Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Lingumees
HV vaatleja
|
15.11.2022 15:31:15
|
|
|
Sooviks teada, kas teil on olnud kogemusi ostes mänge veebilehelt Difmark? Kas mängu saate kohe kätte või hilinemisega? On kellelgi probleeme olnud ka raha tagasi küsimisega?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
15.11.2022 16:29:20
|
|
|
Lingumees kirjutas: |
Sooviks teada, kas teil on olnud kogemusi ostes mänge veebilehelt Difmark? Kas mängu saate kohe kätte või hilinemisega? On kellelgi probleeme olnud ka raha tagasi küsimisega? |
Kui see toele vastab, siis hoia eemale.
tsitaat: |
Avoid this website. They seem legit, but they are selling accounts that have the games on them not the actual game itself. Maybe even stolen accounts. This wil get your game account banned! After 2 weeks they put a lock on your game and that's that. No possible way to play the game anymore. I want a refund for order #64389.
Not at all what I was expecting and therefore hugely disappointed with this website. Feels like a scam! |
https://ie.trustpilot.com/review/difmark.com
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
vihik3
HV vaatleja
|
02.03.2023 01:18:00
|
|
|
Kindlasti kuskil teemaks juba olnud aga hetkel ei leia. Nimelt ebay müüb xbox game passe väga soodsalt, kas keegi kasutab neid või pigem hoida eemale
Näiteks sellinne: link
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laifstaile
Kreisi kasutaja
|
02.03.2023 08:28:07
|
|
|
need on sellise hallid kaardid...
sellise hinnaga on 96% vähemalt kellegilt välja petetud krediitkaardi infoga ostetud...aga kunagi ei saa seda 100% väita...
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 365 loe/lisa |
   |
6 :: |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
13.12.2023 23:04:38
|
|
|
Eks vaata, mis hinnaga eBays liiguvad. Kui toimib, mina ei müüks.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
14.12.2023 11:10:07
|
|
|
-FoX-, haruldane mitte aga väga spetsiifiline konsool, mille müük Eesti kontekstis võib problemaatiline olla...
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
entusiast
HV veteran

|
15.12.2023 16:01:36
|
|
|
kas on pelgalt konsool või tuleb mingeid mänge ja muud nodi ka kaasa? ja seisukord on samuti tähtis, hind võib olla 100-1000e, aga nagu eelnevad on öelnud, Eestis pole turgu sellisele konsoolile..
_________________ JÖUDU! |
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
1 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtro
HV veteran

|
10.04.2024 18:39:14
|
|
|
Oleneb jah mis kaasas. Ise sain kunagi ühe 100e eest aga mänge polnud kaasas.
Olenevalt hinnast ja komplektsusest, võib mul huvi olla. Eriti huvitavad mängud.
_________________ 30+ tarantlit mu magamistoas ei tähenda veel, et ma hull oleks... vist? |
|
Kommentaarid: 451 loe/lisa |
   |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
jax123
HV vaatleja
|
25.08.2024 13:31:06
|
|
|
Millist praegu turul olevat PS või XBOX konsooli soovitaksite 6a poisile esimeseks konsooliks ja miks? Või oleks mõistlik oodata, kuniks midagi uut turule tuleb? XBoxi puhul uuendatud mudelit aasta lõpus lubatakse...
_________________ +372 50 53 877 |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laifstaile
Kreisi kasutaja
|
25.08.2024 14:35:25
|
|
|
Uuendatud xbox on väla hõigatud ja eelmüügis
Ainsad uuendused...2tb ssd ja series x digital...muud uuendust ei ole...
Sony toob väidetavalt välja see aasta ps5 pro mis on võimsam kui eelmine ps5...
Nintendo peaks ka välja kuulutama Switch2-e
Põhi küsimus on pigem mida sul poiss mängida tahab..?
Xboxil on Game Pass oma suure kataloogiga
Sony oma ekslusiividega...
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
25.08.2024 15:25:08
|
|
|
jax123 kirjutas: |
Millist praegu turul olevat PS või XBOX konsooli soovitaksite 6a poisile esimeseks konsooliks ja miks? Või oleks mõistlik oodata, kuniks midagi uut turule tuleb? XBoxi puhul uuendatud mudelit aasta lõpus lubatakse... |
Mul endal umbes sama vana ja soovitaks hoopis Nintendo Switch Lite osta. Arvan, et parem valik sellises vanuseklassis. Lisaks saab seda autosse ja reisidele kaasa võtta.
