praegune kellaaeg 26.06.2025 16:22:20
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
indrpo
HV Guru
|
04.08.2024 09:54:40
|
|
|
Selle aasta algusest muudeti vdsl liinipiiranguid ca 2km peale. Testitud kui kaugele on võimalik seda lasta ka pikematel liinidel. Peale seda vaadati üle ka kiirused ja kui liin võimaldab 20/4 kiirust, siis klient seda ka saab. Parameetrid ei pruugi aga nii ilusad suurematel kaugustel või kehvematel liinidel olla ning neile on pandud vdsl 18/3 pordikiirus. seega teenusena saab ikka 12/1 paketi... seni kuni klient või telia otsistab need üle viia xG tehnoloogiale.. või saabub mõnes kohas optika.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
04.08.2024 09:59:56
|
|
|
Kauguse tõttu ei saa väga sest toaruuter peab andma powerit jaama suunas kui energia jaamani ei jõua korrekselt hakkab katkema. Jaam ise kliendi suunas annab kindlat powerit ,et saada mingi download kliendile. Suhtlus ikkagi käib vase peal heliga mingi kogus energiat peab olema et see ei sumbuks. Kiirus tuleneb sellest et vahemaa keskel signaal ei sumbuks saadki sellise kiiruse mis ei katke selle vahemaa peale.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
viimati muutis XeStAiSy 04.08.2024 10:04:20, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
04.08.2024 10:03:17
|
|
|
energia pole probleem, puhas füüsika, signaal kaablis sumbub ja on ka mürad. vaske on ka nii peenemat kui jämedamat, seega igal pool võib olla erinev olukord.
Pikas plaanis jääb see vask ajalukku, järjest selle nimel tegutsetakse..
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
04.08.2024 12:17:05
|
|
|
A.S. kirjutas: |
KillFrenzy kirjutas: |
yerba kirjutas: |
Müstifikatsioon.
Enne oli suvilas vase otsas Telia nett 12/1. Küsisin telia esindusest, et ehk saaks vähemalt 20/5 peale tõsta. No ei saavat, kõik on viimase piiri peal.
Nüüd juuli lõpust, kui toimus 12/1 klientidele kiiruste tõstmine, on kiirus suuremaks muutunud. Ongi 20/5.
Nii et, sai küll kiiruseid tõsta - enne jäi see asi lihtsalt Telia poliitika või tahtmise taha järelikult. |
20/5 pakuti ilma vectoringita, siis selle tehnoloogiaga ei saanud, sest füüsika.
12/1 on adsl, see vectoringi ei toeta. |
Aga kui ruuter 12/1 või 5/1 korral näitab VDSL2 (DSL Mode Fast), kas siis on ikka ADSL?
|
Ei. VDSL on, lihtsalt kiirus on confitud 12 või 5.
A.S. kirjutas: |
KillFrenzy kirjutas: |
Tänaseks enamus adsl ära lõpetatud, liini peal müra vähem ja koos vectoringiga pakutakse 20/4.
Ja 4 ei vea ka igalpool välja, sest füüsika. |
Kas seda üleslaadimist siis 4. peale allalaadimise arvelt tõsta ei saa, vaba ressurssi seal ju enamasti on?
|
Ei saa. Sest standardid on kivisse raiutud, sõna otses mõttes.
Mida kõrgemaks sagedus läheb, seda vähem levib.
XeStAiSy kirjutas: |
Kauguse tõttu ei saa väga sest toaruuter peab andma powerit jaama suunas kui energia jaamani ei jõua korrekselt hakkab katkema. Jaam ise kliendi suunas annab kindlat powerit ,et saada mingi download kliendile. Suhtlus ikkagi käib vase peal heliga mingi kogus energiat peab olema et see ei sumbuks. Kiirus tuleneb sellest et vahemaa keskel signaal ei sumbuks saadki sellise kiiruse mis ei katke selle vahemaa peale. |
Iga teemas jätkuvalt täielik umbluu
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
1 :: |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
04.08.2024 13:14:12
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
napoleon kirjutas: |
miks seda 2.5gbps kodukasutajal vaja on? Ma ei suuda oma 1gbps linki ka umbe ajada, pudelikael on enamasti teine ots mis nii kiiresti ennast ei liiguta.
Kordan kodukasutajal, suures kontoris kus on mitu kuni palju töötajat, on lood teised. |
Hakkab jälle sama ving pihta. Keegi ei sunni sind seda võtma. Tehnoloogia peab arenema.
Ei saa paigal tammuda seetõttu, et enamus inimesi ei suuda ilmselt ka 100/100 ühendust pidevalt umbe ajada. See ei tähenda, et maksimumkiirus peakski olema 100/100.
