Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Google TV Streamer märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Markos
HV veteran

sõnum 08.08.2024 13:02:50 vasta tsitaadiga

Minu väide oli protsessori võimsuse osas, sellega teeb ATV ju shieldile ärtust ära, samamoodi kasutajaliidese sujuvuse ja kiirusega. Ehk, kui google stream hakkab võistlema ATV'ga, on ta vähemasti selles osas juba shieldist üle, need featuurid on teine teema.

tsitaat:
Jaoks on maailm must-valge, ainsad õiged asjad siin maailmas on Plex, Shield ja Atmos 9.2.2

Khm, entry-level setupiga atmose mees ? Midagi on mul tähelepanuta jäänud ? Filmifanaatik ei kasuta Nanocell telekat, ega entry level ressiiverit, tikutopsidest kõlaritest rääkimata. See on samahea, kui mingi MEES ostab endale ülikalli DAC'i ja ühendab selle odava Yamaha võimu ja mingite samast klassist kõlarite taha ja siis hakkab rääkima, kui saast gear ikka teistel on. Mul on ka tavaline 5.1, ok, üsna kallis 5.1, aga ma isegi ei mõtle seda parendama hakata, seega on mul atmosest suht suva. Jah, kui ma kunagi ehitan omale päris kinotoa (koos majaga), siis vaatame edasi.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.08.2024 14:00:27 vasta tsitaadiga

Markos kirjutas:
Minu väide oli protsessori võimsuse osas, sellega teeb ATV ju shieldile ärtust ära, samamoodi kasutajaliidese sujuvuse ja kiirusega. Ehk, kui google stream hakkab võistlema ATV'ga, on ta vähemasti selles osas juba shieldist üle, need featuurid on teine teema.

Olulised omadused on vähemtähtsamad kui CPU teoreetiline võimsus? Olgu ükskõik kui võimas, aga kui puudub elementaarsete (audio)formaatide tugi ja passthrough, siis on see seadme suur puudus. Google TV Streamer ei paista hetke info põhjal Shieldist omadustes üle olema, küll aga tundub, et on üle Apple TV-st, nii hinnalt kui omadustelt.

Markos
HV veteran

sõnum 08.08.2024 14:12:19 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:
Markos kirjutas:

Olulised omadused on vähemtähtsamad kui CPU teoreetiline võimsus? Olgu ükskõik kui võimas, aga kui puudub elementaarsete audioformaatide tugi, siis on see seadme suur puudus. Google TV Streamer ei paista hetkel Shieldist üle olema, küll aga tundub, et on üle Apple TV-st, nii hinnalt kui omadustelt.

Elementaarne formaat ? Nimeta mõni streaming teenus, mis neid kasutab. Afaik on need bluray teemad. Mismoodi on seotud bluray ja streamer ? Vastust tead isegi.
tagasi üles
RassK
HV Guru
RassK

sõnum 08.08.2024 14:15:56 vasta tsitaadiga

Ääremärkuseks, et atmos ei tähenda kõlarite arvu, vaid tehnoloogiat kuidas mitmed heliread + metadata mahutada / mixida seadme poolt pakutavatesse kõlaritesse. Sellepärast võib näha ka osades tipptelefonides 2.0 kõlaritega atmost.

CPU teoreetiline võimsus on selles suhtes hea, et kui HW tugi jääb lahjaks, siis vähemalt dekoodrid saab SW'le üle tuua. Ilmselgelt pole imeline lahendus aga parem kui mittemidagi.
Striimeri puhul ma muidugi esimese asjana vaatasin ka native formaatide tuge. Kuna need muu tehnikaga võrreldes on kommiraha, siis eelistaks iga kell native tuge.

Markos kirjutas:
Elementaarne formaat ? Nimeta mõni streaming teenus, mis neid kasutab.

Netflixi uued filmid, seriaalid nt, nii mõnigi atmose toega. Bravia Core striimib pm max kvaliteedis Sony stuffi.
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 100
tagasi üles
1dumbpcuser
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 08.08.2024 14:18:27 vasta tsitaadiga

Markos, tal on Plex server ( https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=814005&postdays=0&postorder=asc&start=0 ), kust ta Blu raysid striimib icon_wink.gif
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 08.08.2024 14:32:17 vasta tsitaadiga

RassK kirjutas:
Netflixi uued filmid, seriaalid nt, nii mõnigi atmose toega. Bravia Core striimib pm max kvaliteedis Sony stuffi.

Need pole TrueHD, vaid E-AC3 JOC, ehk siis Dolby Digital + with Joint Object Coding.
Iseasi kas sa kodust tehnikat kasutades ja kõrvaga seda vahet tuvastada suudad.

