Delta Force: Hawk Ops, a free-to-play 1st-person tactical shooter, returns as the latest in the classic series. With 25 years defining the genre, Delta Force is back with an upgraded arsenal of weaponry, jaw-dropping environments, and a truly dynamic world.
free to play BF 2042 2.0 (ehk see on siis see mäng mis bättelfiild 2042 oleks kohe pidanud olema) _________________ Make no mistake. Despite every good thing i've ever done... I'm still a bad person
Suht jamps tundub see mäng. Muidugi praegu vaid 2 game mode kah. Kui tulevad klassikalised game moded siis võib uuesti proovida. Praegu nagu mängiks BF-i säästu versiooni. _________________ Eesti suurim Ubisofti fänn!!!
Kunagi sai DF, DF2, Land Warrior ehk originaalset NovaLogic kraami jt ikka väga palju mängitud, ka võrgus. Siiani nähtu põhjal tundub, et Delta Forcest on järele jäänud ainult frantsiisi nimi. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Nüüd siis väljas, nimi lihtsalt Delta Force.
MP millalgi proovib aga suurt ei huvi paku, Black Hawk Down remake mängiks küll, aga see tuleb 2025 alles.
Proovisin järgi ja tundub nagu mängu moodi alguses. Sest kõik nagu oleks olemas... AGA... minu jaoks ei ole tunne õige. Kuidagi liiga kaootiline ja tehislik. Nagu oleks tahetud teha mingit asja kopeerides teistest mängudest paremad osad. Aga kogu kupatus kokku tundub lihtsalt imelik. See minu arvamus. Pigem mängin Batllefieldi või Call of Duty'it.
Aga huvitav oleks teada, mida teised arvavad. _________________ EBV
Operations keegi mängib? Ise toksin üksi ja hea oleks mingi veidigi kindlama satsiga proovida - hetkel täielik loterii kelle saab. Pro ei ole kuidagi - hetkel Gold elo pigem rahulikum pühapäevamängur.
IG: Keib
Proovisin järgi ja tundub nagu mängu moodi alguses. Sest kõik nagu oleks olemas... AGA... minu jaoks ei ole tunne õige. Kuidagi liiga kaootiline ja tehislik. Nagu oleks tahetud teha mingit asja kopeerides teistest mängudest paremad osad. Aga kogu kupatus kokku tundub lihtsalt imelik. See minu arvamus. Pigem mängin Batllefieldi või Call of Duty'it.
Aga huvitav oleks teada, mida teised arvavad.
100% nõus. Lootsin, et tuleb ehk hea Delta Force nostalgialaks, aga reaalsuses on kaootiline ja kehv Battlefieldi ja Call of Duty ristsugutisest koopia.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.