Pealegi interneti kiirus ei ole saksa autobahn või ringrada kus sa pidevalt gaas põhjas paned. Vahel läheb suuremat kiirust vaja ja mida tihedamini seda vaja läheb seda suurem kasu kiiremast paketist on.
Teine faktor on muidugi samaaegne kasutajate arv peres.
Lisaks ajalooliselt tähendab kiirema paketi väljatoomine seda, et see tekitab hinnasurve madalama kiirusega pakettidele. Kuigi 1G ja 2.5 vahe on selline, et ma ei eelda, et viimane alla 150€ kuus maksma hakkaks siis, kui otsustatakse seda pakkuma hakata. Ükskord tuleb see niikuinii. |
Ma pole midagi vingunud, võta endale kasvõi 10g ühendus kui seda tõesti vaja on ja oled nõus maksma. Kui optika juba majas on, siis ilmselt personaalse pakkumise saaksid küsida, iseasi kas hind meeldib. Aga keskmisel kodukasutajal pole seda vaja. Tunnetuslikult ei anna see mingit eelist
Aga mõte oli rohkem selles, et valida seadet selle järgi, et oleks 2,5G WAN port pole pointi. Täna 2,5G ühendust ei saa, kui homme saab pole seda veel niiväga vaja ja ülehomme on seadmete hinnad juba kõvasti odavamaks muutunud.
Jajah, kohe saame lugeda kuidas keskmine kodukasutaja on 20-pealine kärgpere kus kõik korraga tahavad 8k videot striimida ja samal ajal posu linuxi isosid alla laadima panna ning jääb isegi 2,5G väheks
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaabakas
HV veteran

|
04.08.2024 14:25:58
|
|
|
Keskmisel inimesel on vaja keskmist värki, eksole. Mõnel inimesel pole üldse vaja, ja teises otsas on inimesed kellel väga on vaja. Normaaljaotus on see mõiste.
20-pealises kärgperes ilmselt jookseb terade kaupa steami mänge alla. Mul üks tuttav pere mingitel aastatel venitas sinna kanti ära, kümme inimest oli majas alati olemas, aga lastekarja toitmise kõrvalt ei saanud netikiirus olla muud kui see mis ta oli. Aga praegu täiesti tavaline sajagigane mäng jookseb üle sajamegase toru kaks ja pool tundi, kui muud koormust pole. Lapsed las õpivad kannatlikkust, eks ole, aga täiskasvanud inimesele tähendab see, et misiganes plaanis oli, lükkub järgmisse päeva, kui mitte kaugemale. Kui FIEl on tähtaeg, siis netiühendus võib tähendada, et viimane päev enam tööd teha ei saa ja sa valvad lihtsalt uploadi.
Paar postitust tagasi sa rääkisid veel kodukasutajast, nüüd juba keskmisest kasutajast. Oluline erinevus, eks. Ma olen kodukasutaja, aga tööle ja töölt liigutan teinekord sada giga küll. Keskmise netiühenduse otsas sellel igasugune operatiivsus puudub, sama hästi võin hommikuni oodata ja kontorisse minna. Isegi üle keskmine ühendus annab tublisti soovida, gigase ühendusega oleks juba lootus niimoodi hakkama saada, et vahepeal meelest ära ei lähe, mis tegevus oli. Tuttavaid fotograafe näen uploadide edenemist ootamas nagu kommunismi saabumist; vidjumeeste peale ei taha mõeldagi. Ei ole vaja selleks kontorit, et kiiret netti vaja oleks. Koju on ka vaja, rääkimata veel sellest, mis tatt meil üle õhu venib, kui kesklinnast välja minna.
_________________ Mida Ott ei õpi, seda Egon ei tea. |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
04.08.2024 14:41:10
|
|
|
Tegelt praegu suvilas see 20/5 juba täitsa kenasti töötab ja saab sellega hakkama. Äi vaatab telekat, lapsed taovad vahel ipadis mänge ning saan ka kaugtööga hakkama. 12/1 kiirusega jäi telekavaatamise ja ipadide kõrvalt kiirusest vajaka juba kaugtöö jaoks.
Kokkuvõtvalt - enam ei ole suvilasse fiibrit vaja ning vasega veab välja nüüd.
_________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
|
|
Kommentaarid: 1192 loe/lisa |
   |
884 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
04.08.2024 15:37:17
|
|
|
või siis, et saab hakkama, aga mis elu see on.
ma jään selle arvamuse juurde, et vähemalt 100M peab olema kättesaadav igal pool eestis, isegi kui ei taha ja ei vaja.