Kui kindlaid mänge ei sihi, siis Xbox Series S on samuti hea valik, ainult 280 eur - https://www.hinnavaatlus.ee/1930821/microsoft-xbox-series-s-512gb/
Ilmselt parim bang4buck hetkel.
Kui tingimata soov PS5 või Xbox Series X hankida, siis plussid-miinused, mida tasuks kaaluda:
- PS5 Slim Digital on veidi soodsam kui Xbox Series X (425 eur vs 500 eur), aga mõlema optilise seadmega versioonid on sisuliselt sama hinnaga.
- Xboxil on multiplayer tasuline, alla 40 eur/aasta (allkeyshop.com). Playstationi peal üle 70 eur.
- Veidi aega väljas olnud mängud on PS5 peal kallimad kui samad mängud Xboxi peal. PS eksklusiivid on kallimad kui Xboxi eksklusiivid. Sony müüb siiani aastaid vanu mänge €79.99 eest, Microsofti konsooli mängude hinnad langevad oluliselt paremini. Samas soodukaid tuleb ette tihti ja mõlemal platvormil, aga üldiselt on PlayStationi mängud kallimad.
- Series X on hääletu, PS5 on küll väga vaikne, kuid minu jaoks kuuldav.
- Xboxi pult toimib nii eemaldatava laetava akupakiga kui ka AA patareidega. PS5 pult ainult sisseehitatud akuga.
- PS mobiiliäpp on parem kui Xboxi mobiiliäpp.
- Xboxil on tagasiühilduvus palju parem kui PlayStationil. Üle 600 Xbox 360 mängu on mängitavad Series S/X peal. Sony aga hülgas oma mitmed suured PS3 frantsiisid ja hetke seisuga on need mängitavad ainult PS3 peal (Killzone, Resistance, LittleBigPlanet, SOCOM, inFamous, Motorstorm jne).
PS5 Pro on võibolla sel aastal tulemas. Uuendatud Xboxi pole lubatud (suurema mahuga 2TB ja digital only Series X tulevad, aga mida uuendatud ei ole).
Mul on nii PS5, Xbox Series X kui ka Nintendo Switch Lite, eelnev on reaalsele kogemusele toetudes.
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
viimati muutis SKG 27.08.2024 11:29:43, muudetud 1 kord |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
26.08.2024 00:39:14
|
|
|
SKG kirjutas: |
Mul endal umbes sama vana ja soovitaks hoopis Nintendo Switch Lite osta. Arvan, et parem valik sellises vanuseklassis. Lisaks saab seda autosse ja reisidele kaasa võtta.
|
Ma vaidleks vastu - Switch’i võlu on Joy-Con‘ide kasutamises (eriti sellises vanuses).
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
jax123
HV vaatleja
|
26.08.2024 09:38:15
|
|
|
Kui kindlaid mänge ei sihi, siis Xbox Series S on samuti hea valik, ainult 280 eur - https://www.hinnavaatlus.ee/1930821/microsoft-xbox-series-s-512gb/
Kui tingimata soov PS5 või Xbox Series X hankida, siis plussid-miinused, mida tasuks kaaluda:
- PS5 Slim Digital on veidi soodsam kui Xbox Series X (425 eur vs 500 eur), aga mõlema optilise seadmega versioonid on sisuliselt sama hinnaga.
- Xboxil on multiplayer tasuline, alla 40 eur/aasta (allkeyshop.com).
- Veidi aega väljas olnud mängud on PS5 peal kallimad kui samad mängud Xboxi peal. PS eksklusiivid on kallimad kui Xboxi eksklusiivid. Sony müüb siiani aastaid vanu mänge €79.99 eest, Microsofti konsooli mängude hinnad langevad oluliselt paremini. Samas soodukaid tuleb ette tihti ja mõlemal platvormil, aga üldiselt on PlayStationi mängud kallimad.
- Xboxi pult toimib nii eemaldatava laetava akupakiga kui ka AA patareidega. PS5 pult ainult sisseehitatud akuga.
