Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Zonerman
HV veteran

|
09.10.2024 13:00:47
|
|
|
Mida päev edasi seda hullemaks EU serverid lähevad. Pitti lihtsalt ei saa teha Spiritbourniga. Kogu aeg on räme lag rubberbanding. Esimene päev oli ok aga nüüd on rahvas gearinud ja lihtsalt lagib.
Tõenäoliselt jälle mingi skill/klass ei suuda server händlida kalkulatsioone. Blizzard lihtsalt ei õpi.
_________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
10.10.2024 14:46:27
|
|
|
Eelmine season esimene Mythical item drop oli Tyrael ja nüüd sama aint, et seekord ka koos õige greater affixiga. GG season done enam vähem
Spoiler 
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
11.10.2024 08:04:35
|
|
|
minu õnn oli kah suht eepiline. just sain 60, pigistasin ennast läbi tier 20 piti, et T1 lahti muukida. Vahetasin T1 peale, esimene suvaline random event kaardipeal (kohe kurasti ukse taga) ja 1xGA Sepazonteci malakas kukkus. Nüüd scrollime! Jube hea ikka nii startida.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
1 :: |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
12.10.2024 10:29:09
|
|
|
High-Q kirjutas: |
minu õnn oli kah suht eepiline. just sain 60, pigistasin ennast läbi tier 20 piti, et T1 lahti muukida. Vahetasin T1 peale, esimene suvaline random event kaardipeal (kohe kurasti ukse taga) ja 1xGA Sepazonteci malakas kukkus. Nüüd scrollime! Jube hea ikka nii startida. |
Siis joppas täiega. Ma tegin Quill buildiga pikalt enne, kui selle evade build relva sain, mis oli ka tavaline mitte ancentrial alguses. Nüüd on 95% buffiga ancestrial. Ma igaks juhuks kraabin kokku Quill buildi jaoks siiski geari juhuks, kui nad ikkagi nerfivad äkki seda hiljem. Seni on kõik uniqued koos ka quill jaoks parimad rollid aga gear switchimine ja temperdamine on üüratult kallis lõbu. Seda sellepärast, et iga liigutus maksab forgotten soule. 30tk ühe parima gemmi craftimiseks. Sinna läks mul juba üle 100.
Neid party asju tasub vaadata tundub seal social tabis. Mingi 2 tüüpi tahtsid T4 durieli farmida. Liitusin grupiga. Tundus, et nad failisid kolmekesi enne. Tegin ühe killi nendega ära. Leader kikkis ühe memberi ja ütles, las ma killin Durieli nende jaoks ja nad kasutavad oma materjali
Sain tasuta looti nii tegin neile mingi 50 Durieli killi. Nad ise ei suuda killida ainult T1.
Season 6 suht tehtud ainult see weekly community challenge jäänud. Dark citadel T4 oli suht lebo. Ma overgeared ja carryisin mitmeid gruppe. Enamus surid seal one shot asjadele
Vaatan kas viitsin alti teha uut. Spiritborn on suht fun olnud. Meenutab D3 munka ühte specci kunagi see evade build. Müüsin ka veits geari mida tormented bossidelt sain. 3 billi kulda koos.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
13.10.2024 21:49:04
|
|
|
Võta seda kui kiiret fun värki. See oli suht ette teada, et spirit klassiga midagi nagunii bugine on alguses.
Evade build oli minu jaoks tehtav ainult hiire scrolliga evade tehes. Muidu ainult macro aitab aga see ToS vastane.
Ma läksin üle selle uue BLock + Barrier regen ja max life buildile. Sellega farimisin Pit 101 ja kõik paremad glyphid maxi level 100. Rohkem polegi miskit teha jah. Mina eelistan broken builde ja casualid saavad ka oma annuse kätte kiirelt paari nädalaga või nii. Poe on jällegi teisest mastist, kus tuleb kaua farmida, mina ei viitsiks jällegi. Muid mänge tuleb ka vahepeal enne kui season seal läbi saab ja samaväärse endgame build-geari kokku kraabib.
See item tundub minu jaoks üsna haruldane. 88h playtime järel on see ainus mille ma sain, consumable. Tegin selle ära ja droppis mythic itemi.
Spoiler 
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko38
Kreisi kasutaja

|
16.10.2024 07:46:58
|
|
|
Tundub, et season 6 keerleb kõik SB ümber.
