Äkki võtate ise ravimeid? Inimene on enda eluga rahul aga voi teised pole sellega jällegi rahul. Krdi koomikud küll. Elage oma elu. Nagu klatšimoorid... _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Mul temaga paar korda tegemist olnud, tegelikkuses on väga lahe vana, see mis me sotsiaalmeedias/meedias näeme on mõttetu tsirkus. Ju on seda millegi jaoks vaja, millest meie veel aru ei saa.
Mul temaga paar korda tegemist olnud, tegelikkuses on väga lahe vana, see mis me sotsiaalmeedias/meedias näeme on mõttetu tsirkus. Ju on seda millegi jaoks vaja, millest meie veel aru ei saa.
Ma ei tea, kas see on naljakas, aga meil on viimase kuu aja jooksul kaks arvutit veekahjustusi saanud nende uute korkide tõttu. Osaliselt muidugi töötaja enda süü samuti, et läpakakotti vedelikuanuma paneb, aga siiski...
tsitaat:
Kuna päike kütab, teen juba mõne minuti möödudes kotisuu lahti, et vett võtta ja... see on täitunud poolest saati veega. Haaran läpaka ja hakkan (tüütute) tagajärgedega tegelema.
Ja üldiselt konkreetselt Coca-Cola pudelitele on seda korki tagasi saada millegipärast keerulisem kui teiste tootjate puhul (Värska, Limpa Limonaad näiteks).
Ma ei saa aru, miks neid korke ära ei võeta, nii ju 0 probleemi
Üritasin paar korda, aga pehme ja jooki täis plastpudeliga on see veidi keeruline, kui ei taha joogi mahaajamisega riskeerida. Osadel on see kork plastikust "niidiga" väga kõvasti rõnga küljes. Osadel samas saab kergesti väänates selle katki.
See neeger, kes igasuguste taoliste saamatute videote kohta oma versiooni teeb, võiks selle ka ette võtta, ideaalne materjal.
Ma ei saa aru, miks neid korke ära ei võeta, nii ju 0 probleemi
Tegelik probleem hakkab siis kui pead korgi tagasi panema.
Läpakaga samasse kotti ei julgegi panna, aga alles eile ujutasin turukorvi üle kui läksin marju ostma ja torkasin pooleli jäänud joogipudeli tühja korvi, et turul jalutades midagi rüübata oleks. Kõik mööda pükse, õnneks ei olnud tume vedelik.
ma ka, pudelitelt.
Aga mahladega keeruline...enam kinni ei saa panna _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Aura mahlale korki küll peale rebimist tagasi ei pane nii, et julgeks külili panna _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Need korgid peakski ära rebima ja lollidele ametnikele kurku toppima selle absurdsuse eest.
Aga artiklis millest teema alguse sai oli ka öeldud, et keegi magab veepudel kaisus ja selle korgi pärast oli voodis uputus. Mis krdi pärast peaks keegi veepudel kaisus magama? Kardab et tuleb murdvaras ja paneb selle tuuri kui pudel öökapi peal on?
Need korgid peakski ära rebima ja lollidele ametnikele kurku toppima selle absurdsuse eest.
Vihakõne!
euroopasse peaks minema piketeerima _________________ This message was sent from space using stargate
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.