Ei usu, et seal enam mingit lihvimist toimub. Eelmise aasta juulis oli beta test ja väidevatalt pole aastaga mitte midagi muutunud.
Kahju, et järjekordne hea mänguseeria veega potist alla lastakse nime pealt raha teenimise eesmärgil.
Vastab tõele, et pidevad ühenduse probleemid? _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Kurjemad inimesed on selle kohta Scam kirjutanud.
Siiamaani on serverid maas ja enamus pole saanud üldse sisse logida.
Ma huvi pärast vaatan mis siis saama hakkab, kui mäng välja tuleb.
Üks viimase aja kehvemaid eeltellimusi.
Paari lausega, mis probleemid siis on, kas ikka ühenduse probleemid?
Sel mängul ikka offline mode on nagu TDU ja TDU2? _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
SKG, 2x kiirusega vaatad. Kokkuvõttes ühe sõnaga: lifeless.
Probleem on always online komponent ja suht meh sõidud.
Pmst lihtsalt grind. Võidu eest midagi huvitavat ei saa. Rahaga on alati kitsas ja garaaži laiendada uute autode näol on grind.
Damage mudel autodel puudub (see probleem on kõigis automängudes mis kasutavad litsenseeritud autosid).
Sõitude väline teema on meh. Graafika on ok aga ei midagi erilist. Crowd density on olematu arvestades kus see toimub.
Raskusastet määrata ei saa.
Positiivse poole pealt, et juhitavus pole liiga sim ega liiga arcade. Midagi vahepealset.
Lisaks see, et iga auto juhitavus tundub unikaalne.
Map on hästi modelleeritud päris asukoha järgi.
Kui sellele offline mode ei lisata, siis küll ei osta. Crew-ga sain juba vastu pükse. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
libe, kui ühekordse täishinnaga ostetud mäng (mitte kuumaksuga teenus) lõpetab mingi aeg toimimise, sest arendaja/publisher lülitas enda otsas midagi välja, on see kergelt pettus juba. Selliseid arendajaid ei tasu toetada. Crew eest ma Steamist refundi ei saanud, saadeti pikalt. Ei soovi sama ämbrit uuesti kolistada. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
libe, kui ühekordse täishinnaga ostetud mäng (mitte kuumaksuga teenus) lõpetab mingi aeg toimimise, sest arendaja/publisher lülitas enda otsas midagi välja, on see kergelt pettus juba. Selliseid arendajaid ei tasu toetada. Crew eest ma Steamist refundi ei saanud, saadeti pikalt. Ei soovi sama ämbrit uuesti kolistada.
No tõesti nutame taga 10 aastat tagasi välja tulnud mängu, mis oli nagunii juba surnud praeguseks ajaks. Ma võin sulle PC füüsilise koopia anda - ehk leevendab su masendust. _________________ Eesti suurim Ubisofti fänn!!!
libe, kui ühekordse täishinnaga ostetud mäng (mitte kuumaksuga teenus) lõpetab mingi aeg toimimise, sest arendaja/publisher lülitas enda otsas midagi välja, on see kergelt pettus juba. Selliseid arendajaid ei tasu toetada. Crew eest ma Steamist refundi ei saanud, saadeti pikalt. Ei soovi sama ämbrit uuesti kolistada.
No tõesti nutame taga 10 aastat tagasi välja tulnud mängu, mis oli nagunii juba surnud praeguseks ajaks. Ma võin sulle PC füüsilise koopia anda - ehk leevendab su masendust.
crew motorfest on üsna värske mäng, ma isegi vaikselt toksin sea aegajalt
ma muidugi võtsin lihtsalt ubisofti paketi, mul ei ole neid mänge omamiseks vaja, niikuinii tüdinen mingi hetk ära _________________ ☠
Mängu vanus ei mängi siin mingit rolli. Inimesed mängivad kogu aeg kümme aastat vanu mänge.
Asi on laiemas põhimõttes. Kui igale mängule poogitakse külge always online funktsionaalsus, siis piisab publisheril omapoolselt selle funktsionaalsuse kinnikeeramisest, et mäng tappa.
Vabandused stiilis, et "kas sul polegi internetti" või "see mäng oli surnud niikuinii" kõlavad parimal juhul nagu võimetus aru saada tehnilistest nüanssidest ja halvimal juhul nagu anti-consumer praktikate õigustamine.
Mängu vanus ei mängi siin mingit rolli. Inimesed mängivad kogu aeg kümme aastat vanu mänge.
Asi on laiemas põhimõttes. Kui igale mängule poogitakse külge always online funktsionaalsus, siis piisab publisheril omapoolselt selle funktsionaalsuse kinnikeeramisest, et mäng tappa.