- Xboxil on tagasiühilduvus palju parem kui PlayStationil. Üle 600 Xbox 360 mängu on mängitavad Series S/X peal. Sony aga hülgas oma mitmed suured PS3 frantsiisid ja hetke seisuga on need mängitavad ainult PS3 peal (Killzone, Resistance, LittleBigPlanet, SOCOM, inFamous, Motorstorm jne).
PS5 Pro on võibolla sel aastal tulemas. Uuendatud Xboxi pole lubatud (suurema mahuga 2TB ja digital only Series X tulevad, aga mida uuendatud ei ole).
Mul on nii PS5, Xbox Series X kui ka Nintendo Switch Lite, eelnev on reaalsele kogemusele toetudes.
|
Aitäh, väga hea tagasiside! Kaasas tassimiseks on tahvel ja konsooli ma selleks tarbeks juurde ei ostaks. Pigem võtaks koju konsooli, millest oleks meesperel tervikuna rohkem kasu Kallima konsooli vaataks pigem selle järgi, et järgnevad paar aastat ei peaks väljavahetamisega tegelema, et saaks lapsega koos mängida, ja et saaks ise midagi mängida. Ja kui tekib vajadus mingi uuem seade võtta, oleks ka järelturul nõudlust. Tagasiühilduvus on hea märksõna, mida arvestada. High-end ja eksklusiivide järgi kohe vajadust pole, kuid ilmselt süües kasvab isu. Laps on mõned korrad vana PS3-ga mängida saanud. Esialgu sõidusimulaatorid, kuid igasugused lego seiklused ja muu selline pakub ka huvi.
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
26.08.2024 09:59:39
|
|
|
beastbeats kirjutas: |
|
Ma vaidleks vastu - Switch’i võlu on Joy-Con‘ide kasutamises (eriti sellises vanuses). |
Oleks mul 6 aastane jõnglane siis 100% kingiks Switchi (Nintendo siis, mitte Cisco )
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
26.08.2024 10:58:09
|
|
|
|
Aitäh, väga hea tagasiside! Kaasas tassimiseks on tahvel ja konsooli ma selleks tarbeks juurde ei ostaks. Pigem võtaks koju konsooli, millest oleks meesperel tervikuna rohkem kasu Kallima konsooli vaataks pigem selle järgi, et järgnevad paar aastat ei peaks väljavahetamisega tegelema, et saaks lapsega koos mängida, ja et saaks ise midagi mängida. Ja kui tekib vajadus mingi uuem seade võtta, oleks ka järelturul nõudlust. Tagasiühilduvus on hea märksõna, mida arvestada. High-end ja eksklusiivide järgi kohe vajadust pole, kuid ilmselt süües kasvab isu. Laps on mõned korrad vana PS3-ga mängida saanud. Esialgu sõidusimulaatorid, kuid igasugused lego seiklused ja muu selline pakub ka huvi. |
Kõik LEGO mängud peaks olema kõigil platvormidel. Xboxi peal on Forza Horizon ja Motorsport, PS-i peal on Gran Turismo. Nagu tagasiühilduvuse kohta enne mainisin, siis osasi vanu (mitte kõiki) Forza mänge saab ka uusimal Series Xboxil mängida. Vanu Gran Turismosi PS5 peal mängida ei saa.
Xbox Series S/X:
Forza Horizon
Forza Horizon 2
Forza Horizon 3
Forza Horizon 4
Forza Horizon 5
Forza Motorsport 5
Forza Motorsport 6
Forza Motorsport 7
Forza Motorsport (2023)
+ kõik multiplatvorm racing mängud
PS5:
Gran Turismo Sport
Gran Turismo 7
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
jax123
HV vaatleja
|
27.08.2024 10:56:49
|
|
|
|
Aitäh, väga hea tagasiside! Kaasas tassimiseks on tahvel ja konsooli ma selleks tarbeks juurde ei ostaks. Pigem võtaks koju konsooli, millest oleks meesperel tervikuna rohkem kasu Kallima konsooli vaataks pigem selle järgi, et järgnevad paar aastat ei peaks väljavahetamisega tegelema, et saaks lapsega koos mängida, ja et saaks ise midagi mängida. Ja kui tekib vajadus mingi uuem seade võtta, oleks ka järelturul nõudlust. Tagasiühilduvus on hea märksõna, mida arvestada. High-end ja eksklusiivide järgi kohe vajadust pole, kuid ilmselt süües kasvab isu. Laps on mõned korrad vana PS3-ga mängida saanud. Esialgu sõidusimulaatorid, kuid igasugused lego seiklused ja muu selline pakub ka huvi. |
Kõik LEGO mängud peaks olema kõigil platvormidel. Xboxi peal on Forza Horizon ja Motorsport, PS-i peal on Gran Turismo. Nagu tagasiühilduvuse kohta enne mainisin, siis osasi vanu (mitte kõiki) Forza mänge saab ka uusimal Series Xboxil mängida. Vanu Gran Turismosi PS5 peal mängida ei saa.
