Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Teie õnnetused arvutiga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 89, 90, 91  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tartz
HV kasutaja
Tartz

sõnum 25.07.2004 02:37:05 vasta tsitaadiga

yks kurb seik ka minult.
sai siishakatud prose pastat vahetama. Hakkan kuulerit maha kiskuma ja vanapagan tuleb koos prosega. Egas siis midagi hakkasin proset kuuleri kyljest lahti kiskuma. Nu ja siis lendaski suure kaarega kyljest minema, mööda laua ääri ja põrandale välja. Pärast olid kolmandiku jagu ogasid all kõweras:oops: . Pärast sai neid tund aega sirgu aetud. Peris sirgeks osasid ei sanudki ja sai siis kudagi pesasse topitud ja kinni surutud ja kokku pandud.
Prose oli P4 2,6HT
nüüd ei julge enam lahti kh võtta, et äkki läävad need ogad all katki icon_neutral.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
madmel
HV veteran
madmel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.07.2004 02:41:54 vasta tsitaadiga

Klaver mul vist juba 5 või 6 aga eks neid kulub ka nii kui flopisi.Vat mul ka naiska just käkigah akkama saand.Et nüüd mõnda aega tagasi naine helistab mulle töö juurde , et printer ei hakka tööle.Et ma siis "mis vea teade on" icon_smile.gif , tema siis ,et printeril elekter sees ja arvuti näitab ,et dokument ootab järge aga ei midagi.Ei osand kohe tel. teel nõu anda ja hiljem siis kodus vaatan.Kõik töötab.Hakkasin siis uurima, et mis pull on ja naine siis tunnistas, et oli pannud printerisse paberi pakki, mis oli klambriga kokku löödud.Eks ta old siis printerile voolu katkestuse korraldanud ja siis manuaalselt nad sealt välja kiskund.Printer õnneks töötab edasi.Point on ka selles, et mul varem printer remondis käind ja põhjuseks, et ei võtnud enam paberit vastu(kahtlane, et see juhtus ka siis kui mind kodus ei old.).Õnneks oli siis garantii remont ja printer vahetati ümber.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 25.07.2004 02:51:54 vasta tsitaadiga

madmel kirjutas:
Klaver mul vist juba 5 või 6 aga eks neid kulub ka nii kui flopisi.Vat mul ka naiska just käkigah akkama saand.Et nüüd mõnda aega tagasi naine helistab mulle töö juurde , et printer ei hakka tööle.Et ma siis "mis vea teade on" icon_smile.gif , tema siis ,et printeril elekter sees ja arvuti näitab ,et dokument ootab järge aga ei midagi.Ei osand kohe tel. teel nõu anda ja hiljem siis kodus vaatan.Kõik töötab.Hakkasin siis uurima, et mis pull on ja naine siis tunnistas, et oli pannud printerisse paberi pakki, mis oli klambriga kokku löödud.Eks ta old siis printerile voolu katkestuse korraldanud ja siis manuaalselt nad sealt välja kiskund.Printer õnneks töötab edasi.Point on ka selles, et mul varem printer remondis käind ja põhjuseks, et ei võtnud enam paberit vastu(kahtlane, et see juhtus ka siis kui mind kodus ei old.).Õnneks oli siis garantii remont ja printer vahetati ümber.

see tõestab veel kord, et naised ja tehnika ei sobi kokku! icon_neutral.gif

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 25.07.2004 03:11:14 vasta tsitaadiga

mu sõbra girlfriend tuli ükspäev minu juurde ja tahtis internetti kasutada.. ja heast peast pistis oma sõrme (läbi grilli! icon_eek.gif ) minu masina ventikasse. normalne.
sama asja tegi ka mu naise sõber, kes pistis oma sõrme millegipärast töötavasse ventikasse.

üks hommik just ärkasin, tulin unise peaga arvuti juurde, vaatan mida mu kass teeb, asus ledfan-i grilli närima, endal tõmmas vurru ventika vahele. icon_lol.gif (see võis suht valus olla - ta jäi oma vurrust ilma) 8)

mul on tindiprinter.. vahest prindin miskit paarkümmen lehekülge teksti ja lähen ise arvuti tagant ära. siis ükskord tuli mu teine kass printeri juurde ja hakkas käpaga seda liikuvat prindipead püüdma. hull loom

installisin sõbrale windowsi.. kõik oli juba peale pandud ja vajutasin siis Eject nuppu.. hull raks käis, CD-ROM'i sahtel lendas eest ära ja originaal windoos cd kildudeks.. masendav. icon_neutral.gif

mul üks tuttav pani SIMM-id ja DIMM-id koos emaplaadile ja lülitas masina tööle. emaplaat ja mälud läksid.. icon_lol.gif

