Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Üldine arutelu ja krüptorahadega seotud uudised märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 204, 205, 206 ... 210, 211, 212  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

sõnum 24.05.2024 16:46:07 vasta tsitaadiga

Doge maskott suri ära. Such R.I.P., much sad.

https://www.bbc.com/news/articles/czkkr8l7jjxo
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

see post läheb kustutamisele sõnum 24.05.2024 21:33:31 vasta tsitaadiga

beer_yum.gif thumbs_down.gif thumbs_up.gif lappar.gif

viimati muutis mina634 10.08.2024 22:30:29, muudetud 2 korda
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Longero
HV veteran

sõnum 24.05.2024 23:11:42 vasta tsitaadiga

Esimesed 3 min jõuate ikka vaadata, pärast otsustate kas vaatate edasi. Hakkasin just vaatama
Bitcoin Designed to Harm Privacy? https://www.youtube.com/watch?v=-p8MHWuP15Q
Videos olevat linki video kirjelduses polnud, aga link see https://groups.csail.mit.edu/mac/classes/6.805/articles/money/nsamint/nsamint.htm

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 10.07.2024 15:53:03 vasta tsitaadiga

https://novaator.err.ee/1609391578/uuring-kruptoga-tegelevad-inimesed-kalduvad-psuhhopaatia-poole

Jah, Ameerika teadlased analüüsisid.. et krüptoga tegelevad inimesed on psühhopaadid.

Minu kommentaar:
Peale Covidi isolatsiooni on nüüd vaja fiatist eemaldunud inimesi "legaalselt" ravima hakata. SEC kohtukutse ja seejärel psühhaatriline ekspertiis.
tagasi üles
MummikAl
Kreisi kasutaja
MummikAl

sõnum 18.07.2024 23:39:23 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:
https://novaator.err.ee/1609391578/uuring-kruptoga-tegelevad-inimesed-kalduvad-psuhhopaatia-poole

Jah, Ameerika teadlased analüüsisid.. et krüptoga tegelevad inimesed on psühhopaadid.

Minu kommentaar:
Peale Covidi isolatsiooni on nüüd vaja fiatist eemaldunud inimesi "legaalselt" ravima hakata. SEC kohtukutse ja seejärel psühhaatriline ekspertiis.

Peaks vist pereliikmeid hoiatama, et nad elavad psühhopaadiga koos icon_biggrin.gif
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 19.07.2024 12:05:55 vasta tsitaadiga

Kasutan krüptomikserit. Ei haigemaja ja pere ei teagi, et just mina seda kasutan. Hakkasin krüptomikserit kasutama, sest kuulda on olnud, et nii mõnigi krüptomiljonär on ära koksatud.
Noh, nüüd varjan seda ka, et olen psühhopaat icon_evil.gif icon_cool.gif icon_eek.gif
Aga ilmselt see mikser on euroopas varsti kriminaalne.

Aga öelge, miks sularaha veel lubatud on? Siis mis aega me tagasi läheme kui isegi keskajal oli iga münt ja penn lubatud. Kui teda sul paunas oli.

LISA: Vaadake see videolõik ära ja kuulake RH läbielamisi:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 06.08.2024 18:52:04 vasta tsitaadiga

Japanese firm Metaplanet to invest $58.76M in Bitcoin https://cointelegraph.com/news/metaplanet-10b-yen-bitcoin-investment
Sellepeale võib juba öelda, et midagi juba hakkab looma thumbs_up.gif . Vähemalt pole enam kökimöki nagu üks eelnev uudis, et Metaplanet pani ainult 1,2 miljonit,

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 07.08.2024 14:05:41 vasta tsitaadiga

Vaalad on ostnud languse ajal endale bitcoine pigem juurde.
Kaspa hind tõusis ka äkiliselt ülesse, pärast kukkumist - eks ikka juurde ostmine.
tagasi üles
tshw900
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.08.2024 00:58:41 vasta tsitaadiga

Link
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 08.08.2024 11:57:28 vasta tsitaadiga

Mul ei ole seemnefraasi ja kõik salajased võtmed on rahakotti eraldi imporditud. Selle videole siis oma isiklik näide juurde. Backup siis walleti_failile.

Kui ründaja suudab mul ühe aadressi kätte saada, siis teised aadressid jäävad puutumata. Kui kaotan 1 tuhandest aadressist, siis see ei ole midagi. Rahakott suudab hallata kõike aadresse ka ilma seemneta. ilma seedita on maksimum turvalisus - puhtalt iga aadress ainult oma salajase võtmega, mis on seemnest alati olnud pikem ja keerulisem.