Xbox Series S/X:
Forza Horizon
Forza Horizon 2
Forza Horizon 3
Forza Horizon 4
Forza Horizon 5
Forza Motorsport 5
Forza Motorsport 6
Forza Motorsport 7
Forza Motorsport (2023)
PS5:
Gran Turismo Sport
Gran Turismo 7
+ kõik multiplatvorm racing mängud |
Aitäh! Tundub, et hetkel on mõte pigem Xbox suunas liikumas. Tagasiühilduvus ja see, et peaks saama ka game pass puhul konsooli ja pc-ga mänge ühe kuutasu eest mängida, on otsustamisel aluseks. Samuti see, kui hindad xboxi ps-st vaiksemaks. Tänud veelkord, ma sain omad vastused!
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
30.08.2024 16:02:29
|
|
|
Kui ostad X-i ja hoiad marketplacel silma peal, võid saada oma mängukulu üsna madala hoida, ostes füüsilisi plaate. Ostes digitaalseid, oled stuck with it, mäng meeldis või mitte, raha on kulutatud ja müüa ei saa.
viimati muutis lightbluefox 30.08.2024 20:20:20, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
30.08.2024 18:27:07
|
|
|
Jah, seda tasub kaaluda, mõlemil omad plussid-miinused:
- Füüsilisi mänguplaate saab edasi müüa või koguda (nende hind võib kunagi isegi tõusta, nagu näiteks Xbox 360 mänguplaatidega hetkel).
- Samas kui plaat saab kriipida ja enam välja ei loe, siis halvimal juhul ollakse mängust ilma. Seda eriti väikelaste käes.
- Kui tihti eri mänge mängida, siis pole kuigi "fun" neid plaate konsoolis edasi-tagasi konsool-karp-karp-konsool vahetada.
- Füüsilisi mänguplaate võib järelturult soodsamalt saada.
- Digitaalne "mängukogu" on kaitstud plaatide kadumise/kriipimise vastu.
- Füüsilise mängukoguga on soovi korral lihtsam platvormi vahetada. Näiteks, müüd konsooli ja mängud ning ostad PlayStationi vms. Digitaalset kogu edasi ei müü ja võib teisele platvormile hüppamise raskemaks teha, kui palju raha on digitaalsete alla pandud.
- Füüsilise plaadilugejaga konsoolid on veidi kallimad kui digital only versioonid.
- Füüsilised mängud on "kaitstud" de-listimise ja igasugu litsentside lõppemise vastu (kui juba ostetud, siis on kontoga seotud ja saab siiski alla laadida, kuid uusi oste teha ei saa):
Spoiler 
The game was delisted from the Xbox 360 Marketplace on October 20, 2016, following the expiration of its car branding licenses.
https://www.gtplanet.net/original-forza-horizon-rides-off-into-end-of-life-status-october-20/
Samas ei pea üks teist välistama ja võib soetatad mõlemal viisil
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Godhand
Kreisi kasutaja

|
03.09.2024 12:25:43
|
|
|
Millist praegu turul olevat PS või XBOX konsooli soovitaksite 6a poisile esimeseks konsooliks ja miks? Või oleks mõistlik oodata, kuniks midagi uut turule tuleb? XBoxi puhul uuendatud mudelit aasta lõpus lubatakse... |
Mulle tundub, et te elate minust gramm kaugel (Viljandis?). Muidu kutsuks teid poisiga meie noortekeskuse videomänguklubisse külla ja te saaksite kõiki konsoole ise katsuda ja uudistada ning ma oskaksin vabalt kõiki ka kiita ja laita
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kustav
HV veteran

|
11.09.2024 09:23:38
|
|
|
Playstation 5 müüsin küll aega tagasi maha ja nüüd konsoolidest ainult SteamDeck ja mõned vanad.
