Tenet oli hea nuts mulle. Kuigi nii spetsiifiline värk, et ega järgmised võimalikud suurprojektid seda uuesti tee.
Seega minu pärast olgugi one -off värk
Eelmine nädal vist tuli telekast Tenet,vaatasin viimast poolt.Järgmine hommik Viimsist tööle sõites nägin et üks tüüp jookseb jalakäiate rajal selg ees vastu.Jooksiski tagurpidi.Siis mõtlesin küll et wtf _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
Jajah, pärast Tenetit pidi Tallinnast filmivõtete Meka saama. Pole eriti mingeid Hollywoodi filmitegijaid siin näinud.
Kõlvart kägistas nad oma nõudmistega ära ju. Keegi ei tule siia, et mingi venemeelse meeri nõudel tsirkust tegema hakata. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
A kus need filmid on? Üpris kindel, et ajakirjandus pasundaks sellest täiel rinnal, kui kusagil Hollywoodi filmis on pooleminutiline kaader Tallinnast või mõnest teisest Eesti kohast.
Need on kõik nüüd Vilniuses. Seal linnavalitsus keelas isegi mingis piirkonnas majade renoveerimise ära et filmitegijad saaksid ida-euroopat seal filmimas käia.
Peale seda kui küsiti, et kas ühenduse loomine on lihtne ning mees vastas, et extremely simple (ise samal ajal telefoni vändates) ajas ikka korralikult naerma
Password oli ka "turvaline"
See Microneti kujundus on üks-ühele teleteksti tähegeneraatori toodetule ja arhitektuur ka sarnane. Võiks tänapäeval ka sellised lehed olla, kus vaid tähtsaim info kirjas ilma ebavajaliku ballastita.
Väntamine mind naerma ei ajanud, hoopis äratundmisrõõm . Oma esimeses arvutis piisas telefonijuhtme ühendamisest arvutiga ja ekraanil telefoninumbri sisestamisest.
Ma seal raamiall pole sõitnud, aga sedasi on põgenetud siberi vangilaagrist. Meie jooksime järgi ja hüppasime kuhugi külge, ja mõni hüppas küljepealt külge (see oli raskem pisut) ja siis sõitsime veits ja siis hüppasime maha. Tavaliselt tallinna limonadi tehase juures. Siis korjasime pisut limonaadide etikette, mis tehasest tuulega minema olid lennanud, ja lonkisime tagasi.
Just eelmise nädala teisipäeval pani Bergeni firma Horde metsa kasti üle miljoni krooniga - täpsemalt 1 078 218 krooniga.
Viimastel päevadel on mitmed norralased asunud raha pärast meeleheitlikule aardejahile.
Kast on tühi ja oleme valinud kaks võitjat, ütleb Horde asutaja Alf Gunnar Andersen sotsiaalmeediaplatvormil TikTok videos.
Esmaspäeval veidi enne kella kahte öösel õnnestus kahel aardekütil kasti asukoht kindlaks teha.
https://borsen.dagbladet.no/nyheter/fant-over-n-million-i-skogen/80385711
Kus kohas Eestis asuvad need tantsukulbid? Nii sünkroonis tantsivad, et HV iidne kasutaja ja vana mees tahab pekki kultutada, läheks ka tantsima.
https://www.youtube.com/watch?v=0NDy6Rlijzo
Kasutaja liiv ütleb pisut südamepõhjast (ja peaaegu et solvunult): HV üritustele mind ju ei kutsuta. Eks ma käin siis vanurite tantsukursustel
Kus kohas Eestis asuvad need tantsukulbid? Nii sünkroonis tantsivad, et HV iidne kasutaja ja vana mees tahab pekki kultutada, läheks ka tantsima.
https://www.youtube.com/watch?v=0NDy6Rlijzo
Kasutaja liiv ütleb pisut südamepõhjast (ja peaaegu et solvunult): HV üritustele mind ju ei kutsuta. Eks ma käin siis vanurite tantsukursustel
Meenub kunagine Lays krõpsude reklaam "Ermm... aga kus kõik tšikid on?"