Kui tahad ja võimalus on, siis pole mõtet kiunuda, et ei saa.
Kui tahad ja ei saa, siis tuleb veidi ise ka pingutada, keegi hõbelusikal seda koju kätte ei pruugi tuua, kuigi mõnes teises kohas võibolla tuuakse.
Leiame siis ka need kohad kus tõesti midagi pole teha, kuid minule tundub, et see on pigem haruldane. Eriti seda Starlinki teemat jälgides.
Arusaadav, mõnel võib olla maksevõimalus 10-20€ kuus ja siis polegi midagi teha kui lihtsalt vegeteerida ja toriseda.. aga mis see optika selles vaates aitaks.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
04.08.2024 16:22:25
|
|
|
indrpo, aitaks seda, et paljud muud riigid EUs saavad 1000se neti ära toodud 20-30 euro eest aga Eestis saab Telialt selle raha eest 20/5 neti.
Ja siis lööme kõvasti trummi, et ega klient ongi sellise kiirusega harjunud ning eelistabki sigaaeglast netiühendust ja need kes 100 eur kuus neti eest ei maksa, on igavesed rotid ja torisevad vaid. Vegeteerivad ka.
Toredalt ülbe suhtumine Sinu poolt. Loodetavasti ei satu Sa ise kunagi olukorda, kus 10-20 eurot on ka suur raha ning enne pead mõtlema, mille alla sellises suurusjärgus kulutuse teed. Ma ei usu, et siis siiralt õnnelik oleksid, kui samasugune ülbik tuleb kõrge kaarega peale laskma ning kuulutama, kuidas oled toriseja ning vaid vegeteerid.
Ja siis kandime järjekordsed 60+ mln eurot kasumit Eestist minema. Aga selle katteks kirjutame iga nädal, kuidas tehnoloogiasektoril on raske elu ja kogu kasum kulub seadmete ja mastide uuendamise alla.
Nii silmakirjalikku ettevõtet, kui Telia, annab ikka otsida.
Kui Starlinki teemat jälgid, siis palju õnne, aga Narva-Jõesuus pole ka selle lahendusega midagi peale hakata.
Starlink is not available in your area. Enter your email below to be notified about future availability and product updates.
|
|
   |
884 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
04.08.2024 16:26:40
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
miks seda 2.5gbps kodukasutajal vaja on? Ma ei suuda oma 1gbps linki ka umbe ajada, pudelikael on enamasti teine ots mis nii kiiresti ennast ei liiguta.
Kordan kodukasutajal, suures kontoris kus on mitu kuni palju töötajat, on lood teised. |
Hakkab jälle sama ving pihta. Keegi ei sunni sind seda võtma. Tehnoloogia peab arenema.
Ei saa paigal tammuda seetõttu, et enamus inimesi ei suuda ilmselt ka 100/100 ühendust pidevalt umbe ajada. See ei tähenda, et maksimumkiirus peakski olema 100/100.
Pealegi interneti kiirus ei ole saksa autobahn või ringrada kus sa pidevalt gaas põhjas paned. Vahel läheb suuremat kiirust vaja ja mida tihedamini seda vaja läheb seda suurem kasu kiiremast paketist on.
Teine faktor on muidugi samaaegne kasutajate arv peres.
Lisaks ajalooliselt tähendab kiirema paketi väljatoomine seda, et see tekitab hinnasurve madalama kiirusega pakettidele. Kuigi 1G ja 2.5 vahe on selline, et ma ei eelda, et viimane alla 150€ kuus maksma hakkaks siis, kui otsustatakse seda pakkuma hakata. Ükskord tuleb see niikuinii. |
Ma pole midagi vingunud, võta endale kasvõi 10g ühendus kui seda tõesti vaja on ja oled nõus maksma. Kui optika juba majas on, siis ilmselt personaalse pakkumise saaksid küsida, iseasi kas hind meeldib. Aga keskmisel kodukasutajal pole seda vaja. Tunnetuslikult ei anna see mingit eelist
Aga mõte oli rohkem selles, et valida seadet selle järgi, et oleks 2,5G WAN port pole pointi. Täna 2,5G ühendust ei saa, kui homme saab pole seda veel niiväga vaja ja ülehomme on seadmete hinnad juba kõvasti odavamaks muutunud.
Jajah, kohe saame lugeda kuidas keskmine kodukasutaja on 20-pealine kärgpere kus kõik korraga tahavad 8k videot striimida ja samal ajal posu linuxi isosid alla laadima panna ning jääb isegi 2,5G väheks  |
Vabandust siis kui see tundus nagu ving, sest iga kord kui suurem kiirus on isegi teoreetiine võimalus ilmub välja keegi kes väidab, et milleks seda kodukasutajal vaja on? Polegi vaja. Ma pole väitnud, et on vaja.