Ja nagu videost aru saan, siis tuleb midagi nakatada/exploitida, lisada - aga kuhu? Ma teen ühekordseid tehinguid usaldavast saidist. Ja mingit microsofti paska mul tehingutegemiseks ei ole.
tagasi üles
tshw900
HV kasutaja

sõnum 08.08.2024 12:12:07 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:
Mul ei ole seemnefraasi ja kõik salajased võtmed on rahakotti eraldi imporditud. Selle videole siis oma isiklik näide juurde. Backup siis walleti_failile.

Kui ründaja suudab mul ühe aadressi kätte saada, siis teised aadressid jäävad puutumata. Kui kaotan 1 tuhandest aadressist, siis see ei ole midagi. Rahakott suudab hallata kõike aadresse ka ilma seemneta. ilma seedita on maksimum turvalisus - puhtalt iga aadress ainult oma salajase võtmega, mis on seemnest alati olnud pikem ja keerulisem.

Ja nagu videost aru saan, siis tuleb midagi nakatada/exploitida, lisada - aga kuhu? Ma teen ühekordseid tehinguid usaldavast saidist. Ja mingit microsofti paska mul tehingutegemiseks ei ole.

Kõige tõsisem risk on, et suletud koodiga riistvaralised rahakotid (e.g. Ledger) on ise juba selle lisanud või näiteks Prantsuse riigiasutus on andnud käsu lisada püsivara/tarkvara uuendusega.
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 27.08.2024 11:42:45 vasta tsitaadiga

Seoses telegrami CEO Pavel Durovi vahistamisega:
Spoiler Spoiler Spoiler

Inimkauplemise süüdistus on vist sellepärast, et Prantsusmaa ei saa telegrami ligi.. (mis selle Assange süüdistus oligi - alaealiste vägistamine.. selline on riigi juhtimisstiil..)

Tuleks üle vaadata oma ethereumi rahakoti ja lasta sealt summad railway moodi:
https://www.railway.xyz/
Ja teha siis SHIELD.

Üldse on Telegram tsentraliseeritud ja näiteks see on parem:..
https://tryquiet.org/

LISA: Praegu on üle maailma 172 300 inimest, kelle käes on krüptovaluutat üle miljoni dollari, mis on 95% rohkem kui eelmisel aastal..
Spoiler Spoiler Spoiler

Ja ma usun, et neid pole avaldatud, kel on moneros miljoneid.. ? );
tagasi üles
tshw900
HV kasutaja

sõnum 27.08.2024 13:24:28 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:
Seoses telegrami CEO Pavel Durovi vahistamisega:
Spoiler Spoiler Spoiler

Inimkauplemise süüdistus on vist sellepärast, et Prantsusmaa ei saa telegrami ligi.. (mis selle Assange süüdistus oligi - alaealiste vägistamine.. selline on riigi juhtimisstiil..)

Tuleks üle vaadata oma ethereumi rahakoti ja lasta sealt summad railway moodi:
https://www.railway.xyz/
Ja teha siis SHIELD.

Üldse on Telegram tsentraliseeritud ja näiteks see on parem:..
https://tryquiet.org/

LISA: Praegu on üle maailma 172 300 inimest, kelle käes on krüptovaluutat üle miljoni dollari, mis on 95% rohkem kui eelmisel aastal..
Spoiler Spoiler Spoiler

Ja ma usun, et neid pole avaldatud, kel on moneros miljoneid.. ? );

Mis tryquiet.org vs keet.io arvad?
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 27.08.2024 14:38:49 vasta tsitaadiga

mina? ma arvan, et kui nad pakuvad üleslaadimist, siis saan krüpteeritud faile saata, mis välistab igasugust nuhkimist.
ka ricochet-refresh saab üles laadida.
kõiki hindan, kel vähegi rohkem privaatsust võrgus.
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 05.09.2024 21:37:26 vasta tsitaadiga

Ilmselt vastutahtmist, aga hakatakse järgi tulema varsti.
Mastercard enables non-custodial crypto spending in new partnership https://cointelegraph.com/news/mastercard-non-custodial-crypto-spending-card

Tsfs21
HV vaatleja

sõnum 17.09.2024 11:10:40 vasta tsitaadiga

Kas keegi oskab täielikule algajale mustvalgelt selgitada, kui ma näiteks binance kontolt enda ostetud coinid maha müün, siis kuidas need lõpuks rahas minu pangakontole jõuavad ? Ostmine on maru lihtne, aga vastupidi läheb veidi keeruliseks icon_biggrin.gif
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 21.10.2024 16:29:17 vasta tsitaadiga

https://cointelegraph.com/news/monero-transactions-japanese-authorities-arrest-18-scammers

Monero turvalisus on siis järjekordselt ära lõhutud.

Tarkvara areneb ka teiselt poolt.

Kõik need coinjoin sarnased asjad, millel ei ole algne aadress lahti ühendatud vaid vurab läbi coinjoini edasi - see on avastatav.

