müstika..
Eelmine nädal taheti peale suruda 12€ ja kõikhinnas paketti.
See nädal pakuti sama asja 8,99€ kõik kinnas. 12 või 24 kuuks.
Ütlesin, et mul on siiski odavam 15€ kuus maksta mis läheb mobiili pealt maha. Üks kaval skeem, millest rääkida ei saa
Helistati mulle ka jutuga et teeme asja odavamaks aga ei lasknud hakata pakkumagi enne kui pikalt saatsin. Mul niigi kõige odavam pakett vist, mis loogika see on et olemasolevalt kliendilt tahetakse vähem raha küsida
Helistati mulle ka jutuga et teeme asja odavamaks aga ei lasknud hakata pakkumagi enne kui pikalt saatsin. Mul niigi kõige odavam pakett vist, mis loogika see on et olemasolevalt kliendilt tahetakse vähem raha küsida
Hinnatõus sind ei puuduta siis go3 uue aasta hindadega? How? Helistati mulle ka, kuigi kõnes pakutud hind oli hulka magusam kui meilile tulnud "sunniviisiline" pakkumine.
Mul ilmub suvalistel hetkedel mõneks minutiks pildil olev kanali vahetamise õpetus ekraani alla vasakule nurka. Kas näinud sama asja?
Ei ole suutnud tuvastada kas see Go3 poolne või kusagilt mujalt pärit.
TV on Samsung neo qled, ühendatud jbl 9.1 bar ja telekas ühendatud ka alexaga. Aga ühestki menüüst pole suutnud seda leida.
Oleme antud info tehnilisele toele varasemalt edastanud ning saanud vastuse, et tegemist on teleri poolse teavitusega. Go3 seadetest seda välja ei saa lülitada.
Küll aga võite leida võimaluse oma teleris selle välja lülitamiseks. Teleri mudelitel võib see käia erinevalt.
General TV settings - external Device manager -Notification settings , and disable all the notifications there
Otsisin, mis ma otsisin aga endiselt ei leidnud sellist kohta, kust oleks võimalik välja lülitada. Tundub veidi kahtlane ka, et teleri poolne, kui LG samuti näitab.
Mul ilmub suvalistel hetkedel mõneks minutiks pildil olev kanali vahetamise õpetus ekraani alla vasakule nurka. Kas näinud sama asja?
Ei ole suutnud tuvastada kas see Go3 poolne või kusagilt mujalt pärit.
TV on Samsung neo qled, ühendatud jbl 9.1 bar ja telekas ühendatud ka alexaga. Aga ühestki menüüst pole suutnud seda leida.
On ka minu Samsung NU7402 ekraanil seda ühe korra visanud.
EXTRA kanalid kadunud ja paketti pole tellimuste lehele sisse viidud.
Ja tundub, et Kõik Hinnas + HBO on muutunud Premium nimetuseks ning tõusnud 20 euro peale.
Lasti 2 kuud tasuta ja nüüd pakutakse lisateenusena Extra paketti. "Kõik hinnas" paketiga lepingud on tähte närides justkui eksitavad, lisaks nende extra kanalite tekkimise/kadumise kohta ei tulnud vähemalt mulle ühtegi teavitust. Seega ei tea kui JOKK see nende poolt on, aga ei ole minus seda juurikat et nendega vaielda.
Kui oleme sellest e-posti teel või Veebisaidil teatanud, siis on Meil õigus omal äranägemisel ja autoriõiguste kaitsest tulenevate põhjustel, lepinguliste kohustuste tõttu, pädevate asutuste otsuste tõttu, õigusaktide muudatuste tõttu, ärilistel põhjustel jne teha muudatusi Teie tellitud paketti.
... Muudatuse saab sisse viia lühema etteteatamisega, kui põhjuseks on võimalik kuritegu, asutuse otsus, õigusakti muudatus või muu sarnane vääramatu jõu laadne asjaolu
Bla bla. Ehk õigus neil selleks justkui on.
Sai ka augustis võetud 2a leping, et panevad HBO tasuta juurde ja hind jäi koos digiboksiga (3 vaatajakohta) 18.5 € peale. Ekstra kanalitest puudust just ei tunne aga defineerigu siis mida see "kõik" õigupoolest tähendab.
