Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Mitut autot oled elu jooksul omanud? Arvesta ainult nendega, mida omad või oled omanud |
Mul on alles esimene auto |
|
3% |
[ 5 ] |
2-3 |
|
31% |
[ 43 ] |
4-6 |
|
28% |
[ 40 ] |
7-10 |
|
17% |
[ 24 ] |
11-15 |
|
5% |
[ 7 ] |
16-20 |
|
5% |
[ 7 ] |
21-30 |
|
1% |
[ 2 ] |
31-40 |
|
2% |
[ 4 ] |
41-50 |
|
0% |
[ 1 ] |
Rohkem kui 50 |
|
3% |
[ 5 ] |
|
hääli kokku : 138 |
|
autor |
|
Leinö
HV veteran

|
24.10.2024 09:03:22
|
|
|
Mölleris oli paar aastat tagasi 82€/h töötunniks, kuid järjekorrad üle kuu. Soovitati Forssi pöörduda, seal oli tiba odavam kuid samuti üle kuu järjekorrad.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
24.10.2024 10:00:14
|
|
|
ranel kirjutas: |
Ise nokitsemisel pole midagi viga. Näiteks neil länkaritel on nõrk koht differ suurema rattaga. Selle vahetus võiks küll omal selge olla. |
Kui suur ratas sul siis on?
Tehase diffriga lastakse siin 39" "traktori" ratastega ringi, klaasideni mudas ja pole nagu häda.
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prillpapa
HV kasutaja
|
24.10.2024 10:06:50
|
|
|
Ka seni esinduse usku olnud, nad ikka võiks teada mida teevad juba puhtalt selle pinnalt, et samu masinaid&vigasid käib remondist hulga kaupa läbi.
Paraku sai see suvi skodaga janti nähtud, kus mootor puterdama hakkas ja esindusest pika kahe leheküljelise hinnapakkumise sain 3k alla. Põed seda pakkumist nädal-kaks, tuleb üle elada ja ära lasta teha. Ainult 3+ nädalat sain sõita, kui sama sümptom tagasi, veakood ka sama. Läks nädalaks uuesti remonti ja sain kuu aega prooviperioodi, et kas viga tagasi tuleb, kuu pärast helistati, jutustasin kuidas auto sõidab hästi ja sain veel 500€ arve otsa
Kobisemise peale, et kuulge sama viga ju mis kohe alguses, teine remont võiks nagu esimese remondi garantii olla - nii ei saavat, esimese remondiga vahetati hoopis teisi asju, hooratas, DSG kasti puhastus, geneka sidur + muud 20 jubinat, aga vot viimase remondiga vahetasime ühe süütepooli ja panime kütuselisandit klappide puhastamiseks - olla hoopis teise teema rike..
Ongi nii nagu kuulujutud räägivad, viga hakatakse parandama kõige kallimate juppide vahetusest, ja kuna enne tööde algust annad allkirja töödega nõustumise ja tulevase arve tasumise kohta - ei ole kedagi teist peale enda süüdistada ka.
Kunagi rehvivahetust nende diivanil 2.5 tundi ootasin - rehvivahetust rohkem esinduses teha ei viitsi, olgu nad kui tublid-koolitatud-volitatud tahes.. minu aeg maksab ka midagi..
Võibolla tõesti rikke korral lasta 2-3 kohas viga hinnata nö nurga tagusest garaažist kuni esinduseni, ja hakkad odavamas otsast remontida laskma.
Samas autot pidevalt vaja ja ega seda aega ka ülearu ei ole autot sinna-tänna vedada ja kui kohad erinevat veadiagnoosi&remonti pakuvad, oled ikka lõhkise küna ees, et kelle diagnoos täppi võiks minna.. selgeltnägijate teema ka..
Kergelt Skoda usku onud - hea praktilisuse., hinna ja kvaliteedi suhe, nüüdse kogemuse pinnalt tulevase auto puhul keeruline skoda salongi poole vaadata - vbl elu liiga lühike, et skodaga sõita, võiks midagi muud ka proovida vahelduseks..
Kuidas konsiilium Volvosse suhtub, mõni universaal, kuhu rohkem kola mahuks.. Audi ja VW on ka pm skoda, sinnapoole ei vaataks..
Volvost jäänud külajuttudest sarnane mulje mis Subaruga - head autod kuni toimivad, kui remondiks läheb, olenevalt veast võib korralikult kukrut saada kergendada.
Arvatavalt järgmise aasta lõpus tuleb autovahetus ette võtta, loodan et selleks ajaks skoda suhtes ei leebu
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
renx09
HV Guru

