Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rex
HV Guru

|
04.08.2024 22:21:53
|
|
|
Elisal või nende Poola roamingupartneril?
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
04.08.2024 22:50:18
|
|
|
elisa mastipoolne võimendus on vist ikkaliiga karm, kõikjal karuperses, kus oma äbariku teloga ka ei ole, siis alati on levi pulkade järgi okei, aga mida pole, on ühendus
kas nad lontrused endiselt hindavad kvaliteeti GSM levi järgi?
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
04.08.2024 23:49:02
|
|
|
juhmar kirjutas: |
Huvitav mis selle Elisaga Poolas juhtunud on? Kiidusõnad Teliale üle pika aja. Just tulin reisilt Gdansk ja Varssavi piirkonnast. Elisal on stabiilselt halb internet seal, Gdansk stabiilne 3G teistel pere liikmetel ja mul Telia 5G olemas. Navigeerimine pidi ka valdavalt minu teloga olema kuna elisal ei olnud netti .
Terve seal oldud ajal oli Elisa numbritega internetiga probleeme. Varssavis oli mõnes kohas ok aga mujal edge kuni 3G. |
Selle peale ei tulnud, et telos lihtsalt teine võrk valida? Elisa ise muidu ei paku poolas midagi, aga koduka järgi on neil seal lausa 4 roaming partnerit, kelle võrgu vahel valida saad.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
05.08.2024 08:30:03
|
|
|
Samad telefonid, samad sagedused toetatud EUs?
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
juhmar
HV vaatleja
|
05.08.2024 10:09:57
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Huvitav mis selle Elisaga Poolas juhtunud on? Kiidusõnad Teliale üle pika aja. Just tulin reisilt Gdansk ja Varssavi piirkonnast. Elisal on stabiilselt halb internet seal, Gdansk stabiilne 3G teistel pere liikmetel ja mul Telia 5G olemas. Navigeerimine pidi ka valdavalt minu teloga olema kuna elisal ei olnud netti .
Terve seal oldud ajal oli Elisa numbritega internetiga probleeme. Varssavis oli mõnes kohas ok aga mujal edge kuni 3G. |
Selle peale ei tulnud, et telos lihtsalt teine võrk valida? Elisa ise muidu ei paku poolas midagi, aga koduka järgi on neil seal lausa 4 roaming partnerit, kelle võrgu vahel valida saad. |
Ärikliendina otsin iga kilomeetri tagant parimat võrku manuaalselt? 3 elisa võrgus olevat numbrid olid hädas sellega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
05.08.2024 10:20:35
|
|
|
Ega Saksas ka parem pole vist. Frankfurdis lennujaamas maha tulles läks kohe kisa lahti, et neti ja levi ei ole, samas mul Teliaga oli juba enne rataste mahasaamist okei. Lõuna-Saksas ringi liikudes oli Elisaga pidev loterii, kas töötab või mitte. Aga Prantsusmaal tundus vähem jama olevat.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri
HV veteran

|
05.08.2024 11:28:57
|
|
|
Maldur kirjutas: |
ringi liikudes oli Elisaga pidev loterii, kas töötab või mitte. Aga Prantsusmaal tundus vähem jama olevat. |
Lõuna-Prantsusmaal oli ka suht loterii, samuti New York'is oli täielik ikaldus.
_________________ The sh*t has hit the fan. |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
05.08.2024 18:23:13
|
|
|
Selle peale ei tulnud, et telos lihtsalt teine võrk valida? Elisa ise muidu ei paku poolas midagi, aga koduka järgi on neil seal lausa 4 roaming partnerit, kelle võrgu vahel valida saad. |
Ärikliendina otsin iga kilomeetri tagant parimat võrku manuaalselt? 3 elisa võrgus olevat numbrid olid hädas sellega. |
Ma ei tea mis seal iga km tagant otsid? Valid sama võrgu kuhu telia telo ronis. Nagunii kõigil samad partnerid, lihtsalt esimene eelistus ilmselt erinev. See kas 5G võrgule saab ligi või on muidugi 50:50 aga 4G võiks ikka olla.
