Hommikul sattusin lindpriist motopede otsa. Laekus parempöörde reast üle pidevjoone otse/vasakpöörde rea ette.
Minema ei saanud, töllerdas jalus. Peale vasakpööret venis täina mööda märga <b>piixu</b> keset rada. Kui hakkasin mööda sõitma, siis tropp kiirendas paar korda.
Mida vingute kui ise liikluses osaleda ei oska?
Küll aga on teekattele lisatav sideaine ligniin neli korda kallim kui bituumen.
Olen aru saanud, et meil pole teede ehituseks niigi raha. Nüüd otsitakse võimalust kuidas asi veel kordades kallimaks teha?
kindel, et see ei ole viis, kuidas nt mõnda EL poolt antud rahavoogu rakendada, enne kui raha vaja tagasi maksta?
asjad võivad rumalad välja näha, aga tihtilugu on EL rahadel mingid kindlad viisid, kuidas seda kulutada võib.
kjaups kirjutas:
Eile oli päris valus sõita päälinna Viljandi mnt osal.
Järvel raudtee ülesõit. Foorid ei põle, vardad üleval ning kodanik läheneb ja läheneb ja jääb ülesõidul seisma, et veenduda rongi mitte tulemises ning jätkab teekonda.
Veidi aega edasi, 70 alas ja oleme suutnud kiirendada maksimum viiekümneni. Näen ees kaugustel politsei kaubikut teeääres ning kallis kodanik teeb ees pidurite töökorrasoleku kontrolli. Sõidame nüüd ca 30 km/h 70 alas. Ok, saame hoo vaikselt 50 peale tagasi ning selline 50m ennem politseid on näha, et käib kihutajate püüdmine jaaaaaa, brake check :@ Nagu wtf.
Ok, saame hoo uuesti üles ja sõidame ning üks kallur on vastassuunas ning ukerdab teeääres, sisuliselt lõpetanud parkimise, kuid jõnksutas seal miskit. Laks, kodanik tõmbab pidurid põhja ja seisame mingi 10m ennem rekat, vastassuund tühi, rekka pargitud, ma aru ei saa, mis vigastus on.
Õnneks 300m veel ja keerasin ära.
Seoses selle motikaga, mul tegi mingi hipster mersuga nalja. Olin tsikliga kaubsi kõrval suunaga laagna tee poole, sõitsime kõik 35ga teises reas, esimeses reas (pussyrida ) tuli siis see must mersu ülbelt kõigist mõõda ja surus end minu ette, ikka nii et pidin hoo maha võtma... kuna nagunii jälgin koguaeg mis toimub ja nägin teda juba kõigist mööda panemas siis olin sellega arvestanud. Aga ikkagi väga emm käitumine tema poolt. Aga no õnneks ristmikul jäi seisma mu ees ja sain samamoodi paremalt tema ette risti tagasi reastutud ja läksin oma teed. Edaspidi olime ilusti järgmiste fooride taga mina ees tema järgi.
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Päris hull situatsioon - lauakoorem üle tee laiali. Kahjuks ainult FB link. Nii roppu moodi oli kõigil õnne, et keegi viga ei saanud. Aga rekajuhi kohta ei leia lihtsalt sõnu...
Vahi tööstuspargis ehitatakse mingit uut hoonet. See sellrks. Aga mida teevad töllakatest rekkajuhid. Lihtsalt pargivad mitu rekkat järjest pimedasse kurvi. Iga hommik löö risti ette neist mööda sõites, et mõni sepp vastu ei tule täie lauluga Teagi peaks neile politsei kutsuma liiklusohtliku olukorra tekitamise eest _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Minu arust rihmade paigaldus / kontroll on ikka juhi vastutada, vahet pole kes laadis. Rihmasid seal küll ei tundu olevat.
Norras on juhi kohustus vaid sõita ja teisi kiruda(loe:sõimata), ega see euroopa pole _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
mingi sinna alates veebruarist, ma tahaks ennem rahus puhata _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Saatsin transpordiametile arupärimise, miks on teeehituse käigus bussipeatuse asukohta muudetud. Absoluutselt kõigile küla elanikele on nüüd bussipeatus kaugemal
Spoiler
Tere,
... bussipeatus ... – ... teel paikneb oma ajaloolisel kohal. Kohaliku omavalitsuse soovil ei muudetud tee taastusremondi käigus peatuste asukohti.
