Kui neid kõrval missioone teha ja lootida, siis on avastamist rohkem. Need kes main storyt teevad ja ei unlocki skille jne ehk exploori ringi, nendel on gameplay aeg tunduvalt lühem.
Ma kohe alguses esimesest baasist välja minnes kütsin Crimsomi ja Pyke hideout'i nende territorriumil. Mõned korrad surin, kuna alguses on health pakke vähe, mida kaasas kanda ja see rõve shield Pyke'idel. Aga üsna fun oli kõmmutada neid ja õppida paremini tundma, kuidas combati teha efektiivselt. Kahju, et päris 100% stealthiga ei saa pea looti lõpus kätte. Mul oli Crimsomiga Good standing ja sain baasi ees vabalt ringi kõndida aga sisse ei saa ilma sneak'mata. Kusjuures ma sain kuni lõpuni seal baasis ilma alarmita aga lõpu loot oli droidi ja mitme npc poolt valvatud. Seal pidi ikkagi maha kõmmutama ja poor standingu peale tagasi kukkuma.
Sisuliselt tähendab see seda, et ei saa asju varastada ilma kõmmutamata üldse. (va main story kus ei tohigi vahele jääda üldse). _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Huvitav, et HV'lastele siin meeldib, samas üldine netihinnang asjale on pigem kehvapoolne.
Minuarust bs "mäng toetudes neile gameplay videodele, mida vaatanud. _________________
Huvitav, et HV'lastele siin meeldib, samas üldine netihinnang asjale on pigem kehvapoolne.
Minuarust bs "mäng toetudes neile gameplay videodele, mida vaatanud.
Mine vaata kui palju kasutajaid HV-s on ja siis vaata kui mitu neist siin teemas mängu kiidab. Selle põhjal ei saa öelda, et HV-lastele meeldib mäng. Ja ei ole need neti hinnangud nii halvad midagi. Need veebilehed, kes tegelevad mänguarvustustega tuleks juba ammu unustada. Need, kes mingite skooride põhjal mänge ostavad on oma arvamuseta isikud - lihtsalt mingid suva sabaslonkijad.
Ega need kellele see mäng ei meeldi siia seda väga teavitama tulegi. Hoiavad lihtsalt eemale. Aga ega ta nüüd mingi masterpiece kah ole. Paljud asjad on minu jaoks liiga keeruliseks/segaseks aetud - vajab süvenemist.
PS! Mind üldse tegelikult Star Wars-i teema ei huvita. Pole vist ühtegi filmi näinud. Täiesti 0 huvi.
Mängus on asju, mis mulle ei meeldi näiteks tobe AI combat (suht nutune) aga sellegipoolest on huvitav tehtav, kuna on enda valikul ka tegevust peale main story. Netihinnang Wukongile oli ka mega GOTY jne. Mulle jälle too mäng ei sümpatiseeri peale videod ja streamingute vaatamist. Kui mega graafika kõrvale jätta, siis on ka üskluine bosside mätasse löömine, story on täesti ebaoluline ja halvasti peale loetud. Aga rahvale läheb peale ja mina toda mängu maha ei tee, lihtsalt ise ei osta.
Mul algselt ei olnud plaanis seda SW mängu osta. Kuna Ubisoft, siis olid kõhklused. Nägin preview streamis ära mida sisaldab ja täpselt mulle sobiv tegevus mängus ja piisavalt suur kogumahult ka. Isegi Starfield mida haibiti sakib selle mängu kõrval nii planeetidel tegevus kui ka kosmose lahingud ning loading screen puudumine. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Pole millegi üle arvamust avaldada. Mängu pole isegi steamis, et ma selle vastu huvi tunneks. Star-Wars-i nimi ei ole ka tänapäeval enam erlinine näitaja. Enamasti on see kaubamärk mille all pliiatsist välja imetud jura välja lastakse.
