Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Konsoolid vs PC märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 162, 163, 164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millega mängid?
Ainult konsooliga
12%
 12%  [ 51 ]
Rohkem konsooli kui PC-ga
8%
 8%  [ 34 ]
50/50
5%
 5%  [ 24 ]
Rohkem PC kui konsooliga
15%
 15%  [ 61 ]
Ainult PC-ga
58%
 58%  [ 236 ]
hääli kokku : 406

autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Aeron
HV Guru
Aeron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.10.2024 00:01:45 vasta tsitaadiga

SKG, ma ei ütlegi, et tänapäeval APU pole ok, ma ütlen, et vanad asjad on imelikud ja olen suht kindlel, et APU/driveri käitumine võib olla tihtipeale sinu ikalduste põhjuseks...
Minul on nvidia raud just selle pärast, et sellega on kõige vähem peavalu.
Also, kui sinu raud ei ole ehitatud mängima peamiselt, siis vb ei tasu ka selle kogemuse pealt eeldada, et kõigil on sama kogemus kui sul, raua peal, mis on selleks mõeldud?

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 01.10.2024 00:08:53 vasta tsitaadiga

5700G on enam kui piisav 5+ aastat vanade mängude jooksutamiseks. Selles pole probleem.
Ja asi liigub üha selles suunas, et low end videokaardid muutuvad kohati mõttetuks, sest võimsa CPU-ga tuleb samaväärne iGPU ka.

Nvidia on tihti ka kallim... icon_rolleyes.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 01.10.2024 00:15:00 vasta tsitaadiga

Ma soovitaks laenata kelleltki nvidia kaart ja proovida samu asju uuesti.
Ma olen üsna kindel, et tulemus on teine ja asi ei ole jõudluses... call it a hunch.

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 01.10.2024 02:43:12 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
Ma soovitaks laenata kelleltki nvidia kaart ja proovida samu asju uuesti.
Ma olen üsna kindel, et tulemus on teine ja asi ei ole jõudluses... call it a hunch.

Kui sa oleks vaevunud probleemidesse süvenema, siis näinud, et näiteks Steami foorumis olid mitmetel samad probleemid, ammu enne kui minu APU üldse välja lasti (aprill 2021).
Teiseks, mini PC-l ei anna videokaarte vahetada.

Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 01.10.2024 11:27:36 vasta tsitaadiga

Minu point oli laiem, kui see üks mäng, aga I guess vahet ei ole, kui oled ehitanud kasti, millele ei saa GPU-d lisada.
I guess for science saaks egpu külge võtta, ilmselt see pole sulle teemaks. Eks siis lepi sellega mis on, muud ei oskagi öelda.
Also, ma olen suht kindel, et mida vanemaid mänge vaatab, seda rohkem sul anomaaliaid on seoses oma tehnoloogia valikuga.

Huvitav ka geneerilise vGPU-ga oleks parem elu?

Link

tagasi üles
renx09
HV Guru
renx09

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 01.10.2024 11:32:46 vasta tsitaadiga

Bethedsa mängud nVidia 30 ja 40 seeria kaartidega anyone? Fallout 4 ja Starfieldiga peab trikke tegema, et käima saada, Starfieldiga asi eriti loll

et ei ole ainult vanemates mängudes asi

Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 01.10.2024 11:57:18 vasta tsitaadiga

Mul Starfieldi ei ole, aga mis trikke sa F4-ga tegid?
Mul on küll VR versioon sellest ,aga jooksis probleemivabalt nii minu 3090-ga kui 4080ga.
Skyrimiga sama kogemus.
In fairness küll pean nentima, et mängisin natuke alla 7h kokku. Skyrim hakkas koost lagunema konsoolidel mängu lõpu poole.
Ma ei mäleta,et mul pc peal sama probleemi oleks olnud peale 180h ...

..aga noh taaskord, ma võin olla biased siin, sest kui mängid paljusid erinevaid asju, siis ei märka, kui mingi asjaga vahest on mingi ikaldus, sest tegeled siis millegi muuga või lahendad käigu pealt ära..

tagasi üles
renx09
HV Guru
renx09

sõnum 01.10.2024 11:59:56 vasta tsitaadiga

weapon debris option põhjustas crashi

aga siin keegi väidab, et see polnudki nVidia only, vbolla siis mitte
https://steamcommunity.com/app/377160/discussions/0/4365754575401572298/

edit: jah kõik saab lahendatud, harjunud sellega, iseasi kas see nii peaks olema

von Wu
HV Guru
von Wu

sõnum 01.10.2024 12:00:24 vasta tsitaadiga

Kas Forza Horizon 4 on nVidia kaartidega tööle saadud?
Veel selle aasta alguses ei käivitunud ei 1070 ega 3060-ga.