Lihtsalt minu vaatest on hea kui ta olemas on.
Tunnetuslikult jah mida suurem kiirus, seda raskem vahet näha. Võrdleksin seda monitori hertsidega: 60Hz pealt 144Hz peale on suur hüpe ja enamus tunnetavad seda.
Samas 144Hz pealt 240Hz ja järgmised sammud a'la 360Hz, 480Hz on juba millisekundites niipalju väiksemad, et vahe tajumine muutub järjest raskemaks.
See ei tähenda, et nad ei võiks olemas olla. Aja jooksul inimeste arusaam muutub ja 144Hz on uus 60Hz isegi kontorimonitoridel (hetkel küll veel 75-100Hz). Nutitelefonidel jne.
Mainitud hinnasurve madalamatele kiirustele samuti. Uuesti monitoride näitel: Tänapäeval mingi tootja toob välja alla 200Hz monitori ja tahab selle eest neljakohalist summat saada, siis ta naerdakse välja ja toode ei müü.
Muidugi piiratud konkurentsiga ISP turul, eriti meil see ei toimi...
Ma ei mõista siiski miks sa räägid seadmete hindadest 2.5G kontekstis. Kas Aura 650 täishind tuleb siis 400€?, 600€? vs <200€ mis praegustel 1G mudelitel? Kahtlen selles.
Ja rent jääb ilmselt kõige mõistlikumaks variandiks. Kui rääkida switchidest, siis mina näen, et 5 pordiga (kõik 2.5G) switch algab 63€ pealt. PCIe võrgukaardi saab kätte alla 20€. Emaplaat peab tänapäeval olema absoluutne säästuklass, et ta poleks vähemalt ühte 2.5G porti jne.
Ma ei näe, et täna 2.5G seadme või seadmete ostmine (veelvähem rentimine) oleks suur raha mahaviskamine.
Oletame, et viie aasta pärast hakkab Telia siis 2.5G pakkuma meil reaalselt (Norras vist pakutakse 1.25 ja leedus 2.0 hetkel). Kas siis saab rendihind olema tänase 5€ asemel 2,5€? Kas seadme väljaostuhind saab olema 200€ asemel 100€? ja kas switchid maksavad siis 63€ asemel 33€? koos võrgukaartidega mis saavad olema 10€?
Odavam küll aga ei midagi revolutsioonilist.
Kui sa ütleks täna sama 10G kohta, siis ma isegi nõustuks, kuna nende hinnad paistavad olema laias laastus 2x kõrgemad eelpool mainitud tänastest 2.5G hindadest.
Mis puutub kodukasutaja mahu liigutamise kasvu, siis seda ei kontrolli ju kasutaja ise. Kõik läheb mahukamaks ja nõuab suuremat kiirust. Ma ei saa minna ja öelda veebilehe omanikule, et vähenda selle mahtu või mänguarendajale, et ma tahan tagasi aega kui mäng oli alla gigabaidi. Video striimimisega samuti. Ma siiski ei eelda, et 8K lähiajal populaarseks saaks. Pigem enne hakkab suurenema kaadrite arv 4K peal kõigepealt 4K60 ja siis kõrgemale, aga ka see nõuab suuremat kiirust paratamatult.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
04.08.2024 17:49:40
|
|
|
yerba, Elu on raske, ei vaidle, hea et veel kuskil Aafrikas 5€ eest 1Gbit/s ei pakuta, siis oleks Eestis veel raskem elada.
See elu mis Eestis on, see on. Rahast on nii pointless rääkida, mainisin lihtsalt kui ei saa üle 10-20€ neti jaoks lubada, siis tuleb leida lahendus.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
04.08.2024 17:56:37
|
|
|
indrpo kirjutas: |
yerba, Elu on raske, ei vaidle, hea et veel kuskil Aafrikas 5€ eest 1Gbit/s ei pakuta, siis oleks Eestis veel raskem elada.
See elu mis Eestis on, see on. Rahast on nii pointless rääkida, mainisin lihtsalt kui ei saa üle 10-20€ neti jaoks lubada, siis tuleb leida lahendus. |
Ma ei kirjutanud Aafrikast. Kirjutasin EU riikidest - vaata või Läti ja Leedu poole.