Mulle mingi üks ja sama tibi juba üritab mitmendat korda tähtajalist paketti pähe määrida kuigi ükskord sa "viisakalt" öeldud mis sellest arvan. Ära hakkab tüütama juba... Vaatasin, et pole nagu linnukest ka ette pannud, et nad võiks mu infot turunduslikel eesmärkidel kasutada või pakkumisi teha
18.50 go3 eest? Hulluks läinud. Endal veel paar kuud 5 euro eest ja siis jälle katkestan ja vaatab mida pakuvad _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
18.50 go3 eest? Hulluks läinud. Endal veel paar kuud 5 euro eest ja siis jälle katkestan ja vaatab mida pakuvad
Minu puhul on see summa 3 leibkonna vahel jagatud. Pole nagu maailma lõpp
Ei soovi nagunii muu vastu vahetada, sest Go3 on teatud spordikanalid, mida mujalt saab vaid lisaraha eest. Works for me and others.
Vastulauseks võib öelda, et mul täispakett + kõik lisad ning hind 25 € versus telia ja elisa 40 euri
Pole paha, pakkumist pole saanud. Letipealne hind. Aga ma suht rahulik ka sellega kasutan nii androidtv rakendust kodus olles kui ka ios rakendust kodust väljas olles.
Nüüd peab ootama, mis paketihindadega juhtuma hakkab.
Täna 01.02.2024.a pakett SPORT 9,99€:
Paketiga näed:
8 populaarset spordikanalit
Kuumimad spordiülekanded ja kõige populaarsemad spordialad ühes kohas: korvpall, jalgpall, tennis, võitlussport, motosport, jäähoki, talisport ja palju muud
NBA, Euroliiga, FIBA euroopa meistrivõistlused ja maailmameistrivõistlused, LaLiga, Seria A, Ligue 1, ATP turniir, Wimbledon, WRC, MotoGP, MXGP, UFC, Glory, BOXXER võitlussarjad, Teemantliiga ja palju muud
Oskab keegi öelda, kas Go3 android box AV1 video kodeerimisvormingut toetab? Telia oma ei toeta, aga Geforce now tahab laitmatuks töötamiseks AV1 kodeerimisvõimalust. _________________
Oskab keegi öelda, kas Go3 android box AV1 video kodeerimisvormingut toetab? Telia oma ei toeta, aga Geforce now tahab laitmatuks töötamiseks AV1 kodeerimisvõimalust.
Iseenesest võidaks Go3 juba uute tellijate pealt kõvasti. Aga asi hakkab kerge monopoli järgi lõhnama niiet hinnatõus võib tulla muljetavaldav. _________________ suck less | no slop grenade
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
Lõhnast asi kaugel, suisa haiseb _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Võtsin Go3-lt selle boxi ligi. 96€, ostsin kohe välja
Puldil on Guide ja numbri nupud Jagan muljeid kui kätte saan. Pult ja box: https://k00.fr/tfnrlqeu
Mis veel teada sain
- Ühel kliendil saab olla kuni 3 Android boxi
- Android boxi saab kohe välja osta või tasuda järelmaksuga, 2 aastat (summad lõpuks samad)
- Mõlemal juhul saad ühe boxiga 1 statsionaarse vaatajakoha juurde
- Sellele kõigele lisandub siis 2 seda nii-öelda hinnas sisalduvat tavalist vaatajakohta (telefonis, nutiteleri äpis, arvutis jne)
- Kui Android box on emba-kumba viisi kinni makstud, siis on tegemist nii-öelda tasuta vaatajakohaga (paketi hinnas see täiendavalt ei kajastu)
Ehk siis hea samariitlasena võid sõpradele-tuttavatele 3 Android boxi 93€ eest maha müüa ja maksta enda paketti nii nagu muidu - nemad igakuist teenustasu maksma ei pea. Siiski tuleb silmas pidada, et Android box on alati seotud sinu enda Go3 kasutajakontoga, neid lahti haakida ei saa. Seega kui lõpetad Go3 tarbimise, siis Android box on vist suht bricked...? Ju annab siiski uue teenusega siduda vms.
Edit: Ahjaa, asja juures on ehk kõige juram see, et boxi saab ära tuua ainult kuller ja üle anda ainult isiklikult sulle. Ei mingit pakiautomaati ega teise isiku volitamist. Aga ju saab esindusest kah vms.
Nüüd peab ootama, mis paketihindadega juhtuma hakkab.