Ma kasutan vahel bitcoini mikserit, millel on algne aadress täielikult lahti ühendatud ja jookseb teisel kettal lõpu aadressini hoopis teiste aadressidega. ehk siis teisel kettal on finants olemas - loeb ainult algse aadressi summat. Valuutat endal (kasum ka ju). Töötab.

Aga päris tõsiselt ei saa ühtegi asja võtta. Sest nad teavad, et sa olemas oled. Uurijad teavad sinu kohta palju asju. Ei piisa sellest, et sa MIKSERIT kasutad - piisab juba sellest, et sa maamunal eksisteerid. Seega isegi maailma parim mikser [mis töötab muideks 24/7] ei päästa sinu enda eest.

Aga seda artiklit lugedes saan aru, et kui tähtis on ikka mikser - sulid pangas ja sulid igal pool - nad jälitavad sinu aadressi ja tulevad su koju ja ähvardavad sind matšeetedega - anna bitcoini!! Mul ei ole ühtegi bitcoini - tais kasutan kohalikku fiat raha. londonis naela ja ukrainas grivnat.
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 23.10.2024 09:01:07 vasta tsitaadiga

Napakad peast. Peaaegu sama kui keegi on omale suutnud kunagi hea hinnaga aktsiaid soetada mis pikka aega tõusuteel ja megakasumis. Või õigel ajal kulda osta, vms sarnane teguviis. Ja siis tuleb keegi huiar ütlema, "et mis teil viga saite hea hinnaga"... kes türbel sul keelas osta küsiksin ma sellepeale.
Samas üsna muret tekitav, on näha, et riigid on end pankrotti mänginud ja pollitikute poolt paljaks varastatud ning üritatakse pigistada veel mis annab.

ECB: Bitcoin Appreciation Could Be ‘Fuelling The Division Of Society’ https://www.forbes.com/sites/digital-assets/2024/10/20/ecb-bitcoin-appreciation-could-be-fuelling-the-division-of-society/

Experts Challenge ECB’s Claims On Bitcoin And Wealth Inequality https://www.forbes.com/sites/digital-assets/2024/10/22/experts-challenge-ecbs-claims-on-bitcoin-and-wealth-inequality/?

Kas ma loen siit XMR megatõusu välja, nii 2-5 aasta pärast?

Edit:
Esimeses lingis lause
tsitaat:
Bitcoin is legal tender, and cities like Lugano, Switzerland, where it's a de facto currency

Mis seal Lugano's täpsemalt on, padujooks bitcoinile icon_rolleyes.gif ?

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 23.10.2024 11:46:12 vasta tsitaadiga

Keskpangad on ainult rahvale inflatsiooni tekitanud. Bitcoin on esimene, mis tekitas deflatsiooni. Üksikul inimesel oli võimalus inflatsiooni süsteemist pääseda.

Nüüd tahavad nad CBDC-iga luua veel hullema inflatsiooni, mis eales nähtud. Ma soovitaks riikidel luua supikondi-köögi igasse linna. Fiat/CBDC usku ja eriti vaesemad inimesed saavad suppi, mida surmani lürpida.

Kui bitcoin kukub, siis monero tõuseb nr.1 peale tõesti- detsentraliseeritud ja CPU-ga käitav võrk, mida ükski pangap*** ligi ei saa. CPU-d ei saa ära keelata ju!!

Nali on selles, et riigid kehtestavad piirikontrolli ja sellised asjad kui suur hulk sularaha või kullakangid - likvideeritakse piiril koheselt!!
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 23.10.2024 13:17:18 vasta tsitaadiga

Kes bittrexist ei viitsind asju välja kanda siis uus võimalus:

tsitaat:
As of 9:00 AM ADT (Atlantic Daylight Time) today, 15 October 2024, as a Bittrex User you are invited to login to your Bittrex Bermuda account in the usual way and submit a POD to register your claim in the Liquidation. This process is required by Bermuda law and is necessary to be able to withdraw your funds.
The deadline to submit a POD is 10 December 2024 at 4:00 PM AST (Atlantic Standard Time).
If you do not submit a POD by the deadline, you will not be able to withdraw your funds, and they may forever be un-recoverable.

https://bittrexglobal.com/
Leht näeb küll välja nagu koolilapse töö aga minetea, vast on õige asi. Vähemalt meilis on mu päris nime kasutatud nii et suvaline õngitsus pole.

OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 23.10.2024 20:33:04 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:

Nüüd tahavad nad CBDC-iga luua veel hullema inflatsiooni, mis eales nähtud. Ma soovitaks riikidel luua supikondi-köögi igasse linna. Fiat/CBDC usku ja eriti vaesemad inimesed saavad suppi, mida surmani lürpida.

