Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 281, 282, 283 ... 287, 288, 289  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
mina634
Aeg maha 60
mina634

sõnum 03.09.2024 14:11:45 vasta tsitaadiga

Davinci oskab ära seletada, miks vaalad ostavad:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 04.09.2024 06:49:07 vasta tsitaadiga

Monero nagu ikka tõusu poolest NR1:
Spoiler Spoiler Spoiler

BTC on surnud.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Longero
HV veteran

sõnum 04.09.2024 10:23:33 vasta tsitaadiga

Mis trall XRP ümber keerleb? Hirmsalt promotakse suurt ulme hinnatõusu. Samas kohtasin artiklit, et need kes on $3000 Pannud XRP alla, need juba suured walletid.
Kas XRP on suure kukkumise äärel nagu LUNA kunagi ja omanikud püüavad päästa veel mis annab? Erinevat propat on alati olnud, aga mingi värk selle XRP'ga tundub olevat.

DVDRW, thumbs_up.gif

mina634
Aeg maha 60
mina634

sõnum 04.09.2024 11:28:39 vasta tsitaadiga

polygoni matic on nüüd POL
Rahakotis muutus ka MATIC POL-iks.
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 04.09.2024 11:55:02 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:
polygoni matic on nüüd POL
Rahakotis muutus ka MATIC POL-iks.

Mingiaeg olid kahtlused, et POL/MATIC võib rahast lage olla, niiet vaata ette.

mina634
Aeg maha 60
mina634

sõnum 07.09.2024 09:34:34 vasta tsitaadiga

fiat or blockchain
Spoiler Spoiler Spoiler

LISA: Paistab, et tari loobki uue ajastu - kodus oma videokaardiga temp. tegemas.

Monero üks programmeerijatest või isegi asutajast loob siis sellise süsteemi - kaevandad ühte tokenit, et pärast põletad seda, et saada teist - peamist.

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
virx
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.09.2024 14:27:43 vasta tsitaadiga

DVDRW, viimase 2 aasta jookul on Monero kõigist kõige vähem tõusnud ehk kehveim investeering olnud. Mõned suvalised näited:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
mina634
Aeg maha 60
mina634

sõnum 07.09.2024 17:00:32 vasta tsitaadiga

turbo - üle +4000% icon_lol.gif (ok ai poolt valm. meme)
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 07.09.2024 17:31:18 vasta tsitaadiga

virx kirjutas:

LTC +185%

Kust sellise asja kokku arvutab?

virx
HV Guru

sõnum 07.09.2024 20:11:00 vasta tsitaadiga

elukaz, viimase 2 aasta miinimum ja maksimum jäävad +185% "tõusu" vahemikku.
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 07.09.2024 21:20:33 vasta tsitaadiga

Nagu pmpo võimsus? Täna on kurss kahe aasta miinimumi lähedal, et mingi investeeringu jutt väga ei lähe. Ja kauplemiseks.. nagunii sa never ei saa min ja max pihta.
mina634
Aeg maha 60
mina634

sõnum 09.09.2024 13:12:25 vasta tsitaadiga

Monero on 2 korda juba tõusnud üle 400 dollari. Ja ühe korra kukkunud 34 dollarini. See on pikaajaline strateegiline investeering- osta siis kui kukub: järgmine kukkumine võib toimuda kui eu seadus hakkab dets. jõustuma - mingid suuremad jamad langetavad hetkeks alla- ja aeglaselt edasi ja ega kolmas üle 400 dollariline tipp tulemata ei jää: seda enam kui btc tõmbab ennast 100 000 dollari peale. See viimane on superkindel - kui bitcoin kukub näiteks 30-37 tuh. dollari peale, siis ostetakse seda veel rohkem kokku ja ega järgmine poolitumine tulemata jää.. kuna ma ei ole bitcoini vaal, siis kasutan võimalust moneros lihtsamini teenida..

KRÜPTORAHA on EUFOORIA- mis ja kes siis maha lüüakse kui 1 btc maksab miljon dollarit? Maailm vajab monerot!! Ja siis vajatakse ka enda elu päästmiseks monerot- ja kui sul on monerot siis kui see tõuseb eufooria tippu - saad müüa!!!

Demokraatia aeg kui selline saab läbi kui 100% takistatakse tehinguid moneroga (dex/anonym) - ja siis hakkab CBDC kui fašism-bolševism-kommunism ruudus. (Hitleril on oma CBDC ja Stalinil oma CBDC - kuhu see viib- massihaudadeni..)

