Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum |
|
mina634
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
|
DVDRW
HV Guru
|
04.09.2024 07:49:07
|
|
|
Monero nagu ikka tõusu poolest NR1:
Spoiler
BTC on surnud.
|
|
tagasi üles |
|
|
Longero
Kreisi kasutaja
|
04.09.2024 11:23:33
|
|
|
Mis trall XRP ümber keerleb? Hirmsalt promotakse suurt ulme hinnatõusu. Samas kohtasin artiklit, et need kes on $3000 Pannud XRP alla, need juba suured walletid.
Kas XRP on suure kukkumise äärel nagu LUNA kunagi ja omanikud püüavad päästa veel mis annab? Erinevat propat on alati olnud, aga mingi värk selle XRP'ga tundub olevat.
DVDRW,
_________________ Win ISO'd ja uuendused https://www.dropbox.com/sh/9g4dwg9k1mql1wu/AADJWO3QN8p21CZsq9cZl0gca?dl=0 |
|
tagasi üles |
|
|
mina634
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
|
Longero
Kreisi kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
|
mina634
HV kasutaja
|
07.09.2024 10:34:34
|
|
|
fiat or blockchain
Spoiler
LISA: Paistab, et tari loobki uue ajastu - kodus oma videokaardiga temp. tegemas.
Monero üks programmeerijatest või isegi asutajast loob siis sellise süsteemi - kaevandad ühte tokenit, et pärast põletad seda, et saada teist - peamist.
Spoiler
_________________ 10 000 steps #AI #walking #Techno #Pop #Electro #Sweat |
|
tagasi üles |
|
|
virx
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
|
mina634
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
|
elukaz
HV Guru
|
07.09.2024 18:31:18
|
|
|
Kust sellise asja kokku arvutab?
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
tagasi üles |
|
|
virx
HV Guru
|
07.09.2024 21:11:00
|
|
|
elukaz, viimase 2 aasta miinimum ja maksimum jäävad +185% "tõusu" vahemikku.
|
|
tagasi üles |
|
|
elukaz
HV Guru
|
07.09.2024 22:20:33
|
|
|
Nagu pmpo võimsus? Täna on kurss kahe aasta miinimumi lähedal, et mingi investeeringu jutt väga ei lähe. Ja kauplemiseks.. nagunii sa never ei saa min ja max pihta.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
tagasi üles |
|
|
mina634
HV kasutaja
|
09.09.2024 14:12:25
|
|
|
Monero on 2 korda juba tõusnud üle 400 dollari. Ja ühe korra kukkunud 34 dollarini. See on pikaajaline strateegiline investeering- osta siis kui kukub: järgmine kukkumine võib toimuda kui eu seadus hakkab dets. jõustuma - mingid suuremad jamad langetavad hetkeks alla- ja aeglaselt edasi ja ega kolmas üle 400 dollariline tipp tulemata ei jää: seda enam kui btc tõmbab ennast 100 000 dollari peale. See viimane on superkindel - kui bitcoin kukub näiteks 30-37 tuh. dollari peale, siis ostetakse seda veel rohkem kokku ja ega järgmine poolitumine tulemata jää.. kuna ma ei ole bitcoini vaal, siis kasutan võimalust moneros lihtsamini teenida..
KRÜPTORAHA on EUFOORIA- mis ja kes siis maha lüüakse kui 1 btc maksab miljon dollarit? Maailm vajab monerot!! Ja siis vajatakse ka enda elu päästmiseks monerot- ja kui sul on monerot siis kui see tõuseb eufooria tippu - saad müüa!!!
Demokraatia aeg kui selline saab läbi kui 100% takistatakse tehinguid moneroga (dex/anonym) - ja siis hakkab CBDC kui fašism-bolševism-kommunism ruudus. (Hitleril on oma CBDC ja Stalinil oma CBDC - kuhu see viib- massihaudadeni..)
--------
Natuke ka kriminaalset:
Spoiler
"..et paljud neist kurjategijatest tuvastavad potentsiaalsed ohvrid tavaliselt sotsiaalmeedia postituste, kohtumiste ja konverentside kaudu."
... Olen alati arvanud, et monerot kasutada mikserina ja sotsiaalmeedia kui selline on ebaturvaline ja kohtumised ebavajalikud ja konverentsid kui kogunemised - kriminaalselt ohtlikud.