Ma saan aru, et kui Sa oma väidetega üle võlli paned, siis lükkad veel hoogu juurde, et päris totakaks asi keerata. No ei tööta see asi nii, ei tööta.
|
|
   |
884 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
04.08.2024 18:27:48
|
|
|
EU riik on vägagi hea näide, viie kallima riigi hulka kuulume.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
04.08.2024 18:28:57
|
|
|
Võrku investeerimise jutt veel puudu. Mis sellest, et mingi 70% kasumirahast läheb selle asemel hoopis rootsi onu rahakotti
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
04.08.2024 18:48:13
|
|
|
Eesti investoril on võimalik Telia Company aktsiaid osta ja see raha, oma rahakotti suunata.
Teisalt on Telia Eesti AS investeeringud võrguarengusse üsna mahukad ning teiseks, üks suurimatest meie enda riigi maksumaksjatest. See raha jääb siia.
Need rahad mis eesti ja muu maailma vahel liiguvad, on üldiselt nii suured, et me ei jõuaks enne surma ka nendest lõpuni rääkida.
Lihtsalt öelda, et mingi summa läks soome, rootsi, lätti, ameerikasse, ei muuda midagi. See raha, tuleb, ja läheb.
Ma ise ei mõista, miks nii väikeste asjade pärast muret tuntakse.
Telia Eesti ei ole MTÜ kui just nii mõeldakse.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
04.08.2024 18:56:59
|
|
|
indrpo, ära aja sõna otseses mõttes jama.
Telia ja Sina pidevalt teavitate, et kasum on olematu ja kõik läheb uute võrkude ja tehnoloogiate arendusse. Aga va halvad inimesed ja kirjatsurad kaevavad välja, et tegelikult selle ilusa jutu egiidi all läheb siit kokku kooritud raha rõõmsasti kasumiks lihtsalt ja arenduse osas on seis kergelt kesine tegelikult.
Ma arvan ka, et see vend, kes ootab pikisilmi 20 euroga gigast võrku, võiks hoopis osta Telia aktsiaid ja siis ülejäänud elu kenasti ahju peal pikutada ja vaadata kuidas raha tema rahakotti suundub. Püha lihtsameelsus, miks kõik vaesed ja vegeteerijad ise selle peale pole tulnud. Aitäh hea nõuande eest!
|
|
   |
884 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
04.08.2024 19:01:37
|
|
|
Kas ma saan õigesti aru, et Telia aktsiaid ostes saan ma soodsamalt kiirema netiühenduse?
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
04.08.2024 19:55:56
|
|
|
Kus see kasum olematu on, või kes ütles? Milleks üldse ettevõtet pidada kui tulu pole?
yerba, oled sa investeerinud mõnesse aktsiasse, on sul mõni sammas? Tahad, et seal mõni euro kasvaks?
Mõnes mõttes loodan, et siin on täisealised inimesed kes raha liikumisest aru saavad.
Teisalt täiesti ükskõik, kui ei saa.
Telias ei saa soodsamat paketti kui aktsionär oled, muus osas raha ringleb.
Ma ei tahtnud üldse rahast rääkida, summa on see mis on.
Tehnoloogia ja internet, on teema.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
04.08.2024 19:59:19
|
|
|
indrpo kirjutas: |
Ma ei tahtnud üldse rahast rääkida |
Ainult nii palju et kui keegi üle 20 euri ei taha neti eest maksta on vegetaabel
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
3 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
04.08.2024 20:02:40
|
|
|
Just, ma tunnen, et see tänapäeval, kõikide muude kulutuste juures on kommiraha.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
04.08.2024 20:08:41
|
|
|
#äraolevaene
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
juhmar
HV vaatleja
|
04.08.2024 20:37:40
|
|
|
Maksan telia koduinterneti 500/500 eest 35,58 eur ja olen rahul kuna on stabiilselt hea korralike seadmetega. Aga see kuramuse mobiilne saast, eriti see 5G, ei ole oma hinda kuidagi väärt. Panin telefonis 5G asemel LTE võrgu peale ja asi töötab tunduvalt stabiilsemalt igal hetkel. Aga pakette müüakse nagu 5G oleks taeva kingitus sulle.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
04.08.2024 21:19:55
|
|
|
juhmar kirjutas: |
Maksan telia koduinterneti 500/500 eest 35,58 eur ja olen rahul kuna on stabiilselt hea korralike seadmetega. Aga see kuramuse mobiilne saast, eriti see 5G, ei ole oma hinda kuidagi väärt. Panin telefonis 5G asemel LTE võrgu peale ja asi töötab tunduvalt stabiilsemalt igal hetkel. Aga pakette müüakse nagu 5G oleks taeva kingitus sulle. |
500/500 eraldi tellida ei saa. See on vist Telia 1 paketi tellijatele?
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
juhmar
HV vaatleja
|
04.08.2024 21:39:07
|
|
|
Jep
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|