--------
Natuke ka kriminaalset:
Spoiler Spoiler Spoiler

"..et paljud neist kurjategijatest tuvastavad potentsiaalsed ohvrid tavaliselt sotsiaalmeedia postituste, kohtumiste ja konverentside kaudu."

... Olen alati arvanud, et monerot kasutada mikserina ja sotsiaalmeedia kui selline on ebaturvaline ja kohtumised ebavajalikud ja konverentsid kui kogunemised - kriminaalselt ohtlikud.
LISA:
Spoiler Spoiler Spoiler

Eestlasi on vähem ja kui sul on krüptot- siis mõtle, et kas on vaja sellega eputada oma näo ja nimega...ja kehaga.
tagasi üles
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 09.09.2024 21:47:40 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:
Monero on 2 korda juba tõusnud üle 400 dollari. Ja ühe korra kukkunud 34 dollarini. See on pikaajaline strateegiline investeering- osta siis kui kukub: järgmine kukkumine võib toimuda kui eu seadus hakkab dets. jõustuma - mingid suuremad jamad langetavad hetkeks alla- ja aeglaselt edasi ja ega kolmas üle 400 dollariline tipp tulemata ei jää: seda enam kui btc tõmbab ennast 100 000 dollari peale. See viimane on superkindel - kui bitcoin kukub näiteks 30-37 tuh. dollari peale, siis ostetakse seda veel rohkem kokku ja ega järgmine poolitumine tulemata jää.. kuna ma ei ole bitcoini vaal, siis kasutan võimalust moneros lihtsamini teenida..

KRÜPTORAHA on EUFOORIA- mis ja kes siis maha lüüakse kui 1 btc maksab miljon dollarit? Maailm vajab monerot!! Ja siis vajatakse ka enda elu päästmiseks monerot- ja kui sul on monerot siis kui see tõuseb eufooria tippu - saad müüa!!!

Demokraatia aeg kui selline saab läbi kui 100% takistatakse tehinguid moneroga (dex/anonym) - ja siis hakkab CBDC kui fašism-bolševism-kommunism ruudus. (Hitleril on oma CBDC ja Stalinil oma CBDC - kuhu see viib- massihaudadeni..)

--------
Natuke ka kriminaalset:
Spoiler Spoiler Spoiler

"..et paljud neist kurjategijatest tuvastavad potentsiaalsed ohvrid tavaliselt sotsiaalmeedia postituste, kohtumiste ja konverentside kaudu."

... Olen alati arvanud, et monerot kasutada mikserina ja sotsiaalmeedia kui selline on ebaturvaline ja kohtumised ebavajalikud ja konverentsid kui kogunemised - kriminaalselt ohtlikud.
LISA:
Spoiler Spoiler Spoiler

Eestlasi on vähem ja kui sul on krüptot- siis mõtle, et kas on vaja sellega eputada oma näo ja nimega...ja kehaga.

Loed seda oodi, nagu mingi Jehhoovaka edulugu ja eufooriat icon_biggrin.gif
Vastavalt rahalõhnale muutub isegi eluvaade ja "religioon" .

Kasulik idioot süsteemile autoritele, mitte et maailma rahvastik rikkaks saaks
tagasi üles
mina634
Aeg maha 60
mina634

sõnum 17.09.2024 09:00:39 vasta tsitaadiga

bitcoin graafikat pidevalt vahtides võib surma saada:
Spoiler Spoiler Spoiler

Mul ongi DAI stakemas. Ei viitsi seda forex trade mängida - tapab, paneb pea valutama, süda jääb istumisega nõrgaks..
Samas on tulemas ka kaks uut: bdag ja tari võrgust midagi.
BTC on kindlasti 10 aasta pärast üle 500 000 dollari miinimum. Ennustan, et kui tõuseb 100 000 peale, siis ka kukub - mõned kannatamatud müüvad, sest hind on "liiga hea".

Miks selline jama kestab?
Sest blockchain ja poolitumine + erapooletu kaevandamine (pangast sõltumatu, riigist sõltumatu) ja ülitugev salajane võtmesüsteem.

ethereumi evm puhul siis nutikad lepingud, mille salajased võtmed on bitcoini võtmetega võrdväärsed. EELISTA salajast võtit oma arvutis, mitte panga või "sõbra" arvutis.