LISA:
Spoiler
Eestlasi on vähem ja kui sul on krüptot- siis mõtle, et kas on vaja sellega eputada oma näo ja nimega...ja kehaga.
|
tagasi üles |
|
|
OPollo
Kreisi kasutaja
|
09.09.2024 22:47:40
|
|
|
mina634 kirjutas: |
Monero on 2 korda juba tõusnud üle 400 dollari. Ja ühe korra kukkunud 34 dollarini. See on pikaajaline strateegiline investeering- osta siis kui kukub: järgmine kukkumine võib toimuda kui eu seadus hakkab dets. jõustuma - mingid suuremad jamad langetavad hetkeks alla- ja aeglaselt edasi ja ega kolmas üle 400 dollariline tipp tulemata ei jää: seda enam kui btc tõmbab ennast 100 000 dollari peale. See viimane on superkindel - kui bitcoin kukub näiteks 30-37 tuh. dollari peale, siis ostetakse seda veel rohkem kokku ja ega järgmine poolitumine tulemata jää.. kuna ma ei ole bitcoini vaal, siis kasutan võimalust moneros lihtsamini teenida..
KRÜPTORAHA on EUFOORIA- mis ja kes siis maha lüüakse kui 1 btc maksab miljon dollarit? Maailm vajab monerot!! Ja siis vajatakse ka enda elu päästmiseks monerot- ja kui sul on monerot siis kui see tõuseb eufooria tippu - saad müüa!!!
Demokraatia aeg kui selline saab läbi kui 100% takistatakse tehinguid moneroga (dex/anonym) - ja siis hakkab CBDC kui fašism-bolševism-kommunism ruudus. (Hitleril on oma CBDC ja Stalinil oma CBDC - kuhu see viib- massihaudadeni..)
--------
Natuke ka kriminaalset:
Spoiler
"..et paljud neist kurjategijatest tuvastavad potentsiaalsed ohvrid tavaliselt sotsiaalmeedia postituste, kohtumiste ja konverentside kaudu."
... Olen alati arvanud, et monerot kasutada mikserina ja sotsiaalmeedia kui selline on ebaturvaline ja kohtumised ebavajalikud ja konverentsid kui kogunemised - kriminaalselt ohtlikud.
LISA:
Spoiler
Eestlasi on vähem ja kui sul on krüptot- siis mõtle, et kas on vaja sellega eputada oma näo ja nimega...ja kehaga. |
Loed seda oodi, nagu mingi Jehhoovaka edulugu ja eufooriat
Vastavalt rahalõhnale muutub isegi eluvaade ja "religioon" .
Kasulik idioot süsteemile autoritele, mitte et maailma rahvastik rikkaks saaks
|
|
tagasi üles |
|
|
mina634
HV kasutaja
|
17.09.2024 10:00:39
|
|
|
bitcoin graafikat pidevalt vahtides võib surma saada:
Spoiler
Mul ongi DAI stakemas. Ei viitsi seda forex trade mängida - tapab, paneb pea valutama, süda jääb istumisega nõrgaks..
Samas on tulemas ka kaks uut: bdag ja tari võrgust midagi.
BTC on kindlasti 10 aasta pärast üle 500 000 dollari miinimum. Ennustan, et kui tõuseb 100 000 peale, siis ka kukub - mõned kannatamatud müüvad, sest hind on "liiga hea".
Miks selline jama kestab?
Sest blockchain ja poolitumine + erapooletu kaevandamine (pangast sõltumatu, riigist sõltumatu) ja ülitugev salajane võtmesüsteem.
ethereumi evm puhul siis nutikad lepingud, mille salajased võtmed on bitcoini võtmetega võrdväärsed. EELISTA salajast võtit oma arvutis, mitte panga või "sõbra" arvutis.
Siin seletab ära tehniliselt plokiahelat:
Spoiler
Aga monero - see on siis selline, et rohkem privaatsem, kõik ei ole avalik. walletil on ka sisemised aadressid- mida välismaailma ei näidata. Sobib anonüümseks tegemiseks. Miksimiseks.