Vabandused stiilis, et "kas sul polegi internetti" või "see mäng oli surnud niikuinii" kõlavad parimal juhul nagu võimetus aru saada tehnilistest nüanssidest ja halvimal juhul nagu anti-consumer praktikate õigustamine.
inimesed käivad kalli raha eest kinos filme vaatamas, näevad filmi 1x ja endale ei saa muud kui mälestuse - pole veel kuulnud soigumist selle üle
No kinos filmi vaatamine on "teenuse kasutamine/teenuse eest maksmine"
Mängu ostmine pole "teenuse kasutamine" kui see pole just nii sõnastatud. See on pigem nagu filmi dvd ostmine, mida saad enda valitud ajal vaadata, kaua tahad. _________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off !
No tõesti nutame taga 10 aastat tagasi välja tulnud mängu, mis oli nagunii juba surnud praeguseks ajaks. Ma võin sulle PC füüsilise koopia anda - ehk leevendab su masendust.
Mis see mängu vanus siia puutub kui ma olen mängu välja ostnud ja arendaja/publisher selle kasutuks muudab? Ma mängin vanemaid mänge rohkem kui uuemaid, sest viimased on allakäinud.
libe kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
inimesed käivad kalli raha eest kinos filme vaatamas, näevad filmi 1x ja endale ei saa muud kui mälestuse - pole veel kuulnud soigumist selle üle
igale ühele oma
Halb võrdlus.
Ostad BluRay filmi, mis peab mahamängimiseks iga kord üle neti "koju helistama". Ükskord tuleb filmi tootjal/edasimüüjal mõte see "koju helistamine" kinni keerata ja sa seda filmi enam ei näe, kuigi oled füüsilise plaadi välja ostnud. On ju äge? _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Mis see mängu vanus siia puutub kui ma olen mängu välja ostnud ja arendaja/publisher selle kasutuks muudab? Ma mängin vanemaid mänge rohkem kui uuemaid, sest viimased on allakäinud.
libe kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
igale ühele oma
Halb võrdlus.
Ostad BluRay filmi, mis peab mahamängimiseks iga kord üle neti "koju helistama". Ükskord tuleb filmi tootjal/edasimüüjal mõte see "koju helistamine" kinni keerata ja sa seda filmi enam ei näe, kuigi oled füüsilise plaadi välja ostnud. On ju äge?
kui sisu on üles ehitatud online sõitudel, siis offlines sa ei saa kellegagi võistelda, lihtsalt ringi cruisida
mingi bluray koju ostmine ei ole jälle võrreldav pelaga, mille sisu on vaid online content
kui ei sobi, siis lihtsalt selge keerata ja rohkem mitte reageerida selle pela teemal _________________ ☠
No kinos filmi vaatamine on "teenuse kasutamine/teenuse eest maksmine"
Mängu ostmine pole "teenuse kasutamine" kui see pole just nii sõnastatud. See on pigem nagu filmi dvd ostmine, mida saad enda valitud ajal vaadata, kaua tahad.
tänasel päeval siiski on, kuna enamus pelade põhi on online
ja kui mitte kõik, siis vähemalt pool
nahh seda üldse omada, kui niikuinii on selline poolik kraam ostes, et hiljem heal juhul ainult osa toimib
harjuge ära selle netflixi süsteemiga
peab ikka hardcore fanatt olema, et viitsiks neid pikki mänge mitu korda pelada
As said, the game does not have any Ray Tracing effects. At Native 4K/Ultra, the NVIDIA RTX 4090 can push framerates between 50-60fps, with some drops to 45fps on rare occasions. For a non-RT racing game, this performance is a bit disappointing. _________________ O: Low-profile pci bracket
libe kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
igale ühele oma
Halb võrdlus.
Ostad BluRay filmi, mis peab mahamängimiseks iga kord üle neti "koju helistama". Ükskord tuleb filmi tootjal/edasimüüjal mõte see "koju helistamine" kinni keerata ja sa seda filmi enam ei näe, kuigi oled füüsilise plaadi välja ostnud. On ju äge?
kui sisu on üles ehitatud online sõitudel, siis offlines sa ei saa kellegagi võistelda, lihtsalt ringi cruisida
mingi bluray koju ostmine ei ole jälle võrreldav pelaga, mille sisu on vaid online content
kui ei sobi, siis lihtsalt selge keerata ja rohkem mitte reageerida selle pela teemal
Offlines saaks ainult AI vastu võistelda, täpselt nagu oli TDU ja TDU2 puhul, kui serverid maha võeti, mäng jäi edasi toimima. Toimib siiani. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
kui ei sobi, siis lihtsalt selge keerata ja rohkem mitte reageerida selle pela teemal
Offlines saaks ainult AI vastu võistelda, täpselt nagu oli TDU ja TDU2 puhul, kui serverid maha võeti, mäng jäi edasi toimima.
sorry, ma olin nood pelad selleks ajaks juba ammu unustanud
the crew tuli, mida pelasin väga palju, tuli teine osa, mida suurt ei pelanud, siis tulid forza horizonid PC'le
aeg läheb edasi, kaua sa jõuad mingit vana asja sügada
mõni asi ei lähe tänase windowsi peal isegi tööle
mõni siin mängib mass effect 1 siiamaani ilmselt
kõik ei suuda vana asja unustada ja edasi liikuda _________________ ☠
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.