Tegelikkuses on Atmos ja JOC on lihtsalt metadata, kui seade sellega midagi peale hakata ei oska, saad tavalise multichannel audio.
Nagu sa ka ise välja tõid.

Vaata kasutaja äripakkumisi
M: Anker PowerPort Atom III Slim Wall Charger 65W 3124
Kommentaarid: 225 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 194
tagasi üles
RassK
HV Guru
RassK

sõnum 08.08.2024 14:37:54 vasta tsitaadiga

HT-A7000 + SA-SR5 on hetkel kasutuses, ikka tükk aega läks enne kui täis atmose ringi toimimine sai verifitseeritud. Pole mingi pro kinosisustus / tehnika ka aga minu meelest on vahe sees küll. Samas mu varasemad 5.1'd pole sellest hinnaklassist olnud ka.
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 08.08.2024 14:39:32 vasta tsitaadiga

RassK, ma ütleks, et kõik sõltub bitratest, kui sa vaatad E-AC3'me spec'i ja seda mis vorsti sulle striimingu teenused pakuvad, siis... icon_wink.gif

Vaata kasutaja äripakkumisi
M: Anker PowerPort Atom III Slim Wall Charger 65W 3124
Kommentaarid: 225 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 194
tagasi üles
RassK
HV Guru
RassK

sõnum 08.08.2024 14:44:55 vasta tsitaadiga

Jah, päris palju erinevaid faktoreid. Isegi film ise on suureks faktoriks, kui ikka eriefekte pole või pole eraldi metadatana kirjeldatud (mis ma kujutan ette, et on päris suur ja kallis töö), siis ta võib ju atmos olla aga efektikad istuvad suuremjaolt niisama.
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 08.08.2024 15:10:14 vasta tsitaadiga

Markos kirjutas:
SKG kirjutas:
Markos kirjutas:

Olulised omadused on vähemtähtsamad kui CPU teoreetiline võimsus? Olgu ükskõik kui võimas, aga kui puudub elementaarsete audioformaatide tugi, siis on see seadme suur puudus. Google TV Streamer ei paista hetkel Shieldist üle olema, küll aga tundub, et on üle Apple TV-st, nii hinnalt kui omadustelt.

Elementaarne formaat ? Nimeta mõni streaming teenus, mis neid kasutab. Afaik on need bluray teemad. Mismoodi on seotud bluray ja streamer ? Vastust tead isegi.

Jah, need ei ole enam midagi uut, Dolby TrueHD ja DTS-HD MA on ligikaudu 20 aastat vanad juba. Peamiselt BluRay jah, kuid tundub, et ka striimingteenused on hakanud muid formaate vaikselt testima, Disney+ on mõnded asjad DTS:X formaadis isegi. Sony BCORE samuti.
BluRay ja streamer on seotud näiteks nii, et ostad plaadi, ripid selle omale serverisse ja striimid lokaalselt.

Markos
HV veteran

sõnum 08.08.2024 17:30:23 vasta tsitaadiga

tsitaat:
BluRay ja streamer on seotud näiteks nii, et ostad plaadi, ripid selle omale serverisse ja striimid lokaalselt.

Jaaa jaaaah icon_biggrin.gif Huvitav, kui suur see protsent on, kes nii teevad ? Mingi kaduvväike, oluliselt väiksem, kui nende hulk, kes lihtsalt varastavad ja vajavad selleks tegevuseks justnimelt neid koodekeid. Me jõuame lõpuks toote juriidilise analüüsini ja siis saame aru küll, miks aastaid ei ole klientide soovidele vastu tuldud. Ma olen reaalselt osalenud digiboxi ja äpi arenduses. Kasutajad avaldasid soovi, et äpil võiks olla chromecasti tugi, saaks digiboksi skippida ja üldse oleks mugav. Pauk tuli sisutootjatelt, mismõttes te tahate kuhugile midagi stiimida, unustage ära! Suured üldjuhul tahavad, et sa kasutaksid nende seadmeid just nende sisu tarbimiseks, igasugune lisa on boonus ja aitab veidike seadme müügile kaasa, kui peamine on ikkagi rahuldada nende enda poolt pakutava vajadusi, kõik muu on teisejärguline või siis seotud juriidiliste kitsendustega.

tsitaat:
Ääremärkuseks, et atmos ei tähenda kõlarite arvu, vaid tehnoloogiat kuidas mitmed heliread + metadata mahutada / mixida seadme poolt pakutavatesse kõlaritesse.

