Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Esto 3 järelmaks - pettus? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Indreq
HV vaatleja

sõnum 13.07.2024 22:31:55 Esto 3 järelmaks - pettus? vasta tsitaadiga

Paljud müüjad pakuvad täna justkui võimalust jagada ostusumma kolmeks ja maksta kolmel järgmisel kuul ilma lisatasuta (intressita). Näiteks kui täna juulis tahan osta 300 maksvat asja, siis kauba saan kohe kätte, augustis maksan 100, septembris 100 ja oktoobris 100. Niimoodi peaks olema reklaamitavatel tingimustel. Aga kui makseteenuse pakkuja Esto lehele minna, siis "pakkumine" tehakse sujuvalt intressiga, ükskõik kuidas võimeldes ei saa seal seda intressita kolmeosalist makset teha. Lasin ka sõbral proovida, temal sama jama. Ja kui intresse võrdlema hakata, siis on tegu enamvähem kõige kallima variandiga, isegi Liisi on odavam, pankade tarbimislaenudest rääkimata. Tarbija eksitamine?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 13.07.2024 23:10:34 vasta tsitaadiga

Ma rohkem kui aasta tagasi kasutasin ka Esto 0% järelmaksu mitmeid kordi. Ca aasta tagasi lakkas see makseviis mul töötamast ja rohkem pole proovinud, aga too hetk oli küll 0% lisakuluga. Inbank pakub mitmetes poodides samuti mitmekuulisi 0%, 0 lepingutasu järelmakse, küll aga on võetud iga maksega mingi euroke maksetasu.
tagasi üles
ummiq
HV veteran
ummiq

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.07.2024 23:34:30 vasta tsitaadiga

Eks Esto vaatab ka mingit finantsväärtushinnangut, reitingut. Äkki sellega seotud?
Muidu aga soovitus ikka, nagu alati- küsi otse sealt, kus probleem on.

Anna meile ka teada.

Kommentaarid: 198 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
hkurujo88r
HV Guru

sõnum 13.07.2024 23:38:01 vasta tsitaadiga

Toimib ilusti ju. Epoest kust kaupa tahad osta ja mis toetab esto3, valid makseviis esto3, suunab sind edasi ja korras.
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
Indreq
HV vaatleja

sõnum 13.07.2024 23:56:03 vasta tsitaadiga

mul on hüpotees et ta laseb esimese korra seda teha, et inimesed teeks omale konto jne. Teisel korral juba sujuvalt surutakse sulle intressiga makset. Mul on maksevõimega kõik ok, summa oli ka väike - pigem oligi mu soov seda kasutada lihtsalt selles et intressita järelmaks sisuliselt on minu jaoks võit, kasvõi juba inflatsiooni tõttu. Poest valid jah Esto 3 aga siis kui sind nende keskkonda suunatakse, siis viiimasel hetkel enne diili kinnitamist ilmuvad sulle järsku hoopis muud numbrid kui algselt paistnud esto 3.
tagasi üles
von Wu
HV Guru
von Wu

sõnum 14.07.2024 02:58:15 vasta tsitaadiga

Teeb jah igasugu maksevõime kontrolle.
Ma polnud kunagi seda kasutanud, mõtlesin et prooviks. Ja kohe esimesel korral pakkus kõrget intressi. Kuna seda maksta ei tahtnud, siis ostsin asja kohe välja.

tagasi üles
hkurujo88r
HV Guru

sõnum 14.07.2024 09:15:40 vasta tsitaadiga

Ei tasu mingit jama ka välja mõelda, laseb korduvalt tellida, vaba limiit 1000€. Enne lõppu valid, 1, 2 või 3 kuud, tuleb kinnita ja näha, et pole midagi juurde topitud. Esto3, Modena3 mõlemad pakuvad väga lihtsalt ja hästi 3 kuud 0 intressiga.
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
perenoel
Kreisi kasutaja
perenoel

sõnum 14.07.2024 12:24:34 vasta tsitaadiga

Selle paari kuuga ei teeni ju raha midagi. Mis vahet seal on, kas maksta kohe, või hakata järlmaksuga ruletti mängima?
artur-
HV veteran
artur-

