Kui ei osata sugu kindlaks teha, siis pangu paraolümpiale kus on invaliidid.
Isegi seal oleks neil vast vaja eraldi kategooriat nende väga eriliste jaoks.
Ma ei saa aru sellest, et miks peab need Naiste kategooriasse panema kui meeste omasse ei sobi ?
No ma lihtsalt ei saa aru sellest, et on vaja labori tulemust et selgeks teha kas on mees või naine kuigi tuhandeid aastaid pole seda vaja olnud, et inimesed oma enda silmadega saaksid aru kumb on kumb
Siin on see koht, kus sookorrigeerimine on õigustatud, kuid jäänud tegemata. Loodus on natuke segadusse läinud ja geenid mehe, kuid suguelundid naise omad. Loote arengus on alged mõlema jaoks, geenid määravad, mis arenema peab.
Juba teismelisena oleks pidanud nad korrigeerima meheks või hoidma ravimitega hormoonitaseme naise tasemel. Teisel juhul geenitest muidugi "valetab" edasi, kuid kehaline areng oleks teiste naistega võrdne ja nn sooküsimust poleks üldse üles kerkinudki.
Alžeerias vast saad sugu valida vastavalt hooajale ja rahakotile.
tsitaat:
mild, wet winters with hot, dry summers along coast; drier with cold winters and hot summers on high plateau; a hot, dust/sand-laden wind called sirocco is especially common in summer.
lisaks 3 korda vaesemad eestist ....eriti valida ei anna jah _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
täitsa ok on vähemalt üle õhu _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Holland tubli _________________ This message was sent from space using stargate
Puntisummasi vaadates...teiiba error...parem oda ja motiveeritud 1500 ....ütleks et isegi kuld oleks laual olnud...aga nii see sport on _________________ This message was sent from space using stargate
Puntisummasi vaadates...teiiba error...parem oda ja motiveeritud 1500 ....ütleks et isegi kuld oleks laual olnud...aga nii see sport on
Neid kümnevõistlejaid, kes saavad täna õhtul öelda, et kuld oli tegelikult nende jaoks laual, on vähemalt 4 kui mitte 5.
härra"Mulle peab alati jääma viimane sõna", kas ma väitsin vastupidist? _________________ This message was sent from space using stargate
Puntisummasi vaadates...teiiba error...parem oda ja motiveeritud 1500 ....ütleks et isegi kuld oleks laual olnud...aga nii see sport on
Neid kümnevõistlejaid, kes saavad täna õhtul öelda, et kuld oli tegelikult nende jaoks laual, on vähemalt 4 kui mitte 5.
härra"Mulle peab alati jääma viimane sõna", kas ma väitsin vastupidist?
Olen ma väitnud, et sa väitsid vastupidist? Lihtsalt täiendasin omalt poolt sinu kirja pandut. See ei tähenda, et ma oleks sinu kirjutatule vastu vaielnud vms.
Väga vinge, alati on super hea meel näha eespool üsna korraga lõpetamas kolme Eesti sportlast 1500 m jooksus. Olümpial. Isegi suurriikidele teeme silmad ette kümnevõistluses - kaks eestlast top 6-s!
Muidugi kahju, et medalit ei tulnud, aga oli teada ka, et raskeks läheb ja tase oli väga kõrge. Tagantjärele tark olles, siis Ermile oleks pronksi toonud teibas 5,10 ületamine, mis oli talle minumeelest täiesti jõukohane, sest vorm oli justkui suht hea ning 4,80 katse oli korraliku varuga, aga allatulekul põlvega ajas maha, ehk siis tehnika läks lappe. Ju siis see korralik vastutuul segas nii palju sel hetkel ja mitte ainult teda. Ehk siis suuresti teiba taha jäi. Aga mis sellest enam. Oleks-poleks. Õiglane pani hullu vähemalt
Link _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.