Mulle meeldis PS5 pulti kasutada arvuti taga ja sedasi kasutasin ka PS4 oma.
Nüüd on midagi puudu ja oleks vaja osta pult arvutile lisaks ja küsimus siis, millist pulti eelistada?
PS5 või XBOXi oma - eeldan et XBOXi omal ühilduvus parem win-iga? Muidugi mul üks vana X360 pult ka olemas - kas sellel vaja eraldi mingi vahejupp soetada kui tahaksin seda kasutada?
_________________ Kogun protsessoreid  |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
11.09.2024 10:11:33
|
|
|
Kustav kirjutas: |
Playstation 5 müüsin küll aega tagasi maha ja nüüd konsoolidest ainult SteamDeck ja mõned vanad.
Nüüd on midagi puudu ja oleks vaja osta pult arvutile lisaks ja küsimus siis, millist pulti eelistada?
PS5 või XBOXi oma - eeldan et XBOXi omal ühilduvus parem win-iga? Muidugi mul üks vana X360 pult ka olemas - kas sellel vaja eraldi mingi vahejupp soetada kui tahaksin seda kasutada? |
Töötavad nii uus Xbox pult kui ka PS5 pult arvuti küljes. Tegu on standardse bluetooth seadmega. Osta see, kumb käes mugavam tundub. PS5 puldil on sisseehitatud aku ja pult on laetav. Xboxi pult töötab nii 2xAA patareide kui ka eraldi ostetava laetava akupakiga.
360 puldile on vaja vastuvõtja osta, suvaline eBay link: https://www.ebay.ie/itm/364525764201
Vanal 360 puldil pole just parim D-pad. Pehme ja ebakonkreetne, erinevalt uuest Xboxi puldist, mille D-pad klikib kenasti.
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
viimati muutis SKG 11.09.2024 10:16:17, muudetud 2 korda |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kustav
HV veteran

|
11.09.2024 10:13:58
|
|
|
Kustav kirjutas: |
PS5 või XBOXi oma - eeldan et XBOXi omal ühilduvus parem win-iga? Muidugi mul üks vana X360 pult ka olemas - kas sellel vaja eraldi mingi vahejupp soetada kui tahaksin seda kasutada? |
Töötavad nii uus Xbox pult kui ka PS5 pult arvuti küljes. Osta see, kumb mugavam tundub.
360 puldile on vaja vastuvõtja osta, suvaline eBay link: https://www.ebay.ie/itm/364525764201
Vanal 360 puldil pole just parim D-pad. Pehme ja ebakonkreetne, erinevalt uuest Xboxi puldist, mille D-pad klikib kenasti. |
PS5 nii 1:1-le ei ühildu, kasutasin seadistamiseks mingit lisa programmi DS4 vms - küsimus kas uus XBOX-i pult on kohe kasutusvalmis - xboxi pultidega ei ole kogemusi, vähemalt neid mis on seotud arvutiga ühendamises.
Mugavuse osas püsivad mõlemad hästi käes.
X360 puldile 35€ jupstükk vahele osta siis kõlab uue puldi ostmine mõistlikum - eriti kui veel parem.
_________________ Kogun protsessoreid  |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
ressi
HV kasutaja
|
05.11.2024 17:36:37
Lode Runner "The Legend Returns" |
|
|
Millist mängukonsooli võiks kõige paremini arvuti asemel kasutada selle mängu mängimiseks?: https://cdromance.org/psx-iso/lode-runner-usa-2/
Antud kodulehelt vist seda mängu tellida ei saa.
Mul on see mäng - Lode Runner The Legend Returns - olnud lauaarvutis varem, aga tahaks konsooliga mängida seda.
See peaks ju võimalik olema?
Kas kasutatud konsooli on mõtet osta selle mängu jaoks või peab ikka päris uus konsool olema?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|