Sb Pit150 13min
Sorc Pit101 14min
Barb Pit107 14min jne
Hakkavad vaikselt nerfima sb-d
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
2 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
16.10.2024 09:48:03
|
|
|
Ei ole ette näha hetkel. Fixivad ainult evade probleemi, mida üks SB build kasutab. Resolve stacking ei olnud patch notes seas mainitud, mis reedel tuleb. Seega mina jätkan selle buildiga. Muideks enam ei saa ka peale reedet keegi 150 isegi lähedale, sest pit 137+ olid mobide healthid valed ja madalad. Lisaks boss spawnis lõpus mingi 10% bariga ainult
Ehk siis kõik läheb normi. Mida nad tõenäoliselt teevad on teiste klasside buffid, et need järgi aidata. SB nerfe ei tule, kuna muidu tuleks suur pahameel ja enne PoE2 reliisi seda riski ei võeta. Seda just sellepärast, et 90%+ teevad hetkel SB klassiga. Ma olen kogu playtime aja jooksul näinud ainult ühte rogue ja paari necrot. Kõik on ainult SB.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
25.10.2024 04:47:32
|
|
|
Mõtlesin, et proovin ka veidi bossimist teha nüüd kui party finder olemas.
Noo täielik loot pinata fest. Boss matse on ka ülikerge nüüd saada eriti tänu uutele opalitele.
Iga mingi 10-s Duriel, Andariel kill dropib Mythic Unique.. veidi igav. Ahjaa, boss sureb Torment 4-s 0.1sekiga, vahet pole milline party on, igas partys on keegi või neljakesti kokku nii võimas, et boss ei suuda silmi ka pilgutada enne kui surnud.
Õiget ikka ei droppinud aga õnneks sai bossimisest ka kõik ruunid mida vaja oli, et ise craftida.
Mythic tundub nagu POE-s kukuks bossimise ajal mingi 1-3divine väärt olev item. Täiesti worthless.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
25.10.2024 09:12:59
|
|
|
eks see SB "unexpected behaviour" on tõesti tekitanud suure lõhe, kus ühed siplevad T100-s, et oma glyphid 100-ni saada ja teised rullivad sellest üle 90 sekundiga, vasakus käes võileib ja vahepeal võtavad paremaga jooki peale ka.
eks ma olen kah see season pisut rohkem panustanud. seekord võtsin endale ülesandeks korralik 12MW meta gear ja 100-sed gplyhid. kõiki mythicuid ei ole leidnud, aga on nii shako (craftitud) kui shroud. mõned muud on ka leitud. jah, kõik "über" bossid on minu jaoks oneshotid. piti pole väga pushinud, midagi 120+ kandis tegin ~5 minutiga, aga seegi oli ammu. Sellega on ka see, et peale ühe achievementi, ei ole sellel mingit mõtet, sest midagi kangemat ei saa ja exp boonus on kõrgetel levelitel minimaalne. iga tier annab alla 1% exp rohkem T120 annab 7% rohkem Expi kui T110, aga elukate hp on enam kui 17% per level ehk siis saab kiiresti selgeks, et igasugune pingutamine ei tasu ennast üldse ära.
Tahaks veel äkki P250 kätte saada, selleks peaks veel tiba üle 10 levelit grindima (vist olen 237 hetkel). Kõik glyphid ei olegi veel 100-sed, paar tükki veel 90-95 vahel, peab lõpuni ära nühkima.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
25.10.2024 17:40:01
|
|
|
Ma siin veel mõtlen, et kas viitsin paragon 300 ikka ära teha. Hetkel 270 ning P281 on alles 50% kogu XP mida vaja P300. Ehk siis P281 peal pead sa täpselt sama palju teist korda uuesti tegema mida vaja 300 jaoks Karm farming fiesta.
Gear on mul suht ammu koos. Kaks itemit kolmest sain triple masterwork Resolve affixile. Kolmas item oli vist 2 korda hittinud seal. Enamus gearil on õiged GA'd ka (max health on väga kasulik just SB buildile kui dex).
Lisaks tonnide viisi on uusi bugisid. Osad masterworkisid oma gear 2-3x ehk siis statsid on suuremad kui tegelt peaks olema. Näiteks 18 resolve pükstel. Triple gem slot chestil jne. Need muidugi ei ole juhuslikud exploidid vaid meelega. Ise ei proovi, kuna risk on bänn. Item duplication jne.
Alates Paragon 250 alles algab õige xp farmimine, sest see kõver läheb püstloodis üles. Ega P300 muud polegi kui vist mingi mount armor reward ja see oli ka suht nutune.
Näis kas nad mid seasonis nerfivad SB. Kui ei siis järgmine season kindlasti. See mis praegu on ei jää selliseks nagu Durieli 0.1s kill.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kont
Uus kasutaja
|
26.10.2024 03:20:13
|
|
|
Vaatasin HDTanelit ja jäi mulje, et keegi sunnib teda mängima. 😂 Eelmistest hooaegadest alates on ta rahulolematu, aga eks igaüks leiab alati millegi üle viriseda.
