Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  DOOM III & Resurrection of Evil märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 99, 100, 101  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
2III7
HV veteran
2III7

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.08.2004 13:35:23 vasta tsitaadiga

nii, kõik viskas üle see mäng, uninstall ja bb. see muutub nii mõtetult ühesuguseks et thumbs_down.gif loodame et hl 2 ometi niuke ei tule
Kommentaarid: 158 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 143
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Krunge
HV kasutaja

sõnum 06.08.2004 14:16:27 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:

see nagu häiribki, et baasis tehakse 10+1 trikki ära, kuid pole suudetud isegi normaalselt oma tööruumi valgustada... ebaloogiline.

Valgustatus sõltub siiski energiavarudest, seal kulus enamus teadsele ja lakke topitigi need rõvedad säästupirnid icon_wink.gif

Scart kirjutas:

Aliens leiab aset kõigest paarkymmend aastat tulevikus doomi suhtes, 218x midagi ja seal on vägagi realistlikult kõik välja toodud ja ikkagi on tegu painajaliku filmiga.... amatöörlus ID poolt, ei midagi muud

Ei saa pihta, kas Alienis on valgusega kõik korras või on õhustik parem? Üldiselt fiilingult meenutab D3 ju üsnagi Alieni.

Muide, kes vee ei tea siis pärast pakkimistrikki võib failis DoomConfig.cfg real "seta image_cacheMegs "20"" väärtuse enamasti suuremaks muuta, minu masinal andis 128 näiteks hea tulemuse - laeb tsipa kiirmini ja jookseb kah sujuvamalt.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 10
tagasi üles
Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 06.08.2004 14:22:05 vasta tsitaadiga

Tint kirjutas:
tsitaat:

Need on sittad lambid.

väga hästi öeldud.. icon_smile.gif

Võibolla hästi öeldud aga sealjuures valesti! Sõna "sitad" ei sisalda endas ülipikka konsonanti.

Pealegi mis siin ikka pikalt diskuteerida, fakt on see, et pole see Doom III miskit super-hüper mäng, vaid järjekordne kerge meelelahutus, mis arvatavasti mõne aja pärast vajub unustuste hõlma. icon_wink.gif
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
kotmarjak
HV Guru
kotmarjak

sõnum 06.08.2004 14:44:32 vasta tsitaadiga

esimene asi, mis kohe pinda hakkas käima oli hiire sujuv liikumine. olen harjund, et hiir liigub kohe ja kiiresti. thumbs_down.gif
rait
Kreisi kasutaja
rait

sõnum 06.08.2004 14:50:19 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Pealegi mis siin ikka pikalt diskuteerida, fakt on see, et pole see Doom III miskit super-hüper mäng, vaid järjekordne kerge meelelahutus, mis arvatavasti mõne aja pärast vajub unustuste hõlma.

kindel laks, mingi mega mõttetu tundub, nu**id mingi 1H neid kolle ja lõppu ei näigi tulevat, igavaks muutub ... ja veel võrgulisa vaid 4 inimesele thumbs_down.gif thumbs_down.gif thumbs_down.gif
aga see on küll imelik et ütleb et vähemalt 1,5 GHz athlon xp proset tahab ... AGA MUL JOOKSEB 900MHz duroniga 8) 8) 8) , mitte just kõige paremini aga jookseb ja aru saab et see mäng ei ole miskit head, loodame et sellele mootorile tulevad järgmised mängud paremad kui doom3
icon_evil.gif ...

486
HV Guru

sõnum 06.08.2004 15:09:48 vasta tsitaadiga

rait kirjutas:

aga see on küll imelik et ütleb et vähemalt 1,5 GHz athlon xp proset tahab ... AGA MUL JOOKSEB 900MHz duroniga , mitte just kõige paremini aga jookseb ja aru saab et see mäng ei ole miskit head, loodame et sellele mootoriletulevad järgmised mängud paremad kui doom3
...