Täna 01.02.2024.a pakett SPORT 9,99€:
Oleks mega kui jääks samaks, aga seda liiga palju küsitud vist.
Tuleb Sport+ pakett 9.99€ juurde
Tõenäoliselt 12.99€(praegune viaplay kuutasu), sest märtsis viiakse Viaplay kliendid GO3 üle
No viaplays oli ka muud sisu peale spordi, et selle arvelt ehk saab veidi odavamaks.
Go3 lehel info. Oleme omandanud õigused suurele hulgale spordiliigadele ning seetõttu saavad kõik „Sport“, „TV ja Sport“, „Filmid ja Sport“, „Kõik Hinnas“ ja „Premium“ paketi omanikud tasuta ligipääsu kogu täiendavale spordisisule.
Kingitud tasutaperioodi on saadaval kuni 29. veebruarini.
Peale 29. veebruari maksab „Extra Sport“ pakett 12.99 € / kuu.
Boksist kirjutan hiljem rohkem. Kõva edasiminek, no doubt.
Kiirülevaade: Pult lõpuks bluetooth, box ise kiire ja tundub, et saab paljude meediumitega kenasti hakkama. Android 11, 2023 March patch. Go3 jookseb nõks kiiremini kui vanas.
Puldil numbrinupud ei tee midagi. Guide viib TV vaatesse ehk kanalivalikusse (võiks veel viia sinna, kus viimati kanalivaliku tegid, mitte algusesse). Play/pause teeb mis ütleb. Seaded viib vanaga võrreldes veidrasse kohta - Go3 launcheri seadetesse, kus on Abi/Kasutustingimused jne (ja siis kõrval paremal päris boxi seaded).
viimati muutis Lord Ami 08.02.2024 21:36:01, muudetud 2 korda
Võtsin ka prooviks GO3. Tele2 interneti kasutajale on hea hinnaga.
Arvutis GO3 1080p pilt kehvem kui Telia 720p pilt. Telekas pole veel jõudnud proovida.
1080p striim on 5 Mbit/s _________________ Müüa igasugu asju
Peale 29. veebruari maksab „Extra Sport“ pakett 12.99 € / kuu.
kas seal paketis on kõiks spordikanalid?
Kodulehelt ei saa nagi aru _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Praegune Go3 “basic” spordipakett maksab 9,99€, mis on siis telekanalite põhine. Hetkel tuleb võimalusena juurde Sport Extra (viaplay sisu) selle hinnaks alates 1.märtsist 12.99€. Kui soovid kogu spordisisu siis tuleb 22.98€.
Kui nad just ei mõtle vahepeal mingit combot välja.
Hetkel on nii
Kusjuures vaatasin ka juba ammu, et netimahu sõõmise 5Mbit/s ja pildi kvaliteedi suhe on kõvasti tasakaalust väljas . Fhd pilt on ka Fhd telekal kohati sodi. Eks tarkvara pealt kokku hoitud? Muidu hinna ja kanali valiku suhtes on samas suht ok
Praegune Go3 “basic” spordipakett maksab 9,99€, mis on siis telekanalite põhine. Hetkel tuleb võimalusena juurde Sport Extra (viaplay sisu) selle hinnaks alates 1.märtsist 12.99€. Kui soovid kogu spordisisu siis tuleb 22.98€.
Kui nad just ei mõtle vahepeal mingit combot välja.
Hetkel on nii
23€ on juba suht premium hind, selle eewt võils juba kvaliteetsemat pilti ka näidata _________________ This message was sent from space using stargate
Kõik see paketi ja sisu ülemineku värk on päris segane mu meelest. Näiteks Viaplayl on järgmise nädala CL mängud kavas, ülejärgmise omasid mitte ja jälle järgmise nädala mängude kordusmängud on. GO3's pole nagu haisugi veel CL mängudest. Kas see 23 euri on palju või vähe, ei teagi, oleks eesti keelne sisu ja korraliku kvaliteediga pilt siis vast mitte. Lisaks saaks endale sobiva sisu kõik ühest kohast, peale NBA, mida mulle meeldib originaal kommentaatoritega vaadata. _________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86
Ei toeta, vähemalt Play Store ei leia üles...
Abi/Kasutustingimused jne (ja siis kõrval paremal päris boxi seaded).
kas see go3 töötab ka mõne teise boxiga, millel on netflix? _________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.