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
juhmar
HV vaatleja
|
05.08.2024 21:09:48
|
|
|
Seda ma üritasingi öelda, et 4G oleks ka ok olnud. Aga valdavalt oli edge või 3G. Kui samad partnerid nagu sa ütlesid siis Telial ei olnud kordagi sellist probleemi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
06.08.2024 09:01:55
|
|
|
Kus Vodafone olemas, surutakse esimese valikuna vist tavaliselt sinna ja see peaks ju levima küll.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
06.08.2024 12:24:16
|
|
|
Natuke OT, aga kuidas see surumine käib? Kas sim kaardil on mingi list mis järjekorras operaatoreid proovida või kust telefon teab, et peab mingi nimekirja järgi valima kui käsitsi operaatorit pole valitud?
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
ref
Kreisi kasutaja
|
06.08.2024 12:38:44
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Natuke OT, aga kuidas see surumine käib? Kas sim kaardil on mingi list mis järjekorras operaatoreid proovida või kust telefon teab, et peab mingi nimekirja järgi valima kui käsitsi operaatorit pole valitud? |
Laias laastus jah https://docs.eseye.com/Content/GettingStarted/NetworkSelection.htm (see on küll IoT kontekstis aga sisuliselt on sama süsteem tavalise telefoniga kah).
Üldistades - esimesena üritatakse ühenduda võrku millega oli viimane ühendus ja siis erinevad prioriteedilistid (kasutaja, operaator jms mudru). Kui esmane või operaatori prioriteedivõrk ei sobi siis tuleks käsitsi valida... ja ei, seda ei pea tegema iga 15min tagant, piisab kord riigi/piirkonna kohta.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
07.10.2024 18:25:10
|
|
|
Panin ka numbri liikuma T2 -> Elisa kuna suht kirveks ära läinud ja vaja hinda alla tagasi saada veits.
Algul kõik tore, elisa teeb oma pakkumise (15€), ofc võtan vastu jne jutt kõik ilus. Helistatakse T2-st ja küsitakse mis mure, mainin tööl levi pole suurt ja mõtlesin mujale liikuda.(reaalsuses tegelikult väljas 5G ja jutud, lihtsalt plekkkuut kuhu sisse igasse nurka levida ei taha ja elisa mast on juhtumisi lihtsalt veidi lähemal ja seega tugevam signaal antud kohas - samas mul täiesti sitt või moos ka kas seal on levi sees või ei, tööl wifis ja helistan klassikalises mõttes vast mingi 2 minutit kuus - kui mind oleks levi puudumine häirinud omaks ammu telefoni millega vowifi toimib). Jäädakse suht viisakaks, täpsustatakse veidi asukohta jne tehakse pakkumine (krdi hea hind) ja ofc võtan vastu pakkumise.
Siis tuleb elisast kõne - kui algul oldi viisakad siis suhtumine on nüüdseks muutunud suhteliselt ründavaks. Ütlesin, et T2 pakkus seda hinda (8€) ja kui lähete sellest allapoole siis palun, hüppan kohe üle. Ja oh sa raks kus siis hakkas tulema "Tele2 teebki koguaeg soodsamat hinda, meie ikka pakume kvaliteeti, nemad pakuvad hinda ja teenust ei arenda väga jne" Umbes mingi taoline jutt. Ütlesin siis, et Kodus mul T2 nett on ka õhtuti väga okei (100mbps vähemalt saada koguaeg) ning kui kuhugi metsa lähen siis ega teil ka seal levi ei ole. Sellepeale ei öeldud muud kui hakati taas raiuma sama juttu otsast peale. Vaatasin, et krt kas pean kõne tuima kinni panema, ajasin mingit soodat seal ja raiusin EIEIEI, lõpuks loobuti Krt nagu mingi scam kõne, nõrgemad inimesed tõmmataksegi liistule
Eks järgmised 2-3a muretu, siis saab jälle lolli hakata mängima, et hinda saada
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janar!