Ega jah, tundub, et täiega vedas, et saadeti juba läbi saanud nVidia kampaania Wukongi võti, mitte selle mängu oma, mis oli käimasolev kampaania. _________________ Steam|Last.fm|
Installisin viimased AMD GPU draiverid peale, millel ka Outlaw tugi + 10FPS läks lihtsalt üles. Mul oli muideks ka enne upscaler biased peal
Panin fixed ja fps tõusis mühinal veelgi. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Mängu pole isegi steamis, et ma selle vastu huvi tunneks.
Steam teeb kuidagi mängu paremaks, et sa ei saa seda Ubisoft Connecti kaudu mängida Äkki oleks aeg juba üle saada sellest seisukohast, et kui mängu Steamis pole siis ei mängi.
Olen hetkel ca. 7-8h mänginud.. Olen vist Tosharal esimest kolme asumit näinud. Vabalt 100-200h gametime tulemas.
Ma hakkasin sama arvama. ca 14h gametime ja ma olen alles teisel planeedil avastamas Kimji City. Vahepeal tegin natuke space combatit ja pimpisin oma laeva üles. 5 health bari ja 2/3 superiour set koos. Tundub, et esimesel planeedil tasub aega veeta, sest sealt saaab juba palju skille lahti ja reppi oma valitud factioniga, kellega itemid unlockida.
Ma poleks arvanud, et side missioonidele nii palju on rõhku pandud. Lisaks muidugi kurikuulus sabacc, kus ka mitu missiooni ja huvitavad outcome'id.
Need random eventid on ka vahelduseks hea, imperial troope nottida või kosmoses.
Parim kogemus oli ikkagi imperial outposti sneakimine ja sealt kõik lootida. Päris hea filmi feeling tekkis _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Olen hetkel ca. 7-8h mänginud.. Olen vist Tosharal esimest kolme asumit näinud. Vabalt 100-200h gametime tulemas.
Ma hakkasin sama arvama. ca 14h gametime ja ma olen alles teisel planeedil avastamas Kimji City. Vahepeal tegin natuke space combatit ja pimpisin oma laeva üles. 5 health bari ja 2/3 superiour set koos. Tundub, et esimesel planeedil tasub aega veeta, sest sealt saaab juba palju skille lahti ja reppi oma valitud factioniga, kellega itemid unlockida.
Ma poleks arvanud, et side missioonidele nii palju on rõhku pandud. Lisaks muidugi kurikuulus sabacc, kus ka mitu missiooni ja huvitavad outcome'id.
Need random eventid on ka vahelduseks hea, imperial troope nottida või kosmoses.
Parim kogemus oli ikkagi imperial outposti sneakimine ja sealt kõik lootida. Päris hea filmi feeling tekkis
Mul 14h kirjas ja ikka Tosharal. Questlogis vist endiselt 6+ questi ja palju treasureid veel avastamata. Hetkel üritan ise aru saada mis mul puudu on blast charge saamiseks blasterile
Blast charge tuli mul sellelt teiselt planeedilt. See ongi kummaline, et esimesel seda ei saanudki lahti. See edasi tagasi lendamist esimesele planeedile tuleb nii ehk naa. Side missioonid viivad sinna osad. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Dj-E, ma vaatasin, et gameplay on nii so-so, eriti combat. Graafika suht halb kohati ja no tekst, mida tegelased räägivad, cringe. Aga noh... ega ei üllata. Sama teema on iga Bethesda mänguga... suur maailma, saab palju aega raisata. Tundub, et Ubisoftiga on teada, mida saab - suur open world, mis mingit lihtsat tegevust täis topitud. Ma pole fänn, jätan vahele, nagu ka viimase 10a AC mängud. _________________
Kole graafika, mis kasutab kõige uuemaid trikke. Ehk bs töö kunstnike/disainerite poolt. Võta võrdle vanema mänguga.
Oh, jees. RDR 2, mille puhul arendajad elasid aastaid kontoris oma laua all, kuna koju ei jõudnud ja purunesid kooselud ja abielud. Vot see on benchmark, mida kasutada. Eriti geniaalne on see thumbnail, kus kõrvuti on rohelus ühes mängus ja kõrb teises
Scart, sul on ikka roosad prillid ette keevitatud
Pole mõtet seosetut kommentaari kirjutada. Võrdlus on hea. Kui sa ei oska võrrelda, siis enda viga. Mina näen suurt artistilist vahet. Ühe mängu puhul on vaeva nähtud, teine on üle lastud.