|
24.10.2024 10:14:09
|
|
|
kõik oleneb töökoja meistri pädevusest, vahet pole kas esindus või mitte
Volvol kipuvad varuosad letis samas hinnaklassis olema, mis saksa kuldsel kolmikul, saab ka odavamalt, kui tead kuidas ja mida otsida
üldiselt on iga auto hea auto, kuni remondiks läheb
_________________ !! |
|
Kommentaarid: 311 loe/lisa |
   |
1 :: |
250 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
24.10.2024 10:18:25
|
|
|
Ma käisin ka eile esinduses reffe vahetamas. Juba kaugelt tervitati nimepidi, väike viisakas smalltalk, selle käigus võti, väike paberitöö. Edasi lattet luristama, siis RZ'i uudistama, või noh, kordusülevaatusele, sest sõitnud ma sellega juba olen, põgusalt. Hetkel on kõva ale 70 tonnaga saab kätte, toetus ka maha veel, klaasist katus, alcantara sisu, rsk, jäta või vana auto sinnasamasse ja mine pangaautomaadi juurde, aga kainusehetk lööb ikka sisse, see on EV!, ehk oota ikka talv ära ja mine siis tartusse korra sellega. Pärast rahunesin massaazitoolis ja jäin peaaegu magama, ei märganudki, et pool tundi tagasi teatas sõnum, et rehvid on vahetatud. Skoda esinduses oleks kõige selle asemel vist peksa saanud.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
2 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
24.10.2024 10:19:13
|
|
|
esindusel ja esindusel pidi ka vahe olema, seda auto margist sõltumata. Volvost olen ise mööda käinud igasugustest kummitavatest elektroonikavigadest rääkivate õudusjuttude pärast.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
24.10.2024 10:21:33
|
|
|
Markos kirjutas: |
Skoda esinduses oleks kõige selle asemel vist peksa saanud. |
Seda nimetatakse masaaziks, lihtsalt tooli asemel, teevad seda paar turskemat hooldusnõunikku.
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
24.10.2024 10:23:46
|
|
|
Selleks skoda esindused ongi, et lehhusemeestele aru pähe taguda.
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
24.10.2024 10:24:00
|
|
|
Etz kirjutas: |
Markos kirjutas: |
Skoda esinduses oleks kõige selle asemel vist peksa saanud. |
Seda nimetatakse masaaziks, lihtsalt tooli asemel, teevad seda paar turskemat hooldusnõunikku.  |
Jah, õnneks olen ma elus häid valikuid teinud ja kahtlastesse kohtadesse ei satu.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
2 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
24.10.2024 10:25:06
|
|
|
eks esinduse teistel klientidel on ka oma kohvi kõrvale meelelahutust vaja, asi siis üks lexuse omanik ohviks tuua selle nimel..
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
renx09
HV Guru

|
24.10.2024 10:27:06
|
|
|
pppd kirjutas: |
Volvost olen ise mööda käinud igasugustest kummitavatest elektroonikavigadest rääkivate õudusjuttude pärast. |
mul oli kunagi 6 aastat S80 II, elektroonikavead puudusid, mitmel tuttaval pikalt s60-d ja v70-d olnud, pole ka elektroonikavigu õudujuttude tasandil kuulnud
veidruseid samas küll, nagu iga teise margiga
näiteks ülitundlik esisild, ühtede rehvidega käisin krt kaks korda aastas balansis, et ei vibraks
liimist lahti tulevad tahavaatepeegli klaasid
jms jamps, uuema põlvkonna kiiksusid samas ei tea
_________________ !! |
|
   |
250 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1137 loe/lisa |
   |
3 :: |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
renx09
HV Guru