Siin seletab ära tehniliselt plokiahelat:
Spoiler Spoiler Spoiler

Aga monero - see on siis selline, et rohkem privaatsem, kõik ei ole avalik. walletil on ka sisemised aadressid- mida välismaailma ei näidata. Sobib anonüümseks tegemiseks. Miksimiseks.
Kui windowsi ei kasuta ja cex ei vaheta. ka paljud dex-id ei kõlba. 100% anonüümsed vahetused ei lekita anonüümust. Kindlasti prantsusmaa, inglismaa ja usa leiutavad viise ja lahendusi - kuid monero on piisavalt tugev kui DEX/anoym platvormid on olemas - ja neid on.
Aga üldiselt pätid ei oska linuxit kasutada ja juba windowsi ja tavalise cex/dex jäävad nad organitele vahele. Linuxit kasutavad ainult ausad inimesed nagu mina.
Spoiler Spoiler Spoiler

KASPA: https://kgi.kaspad.net/
Kui vaadata, et kuidas kaspa graafikaline pool ja blockDAG-id töötavad, siis kaspa hind on alahinnatud!
Praegu peaks olema 60 eurot ja kunagi 1000 eurot kindlasti. Lähiaastatel.
Ei bitcoin, litecoin ja ethereum võrk ei jookse nii kiiresti. Võib-olla ainult hedera võrk. Et siis kaspa 1 ja hedera 2. kiiruste poolest.

MicroStrategy lisas oma walletisse 18 300 Bitcoini, nüüdseks on Michael Saylori juhtimisel - kokku 244 800 BTC
Spoiler Spoiler Spoiler

SENSATSIOON:
MicroStrategy plaanib veel sel aastal 700 miljoni eest osta bitcoine!!!
...
Kanada Bitcoini kaevandaja Cathedra Bitcoin on pärast seitset aastat kaevandamist muutmas oma fookust, võttes kasutusele uue strateegia: omandada võimalikult palju Bitcoine avatud turult, järgides MicroStrategy lähenemisviisi.
Spoiler Spoiler Spoiler

Cathedra avaldus viitab sellele, et ettevõte kavatseb oma Bitcoini strateegiat pikalt järgida, märkides, et oleme "mitmekümnendilise trendi alguses", mis näeb Bitcoinist kui "domineerivast ülemaailmsest reservvarast".

viimati muutis mina634 17.09.2024 09:04:52, muudetud 1 kord
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 17.09.2024 09:03:07 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:
Aga üldiselt pätid ei oska linuxit kasutada ja juba windowsi ja tavalise cex/dex jäävad nad organitele vahele. Linuxit kasutavad ainult ausad inimesed nagu mina.
Mine palu arstilt omale kangemad rohud kirjutada, olemasolevad ilmselgelt ei mõju enam.
mina634
Aeg maha 60
mina634

sõnum 19.09.2024 13:14:13 vasta tsitaadiga

Cathedra Bitcoin on selgelt liiga väike varaklass. Oleks vaja veel ühte suuremat firmat, kes sama teeks - paneks oma kasumi bitcoinile. Ühendemiraatide pank tegeleb ka nüüd bitcoiniga.
Aga oleks veel vaja. Mingi 5 firmat teeb sama, mis MicroStrategy - siis vist tasub jälle kokku ostma hakata.. thumbs_down.gif

Davinci Jeremie - jutustab kuidas on võimalik "sinu rahakotis" olevat bitcoini legaalselt omandada - coinbase, binance näiteks. Ka stablecoini firma kontodel (usdc ja usdt saab üldse ära kustutada) - märksõna STANDARD INDUSTRY PRACTICES
Spoiler Spoiler Spoiler

...

USA: Donald Trump on ajaloo esimene USA (eks)president, kes ostis bitcoini eest burgereid!!
Ja bitcoini hind tõusis kohe.
tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 19.09.2024 13:48:49 vasta tsitaadiga

Mis asja Change kasutab krüpto liigutamiseks?
Küsimus nimelt btc minema liigutamisest. Hammustavad Om idle tasuga normaalselt raha, ei hoidnud silma peal ja nüüd röövivad nagu homset poleks (vana uudis, kes nonstop jälgib, nõus).

Ehk mis on mõistlikum viis btc/raha mujale viimiseks sealt? Jäi mulje, et lightning ei ole (aga nende help on päris kasin, absoluutselt seda ei kata, oh üllatust).

mina634
Aeg maha 60
mina634

sõnum 19.09.2024 17:50:52 vasta tsitaadiga

Changel on jah, teisele (väljapoole nende walletilt) aadressile kandmisel liiga suur vaheltkasu. Ja sinul ei ole ka privaatvõtmeid change kontol - et "sinu" krüptod on tegelikult nende omad. Õnneks on btc, ltc ja teised krüptod praegu tõusmas, et saab vaheltkasu tagasi ehk.. Kusjuurest LHV on sama asi- krüpto privaatvõtmed on nende käes. ehk sellepärast, et inimesed unustavad paroolid ära kuhugi..