euforia, no selle jõutuubi klipi järgi ei tohiks tekkida küsmust (kus preilid on). See ju puhas HV kokkutulekult kopitud teema (eks seepärast ma ei saagi VIP kutset, et pole todamoodi vennike)
ps. Huvipärast jalutaks ikkagi läbi
Kuna sõidan asendusautoga ja lühikesi otsi, siis pole viitsinud autot oma telefoniga ära paaritada. Seetõttu üritan kuulata üle pika aja (VõmbaFM ei lähe siinkohal arvesse) raadiot taustamüraks. Mingi MyHits nimeline jaam jäi ette. Lugu lõppes ära ja siis mingi tüüp hakkab rääkima, et vaatame, mida täna Redditis ka kirjutatakse... Wtf? Minu jaoks täiesti uus tase. Tõesti enam mingit muud möla ajada enam pole, et hakkavad kusagilt netifoorumitest postitusi maha lugema? _________________ M: Intel i5 4590 protsessorid M: HP Elitedesk 800 G3 SFF M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W
Mis seal vahet on kas loeb 1lammas teiste määgimist või stuudios 3lammast määgimas.
Ise vahetan kanalit kui mingi targutamise pooltund algab.
Ennelõunane raadio kuulamine suhteliselt piin
Auto oli remondis ja sõitsin bussiga linnade vahet.
Mingi eit suutis muliseda bussis 1h ilma pausita.
Nööpklapid olid mul järgmine kord kaasas
viimati muutis ykshuntka 25.10.2023 23:05:16, muudetud 1 kord
Rokk effemm. Mõtled, et
Tegelikkus...
Mingi 70 aasta jagu peaks vastavat musa olem nagu, või enamgi...
Mida tuleb, pille riin, hüperboloid, tere perstroika. (Halloo, Elmar? Sama pleilist sealgi...)
Eriliseks lemmikuks on neil veel mingi Teenage Dirtbag, Nickelbacki mängiti alguses meeletult... Vahepeal acdc ja lemmy metallica nirvana mõni üksseesama laul päevast päeva. Metallical lugusi 40 aasta jagu, ei ikka paar kolm sama laulu igapäevaselt. Vanadest peerudest ei hakka rääkimagi...
Tõsine nali see jaam _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
iir, hommikusaade on hea, aga mussivalik on pask, nagu kõigis raadiokanalites R2 välja arvatud, aga seal ka vaid spetssaadetes...- _________________ Hapud viinamarjad
Ma ei viitsi raadio koodi sisse lüüa nii et naudin vaikust
Mul viimasel ajal sama kompleks. Sai vist omal ajal klubides niipalju lammutatud, et nüüd kuulan raadiost vaid uudiseid ja vahel ülemeelikumas tujus 3-4 R2 saadet
Koit Raudsepp
https://r2.err.ee/1609131053/koit-raudsepp
ps. Kunagi kammis end nii ära, et ütles: Ole hea mees, mängi puldis edasi DJ ametit (see oli siis kui De La Soul esines Club Tallinnas ja Koit mängis B saalis)
Raul Saaremetsa "Vibratsioon" on üks minu lemmikuid. Oleme koos palju lammutanud aga veits uhke tüüp.
Viimasena mainiks ära DJ Merimell. Temalgi oma saade R2 (raju tehnot paneb plika).
Tema saade on R2: Machine Nation. Merimell
https://r2.err.ee/1609128338/machine-nation-merimell
Temaga suhtleme siiani ja oleme "lõustaraamatus" ka sõpsid. Ta on Techno DJ. Tema koolitaja DJ teemal oli minu sõps Peeter Taim (kes oli noorte DJ õpetaja ja kasvatja Tartus ja endine Atlantise klubi programmi juht)
ps. Lööge youtubes sisse: Merimell
Tüdruk mängib üle planeedi
Koit Raudsepp
https://r2.err.ee/1609131053/koit-raudsepp
ps. Kunagi kammis end nii ära, et ütles: Ole hea mees, mängi puldis edasi DJ ametit (see oli siis kui De La Soul esines Club Tallinnas ja Koit mängis B saalis)
Raul Saaremetsa "Vibratsioon" on üks minu lemmikuid. Oleme koos palju lammutanud aga veits uhke tüüp.
Viimasena mainiks ära DJ Merimell. Temalgi oma saade R2 (raju tehnot paneb plika).