|
24.10.2024 12:48:50
|
|
|
nojah, mul oli Fordi platvorm, Rootsi mootor ja Jaapani kast
_________________ !! |
|
   |
250 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
24.10.2024 14:10:56
|
|
|
Ise nokitsemisel pole midagi viga. Näiteks neil länkaritel on nõrk koht differ suurema rattaga. Selle vahetus võiks küll omal selge olla. |
Tehase diffriga lastakse siin 39" "traktori" ratastega ringi, klaasideni mudas ja pole nagu häda.  |
Ma ise kasutan 33 tolli ratast, et diffreid säästa, aga mul mõlemad sillalukud ka.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121 |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
24.10.2024 14:13:59
|
|
|
Tehase diffriga lastakse siin 39" "traktori" ratastega ringi, klaasideni mudas ja pole nagu häda.  |
Ma ise kasutan 33 tolli ratast, et diffreid säästa, aga mul mõlemad sillalukud ka. |
No ma ei tea, ma pole veel jagu saanud...35" rattaga.
Suuremat enam ei taha kah, pole vaja ja noh...
Eks muidugi lolli aruga ja toore jõuga saab kõik pilbasteks ka Patrolite sillad, juba mitu korda tunnistajaks olnud sellele fenomenile.
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
24.10.2024 14:23:57
|
|
|
Ma ise kasutan 33 tolli ratast, et diffreid säästa, aga mul mõlemad sillalukud ka. |
No ma ei tea, ma pole veel jagu saanud...35" rattaga.
Suuremat enam ei taha kah, pole vaja ja noh...
Eks muidugi lolli aruga ja toore jõuga saab kõik pilbasteks ka Patrolite sillad, juba mitu korda tunnistajaks olnud sellele fenomenile. |
Tead, see diffri maailm on hulga keerulisem, kui vaid loll aru ja toores jõud. Väga palju oleneb sellest, et kuidas kokku pandud.
Selleks mul ongi kaks eri üksipulgi lahti seletavat remondimanuaali, mis juhendavad, kuidas töid tegema peab.
Seal on igast distantsseibid jne ja tuleb õigesti paika rihtida. Omaette teadus ja meetodid selleks.
Selliseid maha ja taha remondimehi on muidugi jalaga segada.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121 |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
24.10.2024 14:26:35
|
|
|
Selliseid maha ja taha remondimehi on muidugi jalaga segada. |
Nojah, terve Länkari käigukast on võimalik valesti kokku panna, nii et auto sõidab.
Hiljem kallad koos õliga metallipuru välja ja kannad kasti maha.
Sellepärast ma oma masinaga igasugustest "vanadest" eemale hoiangi ja diletante sinna kallale väga ei lase.
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
mihkel7
Kreisi kasutaja
|
24.10.2024 15:45:31
|
|
|
Tere, kes saab mind aidata. Autol Ford Galaxy 1,9 diisel 85KW aastast 2000 jookseb jahutusvedelik välja aga probleem on selles et olen Hiiumaal Ja ei oska kellegi poole pöörduda, kuid keegi oli siin Hiiumaa auto spetsialist. Tänades
|
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
kyrvas
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kassmees
Kreisi kasutaja

|
24.10.2024 16:51:34
|
|
|
Sugulasele ei meeldi hiljuti ostetud Skoda kiiks, nimelt "start-stop" süsteem. Ta tahaks selle välja lülitada. Aga armatuuril ega käigukangi juures ei tundu selliseid nuppe olevat. Masin on 2006. aasta Skoda Fabia universaal. Mõnel masinal on nupp kenasti olemas, näiteks Kia jne. Aga vot see Skoda... huvitav, äkki tuleb auto displei menüüdes sobrada?
Vana inimene, ilmselt ei harju ära. Kui seda lisa deaktiveerida ei saa, siis lihtsalt kannatab selle välja ja sõidab.
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
kyrvas
HV vaatleja
|
24.10.2024 16:54:54
|
|
|
esiistmete vahel pole nuppu? kuigi see unustatakse ära iga kord kui sõit lõpetatakse.
lähed uuesti sõitma siis pead jälle välja lülitama
|
|
tagasi üles |
|
 |
maty
Kreisi kasutaja
|
24.10.2024 16:58:30
|
|
|
Kassmees, läheb ainivana juurde, deaktiveerib VCDS-iga
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
24.10.2024 17:00:08
|
|
|
Kassmees kirjutas: |
Sugulasele ei meeldi hiljuti ostetud Skoda kiiks, nimelt "start-stop" süsteem. Ta tahaks selle välja lülitada. Aga armatuuril ega käigukangi juures ei tundu selliseid nuppe olevat. Masin on 2006. aasta Skoda Fabia universaal. Mõnel masinal on nupp kenasti olemas, näiteks Kia jne. Aga vot see Skoda... huvitav, äkki tuleb auto displei menüüdes sobrada?
Vana inimene, ilmselt ei harju ära. Kui seda lisa deaktiveerida ei saa, siis lihtsalt kannatab selle välja ja sõidab. |
Volkkaritel on see nupp roolist vasakul armatuuril, seal kus tulede nupp on jne.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
24.10.2024 17:24:23
|
|
|
Fabial on vasakul, ukse juures, armatuuril see nupp
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|