sõnum 14.07.2024 13:31:59 vasta tsitaadiga

perenoel, doh
Asi pole selles. Kui lubatakse aga lubatut ei saa.
Ise ostsin ka Elisast telo järelmaksuga, sest see 0 intressiga järelmaks oli odavam kokkuvõttes kui kohe välja osta. Savi, las see 10€ kuus tiksub 3aastat. Hea diil kui vaadata inflatsiooni.
Mõte on selles nagu ma aru saan, et nad põmst "petavad" tarbijat.
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 69
tagasi üles
Jaanus
HV Guru
Jaanus

sõnum 14.07.2024 13:50:53 vasta tsitaadiga

Viimasel ajal on jah ESTO-ga midagi lahti. Eelmisel aastal veel kasutasin ESTO 3 päris tihti. Suht mugav makse kolme kuu peale jaotada ilma lisakuluta thumbs_up.gif
Nüüd viimastel kuudel on mingi jama, valin ESTO 3, kuid lõpuks pakub mingi ulme intessiga järelamaksu. Olen lihtsalt ESTO katki jätnud ja kohe välja maksnud thumbs_down.gif
Nagu siin välja tuleb pole ma ainus icon_lol.gif
Kommentaarid: 707 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 563
tagasi üles
perenoel
Kreisi kasutaja
perenoel

sõnum 14.07.2024 14:40:52 vasta tsitaadiga

artur-, Pikema aja peale muidugi.
Janis
HV Guru

sõnum 14.07.2024 14:47:29 vasta tsitaadiga

See mingi kahtlane asutus ju. Korralikult neile trahvi väänatud ja ttja mustas nimekirjas ka
Kommentaarid: 204 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 5 :: 170
tagasi üles
fn
HV kasutaja

sõnum 14.07.2024 15:16:57 vasta tsitaadiga

Testisin, töötab kiirelt, maksevõimet hinnatakse arvatavasti maksulaekumiste järgi,
peale lepingu sõlmimist pakutakse salapärast krediidiliini sõlmimist 4000€ peale, see arvatavalt pole enam tasuta. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

sõnum 01.10.2024 11:00:25 vasta tsitaadiga

Ei tea, mina olen paar korda kasutanud seda kolmeks jagamist ja esimesest korrast saadik ESTO on püüdnud mind veenda, et nüüd mul ongi see 4000 krediidiliin olemas. Midagi see ei maksa, küll aga raisad spämmivad kogu aeg, et võta nüüd ometi juba laenu, ega sa ei ole ära unustanud, et sa saad võtta kuni 4000 laenu, jumala eest miks sa ei võta laenu. icon_lol.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Kustav
HV veteran
Kustav

sõnum 01.10.2024 11:10:38 vasta tsitaadiga

netcat kirjutas:
Ei tea, mina olen paar korda kasutanud seda kolmeks jagamist ja esimesest korrast saadik ESTO on püüdnud mind veenda, et nüüd mul ongi see 4000 krediidiliin olemas. Midagi see ei maksa, küll aga raisad spämmivad kogu aeg, et võta nüüd ometi juba laenu, ega sa ei ole ära unustanud, et sa saad võtta kuni 4000 laenu, jumala eest miks sa ei võta laenu. icon_lol.gif

Eks nad selle jagavadki "tasuta" raha, et pärast saata potentsiaalsele kliendile reklaami.

renx09
HV Guru
renx09

sõnum 01.10.2024 11:20:24 vasta tsitaadiga

tõenäoliselt kaupmees maksab mingi kopika ikka selle "tasuta" teenuse eest
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 01.10.2024 14:04:44 vasta tsitaadiga

Ei. Koostööpartneril on võimalus fordi powershift kastide remondile see esto3 teha ja talle kulusid ei kaasne. Esto maksab kaupmehele kohe ära ja jaurab võtjaga hiljem ise.
Janis
HV Guru

sõnum 01.10.2024 14:41:11 vasta tsitaadiga

Osad isegi pakkusid raha peale või vaheltkasu intressilt kaupmehele
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 01.10.2024 15:06:22 vasta tsitaadiga

