Neuville ei kesta ära.... _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
+1
Karistuse võinuks lõppu lisada... _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kindlasi mitte, aga saaks normaalse kohapeat starida, nüüd stardib homme ka esimesena kui ieegi täna ei crashi _________________ This message was sent from space using stargate
See jutt on aasta aastalt läbi käinud. Mainida võib aga ega ükski sõitja ei ütle, et jama ja koristage ära need künkad.
Pigem uudise tootja jälle mingi vahu keerutanud.
Sõitjal endal on võimalik valida mugav kiirus, et nii et seljast raks läbi ei käiks. Kes tahab lendab, kes ei taha, sõidab vaikselt.
Läks ju üks aasta Katsuta ka Eestis vist seljaravile peale maandumist.
See on showbusiness koos spordiga ja kui mingil lennuväljal punktist a punkti b ilma takistusteta kulgeda, siis pole huvitav.
Aga sellest nädalavahetusest.... suured keskmised kiirused on ikka, teed on head ja huvitavad ning pole mingeid lollakaid kive mis rehve hävitaks.. Kuigi üksikud juhtumid on.
Seni õnn, et keegi puudevahele risti pole ennast paigutanud, teed on kohati kitsad.
Meil ka rahvatantsijad finišis keksima pandud nagu Keenias.
Ma kuskil kirjutasin Keenia ralli ajal, et meil võiks rahvatantsijad keksida ümber auto... Tea kas keegi korjas selle idee üles või _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Ei ole jah, tuleb ERC etapp. Järgmine aasta WRC etapp Lätis...Riia ja Liepaja ümbruses. _________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015
Oled nüüd tegija? _________________ This message was sent from space using stargate
ei noh, rõhk oli ju sellel märgil puu küljes
Fordi näeb igal pool _________________ This message was sent from space using stargate
Mul veidi siseinfot , et "auto" moototivahetuse põhjustas tükk küünlast. Ja et viis minutit karistust on "meeskonna" enda kaitseks.
Kui tegemist oleks ainult trahviga, siis hakkaksid rikkad tiimid iga võistlus mootoreid vahetama.
Meie mehe intekatest ei tasuks päris kõike ka uskuda, vahest luiskab ikka suht jultunult.
NB! Ei tasu võtta päristõena aga olen siin ennemgi infot jaganud, mis on ka tõeseks osutunud!
Oletuse põhjal ilmselt annab teha taolist järeldust aga reaalset põhjust ilmselt ei saa teada enne kui hooaeg läbi...
Ja mootorite vahetuse teemal... Mu meelest ikka pole nii, et rikkam tiim hakkab siis igat võistlust uue mootoriga sõitma. Mootorite arv mitte 3 peale pole piiratud hooaja jooksul? Ma küll ei tea mis karistus üle selle on aga eks reegleid saab muuta igatipidi _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Oletuse põhjal ilmselt annab teha taolist järeldust aga reaalset põhjust ilmselt ei saa teada enne kui hooaeg läbi...
Ja mootorite vahetuse teemal... Mu meelest ikka pole nii, et rikkam tiim hakkab siis igat võistlust uue mootoriga sõitma. Mootorite arv mitte 3 peale pole piiratud hooaja jooksul? Ma küll ei tea mis karistus üle selle on aga eks reegleid saab muuta igatipidi
2 hooaja peale, kes rohkem vahetab saab 5 minutit.
Lollus on see, et tehniline kontroll on enne testikatset ja kui peale tehnilist vahetad saad 5 minutit, oleks tehniline enne SS1 te, oleks asi korras olnud ja oleks lihtsalt selle plokiga hooaja lõpuni saama, et vältida trahvi.
Kuna karistust tühistada ei saanud, siis uuris FIA rallidirektor Andrew Wheatley enne Rally Estonia algust ülejäänud kahelt tehasemeeskonnalt, kas nad oleksid nõus sellega, et ka nende sõitjad saaksid viieminutilise ajakaristuse. Nii alustanuks teisedki piloodid etappi Tänakuga samast seisust.
Keskisuomalainen kirjutab, et Toyota lükkas ootamatu ettepaneku kohe tagasi. Päri polnud asjaga ka Hyundai.
_________________ This message was sent from space using stargate
Mul veidi siseinfot , et "auto" moototivahetuse põhjustas tükk küünlast.
tsitaat:
M-Spordi esialgne kommentaar. Williamsi sõnul on praeguseks ka sisuliselt selge, mis mootoriga ikkagi juhtus. Tema sõnul on tehti viga juba mootori ehitamisel. „Täpse vastuse saame alles olukorras, kus tohime mootori lahti võtta. Praegu aga tundub, et probleem tekkis juba mootori kokku panemise käigus. Me ei teinud midagi teistsugust. Protsess ja jupid olid kõik samad,“ rääkis ta.
Otsivad laadijat? Martinil Plugshare äppi ikka on? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.