami esitamise kordade sisse arvutada..
6. levirale ei pea maksma.
loll inimene harjub vähehaaval ära nagu sellega, et sirkel Kaa on koht kus perega hommikust süüa..
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scott
Kreisi kasutaja

|
30.10.2024 10:26:18
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Mul pole kodus ühtegi fm masinat ega cd mängijat juba palju aastaid. |
salatoimik kirjutas: |
Fm-raadio on vanal telefonil ja autos olemas. Muul kujul mitte. |
Ja kodus varem olnud raadiod on kus? Juba kriisi ajaks peab üks patareiraadio olema, nagu riik soovitab. Kui tõesti miskit juhtub, siis Vikerraadio ja Raadio4 hoitakse igal juhul eetris ning viimaseks kõrreks on veel kesklainesaatja. Aga kesklaineraadioid vist enam igast kodust ei leia.
Telekanalitest jääb eetrisse ETV SD ja ETV+ SD.
Antenni tv on nii piiratud ressurss, seadusega vist lubatud ainult 6 Muksi, milles igaühes maksimum 10 kanalit ehk korraga maksimaalselt kaks operaatorit, nagu ka praegu on - Levira ja Elisa(endine Starman ZuumTV). Leviral pole huvi Elisaga nii väiksel turul konkureerida, praegu vähemalt saab Elisalt mingitki raha nende teenuse edastamise eest. |
Antenni-tv sagedused on piiratud ressurss, mukse on Tallinnas 7, mujal vähem. Muu pole reguleeritud või on tehnilised piirid. Mõistlik oleks kõik muksid viia DVB-T2 ja H265 peale, aga rahval veel palju vanu seadmeid. Teisalt, kui enamus on neti-tv peal, siis pole mõtet ka rohkem õhulevi teenuseid lisada - Elisa pakettidest on vaid vähemaks võetud ja kuumaksu tõstetud.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
30.10.2024 18:15:14
|
|
|
Sõltub kustotsast vaadata, õhtuse netikiiruse valguses on see piiramatu ressurss, striimi kättesaadavus või kvaliteet ei sõltu sellest kas tarbib üks klient või miljon.
Ma ei saa aru, mis paremat vms "kriisinfot" sa loodad saada sellest nn. ZuumTV-st, mida kolm ETV vabalevi kanalit ei suudaks edastada?  |
Väike üksplussüks. Meil on riigi ja erakanalid, paljud soovivad kanalkahtesid asju näha ja reeglina on see teenus tasuline, üks neist on elisa dvbt mis hinna poolest ei anna eelist iptv ees nii et klientuur pigem väheneb. Kes iptv peale läheb sel pole enam antenni vaja või ei oska seda enam kasutada, sellega väheneb ka vabalevi kriisitv nägemise võimekus.
Kui nüüd erakanalid on õhus tasuta ja hd siis polegi väga pointi sama asja udupildi eest kirvest maksta nii et lepingu lõpetajaid on kindlasti üle keskmise, kui see ajutine olukord peaks lõppema siis kõik kindlasti sama teenusega uuesti ei liitu. Ehk see ajutine või mitteajutine määrab paljuski milline antennivõimekus massidesse jääb.
Kui ikka veel segane on siis vabakanalid tulevad sealtsamast kus tasuline ja pole mõtet ühte siit ja teist sealt vaadata. Ja kui see on iptv siis on lihtsam pilti tasku lasta, ja boonuseks kaugmonitooring et sa ikka õigeid kanaleid vaataks
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.10.2024 19:25:49
|
|
|
Ja kodus varem olnud raadiod on kus? Juba kriisi ajaks peab üks patareiraadio olema, nagu riik soovitab. Kui tõesti miskit juhtub, siis Vikerraadio ja Raadio4 hoitakse igal juhul eetris ning viimaseks kõrreks on veel kesklainesaatja.
|
OT
Ma olen üks esimestest kes teada saab kui venemaa ründab...asukoha tõttu tlna suhtes
Aga eks lähen siis naabri juurde raadiot kuulama.
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
30.10.2024 19:42:03
|
|
|
Scott kirjutas: |
Ja kodus varem olnud raadiod on kus? Juba kriisi ajaks peab üks patareiraadio olema, nagu riik soovitab. |
Riik võib siis mulle selle raadio osta kui soovib, et ma infot saaks. Iseasi kas uppi lastud valgjärve masti puhul lõuna kuplite vahel mingit vilerraadiot üldse tuleks. Suures pildis kui mingi jõukogunemine piiri taga pihta hakkab siis sõuan rootsi. Mina kuskil keldris mingit patareidega raadiot ei kavatse kuulama hakata. Muud kriisid - suhteliselt pohh, lähen maale kartulit sööma ja ahju kütma.
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
30.10.2024 21:48:16
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Riik võib siis mulle selle raadio osta kui soovib, et ma infot saaks. |
Politseionud hakkavad sügisel lisaks helkuri olemasolule kontrollima ka fm-raadio olemasolu, ja kui pole, siis jagavad
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
31.10.2024 02:29:10
|
|
|
jeesus188, Kas denoni ressil siis pole FM või DAB+ plokki? Või sa lihtsalt ei viitsi antenniks mingit sukavarrast lükata?
Müügilolevatel ressidel peaksid need tuunerid ikkagi olemas olema
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|