Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Petitsioonide teema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
liiv
HV Guru
liiv

sõnum 19.08.2024 12:47:34 Petitsioonide teema vasta tsitaadiga

Ma olen siin foorumis varemgi lugenud petitsioonide teemat aga aega on aastaid möödas ja see otsing ei anna midagi tarka (proovige ise): petitsioon
Ma teen argliku uue postituse petintsiooni teemal (kui eksin, palun model teema õige koha peale tõsta).

Teema:

Mul sõps pani petitsiooni. Kuna täna antakse selle teema eest kuni eluaegne siis panen teema nokkimiseks siia.
https://lunest.ee/2024/08/rahvaalgatus-uimastitarvitamise-eest-m22ratavate-karistuste-leevendamiseks/

ps. Sõps, kes pentitsiooni mulle edasi pani, elas Kalifornias 10 aastat (alates 1999) ja hiljem Amsterdamis mingi aeg. Tal on teatud tõbi. Nii ameerika kui Euroopa arstid andsid talle loa retsepti jaoks, et sinu haigusega on see aine näidustatud ja soovitatud.
Hiljem venniike jäi 200 gr. õie ostmisega vahele Eestis ja seoti ära (ma nüüd tulistan puusalt aga see oli umbes 2012).
Kohtus vennike esitas Kaliforninia ja Amsterdami arstide tõendid ja retseptid. Eesti kohus käratas nende paberite peale: mine ravile narkomaan! (karistus tuli nii õudne, et minu sulg ei paindu seda numbrit kirjutama)

netcat kirjutas:
Natuke raske uskuda seda eluaegse juttu, meil peaks ikka kõvasti pingutama et isegi mitme inimese tapmise eest eluaegne saada.

Nii see seadus on. Eestis on 6g suitsu enda tarbeks, mitte eluaegne, krim asja ei tule. Nii kui annad sõpsile kõhvi, on kohe käitlemise paragrahv ja seadus annab kuni eluaegse.
Iga prokurör paneb sind nagu odavat litsi, nagu mind pannakse siin mode poolt (prox suitsuga: andis kõssi, käitlemine, selle tüübi lööme pikaks ajaks ära käitlemise paragrahv)

Mul varsti aasta peal 2N piiranguid. Kusjuures ma isegi ei suitseta ja see pole üldse oluline.
HV tellib praegu praegu raadios reklaami. Palju õnne! Hävitage oma hardcore kasutajaid ja müüjaid.
Kasutajad kaovad, teie enda reeglite tõttu

Janis kirjutas:
Maga kaineks. Peabki ära väänama kui Eestist sellist kogust otsima lähed, ilmselgelt ju pole see legaalne olenemata mis peldikupaber ette näidata on.

Mnjah, meie riiik on narko surmade surmade edetabelis, sest seadus näeb ette, et igal juhul oled süüdi kui sul omad o,25gr totaalset mürki vs kanep mingi kogus (kanepi kätte pole veel täna keegi surnud planeedil maa)

ps. ma saan oma postitust veel editeerida foorumi iseärasuste tõttu, ning vastata. Seejärel olen siin 2 nädalat lukus (ja tola kari tellib reklaami ;- )))))))
Moderaator "Janis". iskiklik küsimus sulle. Palju nad sulle maksvad? Ei ole kadedusest tingitud vaid ma teeks sama tööd, kui profid alla kirjutavad - kõik raha tuleb üles korjata ja ma pole just kõige nürim pliiats (mitte kõige kirkam kriit karbis, siiski oma tööga saaks hakkama)

viimati muutis liiv 19.08.2024 21:53:08, muudetud 3 korda
Kommentaarid: 627 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 6 :: 517
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Janis
HV Guru

sõnum 19.08.2024 12:51:56 vasta tsitaadiga

Maga kaineks. Peabki ära väänama kui Eestist sellist kogust otsima lähed, ilmselgelt ju pole see legaalne olenemata mis peldikupaber ette näidata on.

Eestis on asi nii lebo, et praktiliselt on need ained legaalsed. Ei saa aru sellisest kiunust, aeg ajalt neid ikka kerkib pinnale. Tark naarik saab ilma kära tekitamata rahulikult oma elu edasi elada ja ei pea olema mingeid seaduseid talle.
Kommentaarid: 204 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 5 :: 170
tagasi üles
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

sõnum 19.08.2024 13:37:14 vasta tsitaadiga

Natuke raske uskuda seda eluaegse juttu, meil peaks ikka kõvasti pingutama et isegi mitme inimese tapmise eest eluaegne saada.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
CnZ
HV veteran

sõnum 19.08.2024 14:05:58 vasta tsitaadiga

Eluaegse jutt vast ülevõlli, aga meil on karistuste proportsioonid paigast ära. Nagu mainiti, et kellegi tahtliku tapmise eest võid saada alla 10 a ja reaalselt istud sellest 2/3 ära. Samas mingi väike kogus aineid võib tuua karmi krimka + aasta-kaks kinniistumist (neid uudiseid üksjagu olnud). Mitte, et narkareid peaks tupsutama. End kapsaks kanepisuitsetanud tegelasi on üksjagu ja see kunagine kanepi kogukonna eestkõneleja, kes suitsetas end lausa vaimuhaiglasse kuna lõpuks oli nii pehmeks end suitsetanud

Samas kohtunikud meil altid vabastama kinnimajast mitmekordselt tabatud tuntud pedofiile (vastu vangla ja prokuröri tahtmist), kes muudkui jätkavad sama asja sooritamist vabaduses ja hävitades teiste elusid. Neil tuleks munad maha lõigata ja koonduslaagrisse saata eluks ajaks
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.08.2024 14:23:53 vasta tsitaadiga

Minu arvates on õige, et tarvitajad peaks kinni panema. Kasvõi 30 päeva aresti, aga reaalselt kinnimajja. Seal ei saa narkot tarvitada ja on aega natuke elu üle järele mõelda.
Ühest küljest jah võib öelda, et peol korra proovisin natuke, pole ju suur patt. Teisest küljest need narkarid on pahatihti vargad, kes panevad vargusi toime oma igapäevase doosi saamiseks. Enamasti ka piisavalt nutikad, et korraga varastavad piisavalt vähe, et see kriminaalkaristuse alla ei läheks. Trahvid jätavad loomulikult maksmata. Sellega tekitavad nad tegelikult kokkuvõttes üsna suure varalise kahju ja sisuliselt ei tehta nendega midagi.