Changel on ka passiivsusmaks - kui ei investeeri ja konto jääb väikseks- siis tekib kuumaks juurde.

Ma nimetan seda asja "standard industry practises". SAMAs algajal või sellel inimesel, kes usaldab pankasi ja firmasi ja nende rahakotte - nende käes - sobib see kindlasti.
(NB! Ma oma panka ei usalda aga olen sunnitud kasutama veel ja fiati ka - kõnekaardi ja kohvi ostmiseks)

Šveitsis on üks linn, kus saab poes btc eest juba teha igapäevaseid oste.. näiteks.

Minu valiku hulgas on sellised walletid, kus saab näha ka oma aadressi privaatvõtit.

Ja BTC on ka võrgutasu ja ETH on lausa vahel see võrgutasu väga suur. Sellega tuleb ka arvestada, sest võrk on tähtis ja see maksab.
HEDERAL ja pulsechain-i võrgutasu on olematult väike.
Jah, sellega tuleb arvestada, et kui omal ainult privaatvõtmed ja seemneparoolid- siis backup ja tähtis meeldejätt.
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 20.09.2024 02:48:20 vasta tsitaadiga

Metsjeesus, Kanna kuhugi ära jah sealt Changest. Paras oleks neil pankrotti minna. Nagu kunagi mainisin siis on see mingi "Ida-Euroopa haigus" vist icon_rolleyes.gif .
Kui tehakse enamvähem ok asi valmis siis mingi huinaaga saadakse ikka maha, see ei käi ainult Change kohta.

rauli
Kreisi kasutaja

sõnum 23.09.2024 03:20:37 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif
mina634
Aeg maha 60
mina634

sõnum 23.09.2024 12:46:03 vasta tsitaadiga

Pärisorjusest pääsemine monero abil. Mida rohkem riik planeerib, seda keerulisemaks läheb planeerimine inimese jaoks.

"..nagu 2008. aasta finantskrahh ja COVID-19 pandeemia, peegeldab valitsuse tugev valmisolek turgudel sekkuda. Need sekkumised, olgu siis stiimulipakettide, rahapoliitika leevendamise või rahalise päästmise kaudu, on näited valitsuse aktiivsest rollist majandustulemuste juhtimisel. Kriitikud tsiteerivad neid sageli kui "hiiliva sotsialismi" või riigi ülejõu käimise tõendeid, kordades Hayeki hirmu, et keskne kontroll viib individuaalse autonoomia ja turuvabaduse kaotuseni."

Eesti keelde tõlk:
Spoiler Spoiler Spoiler

Original:
https://douglasmcsqueaky.github.io/2024-09-21-roadtoserfdom/

Alguses mõtlesin, et mingi punane värk ja monero kui eraldumine inimeste keskelt. Tegelikult on autoril õigus selles, et võib niimoodi juhtuta..
...

Ka SECi esindav isikul on oma erahuvid mängus:
Spoiler Spoiler Spoiler

.

Piiks
- btc (mikseritega) ja monero on kaks kõige tugevat vahendit - sinu mitte orjaks muutumiseks. See poliitika ei huvitagi mind! Loege minu teksti väga ettevaatlikult. See ei ole pol ja finants. soovitus.

LISA: Üldiselt ma ei tea, kuidas monerot saavad kasutada euroopas või usas registreeritud firmad? Ainuke võimalus on et äriomanik - eraisikuliselt saadud tulud ja dividendid vahetab moneroks. Firma kaudu seda teha ei saaks. Maksuamet tahab kõigile kinnitust ja viidet..

See on pudelikael. Peale detsembrit eu seadused on monero suhtes vaenulikud. Kas kõik ärimehed pannakse vangi? Ja tuuakse tartu vanglasse? Kas monero ja bitcoiniga vanglasuppi osta saaks? Monero tahetakse euroopas ära keelata!! Miks? Kas tsentraliseeritud valitsemise tagajärgede pärast?

Jah, sama asi oli ka bitcoiniga- mingi pätivärk ja ostetakse narkot- nüüd ostab trump hamburgerit ja isegi pangad ostavad bitcoine.
Aga nüüd küsime- miks monero - kõige turvalisem ja privaatsem - nüüd siis kõige keelatum on?
Kaks vastust: maailm on kriminaale täis ja teine vastus - FIAT sularaha keelamise vajadus on veelgi suurem varsti. Sest maailm on liiga palju kriminaale täis ja kõik asi vajab
keskset kontrollimist. Rahvas vajab oma juhti. Oma kuningat, valitsejat. ja vajaDuspõhiseid toetusi.