Tema saade on R2: Machine Nation. Merimell
https://r2.err.ee/1609128338/machine-nation-merimell
Temaga suhtleme siiani ja oleme "lõustaraamatus" ka sõpsid. Ta on Techno DJ. Tema koolitaja DJ teemal oli minu sõps Peeter Taim (kes oli noorte DJ õpetaja ja kasvatja Tartus ja endine Atlantise klubi programmi juht)
ps. Lööge youtubes sisse: Merimell
Tüdruk mängib üle planeedi
ot:
Merimelli saade lõpeb ära R2 selle aastaga peale 8 aastat eetris olemist.
New Rule: Don't Go to College
In his editorial New Rule, Bill warns that college life has become a day spa combined with a North Korean reeducation camp, where students are indoctrinated into a stew of bad ideas.
_________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
ufo56, Võimalik. Meribell võis küsida suuremat honorari. Nimelt, R2 väga palju neid DJ ei leidu, kes rahvusvahelistel techno festivalidel mängivad.
Eks ma küsin Meribelli käest detaile, kui trehvame temaga
Sõnasaadetest pannakse pausile "Olukorras riigis", mis Kamlati sõnul oli kaalutud otsus arvestades nädalavahetuse aruteludesaadete rohkust erinevates raadiokanalites.
Mida kuradit, iga päev võiks olukorra riigis ette võtta
Ei tea, viimastel aastatel R2 kuulatavaks muutunud ka päevases osas või ise vanaks jäänud. Õhtusest vööndist küll suurt ei tea kuna sel ajal raadiot suurt ei kuula aga vahest kui taustaks on tiksunud siis pole olnud vajadust mujale keerata.
Õnneks neil ei püsi lood mingi 5 kuud A playlistis nagu myhits jne jaamadel ja seega muusika vahetub kiiremini + vanu lugusi sekka _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Kõik need põhi tantsukanalid (myhits, power, skyplus) mängivad nii 10 sama lugu päevas aasta jutti, kuni vahetub 1-2 lugu. Ehk täis pask. Tea kas ei taheta rohkem raha kulutada, kui on parasjagu mingi Euroopa VA-top20???
Kõik need põhi tantsukanalid (myhits, power, skyplus) mängivad nii 10 sama lugu päevas aasta jutti, kuni vahetub 1-2 lugu. Ehk täis piix. Tea kas ei taheta rohkem raha kulutada, kui on parasjagu mingi Euroopa VA-top20???
Kõik need põhi tantsukanalid (myhits, power, skyplus) mängivad nii 10 sama lugu päevas aasta jutti, kuni vahetub 1-2 lugu. Ehk täis piix. Tea kas ei taheta rohkem raha kulutada, kui on parasjagu mingi Euroopa VA-top20???
Sihtgrupile sobib nii
nii on _________________ suck less | no slop grenade
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
Kui raadiost rääkida, siis autos mängib see mul ikka enamasti üle neti, selline harjumus juba. Põhiline mida kuulan on HITMIX Estonia, www.hitmix.ee Vahetevahel olen sattunud ka TRE otsa, siis kui stuudios on Märt Rannamäe. Vikerraadiot ja Retro FMi kuulan hommikuti. Igasugused Sky+-id, My(S)Hits-id ja muu pläust on välistatud. Mis R2-te puutub, siis sealt pole enam alates aastast 2005 midagi kuulata suurt olnud, sest tol ajal meie nüüdne kultuuriminister suutis selle ikka suht pekki keerata. FMi kuulasin viimati rohkem siis, kui HIT FM veel oli, see oli ainus jaam, mida kannatas kuulata hommikust õhtuni.
.
viimati muutis inczp 27.10.2023 17:52:11, muudetud 1 kord
Sain LHV igakuise hetkeülevaate ja seal lõpus kutsus III sambasse raha paigutama. Tegin väikse arvutuse ja sain, et sisse panen rohkem, kui 10a mul seal olema hakkab. Hea diil küll
tsitaat:
Kas teadsid, et ...
Kui loobuda 3-eurose kohvi igapäevasest ostmisest ja paigutada sel viisil kuus säästetud summa (u 90 eurot) enda või oma lapse III pensionisambasse, koguneb sinna kümne aastaga vähemalt 10 000 eurot.
Võmba fm _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.