renx09
HV Guru
renx09

sõnum 01.10.2024 12:01:21 vasta tsitaadiga

just paar päeva tagasi installisin ja töötab veatult, pc andmed profiilis
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 01.10.2024 12:15:26 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
Minu point oli laiem, kui see üks mäng, aga I guess vahet ei ole, kui oled ehitanud kasti, millele ei saa GPU-d lisada.
I guess for science saaks egpu külge võtta, ilmselt see pole sulle teemaks. Eks siis lepi sellega mis on, muud ei oskagi öelda.
Also, ma olen suht kindel, et mida vanemaid mänge vaatab, seda rohkem sul anomaaliaid on seoses oma tehnoloogia valikuga.

Probleem ei ole ju ainult ühe mänguga. Ma tõin näidetes kokku 7 mängu ja kardan, et saaksin seda näidete jada jätkata, aga point võiks juba kohale jõuda. Minu arvuti polegi ehitatud mängimiseks, vaid see on lihtsalt kõrvalboonus, et saaks ka väheke vanemaid mänge mängida, kui isu tekib.
Ei ole sel tehnoloogiavalikul häda midagi, näiteks The Bureau mäng ei läinud Nvidia omanikel samuti tööle, loe Steami foorumist. Sama lugu DiRT Rally 2.0-ga, Nvidia omanikel samuti crashib. Äkki lõpetaks selle väljavabandamise ja probleemi pideva pisendamise ning süü mujale nihutamise?
Aeron kirjutas:
..aga noh taaskord, ma võin olla biased siin, sest kui mängid paljusid erinevaid asju, siis ei märka, kui mingi asjaga vahest on mingi ikaldus, sest tegeled siis millegi muuga või lahendad käigu pealt ära..

Ehk teisisõnu, sa oled selliste asjadega harjunud ja võtad seda kui enesestmõistetavalt.
Samuti nagu Scart juba kogemusest teadis, milles viga võib olla (GFWL).

Harjute selliste probleemidega ja siis jääbki mulje nagu tegelikult on kõik okei.

Saaks aru, et mingite netist tõmmatud piraatmängudega, mis on kräkitud, peaks nokitsema, et tööle saada, aga nö. ametlikust legaalsest mängupoest mängude ostmisel on minu arvates sellised asjad lubamatud. Või siis peaks kiri juures olema, "Not fully compatible with Windows 11" või "AMD APU not fully supported". Tavaliselt ei tule kellelgi pähe enne ostu minna foorumitesse potentsiaalsete probleemide kohta lugema.

viimati muutis SKG 01.10.2024 12:22:50, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 01.10.2024 12:21:43 vasta tsitaadiga

SKG, oeh... jah tore, sul oma APUga veel rohkem probleeme.
Ma ei ole kordagi öelnud, et probleeme ei ole. Mäletad seda luset, mida ma palusin eriti hoolikalt lugeda?
Vist mitte...

Mul ei ole midagi vabandada või nihutada. Fcuk knows mida sa seal oma rauaga teed ja kuidas üldistad ja dont really care tbh.
Hetkel paistab, et sul on oma kolaga palju probleeme ja oma APU ikaldusi üldistad kogu pc kogukonna peale. Palju õnne sellega.

Dirt rally-ga mul 0 probleemi.

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 01.10.2024 12:29:27 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
SKG, oeh... jah tore, sul oma APUga veel rohkem probleeme.
Ma ei ole kordagi öelnud, et probleeme ei ole. Mäletad seda luset, mida ma palusin eriti hoolikalt lugeda?
Vist mitte...

Mul ei ole midagi vabandada või nihutada. Fcuk knows mida sa seal oma rauaga teed ja kuidas üldistad ja dont really care tbh.
Hetkel paistab, et sul on oma kolaga palju probleeme ja oma APU ikaldusi üldistad kogu pc kogukonna peale. Palju õnne sellega.

Dirt rally-ga mul 0 probleemi.

Jah tore, süüdista ikka minu valikuid, ilma mingite tõenditeta ja nihuta süü minu valikute peale. Aga kindlasti pole probleem selles, et vanematel PC mängudel üldiselt on ühilduvusprobleemid uuema OS-i, uuemate draiverite ja uuema riistvaraga. thumbs_up.gif

Tore, et sul probleemi pole, aga PC pole fix platform, kus on ainult üks kindel raud, aga mängud peavad toimima laial riistvaravalikul, sh AMD.

beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 01.10.2024 13:48:22 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:

beastbeats, see oli mingi lambi väike sortiment off the top my head. Neid mänge on sadu, vb tuhandeid mida konsoolidel täna lihtsa vaevaga mängida ei saa.