Huvitav miks petitsioonidega vastuhäält ei saa anda. See annaks parema pildi kas rahvas suures plaanis üldse pooldab seda.
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Janis
HV Guru

sõnum 19.08.2024 14:29:15 vasta tsitaadiga

Ma tean väga palju tarvitajaid aga mitte ühtegi varast nende seas pole. Käivad kenasti tööl ja kasvatavad pere
tagasi üles
bugbrake
HV kasutaja

sõnum 19.08.2024 14:49:09 vasta tsitaadiga

Janis kirjutas:
Ma tean väga palju tarvitajaid aga mitte ühtegi varast nende seas pole. Käivad kenasti tööl ja kasvatavad pere

Miks peaks tarvitama selliseid aineid igapäevaselt/regulaarselt, on need eluks hädavajalikud eusa_think.gif

Janis
HV Guru

sõnum 19.08.2024 14:50:38 vasta tsitaadiga

Küsi seda nende käest. Mõni lükkab peotäie tablette ka hommikul alla et hea olla oleks. Teise jaoks on hädavajalik õhtul õlu teha, sama asi pm.
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 19.08.2024 14:55:07 vasta tsitaadiga

Meeldib laksu all olla lihtsalt. Ise olen miski 10+ korda proovinud, mingit mõnutunnet kordagi ei tekkinud, pea hakkas lihtsalt valutama.
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

sõnum 19.08.2024 16:05:24 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:
Meeldib laksu all olla lihtsalt. Ise olen miski 10+ korda proovinud, mingit mõnutunnet kordagi ei tekkinud, pea hakkas lihtsalt valutama.

No mul on alkoholiga sama jama, mitte ei saa aru miks inimesed seda joovad muidu kui maitse pärast, mina sellest mingit lõbu kätte ei saa ja pärast isegi peavalu mitte. Jäin uskuma juttu, et ju siis ikka vähese koguse viga on olnud, ja ühekorra tõstsin katsetuse käigus doosi kuni sain mürgituse. Mingit mõnu ega valu endiselt polnud, eluohtlik seisund lihtsalt.

Aga need kes tahaks "tarvitajad plate peale panna" võiks asja ette kujutada mingist teisest aspektist, enamik inimesi on millestki sõltuvad, mis tegelikult nende funktsionaalsusele optimaalselt ei mõju, kui kõiki selle "millegi" liigpruukimise eest platele panna jääks väga vähe vabu inimesi järele ja needki tunneks end kui vabakäigu vangid.

Kui inimesel on vaba voli end surnuks või vigaseks juua, süüa, suitsetada, sportida, sõita, siis ühe konkreetse tegevuse mis tingimata iseenesest teisi ei kahjusta, eest platele panek tundub äärmusliku võltsvagadusena.

Sellegipoolest isiklikult mingite naarikute petitsiooni alla ei kirjutaks. Andke andeks aga on teravamaidki muresid kui nende kohtlemine. Täiskasvanud inimene peaks teadma, millega riskib - kui riskid ei sobi, siis ära tee või otsi ohutum koht selle tegemiseks.
tagasi üles
rauli
Kreisi kasutaja

sõnum 19.08.2024 23:18:14 vasta tsitaadiga

Isiklikult legaliseeriks kanepi koheselt, Mikimaa näitel on see turgutanud majandust hoolega ning osa tulu saab ringiga suunata tagasi noortele ennetustööks, kahjude vähendamiseks, hariduskvaliteedi parandmiseks jne. Sai isegi Ülikooliajal päris hoolega popsutatud, aga nüüd vb kvartalis korra teen mingi filmiõhtu punaste silmadega icon_biggrin.gif

Libertarianismi pooldajana dekriminaliseeriks isegi paremad (loe kangemad) ained aga kahjuks samuti Mikimaa näitel, see ei ole väga häid tulemusi andnud (kellel igav, vaadake Philadelphia, Kensington Ave) aga samas selliseid kaitseid vist meiekandis tehtud pole, v.a Christiania?

Huvitav arutelu igaljuhul

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

sõnum 20.08.2024 14:16:53 vasta tsitaadiga

Kui seda kuidagimoodi kehtestada annaks, siis mina keelaks igasuguse ajude komposteerimise alaealistele ja tervetele töövõimelistele inimestele, aga kui oled sant, suremas, kroonilistes valudes või vanur, siis tõmmaku või süstigu mida tahavad, peaasi et ei nuta. Arstitähega ja apteegist, kontrollitud kvaliteediga, et ei peaks mingite kurjategijatega asju ajama.-

Aga kahjuks me ei ela ideaalmaailmas ja nagu ikka, kasutaks võimalust enamasti kõige rohkem need kel seda kõige vähem vaja oleks.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 20.08.2024 23:21:56 vasta tsitaadiga

Peaks allkirja andma sellele petatsioonile. Äkki muutub kanepi saadavus ja kvaliteet tänaval paremaks thumbs_up.gif
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Petitsioonide teema
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.