praegune kellaaeg 19.06.2025 01:45:05
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tanel96
HV kasutaja

|
13.08.2004 15:26:05
DV -> SVCD kasutades TMPGEnc'd |
|
|
Digivideo laadimiseks arvutisse kasutab WinDV'd... G-spot näitab et kaadreid sekundis on (fps) 25...
Seega kui seadistan TMPGEnc'd valin vorminguks SVCD->PAL... seal on loomulikult veel hulgaliselt muid settinguid aga enne kui ma neid siin kõik ette hakkan loetlema kirjeldan oma probleemi:
Kui video on TMPGEnc poolt pakitud siis tekivad sisse horisontaal värelused, näiteks kui olen filminud mingit paigalseisvat objekti siis on kõik ilus ja puhas, niipea aga kui kaamerat natuke kiiremini liigutanud tulevad peale töötlemist sisse need jooned!
oskab keegi kommenteerida ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
niffnaff
HV vaatleja
|
13.08.2004 23:12:53
|
|
|
Kamm on ilmselt ainult arvuti monitoriga vaadates. Telekaga seda sul ju ei ole (loodan). Märgusõna INTERLACE.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanel96
HV kasutaja

|
13.08.2004 23:58:58
|
|
|
õnnestus tuttava juures plasmatelekast vaadata ja jooned olid sees... eriti siis kui kaamera liigub... ma kuskil lugesin et digitaalvideo kaamerast capture'd video on non-interlace e. progressive... see mis telekast tuleb see on interlace.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|