Kindlasti - lihtsalt pole mõtet enda väite kinnitamiseks tuua näiteid mängudest, millest konsooliversioon olemas...

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 01.10.2024 14:14:15 vasta tsitaadiga

SKG, ära lihtsalt nii suuri üldistusi palun tee ja kõik on ok. Sinu kogemus =! maailma kogemus. Mul ei ole muud probleemi.
Pole ka lahendust, sest probleem võibki olla n+1 kohas ja ainuke soovitus, mis ma anda sain, oli see, et minu kogemusel on nvidia rauaga/softiga vähem probleeme.
Sa ei saa midagi uuema OSi ja driverite küsimusega peale hakata, mis mõttega ma seda poolt kommenteerin ... icon_confused.gif
Pole ka eriline üllatus, et softiga nähakse vähem vaeva, kui selle esinemise % on olematu pmt. Mitu % sinu APU steam hw surveys on?

beastbeats, fair enough...

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 01.10.2024 14:23:14 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
SKG, ära lihtsalt nii suuri üldistusi palun tee ja kõik on ok. Sinu kogemus =! maailma kogemus. Mul ei ole muud probleemi.

Ei ole ju ainult minu kogemus. Täpselt samade probleemidega mängureid on veel, teistsuguse rauaga.

Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 01.10.2024 14:36:16 vasta tsitaadiga

SKG, see on täpselt selline detektiivimäng, kus me jäämegi kaevuma ning "õiget vastust" ei leiagi kunagi, sest alati on vastakat infot. (väitsid nt the Buerau ei tööta nvidia kaartidel, mulle juhuslikult üsna meeldis see isegi ja ~6h jooksul ei kohanud probleeme)
Et me ei teeks seda, siis eelnevalt pakkusin ka sõnastuse, mis ma lootsin rahudab mõlemat poolt:
tsitaat:
Jooksuta seda veel steam machnine-ina ka ning ma luban sulle, et sul on (ja järgmine mõte on hoolikalt sõnastatud, nii et loe hoolega) garanteeritud konsoolilaadne lihtsus vähemalt sama hulga mängude juures, kui konsoolidel on.

Ehk siis sul on kindlasti vähemalt sama palju mänge, kui konsoolidel, mis töötavad lihtsalt plug n play + teist sama palju, kus pead vb grammi rohkem veava nägema + mõned title-id millega vb vaja natuke vaeva näha, aga mis on seda väärt.

..siia võiks tinglikult lisada veel, "... ja ilgelt palju titleid, mis on ühes nendest eelnimetatud seisudest, aga mis sind ilmselt lihtsalt ei koti, aga vb kedagi teist kotib".

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 01.10.2024 15:12:07 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
SKG, see on täpselt selline detektiivimäng, kus me jäämegi kaevuma ning "õiget vastust" ei leiagi kunagi, sest alati on vastakat infot. (väitsid nt the Buerau ei tööta nvidia kaartidel, mulle juhuslikult üsna meeldis see isegi ja ~6h jooksul ei kohanud probleeme)
Et me ei teeks seda, siis eelnevalt pakkusin ka sõnastuse, mis ma lootsin rahudab mõlemat poolt:
tsitaat:
Jooksuta seda veel steam machnine-ina ka ning ma luban sulle, et sul on (ja järgmine mõte on hoolikalt sõnastatud, nii et loe hoolega) garanteeritud konsoolilaadne lihtsus vähemalt sama hulga mängude juures, kui konsoolidel on.

Ehk siis sul on kindlasti vähemalt sama palju mänge, kui konsoolidel, mis töötavad lihtsalt plug n play + teist sama palju, kus pead vb grammi rohkem veava nägema + mõned title-id millega vb vaja natuke vaeva näha, aga mis on seda väärt.

..siia võiks tinglikult lisada veel, "... ja ilgelt palju titleid, mis on ühes nendest eelnimetatud seisudest, aga mis sind ilmselt lihtsalt ei koti, aga vb kedagi teist kotib".

