Bssldr, IHS on nii paks, et vaevalt, et see probleeme põhjustab. Sõltub ka augu asukohast. Pildi järgi ei ole see chipleti peal ehk kõige kuumemas kohas.
Huvitaval kombel läbi HV ei tööta see link aga url täitsa õige kui ise avada läbi tomshardware lehe _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
AMD laptop managerid on jah ikka üsna palju raha lauale jätnud saates OEM'id ja ostjad konkurentide juurde paljuski olematu allocationi tõttu.
Igal AMD laptop launchil peab AMD mudeleid tikutulega taga otsima. Inimesed ostaksid tegelikult hea meelega, sest raud ise on hea. Kui ainult saadavust oleks...
Üldse on täielik ajuvabadus mingeid asju tilgutada ükshaaval. Lasku korraga kogu stack välja, siis on hinnad teada, perfid teada ja inimesed saavad oma valikud ära teha.
Praegu on nii, et paljud justkui ootavad seda 3D versiooni, kuid tegelikult oleks võinud osta juba non-3D.
Aga ise sain täna kätte just 7800X3D. Viimane AMD desktop prose oli 5600X ja siis istusin vahepeal AMD/Nvidia läpaka peal (5800H + RTX3080). Arvan, et vahe on märgatav CPU jõudluses
GPU osas ootan ära uue RDNA4, siis vaatab mis tuleb kasti.
Praegu on nii, et paljud justkui ootavad seda 3D versiooni, kuid tegelikult oleks võinud osta juba non-3D.
Kui 9000-seria oleks olnud pea sama kiire kui 7800x3d, siis oleks ilmselt paljud uuendanud ja 9000-seeria x3d-d oleks rahus saanud oodata, aga see, mis tuli, oli alla igasuguse arvestuse mängurite vaates ja nüüd oodatakse lisa jõudlust mängudes 9000x3d poolt.
tsitaat:
The user did not elaborate on what these "new features" are, but if we were to guess, it's likely that both CCDs on the processor get 3D V-cache
Ma kahtlen selles, mängudes see ilmselt kiirust juurde ei anna ja vaevalt tahab Amd 3d cache'i " raisata" ryzeni peale, pigem jäetakse see üle Threadripperi ja epycu jaoks.
Väidetavalt oli 6-tuumaline x3d prose plaanis juba algusest peale ning mitte afterthought nagu piiratud saadavusega 7600x3d _________________ M: Gigabyte B650M-DS3H
X3D külab seekord päris hästi:
9600X3D by default mitte aasta hiljem limiteeritud kogustes.
9800X3D varem kui pool aastat peale tava mudelite launchi.
Dual-Chiplet X3D.
Vähem limiite ja kõrgemad sagedused.
Nüüd tuleb ainult oodata AMD ebarealistlikke first party benchmarke ja liiga kõrgeid hindu mida siis kohe langetama hakatakse.
Loodetavasti Inteli Arrow Lake on piisavalt kiire, et hoiab AMD ausana ja ei lase teha neil mis pähe tuleb.
Nõus ühe kommentaariga, et need võiks (Ryzen 9 asemel) hoopis Epyc nime all müüki panna, siis oleks selge, et need on mõeldud workstation jms arvutisse.
Vastasel juhul tuleb palju pettunud mängureid, kes hakkavad kurtma AMDipi üle või et nende megasuper 9950x3dx2 saab odavamalt 9800x3d-lt mängudes pähe.. _________________ M: Gigabyte B650M-DS3H
Ma ei arva, et see on vajalik. Ryzen 9 X3D ostavad ikka peamiselt need kes vajavad 32 lõime töö jaoks ja X3D mängude jaoks ühes proses. Seni pole see probleem olnud. Ma ei tea miks see tulevikus peaks probleem olema.
Mänguritel pole mõtet osta midagi muud kui 9800X3D. Rääkimata hinnavahest. Mängudes saab parema jõudluse ostes 9800X3D ja võimsama GPU pannes Ryzen 9 mitte ostmisest säästetud raha GPU alla.
Nõus ühe kommentaariga, et need võiks (Ryzen 9 asemel) hoopis Epyc nime all müüki panna, siis oleks selge, et need on mõeldud workstation jms arvutisse.
Vastasel juhul tuleb palju pettunud mängureid, kes hakkavad kurtma AMDipi üle või et nende megasuper 9950x3dx2 saab odavamalt 9800x3d-lt mängudes pähe..
Mul on hea meel et sa AMD's ei tööta Mõtle neid kohtukeisse, mis AMDile kaela USAs sajaks. Keegi ostis posu serveriprotsessoreid, mis pärast socketisse ei sobinud ja AMD on süüdi, sest nad ju ütlesid, et EPYC on serveri CPU.
Vastasel juhul tuleb palju pettunud mängureid, kes hakkavad kurtma AMDipi üle või et nende megasuper 9950x3dx2 saab odavamalt 9800x3d-lt mängudes pähe..
Mul on hea meel et sa AMD's ei tööta Mõtle neid kohtukeisse, mis AMDile kaela USAs sajaks. Keegi ostis posu serveriprotsessoreid, mis pärast socketisse ei sobinud ja AMD on süüdi, sest nad ju ütlesid, et EPYC on serveri CPU.
Jah ma olen neid isegi AsRock Racki serverihakatistes näinud. Põhjus miks sellised asjad sünnivad on softi litsentsimine. Näiteks maksab 2 tuumane litsents rohkem kui server ise ja siis ongi odavam 4124P "EPYC" sisse panna. Ma ei pea ikkagi mõtekaks hakata desktop high endi EPYCucs nimetama.
TLDR on odav ots on kallimimast otsast keskmiselt ca 1-3% aeglasem. Hinnavahe ligi kahekordne.
Ma just eile uurisin ka muid teste uue mängumasina jaoks ja lõpuks võtsin 6400mhz cl32 pulgad, mis kõige odavamatest valikutest tsipa kallimad (104€ 32GB kit), aga Ryzen jaoks optimaalsed. Tegelikult ilmselt ei suudaks ilmselt silmaga mängudes fps vahet tuvastadagi. _________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
Microcenteris on ikka hulle allahindlusi.
AI-le söödeti vale kriteerium ette: küsiti "parim", aga mõtleme tglt "suurima perfiga".
Kolm masinat võistlesid: Jayz, Austin, AI(Copilot)- kes saab 1500$ eest parima PC kokku klopsitud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.