hehee.. n00b-idega saab alati nalja thumbs_up.gif

OT: no mul päris arvutiga ei juhtunud, aga väärib siiki mainimist, et ema-isa kinkisid keskkooli lõpu puhul mulle videomaki ja õde siis asus sõbrantsiga mingit videot vaatama, aga neil õnnestus videokassett valet pidi sisse toppida, nii et see enam välja ei tulnud ja ma pidin terve maki lahti võtma et see sealt kätte saada. garantii oli ka kohe muidugi läinud. icon_mad.gif

tagasi üles
poiss812
HV vaatleja

sõnum 25.07.2004 12:21:02 vasta tsitaadiga

Mul oli kunagi 386-ga selline probleem, et kui arvuti käima panna siis ütles, et biosis mingi viga ja kunagi ei jätnud biosi seadeid ka meelde, siis tuli mõte et võtta teiselt emaplaadilt biosi kivi ja panna sellele, tegingi ja siis katsusin kivi, julmalt kuumaks läks. Siis tõmbasin toietejuhtme välja ja panin vana bios kivi tagasi ja TÖÖTAS. Kahju õnneks ei olnud, sest teine mobo oli nagunii läbi.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Krizto
Kreisi kasutaja
Krizto

sõnum 27.07.2004 00:23:45 vasta tsitaadiga

no mis õnnetus ta just on... mul korpuse juures vedelevad igast juhtmed - kõlarid, kõrvaklapid, laadija. võtsin siis ühe juhtme ja toppisin kõrvaklappide pessa ja imestasin, et miks muusikat ei tule. kogemata pistsin laadija sinna auku. laadija oli toitest väljas
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
OFFF
HV veteran
OFFF

sõnum 30.07.2004 21:24:39 vasta tsitaadiga

Myristus pyha. Loen... ja loen ja loen... ja hoian KAHE ka"ega pead kinni.
Tahaks karjuda RTFM! RTFM! RTFM!
Enamik siinsetest valusatest kogemustest oleks küll olemata olnud, kui inimesed oleks vaevunud NATUKENEGI juhendit lugema ja yhtlasi ka NATUKENEGI m6tlema.
Ja siis m6ned vanad kirjutavad veel, et paari arvuti maha p6letamine ongi loomulik, et muidu ei saa aru mida va"ljend "delicate electronic equipment" ta"hendab.
No on ikka tase. ;( Ma-sen-dav!

A.

Kah paar ronti pauguga la"bi lasknud aga need olid justnimelt RONDID... kus v6ib pohhuistlikult juhtmeid sorkida.

zumin
HV kasutaja

sõnum 30.07.2004 22:57:04 vasta tsitaadiga

Vaata OFFF sa oled sellises jaburas kohas nagu HV. Siin alles näed kui kirju allahi loomaaed ÕKU tahtel on 8)
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 43
tagasi üles
iguaan
HV veteran
iguaan

sõnum 31.07.2004 00:48:01 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Enamik siinsetest valusatest kogemustest oleks küll olemata olnud, kui inimesed oleks vaevunud NATUKENEGI juhendit lugema ja yhtlasi ka NATUKENEGI m6tlema.

kes sul viitsib seda teha, ning pealegi yeldakse et inimene õpib oma vigadest icon_wink.gif
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 69
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 31.07.2004 10:14:31 vasta tsitaadiga

Fast&Furious kirjutas:
mu sõbra girlfriend tuli ükspäev minu juurde ja tahtis internetti kasutada.. ja heast peast pistis oma sõrme (läbi grilli! icon_eek.gif ) minu masina ventikasse. normalne.
sama asja tegi ka mu naise sõber, kes pistis oma sõrme millegipärast töötavasse ventikasse.

Sul on need ventit kuskil kasti ees ,või nad toppisid sinna taha kus toide on icon_question.gif
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 39
tagasi üles
Maero
HV kasutaja
Maero

sõnum 02.08.2004 08:46:36 vasta tsitaadiga

Soulscheme kirjutas:
tsitaat:

kes sul viitsib seda teha, ning pealegi yeldakse et inimene õpib oma vigadest icon_wink.gif
Täpselt, kui ikka midagi õhku lased sis teinekord juba mõtled tõsiselt enne kui hakkad midagi liigutama icon_razz.gificon_biggrin.gif
metsaline
HV veteran
metsaline

sõnum 03.08.2004 22:05:10 vasta tsitaadiga

Fast&Furious kirjutas:

a kas see oleks ka arvutiga seotud õnnetus olnud, kui su sõber oleks oma girlfriendi sinu juurest arvuti tagant leidnud?

endal kasutatud emaplaati ostes oli voldid eelmise omaniku poolt 2v peale pandud. proovisin mina siis kõike ja ära ei jaganud, et miks arvuti ei tööta... hangub st. ja loobib välja. aga minu morgani jaoks oli see liig lihtsalt...