Sellise peetseega nagu sul on ei saagi midagi erititi võrrelda, sest D3-e tugevam külg ongi graafika.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 39
tagasi üles
QWhite
Kreisi kasutaja
QWhite

sõnum 06.08.2004 15:13:53 vasta tsitaadiga

no mul ka 900mhz thunderbirdiga jookseb 1280x1024@medium päris pandavalt (tänu lahtipakkimisele).kui sujuvalt jookseb siis on minu arust puhas r66m neid kolle nottida, sest kellele ikka kurjad kollid meeldiks icon_razz.gif tea kas doom3-le mingeid mod'e ka hakkab siginema...?
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 06.08.2004 15:14:09 vasta tsitaadiga

Krunge kirjutas:

Valgustatus sõltub siiski energiavarudest, seal kulus enamus teadsele ja lakke topitigi need rõvedad säästupirnid icon_wink.gif

Muide, kes vee ei tea siis pärast pakkimistrikki võib failis DoomConfig.cfg real "seta image_cacheMegs "20"" väärtuse enamasti suuremaks muuta, minu masinal andis 128 näiteks hea tulemuse - laeb tsipa kiirmini ja jookseb kah sujuvamalt.

selles mõttes, et kogu keskkond on LV-426'ga äravahetamiseni sarnane, isegi fiiling on sama. samas pole koloonia filmis mingi kottpime urgas, vaid ysnagi valgustatud keskkond, mis selle tõttu veel jubedam koht on. ega eriti ei kujuta ette seda kinu, kui 90% oleks kottpime olnud. samuti jään oma seisukoha juurde, et pisikese lambiga automaat oleks kordi jubedam, kui praegune debiilsus... kuidas ma saan karta asja, mida ma ei näe?
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
rait
Kreisi kasutaja
rait

sõnum 06.08.2004 15:31:50 vasta tsitaadiga

sama siin peab laskma liikuvat märki mida ma ei näe --- how sick is that?
sharkman
Aeg maha 10
sharkman

sõnum 06.08.2004 15:39:44 vasta tsitaadiga

see DoomConfig.cfg real "seta image_cacheMegs "20"" aitas mind suht hästi..topisin 128 peale...
tahaks teada kas nõrgema video omanikud peaksid vertical synci yes või no panema???
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 8
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 06.08.2004 15:45:31 vasta tsitaadiga

mis vahe sel on? 60hz nagunii miinimum mis olla saab. Ja mäng 60fps limiteeritud.
Doom III'l võiks parem füüsika mootor olla umbes nagu Half Life 2's see on, siis ehk tuleks häid mänge välja sellel mootoril. Hetkel mäng tundub täielik Deus Ex 2 graafika poolest icon_confused.gif icon_confused.gif thumbs_down.gif

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ojakula
Bännitud

sõnum 06.08.2004 16:16:22 vasta tsitaadiga

enam ei sa mõhkugi aru osad kiidavad mängu teised mitte

kas seda mängu tasub üldse osta või ei ????? icon_mad.gif icon_mad.gif icon_mad.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 0
tagasi üles
rene p
HV veteran

sõnum 06.08.2004 16:24:35 vasta tsitaadiga

olen õnnelik et läbi sain. mitte et ta jama oleks aga lihtsalt hirmus oli koguaeg .)
paar soovitust kah: kui mäng hakkab ära tüütama või ei oska edasi minna kuhugi, tuleks väike paus teha nagu eelpool juba mainiti. mul näiteks on teised mängud kah pimedad, vist on videokaardi või monitori eripära, aga doom oli ikka eriti pime. aitas käsklus r_gamma panin väärtuseks 1,8 läks tunduvalt paremaks ja realistlikumaks mõnes mõttes. vahest kui kusagilt edasi ei saanud siis pidi otsima pimedast nurgast redelit või põrandast/seinast auku...
kokkuvõttes punktid 8/10.
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
Piipz
HV veteran
Piipz

