Ma kunagi üritasin vaadata, magasin enamuse aja filmist maha _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
ps. ei ole oluline kino fännide jaoks aga ma hetkel tõmman hinge oma kepipeost
Kungfu hustel _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Rober De Niro 19 aastane lapselaps leiti kodust surnuna. Vennike oli täis kokaiini, ketamiini, valget hiinlast, oksükodooni, bromasolaami, alprosolaami ja aminoklonasepaami.
Sarnane kokteil viis aasta alguses ära Elvis Prsley tütre Lisa Marie Presly, mõned aastad tagasi noore näilejanna Britanny Murphy. Johnny Depp leiti ju ka nädal tagasi Budapestis oma hotellitoast teadvusetuna.
Muusikutest läksid Michael Jackson, Prince ja Tom Petty samasuguste mürgikokteilidega.
Valge hiinlane ja oksükodoon kogub USAs kõvasti populaarsust. Arusaamatu miks inimesed vabatahtlikult eluga riskivad selliseid sodihunnikuid sisse ajades. Oleks et veel mingid meeleheitel asotsiaalsed naarikud aga inimestel elud korras ja pleegi on.
Võtan külmikust külma õlle ja elu ilus. Kokast ja mingist joindist saan veel kuidagi aru aga milleks tohututes kogustes mingeid kangeid raivmeid sisse ajada.
Muide Saksa föderaalvalitsus toetas täna kanepi legaliseerimist ja eelnõu läheb Saksa parlamenti. 25 getsi võib kaasas kanda
Alari A., Oeh, ma lihtsalt tegin kokkuvõtte aga jah, ma kodus muud ei teegi kui eelpool mainited mendikamente sisse ajan (ja ämbrite ning kühvlitega, mitte lusikaga)
Betamax, Kas see oli see uudis kus vennike kukkus põrkama et pole minu laps sest üldjuhul "saja aastased" ei saa tavaliselt lapsi?
Kahtlustas, et poole noorem vanamoor lasi üle. Hiljem test näitas, et ikkagi issi
Rober De Niro 19 aastane lapselaps leiti kodust surnuna. Vennike oli täis kokaiini, ketamiini, valget hiinlast, oksükodooni, bromasolaami, alprosolaami ja aminoklonasepaami.
Sarnane kokteil viis aasta alguses ära Elvis Prsley tütre Lisa Marie Presly, mõned aastad tagasi noore näilejanna Britanny Murphy. Johnny Depp leiti ju ka nädal tagasi Budapestis oma hotellitoast teadvusetuna.
Muusikutest läksid Michael Jackson, Prince ja Tom Petty samasuguste mürgikokteilidega.
Valge hiinlane ja oksükodoon kogub USAs kõvasti populaarsust. Arusaamatu miks inimesed vabatahtlikult eluga riskivad selliseid sodihunnikuid sisse ajades. Oleks et veel mingid meeleheitel asotsiaalsed naarikud aga inimestel elud korras ja pleegi on.
Võtan külmikust külma õlle ja elu ilus. Kokast ja mingist joindist saan veel kuidagi aru aga milleks tohututes kogustes mingeid kangeid raivmeid sisse ajada.
...
Palun kontrolli enne postitamist, mida sa avaldad. Milleks selline lahminie vajalik on?
PS! Võtan külmikust külma õlle ja elu ilus on alkoholism. _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
pistyk, Openheimer oli kehvem kui ma arvasin aga käib kah. Kino oli 20 aastaseid pungil täis (pigem see panigi imestama),
näib et ma pole eriline Nolani pikkade igavate tsitaatide fän aga rahvale läheb peale, las ta siis olla.
ps. Tarantino dialoogid on nauditavad
Gal Gadot võrdub Seagal või Lundgren. Enne Netflixe oleks kõik filmid otse kaablilevisse või videolaentusse läinud.
Sattusin aju välja lülitamise filmile Heart of Stone. Selle ja teiste filmide vaatamiseks peab ajusurmas olema.
Nojah, ju siis ei ole suurim Nolani fänn. Väga vastakad tunded olid kinost lahkudes - justkui oli hea film ja põnev kindlasti, aga ootasin enamat. Veidi 'meh'. Cillian Murphy muidugi oli super
Aga jälle oli see nolanlik stseenist stseeni tempo, mis ei jätnud hingamisruumi. Actionfilmi veel sobiks, aga no see oli ajalooline draama ju. Ja seda kõike 3 tundi - lõpuks olin ikka päris väsinud. Raske on niimoodi nautida filmi. Sellegipoolest see lõpp kippus venima. Plusspunktid muidugi ajaloolise täpsuse eest ja Manhattani projekti osa täitsa meeldis, aga minu jaoks pärast seda läks allamäge ning Oppenheimeri ülekuulamise osa oli liiga pikk ja igav. Ja no Nolan alati üritab toppida sinna mingit müstitsismi/ootamatut pööret, aga sellise filmi puhul ei sobinud sinna - nt see Einsteiniga stseen lõpus, mis tundus sunnitud ja etteaimatav. Poleks arvanud, aga Indiana Jones meeldis rohkem.
Gran Turismo - hea 7/10 film. Mõnus. [läksin lampi kinno, valisin esimese seansi]
First Slam Dunk - 8/10 sooritus. väga hea, pani huvi tundma samuti rohkem selle manga/anime vastu. Selline korralik spordianime. [samuti sattusin kinno üsna juhuslikult ja valisin esimese seansi]
Nojah, ju siis ei ole suurim Nolani fänn. Väga vastakad tunded olid kinost lahkudes - justkui oli hea film ja põnev kindlasti, aga ootasin enamat. Veidi 'meh'. Cillian Murphy muidugi oli super
Aga jälle oli see nolanlik stseenist stseeni tempo, mis ei jätnud hingamisruumi. Actionfilmi veel sobiks, aga no see oli ajalooline draama ju. Ja seda kõike 3 tundi - lõpuks olin ikka päris väsinud. Raske on niimoodi nautida filmi.
See stseenist stseeni tempo mumeelest just aitas kanda seda. Mingi dokfilmi stiilis rahuline kulgemine, oleks igavusest üsna ära tapt kui juba enam-vähem ajaloolisi fakte ette ära tead. Ma heidaks võib-olla seda ette, et, ootasin miskipärast rohkem teadust ja vähem ülekuulamisi, aga mis parata
Siin foorumis seda juba ka korduvalt mainitud, aga Oppenheimeri lainel soovitaksin sellist seriaali nagu Manhattan. Pisut frustreeriv, et see nii äkki tühistati, lugu oli ilmselgelt mõeldud edasi minema.
Gran Turismo https://www.imdb.com/title/tt4495098/ oli täitsa hea jah,vb natuke liiga palju draamat aeti välja aga muidu ok. Mulle Honda fännina meeldis just algus ja lõpp 7/10 _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
Pöffil oli selle esilinastus vist. Sai vaatamas käidud täitsa. Asjaosalised olid ise ka kohal ja rääkisid juttu _________________ There is no place like 127.0.0.1
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.