Narkodiileri taktika. Esimene doos on tasuta, aga kui juba konksu alla oled neelanud, siis maksad.
Ilmselt on neid lambaid päris palju, kes selle spämmi peale kogu selle 4k peeneks lasevad ja surmani intressi maksavad.
Kusjuures ma nende lehelt ei leidnudki, palju intress on. Võib-olla siis näitaks kui seal konto teha, aga nah mulle seda spämmi vaja on.
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
RassK
HV Guru
RassK

sõnum 01.10.2024 15:15:12 vasta tsitaadiga

Sai ka proovitud Esto 3 kuud tasuta järelmaksu. Saab näha, kas kunagi pakutakse veel või mitte. Olen juba kuulnud ka, et teist korda enam 0'ga ei lase, viskab intressid ette.
Kui nii on, siis saab alati GDPR delete requesti saata. Palju õnne kui seda ei austa icon_smile.gif
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 101
tagasi üles
Janis
HV Guru

sõnum 01.10.2024 15:17:28 vasta tsitaadiga

2x null intressiga võtnud, keegi ajas paska sulle
tagasi üles
RassK
HV Guru
RassK

sõnum 01.10.2024 15:24:31 vasta tsitaadiga

Janis kirjutas:
2x null intressiga võtnud, keegi ajas paska sulle

Ei ajanud, otse source. Lihtsalt ei sobinud neile, mingil suvalisel põhjusel. Kuigi võiks iga kell otse välja osta need asjad ja ametlik palk jookseb norm ettevõttest.
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 101
tagasi üles
taavi
HV veteran

sõnum 01.10.2024 15:25:07 vasta tsitaadiga

bnpl kujuliste toodete puhul on teooria see, et kaupmees paneb oma kraamile lihtsalt sellise hinna, et ta saab bnpl pakkujale selle kinni maksta. kui tegemist on pakkujaga, kes üritab turuosa võita, siis võib jah juhtuda, et selle eest ollakse valmis peale maksma.
ja üldiselt on tarbijakrediidi pakkujate bisnisplaan alati regulatsioonidest mööda hiilida nagu bnpl seda võimaldas ja tihtipeale ka lihtsalt tarbijat parema marginaaliga krediiditoote peale suunata. tasuta raha ju see krediidiliin icon_razz.gif
kõige tõenäolisem põhjus mitte enam 0% toodet saada, on kas sissetulekud või mõni muu krediidiotsuse tegemise sisend, mis enam madalat intressi ei riski pakkuda.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 01.10.2024 15:57:29 vasta tsitaadiga

K-rauta/1A teeb oma teenusepakkujaga sarnast trikki viimasel ajal. Lubatud osamakse kolmeks jagamise (ilma lisatasudeta) asemel tuleb personaalne pakkumine, kus sees on lepingutasu. Just eile katkestasin sellise pakkumise tõttu tehingu ja ostsin sama kauba teisest poest otse välja. Täna helistati, et kas on muresid/küsimusi. Ma siis ütlesin, et naljamehed olete ja inimeste aega raiskate oma trikitamisega. Mitte, et see lepingutasu oleks mega suur olnud, vaid lihtsalt põhimõtteliselt ei osta sealt, kui kaupleja lubab üht, aga teeb teist.
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 01.10.2024 22:02:49 vasta tsitaadiga

RassK kirjutas:
Sai ka proovitud Esto 3 kuud tasuta järelmaksu. Saab näha, kas kunagi pakutakse veel või mitte. Olen juba kuulnud ka, et teist korda enam 0'ga ei lase, viskab intressid ette.
Kui nii on, siis saab alati GDPR delete requesti saata. Palju õnne kui seda ei austa icon_smile.gif

Finantsmaailmas ei tähendab GDPR sinu tundmatuks tunnistamise õigust.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Esto 3 järelmaks - pettus? mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.