Rohkem nagu kodutu moodi _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mis neil autodel kõigil võtmed ees või ongi nii lihtne, et kruvikaga keerad ukse lukust lahti ja paned käima? Ei immot ega midagi? _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Kojamehi vaja, mis hetkel tegijad on...Bosch Aerotwin?
65+40 vaja _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
ükski pole tegija
Olen ostnud odavamaid ja kallimaid, kriuksuvad ja hüppavad pmst kohe, peale paigaldamist
Viimati olin rahul miskite VALEOtega _________________ Hapud viinamarjad
See vahetus on reaalselt 10-15 sekundit per kojamees. Lisaks müüakse neid kummiribasid igas suuremas autopoes kommiraha eest.
Neid Citroeni brändinguga kojamehi küll ära osta. Sisuliselt samad Valeod ja/või Boschid, aga karbi peal on Citroeni logo. Tartus küsisin esindusest kunagi ja tulin selg ees välja, kui hinda kuulsin - vist oli mingi 90 eurot kaks tükki kokku
Mu Citroenil olid muidugi need lahmakad kojamehed kah, mis pole eriti mainstream. Automaailmast seal Tartu Citroeni esinduse lähistel sain kolm korda odavamalt need Boschud kätte.
viimati muutis Betamax 18.12.2023 16:49:34, muudetud 1 kord
lähevad siis aerotwin´id loosi _________________ This message was sent from space using stargate
Mustal nädalal ostsin sama mõõdus valeo hübriid automaailmast, kokku olid ~18 eurot, kuu aega on ilusti pühkinud. SWF pidi hea olema, aga ma ei raatsind 40 eurot maksta.
vist 60+40 hoopis.....peaks üle mõõtma
Orikad valeod vist jah
https://www.autokaubad24.ee/et/varuosad/swf-119378?ccid=142177;100133 _________________ This message was sent from space using stargate
viimati muutis jeesus188 18.12.2023 16:57:03, muudetud 1 kord
samas 2 aastat nendega sõitnud....võiks samad võtta mis kaasas olid, ei kurda _________________ This message was sent from space using stargate
viimati muutis jeesus188 18.12.2023 17:00:01, muudetud 1 kord
Link _________________ This message was sent from space using stargate
viimati muutis jeesus188 18.12.2023 17:13:38, muudetud 1 kord
Saan uue esiklaasi, paras aeg uued kojamehed ka osta .....kui kätte saan, siis masin vast pole jääs _________________ This message was sent from space using stargate
kahtlen, et kasko maksab mulle uued kojamehed kinni _________________ This message was sent from space using stargate
Ma alles ükspäev ostsin c5-le. Valeod läksid miski 15€. Pühivad täitsa hästi veel. Algul müüja hakkas Boschi suruma topelt hinnaga, aga neid õnneks polnudki _________________ Ma olen täiesti normaalne. Hääled peas ütlesid seda mulle...
ajakirjanik on skeptiline selle suhtes, arvab, et paarikümne aasta vältel see pole reaalne:
"Syyskuun lopussa Helsingissä oli Traficomin mukaan käytössä 225 980 henkilöautoa.
Bensiinikäyttöisiä niistä oli 146 008 ja dieselkäyttöisiä 43 330. Ladattavia hybridejä oli 20 925 eli niissä oli myös polttomoottori. Täyssähköautoja oli vain 13 092 eli alle kuusi prosenttia kaikista henkilöautoista."
artiklis rõhutatakse veel senist väga pikka eluiga autodel soomes, tüüpiliselt üle 20 aasta, samas pole selgust, et kui pikalt uuemad autod üldse kestavad
märgatud on tendentsi autode eluea lühenemise suunas peale aastat 2000 toodetud masinatel
Õige ka. Pole vaja läbi tagumiku konditsioneeri tempi seadistada jne. Õnneks sidrunil põhinupud füüsiliselt alles _________________ This message was sent from space using stargate
jeesus188, kuskil Automaailmas / Fixuses vms saavad ju reg.nr järgi ise sulle kataloogist sobivad kojamehed otsida. Ei pea pead vaevama, kas õige pikkus v kinnitus. _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
Raitnow, automaailm .
SEATi A varuosa kojamees 60€, B 30€, automaailm kataloog ja 10€ identne, peale vaadates oli OEM _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
jeesus188, kuskil Automaailmas / Fixuses vms saavad ju reg.nr järgi ise sulle kataloogist sobivad kojamehed otsida. Ei pea pead vaevama, kas õige pikkus v kinnitus.
sealt võtsingi _________________ This message was sent from space using stargate
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.