Minu segane jutt. Aga loodame, et see orjanduse - monero viide on selgem.

viimati muutis mina634 27.09.2024 13:32:45, muudetud 2 korda
tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 23.09.2024 15:54:00 vasta tsitaadiga

Longero, täitsa nõus!

Kahjuks keegi ei ole veel vastust andnud, et mis parim viis oleks või mis networkis siis toimetatakse. See on segane. Nicehashist sain lightninguga nahhi ja konto kinni, saaks nüüd Changest ka sotti...

Näib, et seal on lihtsalt "saatmine" ja oletatavat kulu ma enne toimingut ei näegi..? Eeldaks, et seetõttu ka proovisaatmine on sama kuluga, mis tekitab lolli olukorra kus ei saa/taha katsetada ka.

Longero
HV veteran

sõnum 23.09.2024 19:16:48 vasta tsitaadiga

Metsjeesus, Ma hästi ei mäleta, aga mu arust sai tol ajal ainult bitcoini ja vist ka ethereumi välja kanda, vbla nüüd Changes võimalused suuremad. Konvertisin vandudes ja tatistades oma muu mudru bitcoiniks ja kandsin välja.
Kusjuures ma tegingi väikese summa eest algul prooviülekande, et näha kas läheb õigesse kohta (st näpuvea puhul oleksin ilma olnud bitcoini ülekandest), pärast igaksjuhuks kandsin mitmes osas välja kuna kogemusi vähe. Samas oli mu kogusumma väga väike ka... pmst harjutamise jaoks sai Change konto tehtud, aga mulle see Change ei istunud oma hilisema polliitka pärast.
Kas väljakandmise proovimisel eelvaadet ei paku nagu ost/müük tehingu puhul?

mina634
Aeg maha 60
mina634

sõnum 27.09.2024 13:30:39 vasta tsitaadiga

Hedera (hbar) on kasumihoiatus!! Arendab open source & lInux projekti:
https://hedera.com/blog/introducing-hiero-the-foundation-of-the-future

Samas ka Microsoft teeb tihedasti koostööd:
Spoiler Spoiler Spoiler

Võib juhtuda, et andmed ja rahasüsteem lähebki säästlikku hedera võrku. See teeb hederast mingil määral millegi, mida pole varem nähtud.
20 aastat olen fännanud linuxit ja 10 aastat ubuntu&linuxminti (aidanud ka tõlkida) - nüüd on hea meel, et linux fond saab ka kasu hederast (ja pappi mõttes triljoni väärtusega microsoftist) - miks mitte osta enda rahakotti HBAR-i?

Hedera koduleht: https://hedera.com/

BITCOIN UP: Selle aasta lõpuks või järgmise aastal alguses võiks olla 120 000 - 125 000 dollarit 1 BTC.
Siis igasugune inflatsioon on ületatud. Neid inflatsiooni arvutusi on erinevad aga umbes need numbrid ületavad selle kõik.
Jah, mõned altcoinid tõusevad ikka palju rohkem siis kui bitcoin tõuseb 3% päevas, nad tõusevad keskmiselt 13% ja rohkem.

Lisaksin veel, et ma ei imestaks kui bitcoin kukub 30 000 dollari peale. Sest krüptoväärtus on kõikuv ja ei ole finants. soovitus ja kõike juhtub asjaolude kokku langemisel...
Monero - ilmselt esimene privaatne altcoin ja üldse ka varsti superarvutite kindel või mis see nüüd oligi - quantum
https://www.getmonero.org/2024/04/27/fcmps.html

AI: Nüüd on olemas juba iseendast teadlik AI.
Spoiler Spoiler Spoiler

Mida see tähendab? Jah, ei usalda enam AI oma raha või väärtustega planeerima ja igasugused AI juhitivad koinid jäävad nüüd küll ära.
.. et kogemata iseteadlik AI arvab, et ta vajab minu investeeringut enda jaoks..
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 28.09.2024 10:40:23 vasta tsitaadiga

Noh, mis Moneroga nüüd juhtus? Kaugelt kõige suurema kukkumisega coin 100 hulgast viimase 7 päeva jooksul icon_eek.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 281, 282, 283 ... 287, 288, 289  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.