Ei väitnud seda, ütlesin, et mäng ei läinud Nvidia omanikel samuti tööle, mitte, et kõigil Nvidia kaartidel mäng ei tööta.
https://steamcommunity.com/app/65930/discussions/0/343787283754990191/

PC ei saavuta konsoolilaadset lihtsust, kuniks pole fikseeritud rauda ja softi, puuduvad draiverid ja Windows Update, vastavat telerile/kontrollerile kohandatud kasutajaliidest ning 100% kontrollerist juhitav. Ehk siis seda ei juhtu kunagi. Vastasel juhul pole see PC vaid konsool.

Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 01.10.2024 17:55:55 vasta tsitaadiga

Hence minu pakutud sõnastus... ei viitsi selle asja ümber tiirutada rohkem eriti...

In other news: https://www.tomshardware.com/software/linux/the-arch-linux-team-is-now-working-directly-with-valve-steamos-and-arch-should-both-benefit-greatly

tsitaat:
"Valve is generously providing backing for two critical projects that will have a huge impact on our distribution: a build service infrastructure and a secure signing enclave. By supporting work on a freelance basis for these topics, Valve enables us to work on them without being limited solely by the free time of our volunteers."

...naiss. See ilmselt tähendab regulaarsemaid/kvaliteetseimaid builde -> kiirem linux gamingu areng.

Natuka nalja ka tänasesse päeva:
PS5 Pro Is a 'Full Package' with 'Exceptional Value' for Players, Says Sony
https://wccftech.com/ps5-pro-is-a-full-package-with-exceptional-value-for-players-says-sony/

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 02.10.2024 22:10:29 vasta tsitaadiga

Sa võiks enda konsoolivastase ristikäigu vastavas teemas hoida.
Aeron kirjutas:
1. PC ei pea olema odavam, kui konsool, sest MP tax konsooli eluea jooksul lisab hinnale mitusada eurot
2. Konsooli mängud on keskmiselt 15-30% kallimad, nii, et mida rohkem mänge ostad, seda odavamaks PC läheb

Selleks on sul väljamõeldud "ideaaltingimusi" vaja, kus kindlasti on vaja multiplayeri eest maksta ja ostetakse kõige kallimaid day-1 mänge. Aga tore vähemalt, et sa seda "keskmiselt kolmandiku" juttu enam ei aja, nüüd oled juba 15-30% peale kukutanud. Teiseks, erinevalt arvutimängudest, on konsoolimängud siiani ka füüsilisel kujul olemas, mida saab vahetada või edasi müüa, mille kaudu teeb hinnavahe tagasi. Seega, kas seal üldse märkimisväärset vahet ongi.
Aeron kirjutas:
3. Sa saad 4070 rtx-iga tutika komplekti kuskil 950 usd kandis ja see on iga nurga alt ps5pro-st parem
Mingi lambi build ka illustreerimaks: https://tinyurl.com/25ontjtj

Kas see aparaat sul töötab õhust ja armastusest või on tarkvara ja klaverit/hiirt ka vaja, et arvuti üldse töötaks?
$400 võrra kallim aparaat on parem, no shit Sherlock.

Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 02.10.2024 22:31:41 vasta tsitaadiga

No sa võiks vähem eksitavat jura ajada igal pool...

Ei mul ei ole mingied ideaaltingimusi vaja, mul on need samad tingimused olnud koguaeg, mis konsooli vennad ise paika panid. MS tax oli must have, sest sealt saab natukegi mänge kaasa, sest muidu läheb kohe mängu hindadega nii ruttu lappama, et pc on paari aastaga plussis.
Subscriptioni olemasolu aitas seda mängude hinna teemat natuke leevendada ja väita, et taksi sees on ka juba üht teist. Ok cool whatever.

Ma ei mäleta, et ma oleks öelnud keskmiselt kolmandiku, aga kui ma nii ütlesin, siis ma ilmselt tõin ka vastavalt ajahetkel olevad hinnad välja ja võtsin nendest mingit keskmise. Neid mõõtmisi on nii palju olnud juba, et tõesti pole meeles iga konkreetse kohta.
Aga tulemus on alati sama - pc on oluliselt odavam mängude osas, me ei räägi 5-10 eurost per mäng vaid reeglina ikka rohkem.

See mingi ostan müün vahetan värk on mingi surevat trendi järgivate üksikute fanattide playground mulle tundub. Konsoolid on ka tänaseks 80-90% digital, minu enda sõprusringkonnas vist keegi ei osta füüsilist meediat enam ammu.
Minu meelest kui ma möödunud korda seda uurisin, siis alla 50% mägnudest on üldse olemas füüsilsielt tänapäeval ning see number langeb iga aastaga.
See on mingi a whole ordeal ka kokkuvõttes, pane oma asju üles ja osta müü ja vaheta. Kui viitsid, knock yourself out, aga enamik ei viitsi ja platvormil, kus mugavus on võtmesõna, tundub see eriti veider asi millesse klammerduda.
...aga whatever... need kes tahavad vähegi võrreldavat hinda saada otsigu siis neid kellega vahetada ja kulutagu oma aega ja energiat sellele, sest see on ju tasuta!

