diiselraibe 2000a
Kaalule viia, siis saaks vist 200eur?
Eelmise ülevaatuse läbis puhtalt, samas tegu iganenud ja koleda käkerdisega, mille ostsin vaid selleks, et poiss saaks sõitma õppida.
Kuulutuses keegi palju rohkem vist ei maksaks, aga võimalus et jääb sulle arvele, on suur,
Kaalule viia jälle ka kuidagi kurb
Mis teha?
781TGN
Ei läbinud ju puhtalt?
No ma pidasin silmas, et ohlike vigu ei olnud, mis takistaks TÜV läbimast ja ei saaks sõita.
Puksi olukord halvenenud, väiksemat viga vist pole olemaski _________________ Hapud viinamarjad
Hiid, elvoksjon.ee vaata palju ollakse nõus maksma selle eest, kui pakkumine sobib, viiakse tasuta minema
Seal on ronte mõttetu müüa, saad heal juhul 50€.
Osta.ee oksjonile ja kirjeldusse paned, et oksjoni võitja peab kohe e-teeninduses ümber vormistama.
8. põlve Galant on üks ilusamaid autosid üldse. 1. põlve Carisma jällegi üks koledamaid. Teine on hästi natuke parem. _________________ Müüa igasugu asju
Kallis on see kilohind sul...10 senti Kg võiks mõelda...
Ja tühimassi eest ikka maksaks, sisu võid endale jätta... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Kas on juba õige aeg lamelle osta? Kust paremaid diile saab? Blacki vist ei tasu usaldada enam? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Ahjaa, kus te oma automobiile keeramiliselt vahatada olete lasknud ja mitu pesu see kannatanud on?
Keraamilisest ei tea, kuid Pärnu mnt. Värvilistes tegid kutid viimane kord suurepärase tulemuse. 6-kuuline vaha, praegu on 4-5 pesu kenasti pidanud ja väsimuse märke veel ei näita peale paari-kolme kuud.
Ahjaa, kus te oma automobiile keeramiliselt vahatada olete lasknud ja mitu pesu see kannatanud on?
Keraamilisest ei tea, kuid Pärnu mnt. Värvilistes tegid kutid viimane kord suurepärase tulemuse. 6-kuuline vaha, praegu on 4-5 pesu kenasti pidanud ja väsimuse märke veel ei näita peale paari-kolme kuud.
Ma läksin seda 6-kuulist sinna panema ja pakkusid, et panevad mingi lihtsama keraamika selle asemel, kestab 9-12 kuud. Mingi kampaaniahind oli, igatahes vähem kui see hinnakirja 200. Esimesed 6 kuud on olnud väga tore, kuskil mündipesulas auto veega üle ja puhas.
Ma läksin seda 6-kuulist sinna panema ja pakkusid, et panevad mingi lihtsama keraamika selle asemel, kestab 9-12 kuud. Mingi kampaaniahind oli, igatahes vähem kui see hinnakirja 200. Esimesed 6 kuud on olnud väga tore, kuskil mündipesulas auto veega üle ja puhas.
See tundub seal klassikaline müügitöö olevat. "Sisepesu, vahatamine, nahahooldus on kokku 240... no teeme täna 190 sulle". Ja kui järgi lähed, siis teatakse, et poleerisime tuled ka ära, sest olid natukene tuhmid.
Hinna sees oli ka põrandavaiba pesemine. Paar maja edasi pakkus konkureeriv firma vaibapesu hinnaks sama summa, mis Värvilistes oli kogu auto vahatamine + sisepesu + nahahooldus.
Teisel teemal - kas riigil endal automaksu kalkulaatorit ei ole, peab usaldama neid põlve otsas kirjutatud variante?
Kas mootorratastele tuleb viimase variandi järgi maks või ei?
Hiid kirjutas:
ranel kirjutas:
softis kirjutas:
Kas on juba õige aeg lamelle osta? Kust paremaid diile saab? Blacki vist ei tasu usaldada enam?
Kallid ju.Ma võtan uued talvekad oma autole Sava Eskimo stud.Väga head olid tööauto all,peale neid said Sailunid,no need ikka palju kehvemad,Sava on tegija,oma autol suvekad ka Sava intensa uhp 2 .Viis aastat vist all juba need, peab ka järgmine hooaeg välja vahetama _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
Miks peaks üldse mingi gps-trackeri autosse ostma? Et elad kogu aeg paranoia hirmus? Samahästi võiks ju naisele ja lastele ka saatjad külge panna "nii igaks juhuks" _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
Nutta ikka võib, kes meist ei oleks kurb auto varguse üle. Aga ma ei saa aru sellest GPS-trackerist. _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
GPS-tracker on tore. Ma olen plaanind tõuksile midagi külge osta, aga pole välja mõelnud, et kuidas laadimine peaks toimuma, ja kas ostetud seade on ikka täpne ja hea.
