Sügis tuleb seebi ja filmivaene _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
SKG, see oli rohkem seepide suunas postitus.......aga eks järgmise aasta filmid hilinevad _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Vanemad näitlejad võiksid oma ikoonilise välimuse, liikumis ja kõnemaneeri raske raha eest välja litsenseerida. Nagu viimane Indiana Jonesi film näitas, siis "noor" Harrison Ford oli täiesti vaadatav sellel moel. Kui ameerika ametiühingud tehnoloogia vastu streigivad, siis võitlevad nad küll tuuleveskitega ja lõpuks jäävad ikka kaotajaks. Nagu plaadimüügile orienteeritud muusikud jäid.
Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One - Täitsa hea Kogu sarja pikim film, aga aeg läheb kiirelt. Rohkelt actionit hea huumoriga, kaasahaarav nagu ikka. Müts maha vanameister Tom Cruise ees, kes ise suure osa oma trikkidest teeb, olles 61.a
8/10
Abikaasaga vaatasime eile seda mõõkadega madistamist ja mõlemale meeldis (8/10): https://www.imdb.com/title/tt4244994/ _________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami...
Te, poisid, võrdlete Sicariot ja Extraction 2-te?
Siga ja kägu ju.
Extraction 2-te peaks võrdlema ikka mõne samasuguse mindless but fun action filmiga.
Näiteks Expendables saagaga. Ja sellele teeb Extraction pika puuga ära.
Mismõttes siga ja kägu,teises osas on isegi story suht sama kus noort tüdrukut veetakse punktist a punkti b. Ma lihtsalt võrdlesin Ectractioni ühe väga hea filmiga samas zanris,miks ma peaks sellele allahinlust tegema ,et see on ju see "mindless but fun" film.
btw ,Sicario käib praegu duo5-s ja tiimi pealik nimetas operatsiooni just Extraction'iks 🙂 _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
Valus jamps. Ma pole mängu mänginud (vist õnneks). Kas mäng on sama jura nagu see viimane seeria?
ps. Uno Leiese lastele mõeldud ulme lavastused on ka põnevamad ja paremini tehtud
See on nüüd küll ülekohtune...
Vaatasin just paar nädalat tagasi ja väga meeldis. Minumeelest teenimatult vähe tähelepanu saanud pärl. Muidugi päris LOTR ei ole, aga fantasy austajatele kindlasti soovitan. Stoori, kostüümid ja maailm üldiselt olid üllatavalt hästi tehtud, mis on antud žanri juures kõige olulisemad. Kõikidele võib-olla ei meeldi see huumor filmis, sest see võtab süngust ja pinget maha. Aga see pigem vist ongi D&D stiil (lauamängu pole mänginud), et huumor käib asja juurde. 8/10 annaks
Mulle ka D&D meeldis. Lihtsalt üks n.ö. feel good film - ei proovinud üle enda varju hüpata ja midagi rohkemat olla.
Vaatasin Oppenheimeri ootuses mõned päevad tagasi lõpuks Dunkirki ära (ainuke Nolani film, mida senimaani näinud ei olnud). Päris hea oli. Mind II MS muidu eriti ei huvita, aga seda suurem saavutus, et mulle meeldida. (Üks teine film, mis juba aastaid mul vaatamist ootab on Ford vs Ferrari, kuna auto(sport) mind ka absoluutselt ei huvita, aga olen kuulnud, et tegemist on hea filmiga...)
Kõikidele võib-olla ei meeldi see huumor filmis, sest see võtab süngust ja pinget maha. Aga see pigem vist ongi D&D stiil
Ma arvan,et see on pigem tänapäeva koomiksifilmide(noortele suunatud filmide) teema,et pean jubedalt nalja viskama vahepeal,päris mitu filmi aia taha läinud nende lollide "must be" naljade pärast.
PS Ford vs Ferrari on hea film _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
Kõikidele võib-olla ei meeldi see huumor filmis, sest see võtab süngust ja pinget maha. Aga see pigem vist ongi D&D stiil
Ma arvan,et see on pigem tänapäeva koomiksifilmide(noortele suunatud filmide) teema,et pean jubedalt nalja viskama vahepeal,päris mitu filmi aia taha läinud nende lollide "must be" naljade pärast.
PS Ford vs Ferrari on hea film
Soovitan ka Rush nimelist filmi omalt poolt. Samuti autospordiga seotud.
PS Ford vs Ferrari on hea film
Soovitan ka Rush nimelist filmi omalt poolt. Samuti autospordiga seotud.
yep, mõlemad on head. _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
No ma ei tea... See oli nagu mitu erinevat filmi korraga.
Ei olnud üldse see, mis traileritest võis tunduda. Vajab seedimist ja Nolani filmide puhul tavapärast teist korda vaatamist, et paremini pihta saada.
Oppenheimer - Kindlasti üks raskemaid filme, mida olen vaadanud. Kes siit mingit laamendamist ja raskekoelist actionit ootab, siis unustage ära. Sügavalt isikuline. Filmis ei kasutatud mitte ühtki CGI-d Aga film oli väga hea, harjumatult teistsugune kui sellised filmid tavapäraselt on. 3h intensiivset vaatamist ja kui vales kohas silma pilgutada või edasine segaseks jääda. Filmimuusika, puhas kuld! Kui siit Oscareid ei tule, siis on küll valesti midagi.
Oppenheimerit kiidetakse taevani, peaks ära vaatama. Nolaniga kaasneb meeletu haip, aga endal on teatud kõhklused, sest ta viimased filmid minumeelest pole eriti head. Dunkirk oli meh, Tenet paras jura. Loodetavasti pole sci-fi värgi või filmi tempoga seekord üle pingutatud ja ei ole sisu liiga segane jälgida.
Oppenheimerit kiidetakse taevani, peaks ära vaatama. Nolaniga kaasneb meeletu haip, aga endal on teatud kõhklused, sest ta viimased filmid minumeelest pole eriti head. Dunkirk oli meh, Tenet paras jura. Loodetavasti pole sci-fi värgi või filmi tempoga seekord üle pingutatud ja ei ole sisu liiga segane jälgida.
On küll segane jälgida. Sarnaselt Mementole on osad kaadrid mustvalged ja teises ajajoones värviliste kaadritega.
Apple värske dokk Stephen Curry-st. Hea vaatamine, kuidas alahinnatud mehest on tõusnud aegade üks parim korvpallur. 7/10
https://www.imdb.com/title/tt15210256/
liiv, ei olnud midagi nii hull, fun ja rahulik vaatamine paugutamisega, nalja sai ka _________________ This message was sent from space using stargate
Täiesti haige heli, ei nimetaks seda muusikaks.
3h piinatakse kõrvu viiuli ja klaveri häälestamisega
Interstellaris oli veel filmimuusika, aga selle filmi audiofailiga saab CIA inimesi piinata.
Kui heli ei arvestaks, siis 5p/10st sellele filmile.
Viimased 40min täielik ajaraiskamine - venib nagu tigu kuigi iva on juba kaugelt arusaadav.
Kaks olulist teemat on filmist välja jäetud, sest ei olnud julgust.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.