See, et mingi osa inimesi ei viitsi mängida uuesti vanemaid mänge ei tähenda, et kõik inimesed ei viitsi. Sama hästi võib kõik vana muusika ja filmid ka ära põletada, kaua sa neid vanu laule kuulad ja filme ikka vaatad, uued tulevad peale. Või siis muuseumis vanad pildid ära hävitada, kaua sa neid vanu pilte ikka vahid, maalib uued. Minu jaoks on videomängud ka kunst, mida on mingi aja tagant jälle hea uuesti kogeda kui tuleb tahtmine. Inimestel, kes on mängu eest maksnud, võiks olla vähemalt võimalus, et nad saaksid seda kasvõi offline modes üksi või botide vastu mängida, mitte et võtame kõigilt ära mängu kuna mingi osa inimestest enam ei viitsi. Ja mänguarendajad on näinud vaeva, et mäng teha ja siis vistakse lihtsalt lõpuks asi prügikasti mängulevitaja poolt kui enam ei koti. _________________ Steami profiil
Ma mõtlesin, et varsti peaks uue tiiru nfs underground 2 tegema. Et päris kaua saab head kraami mängida _________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off !
Steam score 44% mnjaa..tüüpiline Kylotonn, ei suuda nad midagi korralikult teha _________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015
kui ei sobi, siis lihtsalt selge keerata ja rohkem mitte reageerida selle pela teemal
Offlines saaks ainult AI vastu võistelda, täpselt nagu oli TDU ja TDU2 puhul, kui serverid maha võeti, mäng jäi edasi toimima.
sorry, ma olin nood pelad selleks ajaks juba ammu unustanud
the crew tuli, mida pelasin väga palju, tuli teine osa, mida suurt ei pelanud, siis tulid forza horizonid PC'le
aeg läheb edasi, kaua sa jõuad mingit vana asja sügada
mõni asi ei lähe tänase windowsi peal isegi tööle
mõni siin mängib mass effect 1 siiamaani ilmselt
kõik ei suuda vana asja unustada ja edasi liikuda
Vanad mängud on tihti paremad kui uued. Sellepärast mängitakse. Mängin ka mina, kasaarvatud Mass Effecti.
Aga jah, nõus, vanu mänge ei ole tihti lihtne uuel Windowsil tööle saada
Olen peaaegu kõigega nõus, mis seal videos välja toodi. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.