• Arendaja: Valve
• Väljaandja: Valve
• Stiil: Moba
• Väljalaske kuupäev: -
• Platvormid: PC
• Kirjeldus:
Valve's upcoming shooter Deadlock, described as a "combination of Dota 2, Team Fortress 2, Overwatch, Valorant, Smite, and Orcs Must Die," has been shaping up more and more lately, to the point where I'm inclined to agree with those who believe all the leaks we see are a part of the company's marketing strategy – there is just too much information on the internet, and Valve seems to be doing nothing to obstruct the flow.
Link _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
viimati muutis Aeron 02.09.2024 09:08:14, muudetud 7 korda
Evidently, one of Deadlock’s alpha testers managed to leak an earlier version of one of Valve’s newest games online. Mind you, this particular build weighs 23 gigs and is fully functional. However, the official servers are not open for it as yet; yet, you can have a go at it in tutorial mode. Still, it has been reported that one can even play multiplayer with friends using additional programs like Hamachi. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Valve ka juba ammu nagu k6ik teisedki sellise saastase cartoon pasa tootjad! Ja heal kraamil lasevad ära kärbada. Kuigi mängijaid ka nonde jaoks jätkub. _________________ zero
xpander, võib ka panna TPS (third person shooters) ka, aga kui ma vaatan gameplay-d siis minu meelest ta mängib nagu tavaline fps, kus on lihtsalt kaamera pandud.
TPSid on emasti cover süsteemiga jne. Aga mul ei ole mingit õigust siin vaja taga ajada. Ei koti. Läks kirja nagu läks. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Lõpuks siis Steamis ka avalik https://store.steampowered.com/app/1422450/Deadlock/
Kui keegi veel pole proovinud aga huvi on siis kutseid saab jagada kõigile sõbralistis olevatele kasutajatele(ehk vaata kas mõnel sõbral on mäng ja küsi kutset
Ise proovisin korra aga moba ega hero shooter pole minu maitse ehk ei oska kommenteerida kui hea. Muidu toimis ja jooksis hästi.
Sai ka proovitud Linuxil. Jookseb hästi, gunplay ja liikumine on väga head aga jah pole see moba stuff minu maitsele.
Keegi kutset tahab ja sõbralistis mul on siis saan kutseid jagada. _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
Mõned tunnid sai proovitud, täitsa OK mäng.
Ilmselt, kui hakkab asjadest aru saama muutub veel huvitavamaks.
-
Ega mingit kohalikku Discord serverit pole, kus mängukaaslasi leida võib?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.