Naudi seda generic Ubi jubedust, kui meeldib. Mina ei keela. _________________
Ma arvan, et see vaidlus ei vii kuhugi, mis puutub interaktsioone mängus. Suurem osa open world mänge on sellised nagu Outlaws. Witcher3 või RD2R on ühed oma aja parimad ja nendega kõrvutades paistavad enamus uute mängude open worldid kesised. See pole mingi ubisofti teema ainult. Seega on lihtsalt mõttetu teha täiesti erineva ajastu ja eesmärgiga mängude võrdlusi. Mina näiteks kõrvutaks Outlaw Starfieldiga. Viimane on veelgi nigelam mitmes aspektis.
Mind häirivad ka mitmed asjad Outlaws aga see ei tähenda, et see on nii kehv või mitte mängitav. Story on ikka päris hea ning asjatamist ja avastamist on piisavalt. Kui mul oleks olnud valida, kas nad teevad mingi rämeda realism like open worldi ja kõik muu on jura selle ümber, siis iga kell eelistaks praegust.
Ma olen viimasel ajal erinevaid open world survival mänge mänginud ka neid mis early accessis veel. Need on veel jubedamad kui Outlaws. Kui eesmärk on igal juhul realismi leida Ubisofti mängudest, siis on küll väga vale arusaam. Seda pole minu teada kunagi olnudki neil. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Zonerman, eks häid mänge ongi vähe, kuid heade mängude vähemus ei muuda nüüd seda mängu paremaks. Kõrvutamine Starfieldiga räägib nii mõndagi asja kvaliteedist. Ja pmst sajad revüüd nüüd juutuubist maalivad vähe teise pildi asjast vs mida mõned siin proovivad väita. Tegu generic Ubisoft open world mänguga nagu nad kõik on - viimased AC'd, Watchdogs, Avatar jmt. Ei midagi uut või paremat... lähevad ajas aina halvemaks ja lohakamaks. Sama valem SW kuues. Tore, kui veel meeldib. _________________
Zonerman, eks häid mänge ongi vähe, kuid heade mängude vähemus ei muuda nüüd seda mängu paremaks. Kõrvutamine Starfieldiga räägib nii mõndagi asja kvaliteedist. Ja pmst sajad revüüd nüüd juutuubist maalivad vähe teise pildi asjast vs mida mõned siin proovivad väita. Tegu generic Ubisoft open world mänguga nagu nad kõik on - viimased AC'd, Watchdogs, Avatar jmt. Ei midagi uut või paremat... lähevad ajas aina halvemaks ja lohakamaks. Sama valem SW kuues. Tore, kui veel meeldib.
Mida enam uut sa suudaksid open world mängus välja mõelda? Kõik on juba tehtud. Nüüd on lihtsalt see kas mängu temaatika meeldib või mitte. _________________ Eesti suurim Ubisofti fänn!!!
Ja pmst sajad revüüd nüüd juutuubist maalivad vähe teise pildi asjast vs mida mõned siin proovivad väita.
YT on nüüd küll see koht, milles "sadu ülevaateid" jälgida. 99% kõigest on hatebait, et klikke müüa. Sul on siin samas lõimes üsna mitu inimest, kes ütlevad, et asi on hästi tehtud ja tasub mängimist ning et ei, tegu ei ole lihtsalt generic Ubisofti open worldiga.
Dj-E, Kõik nüüd küll tehtud pole ja see mäng ju ei tee seda kõike, mida varasemad Ubi mängud teinud on.
Interaktiivsus maailmaga on ülikesine. Vabadust teha vähe. RPG ta pole. Combat ja AI on kõntsad. Mida üldse teha selles mängus? Jooksed questid/story läbi nagu naisrambo ja naudid vahel ilusaid vaateid - generic Ubi mäng.
Mul on tunne, et see mäng töötaks lineaarse shuuterina isegi paremini.
Scart, Kuidas ma suutsin kellegi teise arvamust kuulata peale teie. Vabandust, isand Scart. _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.