sõnum 06.08.2004 16:33:31 vasta tsitaadiga

kui ta 60fps limiteeritud on, siis kuidas mingite uute vidikate testimise järgi jba üle 100fps osad kaardid olid? ei viitsi linki otsida aga see vist oli firingsquad.
kokkuvõtteks mäng: 3/10 (igavaks kisub), graafika 10/10, graafika selles mängus 3/10 (valgust pole noh)

p.s. see mäng ei maksa 800 vaid umbes 600
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Tbit
HV Guru

sõnum 06.08.2004 16:36:20 vasta tsitaadiga

sharkman kirjutas:
see DoomConfig.cfg real "seta image_cacheMegs "20"" aitas mind suht hästi..topisin 128 peale...

ma olen vaadanud et see annab just effekti jah lahjemate kaartide korral, samas mul ei olnud muud boosti kui fps actionis on stabiilselt 25-40, high settingute kohta suht hea.

tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 06.08.2004 16:40:48 vasta tsitaadiga

Piip kirjutas:
kui ta 60fps limiteeritud on, siis kuidas mingite uute vidikate testimise järgi jba üle 100fps osad kaardid olid? ei viitsi linki otsida aga see vist oli firingsquad.
kokkuvõtteks mäng: 3/10 (igavaks kisub), graafika 10/10, graafika selles mängus 3/10 (valgust pole noh)

p.s. see mäng ei maksa 800 vaid umbes 600

ma ka seda fpsi teemat ei tea täpselt, aga vist point oli midagi säärast, et fps läheb küll üle 60ne, aga seal olid mingid agad juures... st reaalset kasu vist sellest olema ei pidanud... kuid ma ka ei tea täpselt.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 06.08.2004 16:45:57 vasta tsitaadiga

fps läheb kuni 999, praegu on lihtsalt piirang 60, et meie tehnika juures ei hakkaks pilt ujuma, mis juhtub, kui 100 pealt kukub fps hetkega 25 peale
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
rene p
HV veteran

sõnum 06.08.2004 16:49:30 vasta tsitaadiga

üle 60fps-i renderdatakse siis 1 frame 2 korda, nii ma sain aru...
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
A-Circus.
Kreisi kasutaja
A-Circus.

sõnum 06.08.2004 16:51:10 vasta tsitaadiga

QWhite kirjutas:
no mul ka 900mhz thunderbirdiga jookseb 1280x1024@medium päris pandavalt (tänu lahtipakkimisele).kui sujuvalt jookseb siis on minu arust puhas r66m neid kolle nottida, sest kellele ikka kurjad kollid meeldiks icon_razz.gif tea kas doom3-le mingeid mod'e ka hakkab siginema...?

täiesti sujuvalt jooksis ka gf mx 400'ga icon_eek.gif ainult kui kollid pilti sattusid võttis veidi jõnksama
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
corvette
HV veteran

sõnum 06.08.2004 16:51:40 vasta tsitaadiga

ojakula kirjutas:

kas seda mängu tasub <b>ül<font color=red>d</font>se</b> osta või ei ????? icon_mad.gif icon_mad.gif icon_mad.gif

Mina isiklikult soovitan osta thumbs_up.gif Pole ka ime kui need tüübid kes päevas 10h jutti mängivad ütlevad et Doom 3 on tüütu. Mängu on meelelahutus ja fun, mitte elu, mille otsas päevad läbi küljes elada. Olen mänginud praegu doom3 iga õhtu mitte rohkem kui 30min-1h ja lõbu on laialt, üldsegi pole ära tüütanud. Täiesti hea mäng on, igaks õhtuks. thumbs_up.gif icon_wink.gif Kindlasti kui ise kah mingi vähemalt 3-4h jutti paneks siis oleks kopp kiiresti tulema, D3 pole nagu CMR4 mis kohe esimesel kurvil sundis mängu uninstallima icon_mad.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 48
tagasi üles
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 06.08.2004 17:01:56 vasta tsitaadiga

corvette kirjutas:
ojakula kirjutas:

kas seda mängu tasub <b>ül<font color=red>d</font>se</b> osta või ei ????? icon_mad.gif icon_mad.gif icon_mad.gif

