Üks täistuli ja suunatuli põleb, spido valgus puudub, täistulesid ja suundasid pole nagu bemmimehele kohane
Facebook marketplace aitas hädast välja. Sai sobiva mooduli ühe x5 pealt. Sai lausa uuema tarkvara versiooniga. Mis seal vahet, seda küll vist keegi ei tea aga
Teine pilt küll ei kukkunud väga hästi välja aga pardakas eest ja kõrvalistuja jalge kohal paremal asub. (Bmw e39).
Tuled kõik toimivad jälle aga tahab kodeerimist saada ja õiget läbiaõitu moodulisse. Keegi tartu kandis oskab aidata asjaga? Kunagi kasutaja Volum tegi, 20 minuti töö.
Spoiler
Spoiler
_________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off !
kes Tartus õlivahetust norm hinnaga teeb?
Viimasel ajal kippus õlivahetus 200 eurikanti minema, millest õli on 40eur _________________ Hapud viinamarjad
kes Tartus õlivahetust norm hinnaga teeb?
Viimasel ajal kippus õlivahetus 200 eurikanti minema, millest õli on 40eur
No alati on võimalus, õli asemel, mootoreid vahetada…ma küll ei usu et odavam tuleb aga noh…valik on sinu. _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
keegi ei ajanud midagi, pole ka põhjakaitset, see lendab esimese asjana autol mu alt, kui ostan
lihtsalt teenus, mis oli vanasti taskukohase hinnaga, on konkurentsi puudumise vms tõttu pidevalt tõusnud, seal kus käisin. _________________ Hapud viinamarjad
tegelt vahetasin ise ka, aga ma ei tea, kus see kütusefilter asub, kui selle ka saaks ise vahetatud, siis ei jupsiks kallis kohas enam _________________ Hapud viinamarjad
keegi ei ajanud midagi, pole ka põhjakaitset, see lendab esimese asjana autol mu alt, kui ostan
lihtsalt teenus, mis oli vanasti taskukohase hinnaga, on konkurentsi puudumise vms tõttu pidevalt tõusnud, seal kus käisin.
Mis asjal sa õli vahetad, et nii kallis? Mul isegi riisiraketil esinduses odavam.
no õhu j kütusefiler oli ka kaubas lisaks õlifiltrile , aga need vist ei maksa sittagi
Tundub pain in the ass, ma oma vanade kätega vist kütisfiltriga hakkama ei saa
lihtsalt teenus, mis oli vanasti taskukohase hinnaga, on konkurentsi puudumise vms tõttu pidevalt tõusnud, seal kus käisin.
Hiid, ära hädalda, mul läheb üksi õlile pea sott.
Filtrid ja muu üle selle. _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.