londiste, ajakirjanikud on special breed, sa pead nende sogast selle enam vähem adresseeritava ise välja otsima ja ülejäänu neile andeks andma... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
mõeldes ressursi, aja/tööaja, vabaaja kadule mis kulub mõnel youtube vaatamisele, et veenduda kumb on ikka õigem otsus teise jaoks... mingi kuradima klikk on üksmoment peast läbi käinud ?
Aeron, Mul on lihtsalt lõbus lugeda kuidas Sa jaurasid lehekülje või kaks selle üle kui PS5 pult on paha, et Sa ei saa mängimisega hakkama (hoolimata, et endiselt selle esma otsatarve ei ole PC controlleriks olemine) ja siis Sa võtad seda iseenesest mõisteva ja mulle tundub, et isegi plussina, et PC või siis täpsemalt Windowsi PC vaja korra aastas tühjaks lasta. Mu konsool on tänaseks 2 aastat vana, ma pole kunagi pidanud seda tühjaks laskma selleks, et see töötaks, hämmastav tehnoloogia eksole? Aga jah sul on täiesti õigus, oma Forza Horizon 5 kasutaja probleemile sain ma lõpuks lahenduse pärast mitmeid alternatiive proovides lastes uuesti windowsi peale, sest elagu MS ja tema suurepärane register, millel on komme ennast ise üles puua .
Eelmine nädalavahetus mängisin jälle PC troubleshooting simulaatorit (tuleb välja, et see on mäng mis tuleb kaasa iga PC-ga) Warzone töölesaamiseks läks mul aega 3 tundi. Pärast seda kui ma uue kasutaja tegin Activisionisse. Kuna kasutaja mis on seotud ka mu PS5ga (ja mis töötab ideaalselt) ei leia ühtegi matchi PC peal Aga ma olen enam kui kindel, et sa võtad seda kui eraldi kogemust ja see on pigem arenduse võimalus kui puudus
... nja... kahju, kui asjad mida on eri nurga alt, näidete ja piltidega iseloomustatud, ikkagi püüdmatuks jäävad. Tunneks kaasa, kui sa üritaks sisuliselt panustada või vähemalt ei ülbitseks. Kas tahad teinekord proovime lihtsamate sõnade ja lihtlausetega? Või äkki nagu prantsusmaal, teeme sulle koomiksi versiooni, kus vb ei peagi lugema eriti, siis on äkki lihtsam?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.