Kreisi kasutaja
|
07.10.2024 18:36:31
|
|
|
Panin kolm nädalat tagasi udjama tele2`est kuna sai ühte Elisa äripaketti ja hea hinnaga.
Iga aasta on Tele2 nüüd hinda tõstnud ja koguaeg on pidanud peale hinnatõusu haldurile kirjutama j aon saanud hinna tagasi paremaks.
Nüüd olin nõus isegi vana hinnaga jätkama aga ei, kulud on nii palju suurenenud et ikka peab tõstma. See oli halduri kiri, mis ta mulle saatis.
Ja lõpuks kui number liikuma hakkas helistati ka, aga ma isegi ei lasknud uut pakkumist teha, kuna ma ei viitsi iga aasta jaurata nendega.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
07.10.2024 18:54:20
|
|
|
Mul ka elisa vend oli hullult sollu ja lausa sõimas, et tema ju saatis mulle sim kaardid ja asjad ning nägi vaeva
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
07.10.2024 22:02:48
|
|
|
lihtsalt plekkkuut kuhu sisse igasse nurka levida ei taha |
ma saan betoonmajas ja liftist väljudes elisalt sõnumeid, et keegi helistas
vanas töökohas oli krt toas GPS asukoht positsioneeritud, kuid mida polnud, oli elisa levi
kodus 5G, kuid elisa upstream on kõige sitem ever, pole vahet kus ma olen või mis seadmega ma ühendatud olen
Spoiler 
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
08.10.2024 00:16:30
|
|
|
Sellepeale ei öeldud muud kui hakati taas raiuma sama juttu otsast peale. Vaatasin, et krt kas pean kõne tuima kinni panema, ajasin mingit soodat seal ja raiusin EIEIEI, lõpuks loobuti Krt nagu mingi scam kõne, nõrgemad inimesed tõmmataksegi liistule  |
Liigutasin ka paar kuud tagasi Elisast ühe nr Tele2-e ja Elisast helistas mingi eriti vastikult irooniline naisterahvas. Ei tahtnud kuidagi Tele2 hinda uskuda jne. Lõpetasingi mingi hetk sellega, et ütlesin, et laske lihtsalt nr liikuma ja aitab jauramisest. Mõtlesin isegi, et kaeban eriti nõmeda klienditeenindaja peale (pole seda kunagi teinud), aga jäi ka seekord tegemata...
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
08.10.2024 08:18:14
|
|
|
Elisa on ainuke, kes on jäänud selle aktiivse müügimudeli juurde, mis täna tundub päris vastik. Irooniline tädi...imelik et see veel seal tööl, oleksid võinud kaevata küll. Päris vastikut müüki teeb vanainimestele (emale oli mingi jaburalt kalli paketi kokku keeranud ja siis kui palusin pakett normaalseks teha oli sarnane jaur).
Telia ja Tele2 on selles suhtes palju rahulikumad...
//
Neil on võimekus hoida kõik iseteenindusest hallatavana, aga meelega ei pane neid "lõpeta"/"muuda" asju sinna.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
08.10.2024 08:43:48
|
|
|
Kusjuures juturobot Annika vms suudab küll lepinguid lõpetada aga iseteenindusest mina vähemalt viimane kord ei leidnud kohta kus oleks saanud lõpetada
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
hugo
HV veteran
|
23.10.2024 16:47:55
|
|
|
Magic kirjutas: |
Elisa on ainuke, kes on jäänud selle aktiivse müügimudeli juurde, mis täna tundub päris vastik. Irooniline tädi...imelik et see veel seal tööl, oleksid võinud kaevata küll. Päris vastikut müüki teeb vanainimestele (emale oli mingi jaburalt kalli paketi kokku keeranud ja siis kui palusin pakett normaalseks teha oli sarnane jaur).
Telia ja Tele2 on selles suhtes palju rahulikumad...