Kui windowsi ei kasuta ja cex ei vaheta. ka paljud dex-id ei kõlba. 100% anonüümsed vahetused ei lekita anonüümust. Kindlasti prantsusmaa, inglismaa ja usa leiutavad viise ja lahendusi - kuid monero on piisavalt tugev kui DEX/anoym platvormid on olemas - ja neid on.
Aga üldiselt pätid ei oska linuxit kasutada ja juba windowsi ja tavalise cex/dex jäävad nad organitele vahele. Linuxit kasutavad ainult ausad inimesed nagu mina.
Spoiler
KASPA: https://kgi.kaspad.net/
Kui vaadata, et kuidas kaspa graafikaline pool ja blockDAG-id töötavad, siis kaspa hind on alahinnatud!
Praegu peaks olema 60 eurot ja kunagi 1000 eurot kindlasti. Lähiaastatel.
Ei bitcoin, litecoin ja ethereum võrk ei jookse nii kiiresti. Võib-olla ainult hedera võrk. Et siis kaspa 1 ja hedera 2. kiiruste poolest.
MicroStrategy lisas oma walletisse 18 300 Bitcoini, nüüdseks on Michael Saylori juhtimisel - kokku 244 800 BTC
Spoiler
SENSATSIOON:
MicroStrategy plaanib veel sel aastal 700 miljoni eest osta bitcoine!!!
...
Kanada Bitcoini kaevandaja Cathedra Bitcoin on pärast seitset aastat kaevandamist muutmas oma fookust, võttes kasutusele uue strateegia: omandada võimalikult palju Bitcoine avatud turult, järgides MicroStrategy lähenemisviisi.
Spoiler
Cathedra avaldus viitab sellele, et ettevõte kavatseb oma Bitcoini strateegiat pikalt järgida, märkides, et oleme "mitmekümnendilise trendi alguses", mis näeb Bitcoinist kui "domineerivast ülemaailmsest reservvarast".
_________________ 10 000 steps #AI #walking #Techno #Pop #Electro #Sweat
viimati muutis mina634 17.09.2024 10:04:52, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
|
bladerunner
HV Guru
|
17.09.2024 10:03:07
|
|
|
mina634 kirjutas: |
Aga üldiselt pätid ei oska linuxit kasutada ja juba windowsi ja tavalise cex/dex jäävad nad organitele vahele. Linuxit kasutavad ainult ausad inimesed nagu mina. |
Mine palu arstilt omale kangemad rohud kirjutada, olemasolevad ilmselgelt ei mõju enam.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
tagasi üles |
|
|
mina634
HV kasutaja
|
18.09.2024 11:40:46
|
|
|
Cathedra Bitcoin on selgelt liiga väike varaklass. Oleks vaja veel ühte suuremat firmat, kes sama teeks - paneks oma kasumi bitcoinile. Ühendemiraatide pank tegeleb ka nüüd bitcoiniga.
Aga oleks veel vaja. Mingi 5 firmat teeb sama, mis MicroStrategy - siis vist tasub jälle kokku ostma hakata..
Davinci Jeremie - jutustab kuidas on võimalik "sinu rahakotis" olevat bitcoini legaalselt omandada - coinbase, binance näiteks. Ka stablecoini firma kontodel (usdc ja usdt saab üldse ära kustutada) - märksõna STANDARD INDUSTRY PRACTICES
Spoiler
Davinci peaks ise ka lõpetama CEX kasutamise ja jäämagi oma riistvaralise walletisse.
Miljoneid saab liigutada ainult CEX walletites - sest tavalistes DEX-ides pole lihtsalt selliseid summasi... ma mõtlen btc<>fiati
LISA: Olete juba kuulnud, et käimisega juba teenib krüptoraha! Jah. Sweat tokenit. Keskmiselt 10 000 sammu päevas ja ~6 dollarit.
https://sweateconomy.com/active-day-value
Jah, ma lisasin veel sweat ethereumi walletisse ja vahetan seda eth >sweat läbi uniswapi + käin 10 000 sammu päevas.
10 aastat käid ja kogud ning 10 aastaga kolmekordistub ka sammude arvude väärtus.. SEE ON PENSIONIFOND!! MIKS SEDA 30 aastat tagasi juba ei tehtud!? SAMMUDE EEST saad tulevikus PENSIONI!!!
|
tagasi üles |
|
|
|