Jah ja ei. Täielik atmose setup eeldab siiski ka ülakõlareid, mida 5.1 ja 7.1 setupides ei ole. Atmos on sul telefonis ka, palju sa sellest võidad ?
tagasi üles
RassK
HV Guru
RassK

sõnum 08.08.2024 17:33:04 vasta tsitaadiga

Atmose point ongi mitte eeldada vaid kasutada seda, mis on olemas, et enamus kinosid ilma layouti standardiseerimata saaks efektselt maha mängida.
Laekõlareid eeldab ikka kasutaja, et saada korralikum heli kolmandast mõõtmes atmose abiga.
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 08.08.2024 18:04:41 vasta tsitaadiga

Markos kirjutas:
tsitaat:

Jaaa jaaaah icon_biggrin.gif Huvitav, kui suur see protsent on, kes nii teevad ? Mingi kaduvväike, oluliselt väiksem, kui nende hulk, kes lihtsalt varastavad ja vajavad selleks tegevuseks justnimelt neid koodekeid. Me jõuame lõpuks toote juriidilise analüüsini ja siis saame aru küll, miks aastaid ei ole klientide soovidele vastu tuldud. Ma olen reaalselt osalenud digiboxi ja äpi arenduses. Kasutajad avaldasid soovi, et äpil võiks olla chromecasti tugi, saaks digiboksi skippida ja üldse oleks mugav. Pauk tuli sisutootjatelt, mismõttes te tahate kuhugile midagi stiimida, unustage ära! Suured üldjuhul tahavad, et sa kasutaksid nende seadmeid just nende sisu tarbimiseks, igasugune lisa on boonus ja aitab veidike seadme müügile kaasa, kui peamine on ikkagi rahuldada nende enda poolt pakutava vajadusi, kõik muu on teisejärguline või siis seotud juriidiliste kitsendustega.

See ei oma mingit tähtsust, kui suur on see hulk või kui paljud sellega tegelevad. Selliste seadmete järgi on piisavalt nõudlust. Arvestades, et isegi odav Amazoni pulk seda oskab, siis suure tõenäosusega Google TV Streamer samuti, mõlemad on väidetavalt sama chipiga.
tsitaat:
Content formats supported
Video: Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG, H.265, H.264, VP9 and AV1.
Audio: xHE-AAC, AAC-LC, AAC+, eAAC+, AAC-ELD, MP3, AMR-NB, FLAC, PCM/WAV, Vorbis, Dolby AC3, eAC3 (Dolby Digital Plus), Dolby Atmos (EC3_JOC), Dolby AC4, Dolby MAT, Dolby TrueHD pass-through, MPEG-H pass-through and DTS HD pass-through.
Photo: JPEG, PNG, GIF and BMP.

https://www.amazon.co.uk/fire-tv-stick-4k-max/dp/B0BTFSYWWB

Apple kasutajad ei saa seda funktsionaalsust isegi juurde makstes.

Markos
HV veteran

sõnum 08.08.2024 18:20:38 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Atmose point ongi mitte eeldada vaid kasutada seda, mis on olemas, et enamus kinosid ilma layouti standardiseerimata saaks efektselt maha mängida.
Laekõlareid eeldab ikka kasutaja, et saada korralikum heli kolmandast mõõtmes atmose abiga.

Vahet pole mis nime me mingile protokollile anname, füüsika tuleb igal juhul vastu.
tagasi üles
tofay
HV kasutaja

sõnum 10.08.2024 09:06:36 vasta tsitaadiga

Palju vahtu ei millestki. Kui räägime puhtalt meediamängijatest, siis kus me zidoo või popcorn hour kasutajad on.. Anti112, jägaja? Hoian veel lippu kõrgel.
TrueHD ja dd vahet kuuleb ka vanaema, selleks pole atmose sajakanalist kirjeldust vaja.

Aga, et teemas püsida, siis oleks üht kaasaegset karpi vaja küll, hea uudis.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 11.08.2024 05:45:37 vasta tsitaadiga

Mainstream turg on täis inimesi ootamas chromecasti asemele midagi pädevat ja uut. Ootan minagi, huvipärast..
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
T2nel
HV Guru
T2nel

sõnum 22.09.2024 23:58:44 vasta tsitaadiga

Telia keerab Android 8 teleritele kohe varsti selja, seega on minulgi seda boksi varsti vaja. Ametlik release on ülehomme, aga ei tea millal on meil lootust seda masinat soetada? icon_smile.gif
Kommentaarid: 792 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 643
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 23.09.2024 23:23:21 vasta tsitaadiga

Erinevad videoülevaated tekkisid.

Link

Link

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Google TV Streamer mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.