//
Neil on võimekus hoida kõik iseteenindusest hallatavana, aga meelega ei pane neid "lõpeta"/"muuda" asju sinna. |
Elisa on väga mugavaks läinud ka, 2a tagasi kui tahtsin soodsamat paketti saada, panin nr liikuma, viimasel hetkel tuli mitte kõne
vaid sms koos pakkumise lingiga ,millel timer tiksus ehk siis pakkumine kestis kuni aeg täis. Võtsin pakkumise siis vastu. Nüüd järgm. aasta veebruaris saab see 2a täis hakkab taas sama trall pihta, mis on vastikult tyytyu
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
23.10.2024 17:48:54
|
|
|
tüütu oleks see kui ma tahaks Selveris/Coopis jms. iga kord lihaletis tootja omahinnani tingida.
Elektrimüüjat vahetan igal aastal aga sisu on sama, hind on eurodes veidi teine. Valin, küsin, pakutakse.
Sidega on veidi erinev, sõltub kus elad ja mis on saada, hind ei määra alati valikut. Kui need aga klapivad, saab valida.
2 aastat ideaalne ajavahemik kuigi teinekord jahmerdamine sim kaartidega ja muuga on omaette kulu ning tuleb sisse arvestada, kas tasub.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
aerozolic
HV kasutaja

|
24.10.2024 20:24:14
|
|
|
Tervitus.
Mul Elisa piiramatu mobiilne kodunett. Üldiselt on kiirused seal 150mbit/s kandis. Vahel ka 200mbit/s. Aga olen mitu korda täheldanud, et lambist on neti kiirus seal 30-50mbit/s ja rohkem ei tule. Teen ruuterile restardi ja siis jälle 150mbit/s. Ei saa nagu selles ka asi olla, et ruuterile aeg-ajalt restarti ei tee, sest mul on ruuter iga öö väljas üldse. Hommikul lülitan sisse tagasi. Ruuteriks tavaline Huawei B535-232. Kellelgi teisel ka sääraseid kogemusi? Mis võiks põhjuseks/lahenduseks olla? Elisa lambist piirab kiirust millegipärast?
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
macc
Kreisi kasutaja
|
24.10.2024 21:54:09
|
|
|
aerozolic kirjutas: |
Tervitus.
Mul Elisa piiramatu mobiilne kodunett. Üldiselt on kiirused seal 150mbit/s kandis. Vahel ka 200mbit/s. Aga olen mitu korda täheldanud, et lambist on neti kiirus seal 30-50mbit/s ja rohkem ei tule. Teen ruuterile restardi ja siis jälle 150mbit/s. Ei saa nagu selles ka asi olla, et ruuterile aeg-ajalt restarti ei tee, sest mul on ruuter iga öö väljas üldse. Hommikul lülitan sisse tagasi. Ruuteriks tavaline Huawei B535-232. Kellelgi teisel ka sääraseid kogemusi? Mis võiks põhjuseks/lahenduseks olla? Elisa lambist piirab kiirust millegipärast? |
Sama on Tele2-es kui telefoniga jagada. Paned korraks lennureziimi või lülitad 4g peale ja siis tagasi ning seejärel saab kiiruse tagasi. Vahel jääb nii kooma, et mitte miski ei taha liikuda. Mitu telefoni ja numbrit kasutuses, niiet sealt viga ei tasu otsida.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
24.10.2024 22:40:19
|
|
|
Tormas on lõpuks siseruumides Elisa 4G levi.
_________________ Müüa OnePlus 13 telefon
Müüa igasugu asju |
|
Kommentaarid: 888 loe/lisa |
   |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
Norbert
HV vaatleja
|
03.11.2024 16:16:13
|
|
|
Keegi hea inimene aitaks Elisa võrgus olevate seadmete konfi üle vaadata? Zyxel NR7101+Zyxel EMG3525-T50B. Kõik töötab, ühendus välisruuteri ja Elisa mastiga on väga hea aga üsna tihti juhtub, et välisruuter "kaob" (arvutist ligi ei pääse) mõneks minutiks ära ja sellega ka internetiühendus. Sisevõrgu settinguid on eri aegadel näpitud ja need ei ole ilmselt 1:1 Elisa poolt algselt paika pandud settingud. Lisaks on mõlema seadme security log-id täis kirjeid, mida ma ise tõlgendada ei oska.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|