Minu tagasiside peale 120+ tundi mängimist:
Spiritborn – Olen mänginud ainult Spiritborni. Klass on tõesti hea, 10/10.
Kampaania – Mängisin põhikampaania uuesti läbi samuti. VOH kampaania ajal olin juba T2. Oli nii võimas, et "one-shot’isin" enamiku vastaseid. Väga huvitav on see teekond ja mulle meeldis Burned Knights. Mephisto avatariga võitlus oli ka meeldejääv kogemus.
Dark Citadel – Väga nauditav. Mu build ei olnud väga tugev, kui proovisin T3 ja ei suutnud ära teha. Bossid olid korralikud ja nõudsid koostööd. Nüüd on tunduvalt lihtsam. Wipe tuleb ikka ette, kui tiim ei liiguta. Head kosmeetikat polnud, aga kavatsen praegused “greater khazrad’id” ära farmida.
Kurast UC – Väga mõnus farmimise ala, sisuliselt “Gauntlet 2.0.” Tribute variant võiks rohkem olla ja rohkem kättesaadavad olla.
Palgasõdurid – Liiga üksluised, aga tokenitega saab vähemalt varustust. Mercenary lood olid huvitavad. Passived ja buffid on väga head, aga damage jääb neil alla igasuguse arvestuse.
Runewordid – Väga hea uuendus. Lihtne ja arusaadav süsteem.
Kokkuvõttes annaks expansionile 7-8 punkti. See on tõeliselt nauditav ja tegevust on palju. Ootan uut hooaega, et näha, kas SB klassi tasakaalustatakse ja kuidas mängu edasi arendatakse.
Ideed tulevikuks:
Ancestral legendary esemed – Võiks olla võimalus neid sihipäraselt farmida. Kurastis saab midagi, aga Tributit jääb pidevalt puudu.
Materjalid Helltide ja Legion event’idest – Saaks kindlatest piirkondadest rawhide’i ja iron chunk’i.
Grinde on mitmeid ja raske valida, millist teha, aga D4 on heas seisus. Soovitan mängu!
|
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
26.10.2024 15:42:12
|
|
|
Kont, im addicted and so I cant stop
btw siin minu viimane episood, hästi näha kui ootamatult lõpp tuli, ootasin järgmise päeva ära, et rõõmsalt edasi minna.. 3minutit.
Also, okei lõpuboss lõpubossiks.. miks me seda uueks endgame bossiks ei saanud? Kasvõi uus Pit boss vms.. aga ei.. vaja ikka TOMB RAIDER LORDI lisada sinna ju.
Spoiler 
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kont
Uus kasutaja
|
26.10.2024 16:21:31
|
|
|
Hetkel on fenomen, kus inimesed vihkavad, sest neil on D4 releasest halb maik küljes. Ükskõik, mida Blizzard ei tee, siis inimeaed ikka vihkvad. Miks on see nii? No idea.
Ma mängisin kampaania läbi koos väga paljude side questidega ja avastasin kogu Nahantu ära. Ma ei pea vaatama mingi episoodi, et meelde tuletada. Mul on lore kohta oma arvamus ja ei viitsi seda isegi arutleda. Heal asjal tulebki kiire lõpp, sest sa oled joovastuses ja ei saa aru, kuidas aeg lendab.
Pit ja Mephisto ei saa olla connected, sest Pit on base game osa. Imelik oleks, kui tapad Pitis Mephistot ja siis lähed kampaaniat tegema. Sama lugu teiste kontendiga… nt Dark Citadell. Sa said accessi varem sinna. Sa ei skipi ju kogu lore ja ei lahe boss fighti. Maybe thats why? Kõigil neil kohtadel on oma lore. Jah, ma oleks soovinud uur Pinnacle Bossi nagu Uber Lilith, aga see on ka põhjus miks VOH overall sai 7-8 punkti mitte 10/10st.
Inimesed mängivad hetkel räigelt Diablo 4 ja vaatavad striime jne. Paska mängu ei mängiks keegi. Mäletan seda, kui räägiti tuleb Diablo 4 killer Last Epoch. Ei tundu väga killer, kui 1.0 release oli nii pask, et ei kannatanud mängida(läggas, loading screen stuck, sõpradega üldse ei saanud jne). Maailmas on hullemaid asju, aga nende üle ei karjuta piisavalt. Diablo 4 teeb midagi, see on juba maha laidetud. Mäletan season 4, kui kõik discordi chat vingus, et see surnud mäng ja ei mängi kunagi. Diablo 4 season 4 launchil lasid vennad 2 kuud jutti. Seasoni lõpus lasti ka Durieli. Pask oleks, siis sa ei raiskaks aega. Jutu mõte on see, et tuleb tunnistada Blizzard on wel-ldone(minu arvamus). Mäng on mängitav ja tegevust küllaga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
31.10.2024 05:34:33
|
|
|
Ma olin täna aastat vana kui aru sain, et Jeweller saab igale socketiga itemile KAKS.. 2 socketit peale craftida. Ma launchi ajast peale mõtlesin, et 2socket on DROP ONLY
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
31.10.2024 15:02:14
|
|
|
HDTanel Sa pidasid silmas armorit ja relvi siis.