Remondiga korrastati vaid lõigu bussipeatused vastavaks tänastele kehtivate tee-ehitusnormidele. Bussipeatuse taskud ehitati endistega võrreldes lühemaks, ehitati uued platvormid ning parandati peatuste asendit ristuvate teede suhtes liiklusohutuse ja nähtavuse nõuetest lähtuvalt.
Vastavalt ühistranspordiseadusele (ÜTS) korraldab ühistransporti, sh selle peatuste paiknemist kohalik omavalitsus. (ÜTS § 13.(4) järgi korraldab omavalitsus ühistranspordi taristu objektide planeerimist, rajamist, korrashoidu ja kasutamist ning rakendab meetmeid ühissõidukitele soodusliiklusolude loomiseks)
Viska rekkasse elanikud ja too linna _________________ This message was sent from space using stargate
Tervitaks siinkohal neid "keeniusi", kes kõige vasakpoolsemale rajale trügivad, mis 100m pärast ära kaob ning siis tüübid hakkavad tagasi paremasse ritta pressima _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
Tervitaks siinkohal neid "keeniusi", kes kõige vasakpoolsemale rajale trügivad, mis 100m pärast ära kaob ning siis tüübid hakkavad tagasi paremasse ritta pressima
Täpselt samamoodi võib neid igalpool mujal samasugustes kohtades tervitada.
Üleeile oli selleks näiteks Paldiski mnt - Tähetorni ristmik, mis oli suht seisva liiklusega, aga ikka oli vaja trügida lisarea kaudu ettepoole.
Täna värviti uued liikluskorralduse märgid maha. Kohe kenad ummikud.
Spoiler
Need olid seal juba ka enne…
Kui ei meeldi, sõida kastirattaga… _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Tervitaks siinkohal neid "keeniusi", kes kõige vasakpoolsemale rajale trügivad, mis 100m pärast ära kaob ning siis tüübid hakkavad tagasi paremasse ritta pressima
Ma arvan, et suuremal osal pold aimugi, et rida otsa saab järsku.
Talveks on Pavlovi refleksiga liiklusmuudatus selgeks saanud. _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur.
Talveks on Pavlovi refleksiga liiklusmuudatus selgeks saanud.
Ei ole midagi, esimene lõrts ja jõnks ajust kadunud.
Oli seam peterburi mnt'l Jüriöö pargi juures ka vist linna sisse jõnks paremal reas. Enam ei mäletagi, kas on veel alles, kuid pannakse nii, et jooned kõhu all + viimane talv oli lihtsalt väga lai kahe realine tee seal foori all _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
Peterburi teel külmhoone juures vist. Ja seal on märk ka üleval. _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur.
Täpselt samamoodi võib neid igalpool mujal samasugustes kohtades tervitada.
Üleeile oli selleks näiteks Paldiski mnt - Tähetorni ristmik, mis oli suht seisva liiklusega, aga ikka oli vaja trügida lisarea kaudu ettepoole.
Ma läksin ka paremalt täna. Täitsa soovitan, sai tunduvalt kiiremini.
Aga mida seal klaarida. Numbrimärgil lisaks ka riigi tunnus küljes. Siit peaks ametnik ise vahele astuma ja viisakalt pikalt saatma. Kui ei, siis kas ametnik lahti lasta (ei viitsi tööd teha) või tema juhtkond, kes ei viitsi probleemiga tegeleda. _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
Numbrimärkidest rääkides, siis viimasel aja silma jäänud pisut teise fondiga või kujundusega numbrid. Kui muidu on 3 numbrit - tühik -3 tähte, siis neil kõik 6 sümbolit ühtlaste vahedega. Mingi eritellimus või vigane partii?
Numbrimärkidest rääkides, siis viimasel aja silma jäänud pisut teise fondiga või kujundusega numbrid. Kui muidu on 3 numbrit - tühik -3 tähte, siis neil kõik 6 sümbolit ühtlaste vahedega. Mingi eritellimus või vigane partii?
reg.nr. tegijatel olid väiksed mured. Praeguseks peaks asi lahendatud olema.
Aga mida seal klaarida. Numbrimärgil lisaks ka riigi tunnus küljes. Siit peaks ametnik ise vahele astuma ja viisakalt pikalt saatma. Kui ei, siis kas ametnik lahti lasta (ei viitsi tööd teha) või tema juhtkond, kes ei viitsi probleemiga tegeleda.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.