Träkker tuleb osavalt ära peita. Kui pättidel on vahendid peente süsteemidega auto rottimiseks, siis kes saab väita, et ei ole olemas asju, millega träkkereid avastada? Kasvõi tavalised laia sagedusalaga raadioskännerid. Nendega otsitakse muu hulgas peidetud pealtkuulamisseadmeid. Träkker visatakse kuskil võssa, auto liigub edasi.
Meenub kunagi loetud lugu sellest, kuidas autosuvilate rentija sel moel ühest masinast ilma jäi. Ei tea, kas träkker oli tal peidetud või mitte. See visati kuskil järve äärde maha ja omanikud leidsid selle, kui hakkasid mõtlema, miks auto seal juba nii kaua seisnud on.
Uuemad on ka sellised, et kui kerge vibratsioon või seadme nurk muutub, siis helistab sulle.
Võrridel näiteks hea kasutada. Peidad istmesse vmt, keegi käib rooli liigutamas või lükab sirgetks, et ära lohistada ning sulle tuleb kõne + äpp annab reaalajas asukoha.
Kallimate autode varastel peaks olema seadmed, millega tekitatakse leviauk auto kohale varguse ajaks ehk siis tracker ei saa infot edastada mobiilivõrgu kaudu.
Edasi viib tee kuskile kus saab rahulikult trackerit otsida ja eemaldada.
Mis omakorda viib mõttele, et kas mõned uuemad süsteemid võiks kasutada satelliitsidet, mida oleks erinev/raskem segada...
Kas kallimad autod kohe konteinerisse ei lükata? Seal pole ju mingit levi.
Ma usun, et lükatakse esimesel võimalusel, aga veokaga ju vargile ei tulda?
Seega algsest asukohast konteinerini jõudmiseks võiks olla see leviaugu teema.
skybrake jms alternatiivid juba paarkümmend aastat turul olnud
näiteks, 2000-date keskel, kui oli uute länkarite varguste buum, oli nendele liisingu poolt nõutud trackeri paigaldus, osad paigaldasid veel lisaks "karuluku", ehk käigukasti luku
Mul KIA'l ka tehasest. Saan nö alarmid peale panna, kui näiteks liikuma läheb. Pole isegi vaevunud lisaga tutvuda, pole nagu midagi karta
Äpp ja puha _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
GPS-tracker on tore. Ma olen plaanind tõuksile midagi külge osta, aga pole välja mõelnud, et kuidas laadimine peaks toimuma, ja kas ostetud seade on ikka täpne ja hea.
Tõuksile saab sisse panna. Kasutab tõuksi akut energiaallikana. Voolutarve nii olematu neil, et kui talveks seisma jätta siis vb korra peab akut laadima veidi talve jooksul, kui sedagi. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
nagu ma kunagi vist siia ka kirjutasin, HMD on parim - remondimehed ei lähe sellega õhtul rallima ja naisi lantima, ei varastata, ei hakka nagad foori taga kõvaks ajama, ei tekita maanteel teistes stressi, kui on vaja kellestki mööda sõita jpm
Kui võtaks nagu mr. Bean rooli tuppa kaasa, siis on ka keeruline varastada Aga mäletan, et vene ajal kui mina veel laps olin, siis isa võttis päriselt õhtul jagaja pealt juhtmed tuppa kaasa. Eks tänapäeval leiaks ka mingi pisema detaili, mida pole ülemäära keeruline eemaldada ja ilma milleta auto ei käivitu kui liigne paranoia on
Massilüliti oli vanasti massiline Tänapäeva autol on üsna tüütu kõike seadistama hakata peale elektrikatkestust. Aga mingeid nupuga starterireleesi youtube vahel näitab. Juhul kui on veel starter alles.
Omal ajal (30 a tagasi), oli vanavanemate 01-l eraldi lüliti peidus starteri või kütusepumba jaoks.
Aasta võis olla siis nii 1999 või sinnakanti. Meenub et ülemus oli ostnud Nissan Primera. Kasutatuna muidugi, kes tol ajal uut autot jõudis osta.
Ükspäev enam ei käivitu. Sai kõik jupid ükshaaval üle kontrollitud, miskit katki nagu polnud. Viis siis töökotta, seal pool päeva uuriti ja puuriti, lõpuks selgus, et eelmine omanik on armatuuri alla mingi salanupu pannud, aga sellisesse tobedasse kohta, et oli kogemata jalgadega vastu läinud. Müüja muidugi sellest nupust ei rääkinud ka midagi, võimalik et müüja ise ka ei teadnud kui esimene omanik polnud
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.