Spoiler 
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko38
Kreisi kasutaja

|
04.11.2024 08:38:44
|
|
|
Armoris 2 gemmi paned kolmanda juurde ja barrier gen tõuseb
Ei tea kas toimib ka reaalselt
Ise seda necro 18stack ka ei ole kasutanud,vast fixivad selle ikka ära + terve sb.
Hetkel jooksen 150pit 3-4min
Carrin 2 kindlasti sealt läbi,ilmselt ka kolm korraga.
Siis on bossi killidega 50/50 lõpus.
Osad bossid 10sec ja Osad on reset run
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
2 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
04.11.2024 13:42:14
|
|
|
Minu jaoks sai season läbi hetkel. Halloweeni ka D4's ei olnud, mingi xp buff lihtsalt ja mõned extra bagid goblinitelt. Gear on suht juba maxi lähedal, koos max resolve masterworkinguga. 20 billi kulda millega pole suurt midagi teha va lasta see laiaks mingi max special affixi power peale. Nende eest küsitakse 7-8+ billi
Isegi koos selle xp buffiga paragon 300 on minu jaoks liiga ulme, see on pigem neile, kellel pole muid kohustusi ja lihtsalt päev läbi mängivad või teenivad sellega raha (striiimerid). Uued mängud tulemas nagunii ja päris julm oleks teha mingi paragon 290+ ja siis pooleli jätta.
SB nerf tuleb mid season igal juhul. Küsimus on palju nad on nõus kaotama mängijaid sellega. PoE2 ka vist aasta lõpus.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
-RaiTz-
Kreisi kasutaja

|
05.11.2024 20:02:50
|
|
|
Kõige jaburam asi on see, et kontot ei saa resettida, et campain storyt uuesti teha. Mingi aega alustasin ja jätsin pooleli. Nüüd tahaks storyt uuesti teha, aga pole võimalik kuidagi resettida.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
05.11.2024 20:21:48
|
|
|
-RaiTz- kirjutas: |
Kõige jaburam asi on see, et kontot ei saa resettida, et campain storyt uuesti teha. Mingi aega alustasin ja jätsin pooleli. Nüüd tahaks storyt uuesti teha, aga pole võimalik kuidagi resettida. |
Iga season reset ju, millest sa räägid.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kont
Uus kasutaja
|
06.11.2024 15:29:31
|
|
|
Mõtlesin, et peaks tegema RPG teemalise discordi eesti kogukonnale. Kas keegi oleks huvitatud selle tegemisest koos? Lähiajal tulemas veel paar head ARPG nagu nt POE 2 ja Titan Quest 2. Samuti ka ootame järgmine aasta season 7, mis peaks olema tõsine upgrade tänastele seasonitele, et mäng saaks edasi toimetada.
Keegi huvitatud, siis võib kirjutada PMi siin ja saame edasi suhelda. Mul mingi esialgne kanalid jne olemas, tuleks veel natukene mõelda ja nii edasi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
-RaiTz-
Kreisi kasutaja

|
07.11.2024 11:12:42
|
|
|
eShelobik kirjutas: |
Kõige jaburam asi on see, et kontot ei saa resettida, et campain storyt uuesti teha. Mingi aega alustasin ja jätsin pooleli. Nüüd tahaks storyt uuesti teha, aga pole võimalik kuidagi resettida. |
Iga season reset ju, millest sa räägid. |
Story hakkab otsast pihta avastamata kaardiga?
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
07.11.2024 12:06:24
|
|
|
Story hakkab otsast pihta avastamata kaardiga? |
Jah
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
-RaiTz-
Kreisi kasutaja

|
07.11.2024 12:18:44
|
|
|
Story hakkab otsast pihta avastamata kaardiga? |
Jah |
Siis on hästi, sest Dr. Google andis vastuseks, et ei saa ja vaja uue kontoga uus mäng osta, kui tahad story mode nullist alustada.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kont
Uus kasutaja
|
07.11.2024 14:31:13
|
|
|
Campaign saad teha uuesti. Valida kas VOH kampaania, kogu kampaania või skip kogu. Uuesti mapi avastama ei pea ehk Lilith altarid ja mounti quest tehtud. Waypoint pead avama uuesti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|