R A T
HV veteran
R A T

sõnum 06.08.2004 13:06:57 vasta tsitaadiga

no ma just 2 p2eva tagasi jäin emaplaadist ja voibolla prosest ilma, kuradi elektrikute "õnnetus" mitte teatada elektrikatkestustest....
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 31
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
iguaan
HV veteran
iguaan

sõnum 06.08.2004 13:26:47 vasta tsitaadiga

R A T kirjutas:
no ma just 2 p2eva tagasi jäin emaplaadist ja voibolla prosest ilma, kuradi elektrikute "õnnetus" mitte teatada elektrikatkestustest....

kui nad ette ei teatanud, siis peaksid sa nende käest selle raha saama
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 69
tagasi üles
R A T
HV veteran
R A T

sõnum 07.08.2004 10:09:56 vasta tsitaadiga

peaks jah, helistasin eesti energiasse need ytlesid et helista majavalitsusse a kurat ma pole jõudnud icon_biggrin.gif
Silver?!
HV veteran

sõnum 07.08.2004 12:56:57 vasta tsitaadiga

Saad sa jee icon_sad.gif

Posted from a mobile
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 11
tagasi üles
razor
HV Guru

sõnum 07.08.2004 15:26:09 vasta tsitaadiga

lohakusest lasin oma XP2000 läbi icon_evil.gif
Kommentaarid: 131 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
ekskavaator
HV kasutaja
ekskavaator

sõnum 08.08.2004 12:03:37 vasta tsitaadiga

Soulscheme kirjutas:

see on osa pikemast lausest..

loll inimene ei õpi oma vigadest. mõistlik inimene õpib. tark inimene õpib mõistlike ja lollide vigadest.

t-force
Kreisi kasutaja

sõnum 12.08.2004 08:17:01 vasta tsitaadiga

mina mingi siis kui esimene arvuti oli(k6vaketas oli mingi mega väike) rt mängudele ruumi teha lasin praktiliselt kõik maha icon_lol.gif icon_lol.gif ainuke asi mis pärast veel teha sai kui restart li tehtud oli kellaaega muuta....
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 22
tagasi üles
ronk
HV vaatleja

sõnum 16.08.2004 17:46:27 vasta tsitaadiga

tsitaat:

mu sõbra girlfriend tuli ükspäev minu juurde ja tahtis internetti kasutada.. ja heast peast pistis oma sõrme (läbi grilli! ) minu masina ventikasse. normalne.

pane vendile metall labad ja võimsam mootor... rohkem ta enam ei taha näppu kohe kindlasti sinna toppida. Pole vaja köögikombaini ka osta icon_lol.gif
tagasi üles
VeixES
HV veteran

sõnum 17.08.2004 23:54:04 vasta tsitaadiga

Hetkel põhiarvuti töötab laua peal nii, et kaaned on maas ja suurema paduka ajal tilgub laest otse korpuse peale ja nati kõrvale. Siiamaani on kõik terveks jäänd. icon_smile.gif
mad
Kreisi kasutaja

sõnum 18.08.2004 03:15:18 vasta tsitaadiga

osta vihmavari, lõika käepide lühemaks, kinnita see korpusele ja nimeta seda casemodiks...paar katoodi ka juurde...
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
Death
HV Guru
Death

sõnum 18.08.2004 19:40:24 vasta tsitaadiga

villu69 kirjutas:
yks kurb seik ka minult.
sai siishakatud prose pastat vahetama. Hakkan kuulerit maha kiskuma ja vanapagan tuleb koos prosega. Egas siis midagi hakkasin proset kuuleri kyljest lahti kiskuma. Nu ja siis lendaski suure kaarega kyljest minema, mööda laua ääri ja põrandale välja. Pärast olid kolmandiku jagu ogasid all kõweras:oops: . Pärast sai neid tund aega sirgu aetud. Peris sirgeks osasid ei sanudki ja sai siis kudagi pesasse topitud ja kinni surutud ja kokku pandud.
Prose oli P4 2,6HT
nüüd ei julge enam lahti kh võtta, et äkki läävad need ogad all katki icon_neutral.gif

Huvitav kuidas see kül juhtus??? P4jal käib ju cooler raami külge kangidega ja prose üsna kõvasti pesas kinni. Omal P4 2,4 HT ja sellel on coolerit oma paar korda maha võetud ilma jamata.

486
HV Guru

sõnum 18.08.2004 20:21:52 vasta tsitaadiga

Villu69 liiga kõvasti tõmbasid. a.. prose töötab muidu?
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 39
tagasi üles
unknown
HV kasutaja

sõnum 18.08.2004 21:55:18 vasta tsitaadiga

Mis sa ise arvad? Et tal arvuti küll pilti ette ei võta aga moe pärast kardab katkist protsessorit arvutist eemaldada? icon_razz.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Teie õnnetused arvutiga mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 89, 90, 91  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.