Windowsi võiks jooksutada evaluationis lõputult tbh. MS on sedapuhul isegi natuke nuditud funktsionaalsuse leiutanud - ei saa tausta vahetada ja veel paar piirangut - gamerile täiesti pohlad, ilsmelt mingi äpp kirjutaks üle selle ka - a la wallpaper engine vms.
Teiseks, kui ei taha, siis tee steam machine. Või siis osta juba mõnda aega EUs legaalselt olev kasutatud Windows paarikümne euro eest. Nt windows 10 pro mis 11ks uuendub on 33 €.
Klaver hiir kombo on mingi 20-30 eur.

Huvi pärast klopsisin eestis ka midagi kokku: link

1x AMD AM5 Ryzen 5 8400F Tray 4,7GHz MAX 6xCore 12xThread 22MB 65W 124.90 €
1x ASRock A620M Pro RS WiFi AM5 DDR5 Emaplaat 125.90 €
1x GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE 2X OC 12G - DLSS 3 594.90 €
1x Kingston NV2 2TB SSD PCIe 4.0 x4 (NVMe) SNV2S/2000G 109.90 €
1x G.Skill Ripjaws V 16GB DDR4 3600MHz CL18 mälu soojusvahetiga 33.35 €
1x Chieftec 700W 80 PLUS aktiivne PFC toiteallikas APB-700B8-BK 45.90 €
1x AeroCool CS-111-G-BK-v1 Arvutikorpus 30.35 €
1x Arctic Freezer 7X kompaktne CPU jahuti 92mm ventilaatoriga 18.45 €

1 083.65 €

Eks siin oleks veel optimeerimise ruumi, aga silmas pidades meil maarjmaal konsooli hinda, siis ma ütleks, not bad at all.
Üsna ruttu saab selle väikese lisakulu tagasi teenitud...

tagasi üles
von Wu
HV Guru
von Wu

sõnum 02.10.2024 22:34:37 vasta tsitaadiga

Ma mängin PlayStation 2-ga, sest see on mugav. Plaat sisse ja mängima. PS3 ka veel õnneks paljud mängud installimist ei taha ja uuendused pole enamasti kohustuslikud.
PS4-st alates läheb juba pornoks. Pigem siis juba PC-ga mängida. Klaviatuurist olen ka konsooli puhul puudust tundnud, puldiga on ikka väga nõme teksti sisestada.

londiste
HV Guru
londiste

sõnum 02.10.2024 22:36:11 vasta tsitaadiga

Aeron, alustaks sellega, et sul on platvorm ja mälu valesti.
8400f ja am5 pole võib-olla kõige kuluefektiisem, am4 pealt leiab 5600-lise ja wifiga plate mõlemad alla 100 raha.
4070 on kiirem. 7700xt on ilmselt kõige lähem gpu ps5prole. arvutitargas 456 raha sapphire mudel.
ehk siis sealt saab juba mingi -200 raha hinnas. optimeerides või euroopast asju ostes saab veel alla.

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 02.10.2024 23:08:34 vasta tsitaadiga

my bad, ddr5 on uuema socketiga...
Crucial 8GB DDR5-4800 SO-DIMM CL40 - on ca 24 € tk, nii, et komplekti hind tõuseks 33 -> 48; 15 €.

ma meelega vaatasin am5 poole, sest fjuutsör on ju.
kui ainult hinda teeks, siis saaks proses isegi 3600 peale minna.
ma ei sihtinud masinat, et ps5ga pariteet oleks vaid midagi mida vb ise ostaks ja et saaks pmt eestist ühest poest ära tellida.
also, ma arvan, et gaming mõttes nvidia > amd

Isegi kui kokkuvõttes on selle üsna optimeerimata komplekti hind 1100 vs ps5pro hind 850 € nt, siis 250 € hinnavahet on väga kiire tagasi tulema mp taksi ja mänghinna vahedega.
Not to mention ,et 4070 annab sulle igas mängus parema kogemuse.

tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 02.10.2024 23:11:00 vasta tsitaadiga

täna on muidu 4070s 10% kallim ja 13-15% kiirem icon_wink.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Konsoolid vs PC mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 162, 163, 164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.