Nüüd nad tahavad ? Kas see projekt pole juba AMMU olnud plaanis ? icon_lol.gif
Pioneerid teevad eeltöö ja siis need mugavad töötud, pagulased ja Mcdonaldsist, Volti kaudu tellijad, soojust tekitavad elemendid toetavad seda hiilgavat ideed ?
Igal alal maailmas on pioneerid ja jüngrid
mina634 kirjutas:
Kui bitcoin kukub, siis monero tõuseb nr.1 peale tõesti- detsentraliseeritud ja CPU-ga käitav võrk, mida ükski pangap*** ligi ei saa. CPU-d ei saa ära keelata ju!!

Seda sitta oleme lugenud juba BTC algusest, detsentraliseeritus, privaatus jne jne, sa "mää" toodad sama vana sitta uues kuues !

Küsimus jääb, kuhu sa seda teemat tüürid ? Meeletu rikkuse poole või just sinna CBDC-le lähemale ühiskonda ?
Ma pakun seda viimast, sest seda meeletut rikkust ... khmm ... Siin iga päev mingit jama toota, võib ju ka mingit viisi mingiks "rikkuseks" nimetada icon_biggrin.gif
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 23.10.2024 23:15:39 vasta tsitaadiga

OPollo, Aga mis sinu pakkumine oleks kui tulevikku üritada vaadata, millegi kasuks pead sinagi otsustama v astud CBDC ree peale?

Mina praegu sellisel seisukohal:
BTC: Varasem detsentraliseerituse haip on haledalt läbi kukkunud ja selgunud, et BTC eesmärk pole kunagi olnudki olla detsentraliseeritud.
Näha pidevalt kuidas kõikvõimalikud regulaatorid asja kallal hekseldavad ja pmst ongi see suures osas varsti nende käpa all.
Satoshi Nakamoto legendi ma samuti väga ei usu, et oli nii kõva mees, tegi BTC valmis nö rahva hüvanguks, aga vaene mees "unustas" detsentraliseerituse mis inimesi kaiteks BTC koodi sisse kirjutada (Et kelle tellimusel kogu projekt tehti ja vaikselt kalastuskoht aastatega sisse söödeti?).

XMR: Vast kõige lähem sellele mis BTC tegelikult olema pidi.

XAU: Kuld jts väärismetallid oleks samuti vähem riskantsem võimalus, aga noh, suur tõus oli hiljuti ära.
Samas pole teada mis hinnani kerkib kogu selle jamaga mis maailmas toimub, kui värk käest peaks minema võib juhtuda, et $3000 piir on kökimöki.

OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 24.10.2024 00:53:27 vasta tsitaadiga

Longero kirjutas:
OPollo, Aga mis sinu pakkumine oleks kui tulevikku üritada vaadata, millegi kasuks pead sinagi otsustama v astud CBDC ree peale?

Cash is the king !

CBDC tuleb nii ehk naa ja mida kiiremini vaesust toota ja läbi vaeste ullikeste seda promoda, seda kiiremini see saabub ... kahjuks
Hiina on selgelt seda presenteerinud, kuidas sellise valuutaga pööblit vaos hoida ...

Seda ebakainet ILA, et kaevandame, hodlime jne ja kogu maailm saab rikkaks, valus on lugeda, KUI palju lolle ikka nii maailmas, kui siin tehnilises keskkonnas eksisteerib...
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 24.10.2024 02:16:15 vasta tsitaadiga

OPollo kirjutas:

Cash is the king !

Jah, kuid selle "Cash is the king" värgiga on üks suur aga, see lõpeb ära CBDC ajastul.
Pole põhjust arvata, et CBDC ja sularaha jäävad kõrvuti toimima, CBDC selleks loodigi, et sularaha välja tõrjuda.
Mingiks ajaks vast jäävad kõrvuti toimima, aga kui asi on toimima saadud siis aidaa sula.
CBDC projekti alla on kõvasti vaeva ja rutsi juba magama pandud, pole väga loota, et see jama katkestatakse.... v siis peab midagi väga ootamatut juhtuma, et kriips peale tõmmatakse.

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 24.10.2024 05:47:11 vasta tsitaadiga

Järgmine aasta on btc hind miinimum ~100 000 ja maksimum ~200 000 USD ringis.

CBDC on selline asi, mis eemaldab kõik ajakirjanduse - jääb järgi ainult kontrollitud ajakirjandus. Julian Assange sarnaste isikute konto pannakse koheselt kinni.
Kui on mingi poliitikute poolt oma rahva jälitamine ja pealkuulamine - siis vajadusel blokeeritakse näiteks theguardian kontor ja ajakirjanikud jäävad palgata.

Assange sai ainult bitcoiniga tegutseda ja lõpuks sai koju ka ainult bitcoini eest.
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Üldine arutelu ja krüptorahadega seotud uudised mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 204, 205, 206 ... 210, 211, 212  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.