Mina isiklikult soovitan osta thumbs_up.gif Pole ka ime kui need tüübid kes päevas 10h jutti mängivad ütlevad et Doom 3 on tüütu. Mängu on meelelahutus ja fun, mitte elu, mille otsas päevad läbi küljes elada. Olen mänginud praegu doom3 iga õhtu mitte rohkem kui 30min-1h ja lõbu on laialt, üldsegi pole ära tüütanud. Täiesti hea mäng on, igaks õhtuks. thumbs_up.gif icon_wink.gif Kindlasti kui ise kah mingi vähemalt 3-4h jutti paneks siis oleks kopp kiiresti tulema, D3 pole nagu CMR4 mis kohe esimesel kurvil sundis mängu uninstallima icon_mad.gif

Minu arvates on hea mäng on selline mis kisub just päevas 10 tunniks mängima. Ise pole veel Doom 3- me saanud proovida aga täna õhtul saab asi ära katsetatud. Hetkel ei arva sellest mängust küll suurt midagi. Ise ei usu, et selle 1 tunniga mingit lõbu saab, kui üle selle mängida ei suuda siis on see mängu vig, et ta kaasakiskuv pole. Peab vähemalt 3-5 tundi järjest proovima, alles siis saab aru kas on hea või mitte.

PS: CMR4-jas ei saagi kohe nii mängima hakata, et oled mingi proff, peab harjutama, harjutama ja veelkord harjutama.

viimati muutis Mart352 06.08.2004 17:04:51, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 51
tagasi üles
>-Shifty-
Kreisi kasutaja
Keelatud avatar

sõnum 06.08.2004 17:02:55 vasta tsitaadiga

et heledamaks saada..

r_gamma 1.4

konsoolis muidugi

et konsooli lahti saada ctrl+alt+tilde
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
leijona
HV vaatleja

sõnum 06.08.2004 17:29:43 vasta tsitaadiga

Kui Doom3 peaks saama GOTY auhinna, siis võib küll öelda, et see aasta ei pakkunud midagi erilist. Mina panen oma lootused nüüd "Half-Life2" ja "Vampire: The Masquerade - Bloodlines" peale.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
corvette
HV veteran

sõnum 06.08.2004 17:31:43 vasta tsitaadiga

Mart352 kirjutas:
Minu arvates on hea mäng on selline mis kisub just päevas 10 tunniks mängima. Ise pole veel Doom 3- me saanud proovida aga täna õhtul saab asi ära katsetatud. Hetkel ei arva sellest mängust küll suurt midagi. Ise ei usu, et selle 1 tunniga mingit lõbu saab, kui üle selle mängida ei suuda siis on see mängu vig, et ta kaasakiskuv pole. Peab vähemalt 3-5 tundi järjest proovima, alles siis saab aru kas on hea või mitte.

PS: CMR4-jas ei saagi kohe nii mängima hakata, et oled mingi proff, peab harjutama, harjutama ja veelkord harjutama.

Vot üldsegi ei ole sinuga nõus, ju oleneb täiesti inimesest. icon_wink.gif Mina just mängin lõbu ja täie mõnuga ja tahan et seda jätkuks kauaks. Kuna ka jutt on D3'st siis pidasin ka just seda silmas, kuna see ka nii õudne siis raske on mängida üle 1h, minu närv ei pea vastu kauem, ju siis ehk on mu närvid rikkumata icon_wink.gif <- Aah...ma olen süütu icon_mad.gif icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 48
tagasi üles
uuskasutaj
Bännitud
uuskasutaj

sõnum 06.08.2004 17:52:50 vasta tsitaadiga

See Vampire:Masquerade on FPS vist. On see juba väljas, et nagu tahaks proovida
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 0 :: 0
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  DOOM III & Resurrection of Evil mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 99, 100, 101  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.